9 частни сървъра на World of Warcraft (WOW), към които да се присъедините

Получаването на частен сървър на WoW ще ви помогне да подобрите цялостното си игрово изживяване. Той ще предложи мощен хардуер, дълго време за работа и качествен сървър, за да отговори на всички ваши нужди от игри.

Но ако играете играта сами или чрез самостоятелно хостване, може да се наложи да направите компромис с честотната лента, наличността на сървъра, сигурността и други забавяния и грешки.

Ако сте играч, знаете колко дразнещо става, когато се случи подобна ситуация.

И когато това се случи, интересът ви към играта избледнява и това може да развали игровото ви настроение.

Така че получаването на частен сървър на WoW има много смисъл, ако сте фен на World of Warcraft.

Нека да обсъдим какво представлява тази игра и да разгледаме най-добрия частен сървър на WoW, за да изпитате непрекъсната игра.

Светът на Warcraft

The World of Warcraft (WoW) е мултиплейър ролева онлайн видео игра, издадена от Blizzard Entertainment през 2004 г. Тя работи на macOS и Microsoft Windows, позволявайки на стотици и хиляди играчи да играят онлайн.

WoW се развива във фентъзи свят на Warcraft в рамките на Azeroth. Действието се развива 4 години след като се случи предишната игра – Warcraft III: The Frozen Throne. От създаването си WoW има 8 основни пакета за разширение:

В момента се разработва 9-ият разширителен пакет – Dragonflight.

WoW изисква да създадете аватар за вашия герой и да изследвате отворения свят на игрите в изглед от трето или първо лице. Можете да изследвате пейзажа, оръжията, враговете и т.н., да взаимодействате с други герои, които не са играчи, и да изпълнявате куестовете. Ще трябва да си сътрудничите с други играчи, за да постигнете целите си, да влезете в подземията и да си взаимодействате в PvP битки. Можете също да играете соло, ако желаете.

WoW се фокусира главно върху прогресията на героя, където играчите могат да печелят точки опит и да изравнят силата си. Можете също така да използвате валутата в играта, за да продавате или купувате предмети и да придобивате по-добри оръжия и оборудване.

WoW постигна търговски успех през 2004 г. в първоначалното си издание. Бързо беше призната за една от най-известните мултиплеър ролеви онлайн видео игри. През 2010 г. той събра около 12 милиона абонати.

Геймплей

World of Warcraft (WoW) се развива в света, където се случва Warcraft. Има и подобен тип арт посока. Има елементи от научната фантастика, стиймпънк и фентъзи, включително елфи, зомбита, дракони, върколаци, извънземни светове, космически кораби и други чудовища.

Светът на играта в рамките на Azeroth има два континента – източните кралства и Kalimdor. По-късно бяха добавени още четири разширения – Pandaria, Northend, Draenor и Outland.

Като играч, който влиза в играта, можете да изследвате различни континенти, местоположения и маршрути. Предлагат се различни видове транспорт: полет, портали, цепелини и лодки. Можете също така да попаднете на сезонни събития, като Коледа, Хелоуин, Великден и т.н. В градовете можете да използвате различни съоръжения като банки, място за съхранение на предмети, аукционни къщи, пощенски кутии и др.

WoW ви дава много предизвикателства, при които се групирате с други играчи, за да изпълните мисията си. Предизвикателствата обикновено се случват в подземия, наречени инстанции, където ще влезете с вашите колеги геймъри. Тук ще срещнете врагове и ще ги победите, за да получите своята награда или съкровище. По този начин можете да продължите да изследвате места и да изпълнявате мисии.

Какво е частен сървър на WoW?

Частният сървър на WoW е сървър за уеб игри, който хоства играта WoW. Можете да наемете този сървър, за да играете играта с по-голямо време за работа, лекота и по-малко трудности. Освен това ще получите онлайн сигурност, докато играете играта.

  Коригирайте грешката 51900101 на World of Warcraft в Windows 10

Въпреки че можете да хоствате играта сами, изборът на частен сървър на WoW ще ви предложи много предимства. Можете да се възползвате от техния здрав хардуер и инфраструктура с глобално покритие. Следователно, независимо къде се намирате вие ​​или вашите приятели, можете да играете мултиплейър играта без никакви смущения като грешки или прекъсвания.

Така че, ако търсите най-добрия WoW частен сървър, за да играете играта си безпроблемно, ето някои опции, които да разгледате.

WoW-мания

WoW-Mania предоставя високодостъпни и висококачествени WoW сървъри повече от 6 години. Сървърите за игри и техните услуги също са с най-доброто качество, за да зарадват играчите.

Ако търсите стабилен частен сървър без грешки, WoW-Mania е една от най-добрите опции. Той също така предлага отличен хардуер и персонализирано съдържание. Тази платформа е разработена от професионални дизайнери, разработчици и техници, за да подобри вашето игрово изживяване.

WoW-Mania разполага със страстен и всеотдаен екип от хора, които непрекъснато работят върху обновяването на платформата и поддържането на всяка част от играта, за да предоставят последователни изживявания. Той има наистина глобална общност, включваща геймъри от 53+ държави, което прави общността жизнена и активна.

Присъединете се към WoW-Mania и разширете общността. Ако искате да се свържете с други геймъри, можете да се присъедините към форума или тяхната общност в Discord. Можете също да гледате видеоклипа в YouTube, за да научите повече.

Костенурка WoW

Екипът на Turtle WoW разработи “Mysteries of Azeroth” като разширение на историята, черпейки вдъхновение от Warcraft Universe на Blizzard Entertainment.

Това разширение ви позволява да изберете различен начин от Burning Crusade, като се фокусирате върху Azeroth на Vanilla WoW вместо звездната битка с Burning Legion. Тази игра е добавила още съдържание, съответстващо на легендата на Warcraft Universe.

С Turtle WoW можете да изведете геймплея си на друго ниво с неговите предложения. Освен нови зони, набези и подземия, Turtle WoW предоставя две нови раси:

  • Група ненаситни гоблини се отделиха от Venture Company, искайки да се присъединят към други изгнаници, оцелели в Ордата
  • Висши елфи бежанци, идващи от Quel’Thalas, когато падна и притежаващи някои магически сили

Вместо да обезценява текущото съдържание на ванилия WoW, то използва ново съдържание, което се изпълнява едновременно от ниво 10 до 60 (максималното ниво). Заедно със страхотно съдържание, Turtle WoW предлага изключителен звуков дизайн, съответстващ на ново съдържание.

Приятно е както за начинаещи, така и за опитни геймъри. Ще намерите нови локации, герои и фракции. Можете да се насладите на открито с палатка за къмпинг, лагерен огън и рибарска лодка, докато получавате бонуси. Можете също така да събирате нови семена или да отглеждате култури сами и да поискате награди. Освен това персонализирайте цветовете на кожата и боите, цвета на косата и т.н., за да направите героя си по-личен за вас.

Те са подобрили интерфейса с разширен дневник на мисии, миникарта за намиране на бойното поле, вградени добавки, превключване на печеленето на XP в портрета на играча и др.

WoW кръг

Един от най-известните доставчици на частни сървъри за WoW, WoW Circle, ви позволява да играете играта нон-стоп с неговите функции и здрав хардуер. Повече от 24 хиляди играчи са играли играта WoW с този сървър.

Позволява ви да се наслаждавате на различно съдържание, като Legion 7.3.5, Mists of Pandaria 5.4.89, WotLK 3.35 и Cataclysm 4.3.4.

Всички игри, които бихте играли с WoW Circle, ще ви дадат онова усещане за познаване, както получавате с официалните сървъри на Blizzard WoW. Докато играете игрите, можете да видите стабилен индикатор за забавяне от около 30 секунди. Той предлага множество забавни скорости (x100, x5, x4 и x1) и по-нисък ping, тъй като хардуерът ще бъде хостван в Централна Европа.

  Коригирайте грешката 51900101 на World of Warcraft в Windows 10

Освен това ще получите 10 игрови свята, които могат да поемат стотици играчи, за да играят активно. Можете да пазарувате екипировка, ниво, герои и злато. Приема мултинационални играчи и има клиентски размер от 49 GB. Той често актуализира световете на играта, постоянно търси грешки и ги поправя.

За да започнете с този сървър, трябва да изтеглите и инсталирате клиента на играта, да се регистрирате като нов потребител и да влезете, да започнете играта. Ако имате някакви съмнения, можете да отидете във форума и да зададете въпросите си относно инсталиране, връзка, актуализации, поправки и игри. Освен това е възможно да дадете своите ценни предложения за подобряване на инструмента.

Stormforge

Изживейте приключенията на Warcraft и открийте нови земи, покрити със сняг, дъжд, мъгла и мъгла със Stormforge. Ще ви помогне да победите враговете си, които се опитват да нарушат баланса, и можете да издълбаете свой собствен път, напоен с кръвта на враговете си.

В Stormforge можете да прехвърлите всичките си герои и роли на Fordring. По този начин можете да продължите пътуването си, без да се налага да започвате отначало. Все още можете да се впуснете напред в заснежените пейзажи със същите герои.

Освен това Stormforge непрекъснато работи върху подобряването на платформата. Можете да се присъедините към тяхната общност в Discord, за да споделите вашите предложения и история, да обсъдите тактики и да намерите вашия партньор в игрите.

Неограничен WoW

Unlimited WoW е друг частен WoW сървър, който е в бизнеса вече 5 години. Поддържа стабилна връзка с всякакви закъснения.

Екипът се стреми непрекъснато да актуализира играта, да въвежда нови функции и да разрешава бъгове и грешки, за да предостави на играчите най-доброто изживяване. Unlimited WoW ви позволява лесно да създавате героите си с незабавно ниво 255 и да ги въртите на различни места.

Тази игра предлага различни съоръжения, оръжия, професии и NPC, за да можете да извлечете най-доброто от играта си. В допълнение, можете дори да започнете играта на ниво 255 и да се насладите на играта си. Можете също така да получите достъп до 80 000+ уникални предмета и раси, където всяка раса ще има достъп до всички налични класове.

Unlimited WoW предлага три типа сървъри – PvE, PvP и потребителски. Размерът на клиента за тази игра е 19 GB и включва 63 MB за пачове. Може да побере 1000-2000 играчи и поддържа скорост на забавление от x9999. Освен това тази игра поддържа разширение към Wrath of the Lich King.

WoW Freakz

WoW Freakz е известен с това, че предоставя изживяване със сървър за игри, подобно на Buzz. Ето защо много играчи го смятат за алтернатива на оригиналния WoW сървър. Той съществува от години и се гордее с голяма общност от играчи от цял ​​свят.

Играта е мултинационална, поддържа английски и румънски. Уникалната характеристика на тази игра е, че предлага миграция на герои от други сървъри. Тази функция е рядка и най-хубавото е, че можете да я направите безплатно. Съдържанието му е правилно написано, включително подземия, изрязани сцени и т.н.

Освен това можете да определите процента на забавление, докато настройвате акаунта си. Може да се направи и в по-късните етапи. WoW Freakz предоставя стабилен сървър заедно с много добавки за подобряване на вашето игрово изживяване. Предлага два вида сървъри – Buzzlike и PvE, а размерът на клиента е 48 GB.

Освен това, WoW Freakz поддържа до 7500 играчи и нива на забавление от x1 до x15. Може да се разшири до Legion и ви позволява да пазарувате артикули, включително ниво, екипировка и други суети.

RetroWoW

RetroWow е официалният персонализиран Vanilla сървър на WoW. Поддържа само английски и класическата игра Warcraft.

Този сървър предлага бойни полета между фракции, PvP токени и скриптирани инстанции. Можете бързо да повишите нивото на играта си до ниво 60 за няколко долара. В допълнение, типът сървър, който предлага, е PvP и PvE, а размерът на клиента е 4,9 GB, което е много леко в сравнение с други сървъри.

  Коригирайте грешката 51900101 на World of Warcraft в Windows 10

RetroWoW поддържа заявки за нападение/атака и популация от играчи от 100 до 500. Поддържаните нива на забавление включват x4 и можете да разширите играта до WoW Classic Vanilla. Освен това можете да пазарувате артикули като екипировка, омагьосвания и злато.

Esense WoW

Esense WoW е отличен WoW частен сървър, който ще ви осигури качествено игрово изживяване. Той е онлайн от 2022 г. и предлага два типа сървъри – PvE и PvP.

Този сървър за игри поддържа популация от играчи, варираща от 0 до 100. В допълнение, скоростта му на царство е незабавна и поддържа испански.

Екипът на Esense WoW стартира нов TBC фен сървър. Можете да пазарувате артикули, включително съоръжения, персонализирани куестове, персонализирани артикули, персонализирани подземия, персонализиран телепорт и трудни T6-T7 куестове.

Warmane

Издаден през 2019 г., Warmane е частен сървър на WoW, предназначен да ви осигури вълнуващ геймплей. Това е един от най-големите сървъри, който може да побере играчи до 20 000 в множество сфери. Най-населеното му царство е WotLK или Icecrown със сила на играчите от 12 000, където опашката е между 500 и 1000.

Неговият клиентски размер е 8 GB, което отново е малко в сравнение с много други налични частни сървъри на WoW. Той също така поддържа мултинационални играчи. Говорейки за стила, частният сървър на Warmane прилича на Blizz, създавайки ви усещането, сякаш играете в оригиналната сървърна среда на WoW.

Warmane внимателно е внедрил PvE режима на сървъра по отношение на битки с босове, скриптове и падания на цикъла. Неговият PvP режим също е приличен, но геймплеят зависи до голяма степен от конкретни играчи.

За да започнете с играта, можете да изберете допълнението и да инсталирате клиента на играта директно от официалния сайт на Warmane. Warmane редовно актуализира сървъра и носи повече функционалности и поправя грешки. Освен това се стреми да балансира силата в играта. За да постигне това, премахна 50% от златото от света заедно с неактивните герои.

Освен това Warmane организира шампионати на сървъра и награждава победителите с парични награди. Можете да спечелите $5000, ако се приземите на първо място в сървъра PvP 3v3.

Общи условия на сървъра за игри

  • Blizzlike: Подобно на сървърите на Blizzard, отнасящи се до неофициален частен сървър на WoW
  • PvP режим: Режим играчи срещу играч
  • PvE режим: Режим играчи срещу среда
  • Забавление: Това е режим, в който герой от играта е достигнал най-високото ниво. Тук повечето оръжия са безплатни.
  • Realm: Светът на игрите
  • Население: Броят на активните играчи
  • Оценка: Повече опит по отношение на злато, плячка, репутация, чест и т.н.

Заключение

Търсенето на видео игри, които включват warcraft, нараства. Ето защо можете да попаднете на различни нови игри, предлагащи приключенски геймплей, герои, пейзажи, оръжия и какво ли още не.

Докато играенето на играта е възможно на всеки сървър, ако искате наистина да се насладите на играта, получаването на професионален WoW частен сървър ще ви бъде от полза по много начини. Ще можете да играете игри с висока наличност и по-малко смущения, независимо къде се намирате. Така изберете най-добрия WoW частен сървър въз основа на вашите предпочитания и започнете да играете.

x