Beam за Reddit е още един чудесен начин за отлагане [iOS]

Това е средата на седмицата и вероятно вече знаете дали останалата част от нея ще бъде добра. В случай, че ви предстои лоша седмица и може да се забавлявате с малко отлагане, изпробвайте Beam за Redddit. Това е чисто ново приложение за сърфиране в Reddit за iOS и е предназначено да впечатлява. Можете да оставяте коментари и да гласувате за или против публикации от приложението, ако сте влезли, въпреки че изглежда няма начин да излезете. Това, което отличава Beam от другите приложения, е, че не е само за сърфиране в Reddit, но и за откриване на нови sub-reddit. Той има специален раздел за откриване, който ви показва набиращите популярност sub-reddits и публикациите, които в момента са популярни в тях. Можете да преглеждате GIF файлове, да пускате видеоклипове, да се абонирате или да се отпишете за sub-reddit. Можете също да филтрирате съдържанието на NSFW и спойлери и да отваряте връзки в Chrome вместо в Safari.

  Как да експортирате пароли от Chrome на iOS

Ако сте дебнещ и нямате акаунт в Reddit (или просто не искате да влизате), все още можете да използвате Beam. Началният екран е началната страница на Reddit, но ако докоснете бутона вдясно, можете да изберете да го филтрирате по горен, нов, горещ и т.н. От същия екран можете да изключите видеоклипове и снимки, за да спестите и трафик като изключете собствените публикации и публикациите, които са връзки към външни сайтове.

За да откриете други подредити, докоснете раздела за малкия космически кораб. Можете да потърсите sub-reddit или да преминете през актуалните. Разделът Настройки ви позволява да активирате съдържанието на NSFW и спойлер (и двете са деактивирани по подразбиране) и можете също да изберете как приложението отваря връзки. Страхотното е, че можете да отворите връзките в Chrome, ако не харесвате Safari.

  Как да докладвате и блокирате спам в iMessage на iOS

За да гласувате за публикация или да оставите коментар за нея, докоснете съответния бутон в долната част на публикация. Отделните публикации се показват като карти и можете да ги отворите в браузъра си, като докоснете бутона за споделяне.

Освен функцията за откриване, Beam разполага само с дизайна, подходящ за това. Преглеждането на Reddit с приложението е доста приятно, но забелязахме, че зареждането на съдържание е малко бавно. Освен това, това безплатно приложение си струва да опитате.

Инсталирайте Beam за Reddit от App Store

  Как да създадете базирани на местоположение аларми на iOS

Posted in iOS
x