9 Stream Deck за Twitch, YouTube, Discord и други… за повишаване на продуктивността

Stream Deck ви позволява да бъдете по-продуктивни в YouTube, Twitch, Discord или много други платформи.

Ако сте ентусиаст на игрите, може би сте чували за тестета за поточно предаване, защото те могат да ви помогнат да бъдете по-ефективни и по-ефективни в играта си. Но може да направи много повече от просто помощ при стрийминг на игри.

Какво е Stream Deck?

Поточното устройство е хардуер или устройство, което се състои от набор от физически ключове. Можете да персонализирате тези клавиши, за да им позволите да изпълняват определени функции. За геймърите помага да управлявате другите неща, които се случват, докато играят играта.

Включва се към вашия компютър чрез USB кабел. Той ви позволява да заредите специалния софтуер и да програмирате всички бутони, които носи.

Използване на Stream Deck

 • Stream дековете са предназначени главно за стриймъри, докато играят игри онлайн на различни стрийминг платформи като Twitch, Discord и др.
 • Те също работят ефективно за YouTubers или създатели на подобно съдържание, които обичат да предават поточно видеоклипове за каквато и да е цел. Те могат да бъдат чудесни инструменти за видео продукция за създателите на съдържание.
 • Освен игри и производство, дековете за поточно предаване ви позволяват да контролирате и задачите си, свързани с работата. Като например, можете да автоматизирате MS приложения, иницииране на преки пътища на клавиатурата във всяко приложение и т.н.
 • Някои от потребителите също използват поточно предаване, за да отговарят на имейли. В случаите, когато трябва да въведете често срещани отговори, той може да ви позволи да го направите незабавно.
  Как да активирате или деактивирате режима на програмист в Discord

След това ще обсъдим предимствата на потоковите палуби.

Какви са предимствата на Stream Decks?

 • Stream deck улеснява управлението на вашите потоци. Просто трябва да използвате бутони, за да превключвате между сцени, което ви спестява време и елиминира смущенията.
 • Stream decks ви позволяват да добавяте контроли за голям брой неща. В резултат на това редактирането на видеоклипове стана доста удобно.
 • Те ви позволяват да предложите бързо ангажиране на вашата публика. Те също ви позволяват да изпращате подготвени съобщения по всяко време само с натискане на бутон.

Как да използвате Stream Deck?

 • За да използвате дек за поточно предаване, първо трябва да го свържете към вашия компютър чрез USB порт.
 • След като се свържете, изтеглете и инсталирайте специалния софтуер.
 • Сега трябва да създадете действия. Създаването на действия варира в зависимост от платформата за стрийминг и софтуера, който използвате.
 • Чрез специалния софтуер за поточно предаване трябва да свържете устройството към вашия софтуер за поточно предаване.
 • Изтеглете приставката за софтуера за стрийминг от магазина.
 • Сега в софтуера ще намерите категориите от дясната страна. Можете да ги поставите върху вашите бутони.
 • Плъзнете и пуснете желаните от вас действия от менюто в центъра на екрана на един от бутоните.

Сега ще проучим най-добрите декове за стрийминг за вас.

10GAA9901 Elgato Stream Deck

За върховно студийно изживяване можете да изберете този Elgato Stream Deck. С помощта на това тесте можете безпроблемно да стартирате медии, да превключвате сцени, да туитвате вашите подвизи и т.н. Той идва с регулируема стойка. Той е идеален за Windows 10 и macOS 10.13 или по-нови версии.

Позволява ви да персонализирате ефективно около 15 LCD клавиша и да подобрите производителността си. Това изисква действия с плъзгане и пускане на клавишите и сте готови с персонализациите. Този тест за поточно предаване ви позволява лесно да интегрирате всичките си любими платформи и инструменти.

10GAT9901 Elgato Stream Deck XL

Стартирайте неограничени действия с Elgato stream Deck XL, който ви позволява да се похвалите с 32 персонализирани LCD клавиша. Позволява ви бързо да стартирате мултимедия, да активирате сцени, да настройвате осветлението, да публикувате туитове и др. Можете да трансформирате контрола на производството на живо в много продуктивна сесия.

  Поправете модификациите на Twitch, които не се зареждат в Windows 10

С този тест за поточно предаване можете да интегрирате платформи и инструменти като Xsplit, OBS studio, Twitch, Streamlabs, OvrStream, YouTube, VoiceMod, Mixer, vMix и т.н. Ще бъдете изумени да видите трансформацията и подобрението в ангажираността на вашата аудитория.

Stream Deck 256GB на Valve

Този дек за поточно предаване от Valve идва с мощност на APU от 4-15 W, 16 GB RAM и 256 GB SSD NVMe съхранение. Може лесно да се закачи към телевизор или монитор или да се използва като компютър.

Има 7-инчов сензорен екран. Освен това, той предлага и два тракпада под контролните стикове. Използвайки тези тракпадове, геймърите могат да управляват своите игри. Неговият микро SD слот ви позволява да разширите допълнително възможностите му за съхранение.

Loupedeck на живо

Loupedeck Live е едно от най-добрите решения за стриймъри и създатели на съдържание. Той идва оборудван с много готови профили и собствени плъгини. Тези собствени интеграции включват Ecamm, vMix, Spotify, Illustrator, Audition, Premiere Pro и др.

Можете лесно да зададете действия по ваш избор на бутоните. Позволява ви да контролирате вашата операционна система, докато редактирате или предавате на живо. Можете да създавате сложни макроси, да качвате и забавяте вашите персонализирани икони и да комбинирате команди.

Stream Deck на Valve 64 GB

Този потоков дек на Valve се предлага с 64GB eMMC вътрешна памет. Освен това има micro SD слот за разширяване на паметта отвъд това. Може да бъде свързан към телевизор и монитор. Можете да го използвате и като компютър.

7-инчовият сензорен екран осигурява върховно гейминг изживяване. Предлага се с два тракпада, които можете да използвате, за да управлявате игрите.

Ръчна конзола Valve Stream Deck 512GB

Това е още един невероятен поток от Valve, който прави ръчните игри безпроблемни. Той включва Zen 2 + RDNA 2, който осигурява подобрена производителност. Той е в състояние да изпълнява AAA игри ефективно.

  Как да използвате Amazon Music в Twitch Live Streams

Позволява ви да контролирате играта с комфорт. Това тесте за поточно предаване е предназначено за продължителни сесии на игра. Това устройство може удобно да пасне на ръце от всякакъв размер.

Elgato Stream деков педал

За управление със свободни ръце на всички ваши инструменти и приложения трябва да опитате педала Stream Deck на Elgato. Предлага се с три педала, които ви помагат да стартирате голям брой действия. Работата му с едно докосване ви позволява да управлявате хардуер, софтуер и т.н.

Това поточно тесте позволява на ръцете ви да се съсредоточат напълно върху играта и поставя краката ви с допълнителна помощ. С това можете лесно да опростите работния си процес, като рационализирате вашата музикална продукция, редактиране на видео и т.н.

Steam Deck

Steam Deck си партнира с AMD, за да ви предостави адаптивен APU, идеален за ръчни игри. Той може удобно да стартира най-новите AAA игри, оборудван с Zen 2 + RDNA 2.

Steam Deck разполага със 7-инчов сензорен дисплей и тракпадове за подобряване на вашето FPS игрово изживяване. Той идва с 256GB NVMe SSD памет 40 Wh батерия. Можете да го включите незабавно към вашия телевизор.

Заключителни думи

Бъдете по-продуктивни, докато стриймвате онлайн или ангажирате аудиторията си с тези тестове за стрийминг. Те могат да направят потока ви безпроблемен само с поддръжка със свободни ръце.

Може също да искате да проучите най-доброто оборудване и оборудване за стрийминг за професионални игри.

x