ShortPaste съкращава всички URL адреси от клипборда, когато ги поставите [Android]

Кратките за връзки се предлагат в различни форми и размери. Услуги като Bit.ly и Goo.gl могат бързо да превърнат дълъг URL адрес в по-малък, което може да се окаже полезно в няколко ситуации, като например когато текстовото поле е ограничено (като в Twitter) или споменатият URL адрес има твърде много знаци за Тип. Обикновено, когато трябва да съкратите връзките, се отправяте към уебсайт за съкратяване на връзки, поставете URL адреса и извлечете съкратената му версия. Но ако използвате Android и искате да изрежете няколко допълнителни стъпки от процеса, новото приложение ShortPaste може автоматично да съкрати всички връзки, които маркирате и копирате в клипборда.

  Нови функции във Firefox 41 за настолен компютър и Android

ShortPaste има наистина прост дизайн. От началния му екран можете да изберете коя услуга за съкращаване на URL адреси искате да използвате (Bit.ly или Goo.gl), вграденият архив, който носи списък със съкратени URL адреси, които сте използвали преди. Веднъж активирано, приложението работи във фонов режим и поставя всяка връзка, която копирате в съкратена форма, в необходимото поле, като Facebook, Google Hangouts, Twitter, WhatsApp и т.н. Приложението също така няма никакви натрапчиви опции, които допълнително да ви объркат.

Най-доброто от ShortPaste е неговата проста употреба. Използвах приложението, за да съкратя няколко връзки и вече го намерих за доста полезно при еднодневна употреба. Копирайте URL адреса, който трябва да съкратите, в клипборда и когато поставите същата връзка в друго приложение, ShortPaste ще използва съкратената версия. И това е само за всичко. ShortPaste също има екран с настройки, където можете лесно да деактивирате приложението, ако имате нужда. Освен това можете да превключвате стартирането при стартиране, както и Trim Header, което премахва https:// от началото на всички нови връзки.

  Как да подадете сигнал за подозрителни приложения за Android

По подразбиране ShortPaste използва goo.gl, но също така позволява използването на bit.ly в опциите. Освен това можете да зададете персонализирано потребителско име на Bit.ly и ключ за API.

Приложението е достъпно в Google Play. Можете да го изтеглите на вашето устройство чрез връзката по-долу.

Инсталирайте ShortPaste от Play Store

x