9 най-добри хостинг сървъри Path of Titans за вълнуващи приключения

Path of Titans е вълнуваща видео игра, в която можете да изследвате праисторическия свят с приятелите си и да се потопите в ерата на динозаврите.

В тази приключенска игра, която се развива в древен свят, динозаврите управляват екосистемата. Изисква се да оцелеете в опасни събития и много бедствия.

Но ако решите сами да хоствате играта, играта ви ще бъде засегната по отношение на производителност, функционалност, функции, стабилност на мрежата и други подобни проблеми.

Следователно използването на надежден хостинг сървър на Path of Titans за игра на играта има пълен смисъл, ако искате да изпитате добър геймплей.

Сървърите на играта ще осигурят гладко игрово изживяване без забавяния, грешки и нежелани смущения.

Нека разберем повече за Path of Titans, нейния геймплей и най-добрите хостинг сървъри на Path of Titans, за да се наслаждавате на играта с часове.

Какво е пътят на титаните?

Path of Titans е масова мултиплейър онлайн (MMO) видео игра за оцеляване, базирана на праисторически свят, където ще влезете в ролята на динозаври. В тази игра играчът ще бъде подложен на различни сценарии и приключения с приятели и ще трябва да изпълни много задачи за оцеляване.

Тъй като е базиран на Unreal Engine 5, ще получите реалистична среда с много детайли и обекти. В началото можете да избирате от 30 вида динозаври. Внимавайте с избора си, тъй като всеки динозавър има различен стил на игра. Ще управлявате вашия динозавър от гледна точка на трето лице, което ще ви даде широка представа за средата, в която сте потопени.

Освен динозаврите, можете да контролирате и други праисторически животни, които са съществена част от света. Заедно с вашите приятели ще участвате в различни природни събития, гилдии, приключения и куестове, като същевременно избягвате смъртта и преминавате през различни среди.

Докато играете любимото си създание в различни куестове, ще спечелите точки опит, които ще помогнат на вашите динозаври да растат. Докато играете с приятелите си, можете да контролирате околната среда и да печелите храна и трофеи. Растежът на вашия динозавър също ще позволи на играта да напредва освен куестове и събития.

Освен това можете да организирате партита с приятелите си и всяко парти предлага до 10 слота. Въпреки това, високо зрелите динозаври могат да заемат до 5 слота в група. Независимо дали имате Microsoft Windows, MacOS, PS5 или Xbox Series X, тази мултиплатформена игра може да се играе на най-популярните платформи.

Защо ви е нужен сървър за хостинг на игри?

Когато се отдадете на Path of Titans и играете ролята на любимия си динозавър, вие и вашите приятели очевидно ще очаквате плавен геймплей. Това е, което можете да очаквате от специализиран хостинг сървър.

По-долу са причините, поради които имате нужда от сървър за хостване на игри, за да играете Path of Titans.

#1. Впечатляваща производителност без забавяне

Една от съществените причини много ентусиасти на Path of Titans да изберат хостинг сървъри се дължи на производителността без забавяне, която предлага. Надеждният хостинг сървър ще ви помогне правилно да изследвате праисторическия свят и да се насладите на реалната среда, без да се сблъсквате с никакви проблеми.

#2. Тествана и надеждна система

Много хостинг услуги, предлагащи специализирани сървъри, тестват своите сървъри, така че играта да не се срине, докато сте на интензивно търсене. Сървърите също се поддържат по такъв начин, че да са винаги достъпни, и то с нисък пинг.

  Промяна на поведението на клавиша за модификатор при щракване върху връзки [Firefox]

Важно е, че тези сървъри се предлагат и с резервни генератори и опции за съхранение, така че ако има прекъсване на захранването или срив на сървъра, да не загубите запазената си игра, конфигурации и данни.

#3. Персонализиран сървър

Ще получите много опции за персонализиране, докато играете Path of Titans на специален сървър. Не само ще можете да определяте правилата на играта, но и да управлявате разрешенията на играчите.

Можете да изберете хардуера, който искате за вашия сървър, така че винаги да имате оптимално игрово изживяване, независимо дали играете сами или с приятелите си.

#4. Безопасно и сигурно

Най-добрите хостинг сървъри са защитени от протоколи за сигурност, DDoS защита и други функции за сигурност. Тези мерки за сигурност защитават сървъра от злонамерени потребители, особено DDoS атаки.

#5. Специализирана поддръжка на клиенти

Изборът на най-добрата услуга за хостинг на игри ви предлага 24/7 обслужване на клиенти от организацията. Независимо дали се сблъсквате с проблеми с извършването на корекции в слота или се сблъсквате със забавяне, специализираната поддръжка на клиенти винаги ще бъде там, за да ви помогне по всякакъв начин.

Минимално изискване за сървър

Когато избирате сървър за хостинг на игри за Path of Titans, уверете се, че има посочените по-долу спецификации:

  • Най-нов процесор AMD Ryzen или Intel с минимум 4 ядра и тактова честота 3,6 GHz
  • 8 GB или 16 GB DDR4 RAM, в зависимост от слота на плейъра
  • Най-новата операционна система Windows и сървър
  • 100 GB място за съхранение и за предпочитане SSD място за съхранение
  • Минимум 100 Mbps постоянна честотна лента
  • 10 Gbps минимална DDoS защита
  • 18 часа минимален ъптайм на сървъра
  • Поддръжка за режим на работилница и бърза инсталация на Plugins
  • Пълна поддръжка на клиенти през целия ден
  • Интегриран игрови панел за конфигурация на сървъра

Сега е време да ви представим най-добрите хостинг сървъри на Path of Titans, за да можете да сте сигурни във висококачествено обслужване.

Нитрадо

Nitrado несъмнено е един от най-добрите хостинг сървъри на Path of Titans, които можете да използвате, за да провеждате високоскоростни игрални сесии с приятелите си. Неговият екип разбира изискванията на MMO игрите за оцеляване от висок клас и затова са включили безопасен сървърен хардуер, който ще осигури оптимално игрово изживяване.

Мнозина предпочитат тази хостинг услуга, защото ви дава възможност за гъвкаво време на изпълнение и надграждане или понижаване на сървъра, за да отговаря на вашите нужди. Благодарение на неговата надеждна рутинна резервна копия и най-кратките интернет маршрути, можете да изследвате средата при нисък ping, без да се притеснявате, че ще загубите запазените игри.

Достъпът до сървъра на Nitrado няма да бъде ограничен само до вас; можете да споделяте достъп с вашите приятели, които могат да ви помогнат да управлявате сървъра, когато е необходимо. Независимо дали попаднете на пречка или се сблъскате с проблем с ping, денонощната поддръжка на клиенти винаги ще бъде там, за да ви помогне чрез чат или имейл.

PingPerfect

Ще бъдете във възторг от игровото изживяване, след като започнете да играете Path of Titans на специалния сървър на PingPerfect. Това е широко популярна хостинг услуга, за която е известно, че предлага корпоративен хардуер с високи спецификации, така че да можете да играете гладко в богатата екосистема на играта.

В околната среда има огромно количество обекти и AI същества, но едва ли ще се сблъскате с някакъв спад на FPS, когато играете. Тъй като нейните центрове за данни са разположени в много градове по света, хостинг услугата гарантира, че всеки играч се наслаждава на игра с нисък пинг.

  Как да изключите екрана на лаптоп

Заедно със сървъра, екипът ви предоставя безплатен уеб хостинг и пълен достъп до FTP и протокол за файлов браузър, който играе решаваща роля за подобряване на потребителското изживяване. Можете да сте сигурни, че винаги ще запазите запазените си игри, докато използвате тази услуга, а заслугата е на нейната високоефективна вътрешна система за архивиране.

Сървъри за оцеляване

От мигновена настройка на сървъра и пълен FTP достъп до пълна сигурност и ултра-бързо съхранение, вие ще получите много функции, когато изберете сървъри за оцеляване. Това е първокласна хостинг услуга за Path of Titans, която ви предоставя най-високите еднонишкови процесори и NVMe SSD устройства. Това ви позволява да контролирате вашите динозаври в открития свят с лекота.

Сървърите за оцеляване правят играта на тази MMO игра за оцеляване лесна с вашите приятели, тъй като нейните центрове за данни са разпръснати по целия свят. Персонализираният вътрешен контрол ви дава пълен достъп до сървъра, където можете да контролирате броя на играчите и местоположението и да променяте настройките.

Ако решите да въведете модификации или плъгини в играта, за да подправите гейминг изживяването си, можете лесно да го направите без никакви проблеми. Можете да намерите тази опция за хостинг услуга в старта на Alderon Games, което прави достъпността много по-лесна.

ServerBlend

Ако търсите любим на феновете хостинг сървър за игра на Path of Titans, опитайте ServerBlend. От стартирането на играта, тази хостинг услуга успешно предлага сървъри на хиляди геймъри по целия свят.

Основната причина за тяхната огромна популярност е използването на процесори Xeon от най-висок клас с ECC RAM и NVMe SSD за всички сървъри, заедно с пълната DDoS защита. Ще намерите много други геймъри на Path of Titans, които използват тази услуга и харесват лесния за употреба контролен панел на TAdmin, съчетан с опция за автоматично актуализиране.

Играта на сървъра на ServerBlend е напълно забавна, защото те са базирани на мрежа от най-висок клас, която осигурява нисък ping навсякъде. Ако решите да изберете услуга за наемане на хостинг, ще трябва да изберете техния план Premium или план Standard. И двата плана предлагат една и съща производителност, но има някои допълнителни услуги, които ще получите с плана Premium.

4NetPlayers

Когато става въпрос за получаване на най-добрата хостинг услуга на Path of Titans, едно име, което се препоръчва широко от повечето заклети фенове на Path of Titan, е 4NetPlayers.

Получете повече мощност и контрол в играта си и бъдете сигурни, че ще разполагате с най-новия сървърен хардуер с бърз процесор и незабавна услуга за настройка. С подобрено средство за защита от DDoS, хостинг услугите ще гарантират, че никога няма да бъдете прекъсвани от злонамерени потребители, докато изследвате непознатия свят с вашия динозавър.

Благодарение на неговия интуитивен интерфейс, вие и вашите приятели можете лесно да управлявате сървъра, дори когато нямате предишен опит.

4NetPlayers предлага три плана; – Начален ($5,44/месец), професионален (($7,68/месец) и Premium ($14,80/месец). Всеки план има свои собствени предимства и брой функции, както и слотът за играч се увеличава, когато изберете по-високи планове.

GTXGaming

GTXGaming е една от онези уникални хостинг услуги, които предлагат вашите сървъри на Path of Titans, съвместими с всички платформи, включително PC, Xbox, PS5, PS4 и Nintendo Switch. Сървърите са конфигурирани по такъв начин, че да работят автоматично на всяка платформа, когато решите да отидете на групово търсене с приятелите си в играта.

Като всяка топ хостинг услуга, GTXGaming също използва скъпи хардуерни настройки като процесори Intel i9, съчетани с RAM от висок клас. Това гарантира, че няма да откриете забавяне, докато играете. За да поддържа такъв гладък геймплей с нисък ping, услугата за наемане също така запази присъствието си в центъра за данни по целия свят.

  6 най-добри доставчици на сървър за хостинг на Euro Truck Simulator 2 [2023]

Едно от страхотните неща, които ще получите от тази услуга, е опцията за архивиране извън сайта, където запазените папки и API се съхраняват в машина за резервно копиране извън сайта всеки път, когато рестартирате сървъра. Много потребители на Path of Titans високо похвалиха протоколите за защита от DDoS на тази услуга, тъй като те използват DDoS защита на корпоративно ниво.

1GServerHost

Когато се впуснете в мисия с приятелите си в Path of Titans, очевидно ще имате нужда от сървър за игри, който е високопроизводителен, гъвкав и сигурен. 1GServerHost ви предлага всичко това и повече.

Специализираният сървър за игри на 1GServerHost е базиран на корпоративен хардуер, което гарантира, че получавате завладяващ геймплей с вашите приятели. Ще бъдете заредени с топ услуги като незабавна настройка на сървъра, DDoS защита и пълна услуга за архивиране.

С над 9 глобални местоположения и автоматични актуализации, никой от играчите няма да бъде измъчван от проблеми с висок ping. Хостинг услугата също така ви предоставя персонализиран контролен панел и неограничени слотове за играчи, за да осигурите най-доброто игрово изживяване.

За да получите всичко това, просто трябва да платите месечна такса за наем от $5. Въпреки това, ако не сте доволни от услугата след използване на сървъра, можете да поискате пълно възстановяване в рамките на 72 часа.

НИСКО MS

LOW.MS е услуга за хостинг на сървър от най-високо ниво, която предлага сървъри с висока производителност за много популярни мултиплейър игри, включително Path of Titans. С 11 местоположения на сървъри, разпространени по целия свят, тази хостинг услуга гарантира нисък ping.

Когато играете игра с интензивен хардуер като Path of Titans с приятелите си на специален сървър, трябва да имате конфигурация от висок клас, за да имате безпроблемен геймплей. За да изпълни този критерий, LOW.MS е конфигурирал всички свои сървъри с 5,3 GHz висок клас процесорна мощност, DDR4 RAM и NVMe SSD.

Месечният наемен план започва от $15,06 при наличие на 10 слота, а наемната цена се увеличава с увеличаването на слотовете. След като изберете месечния абонамент, LOW.MS незабавно ще настрои сървъра за вас, така че да можете да започнете да играете играта възможно най-скоро.

Fragnet

Списъкът с най-добрите хостинг сървъри на Path of Titans ще бъде непълен без добавянето на Fragnet хостинг услуга. Това е широко популярна услуга, която се фокусира върху гладкото изживяване на геймърите и това е причината те да имат сървъри, подкрепени от мощен хардуер, заедно с лесен за използване контролен панел.

Това, което отличава тази услуга от останалите, е наличието на сървъри в над 21 локации по света. В резултат на това всичките ви приятели, които играят Path of Titans, ще могат да играят играта без прекъсване на мрежата, забавяне и проблеми с ping. Ще получите всички общи функции на сървър за игри, но на достъпна цена.

За тази хостинг услуга ще получите три плана – Anodontosaurus, Albertaceratops и Daspletosaurus. Основната разлика между тези планове е хардуерната поддръжка и специфичните функции, така че можете да ги изберете в зависимост от начина, по който играете Path of Titans.

Заключителни думи

Когато разполагате с най-добрия специализиран хостинг сървър за Path of Titans, можете да изпитате високоефективен геймплей. Това ще ви остави във възторг от услугата, която получавате, и никога няма да съжалявате за покупката си.

Най-добрата хостинг услуга ще ви предложи ценни функции, производителност и сигурност, заедно с поддръжка на клиенти от висок клас. Затова изберете сървър за хостинг на игри Path of Titans въз основа на вашите предпочитания, функции и бюджет.

След това вижте най-добрите игри за лов, за да изпитате тръпката от преследването.

x