iToolab WatsGo – Прехвърляне на WhatsApp между Android към iPhone (Архивиране и възстановяване)

Прехвърлянето на данни от телефон с Android към iPhone може да бъде предизвикателна задача. Основната причина е, че и двете устройства са базирани на различни операционни системи. Поради тази причина прехвърлянето на контакти, снимки, съобщения и други данни, специфични за приложението, като данни от WhatsApp, може да бъде по-трудно. Въпреки това имаше много техники и опции на трети страни, които да ви помогнат да направите превключването.

Ако говорим за прехвърляне на whatsapp от Android към iPhone, архивирането и възстановяването са едни от най-сериозните неща. Когато се опитаме да преминем от Android към нов iPhone. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, за да сте сигурни, че данните ви в WhatsApp се прехвърлят правилно. Тъй като WhatsApp не предлага вграден метод, трябва да използваме и възстановете архива на WhatsApp от Google Drive на iPhone, но това може да бъде проблематично, когато архивът ви е голям по размер. Поради това наистина отнема много време и данните могат да бъдат загубени по време на този процес.

В темата ще ви покажем някои от доказаните методи за прехвърляне на WhatsApp съобщения от вашия телефон с Android на вашия iPhone. Важно е да следвате процес стъпка по стъпка и да осигурите съвместимост между вашите устройства, за да прехвърлите успешно вашите мобилни данни с Android към iPhone.

Защо трябва да прехвърлите WhatsApp от Android на iPhone?

Когато прехвърляте WhatsApp от Android на iPhone, е необходимо при смяна на телефони или платформи. Помага за поддържането на задължителни контакти, чатове и медийни файлове, осигурявайки непрекъснат преход. Въпреки че процесът може да е сложен, имате нужда от насоки и решения за пренос на данни между платформи с помощта на техники и приложения, които го правят полезен с подходящи стъпки. И така, ние сме тук с приложение iToolab Wat’s Go, което е начин да направите вашия WhatsApp трансфер от Android към iPhone.

  Коригирайте грешка 26 на Pokémon Go на Android

Стъпки Как да използвате iToolab Wat’s Go.

iToolab е най-подходящият за вас, ако ще прехвърлите вашия WhatsApp от Android към iPhone или неговия обратен iPhone към Android. В точката по-долу ще ви напътстваме от първа до последната стъпка. В тази публикация ще научите поетапно как да изтегляте и прехвърляте, архивирате и възстановявате WhatsApp успешно на вашия телефон.

Част 1. Стъпки за прехвърляне на WhatsApp от Android към iPhone.

Стъпка 1. Изтеглете и инсталирайте и стартирайте WatsGo.

Щракнете върху връзката за изтегляне по-горе и инсталирайте WatsGo веднага. След успешно стартиране изберете WhatsApp от левия панел и след това изберете „WhatsApp Transfer“.

  Как да получите панели Samsung Edge на всеки телефон с Android [No root]

Свали сега

Стъпка 2. Свържете вашето Android устройство и iPhone устройство.

Сега трябва да се свържете с вашето устройство източник и целево устройство към компютъра. Освен това можете да щракнете върху стрелката, за да обърнете двете устройства, за да настроите изходното и целевото устройство.

След като се установи успешна връзка, програмата ви напомня, че целевото устройство ще бъде презаписано, моля, архивирайте го в случай на загуба на данни.

Сега изберете данните от WhatsApp, които искате да прехвърлите към целевото устройство. Това е шанс да решите какъв тип данни искате да запазите или да оставите вашето устройство.

Стъпка 3. Активирайте криптирано от край до край архивиране на WhatsApp и потвърдете с парола.

След успешна връзка, първата стъпка е да се уверите, че сте на криптирано от край до край архивиране на WhatsApp на устройството с Android. Просто следвайте указаните стъпки за архивиране.

След като архивът ви в WhatsApp бъде генериран, трябва да потвърдите 64-битовото криптирано архивиране с парола.

Забележка: Ако не можете да проверите шифрованото архивиране, можете да преминете към друга корекция, за да продължите. Можете да щракнете върху пътя под бутона Потвърди, за да продължите процеса на прехвърляне.

  • Сега трябва да архивирате WhatsApp ръчно и не забравяйте да изключите криптираното архивиране.
  • Второ, проверете телефонния номер, който сте използвали за архивиране на WhatsApp преди.

Стъпка 4. Генерирайте резервно копие на WhatsApp, което може да бъде възстановено на iPhone.

Сега сте на етап генериране на данни. Изчакайте известно време и резервното копие на Android WhatsApp ще бъде преобразувано във формата, който ще бъде приложен към iPhone. След това архивните данни на WhatsApp ще започнат да се възстановяват на целевото устройство.

  8 начина за коригиране на грешка при изтегляне на текстови съобщения на Android

Стъпка 5. WhatsApp е прехвърлен успешно.

Най-накрая можете да видите интерфейса Tranferd Whatsapp успешно, което означава, че WhatsApp е прехвърлен на iPhone. Сега вашият iPhone ще се рестартира отново, проверете дали WhatsApp е прехвърлен напълно.

Част 2. Стъпки за прехвърляне на WhatsApp от iPhone към Android.

Ако случайно сте закупили нов телефон с Android и искате да преминете от стар iPhone, тогава в тази част ще научите как да прехвърлите WhatsApp от Android на iPhone.

Стъпка 1. Стартирайте инструмента WatsGo и изберете WhatsApp Transfer.

Първата важна стъпка е да инсталирате iToolab WatsGo от връзката по-долу, след като го стартирате успешно на компютъра, след което изберете „WhatsApp Transfer“.

Свали сега

Стъпка 2. Свържете вашия iPhone и Android.

Свържете вашия iPhone и Android отделно към компютъра. Ако устройствата не се разпознават успешно, щракнете върху свързаните, но неразпознати в долната част на интерфейса, за да разрешите проблема си.

Стъпка 4. Прехвърлете успешно WhatsApp към целевото устройство.

Други алтернативи на iToolab Wat’s Go.

iCareFone Transfer: Подобно на iToolab Wat’s Go, имаме алтернативен iCareFone Transfer, който също е полезен при прехвърляне на данни между Android и iPhone. С помощта на това приложение можете избирателно да прехвърляте WhatsApp съобщения, снимки, видеоклипове и т.н. между Android и iOS по най-лесния начин.

Преместване в iOS: Преместване в iOS е друга опция, която можете да използвате за безопасно прехвърляне на данни от Whatsapp от Android към iPhone. При тази опция също няма нужда да се притеснявате за възстановяване на фабричните настройки, но този метод отнема малко време и може би ви изглежда малко сложен.

Използване на архивиране на историята: Най-накрая имаме начин да прехвърлим WhatsApp от Android на iPhone с помощта на резервно копие на чат. Както всички знаем, когато преинсталирате WhatsApp на устройство с Android, ще има съобщение, което ви уведомява да възстановите от локално архивиране. С тази техника можете също да прехвърлите своя WhatsApp от Android на iPhone.

Заключение: Данни от WhatsApp и други полезни данни, които трябва да прехвърлите от Android към iPhone сигурно на вашето устройство. Прехвърлянето на данни от едно устройство на друго устройство е лесен процес с подходящо ръководство. Но ако искате да прехвърлите историята на чатовете в WhatsApp от iPhone към Android с едно щракване, тогава този iToolab Wats Go е точно за вас.