9 най-добри приложения за телесуфлер, за да изнесете речта си с яснота

Има едно нещо, от което хората се страхуват, когато става въпрос за изнасяне на речи и презентации, за да не се гледа на публиката) – и това е забравянето на реплики! Всички сме били там, борили сме се, заеквали сме, спирали сме и накрая сме направили това! Въпреки това, с приложенията Teleprompter, безпокойството за вашите линии може да стане нещо от миналото.

Независимо дали в академични, социални или професионални среди, телесуфлерските приложения спасяват положението (или речта!). !). Те са лесни за използване и могат да се използват в движение, тъй като са налични за iOS, Android и Windows, като същевременно са лесни за джоба.

Така че, ако не искате отново да се тревожите за репликите си, прочетете!

Какво представляват приложенията Teleprompter?

Приложението Teleprompter е софтуерно приложение, което помага на хората да доставят скриптове или презентации. С техния превъртащ се текстов дисплей можете да четете и рецитирате вашите скриптове на компютър или мобилно устройство. Освен това приложението ви държи на път, като предоставя визуална подсказка за това, което следва. Можете дори да използвате приложение Teleprompter, за да записвате видеоклипове с предварително написани скриптове, за да представите професионална презентация.

Съвети и техники за използване на приложения за телесуфлер

 • Продължете да четете и говорите последователно, така че текстът да се появява едновременно.
 • Можете да се запознаете с приложението Teleprompter, като се упражнявате преди презентация.
 • Препоръчително е да използвате кратки изречения и паузи, за да улесните четенето на текста.
 • Осъществете зрителен контакт с камерата, за да направите презентацията си по-естествена.
 • Уверете се, че сте запомнили основните моменти от вашата презентация, като използвате карти с реплики или бележки.
 • Винаги, когато загубите мястото си в текста, можете да си го върнете, като поемете дълбоко въздух.

Изброихме всички най-добри приложения за телесуфлер, така че да сте подготвени и готови за следващата си презентация!

Бигву

Bigvu ви позволява да записвате впечатляващи видеоклипове за вашия уебсайт или социални медии. С това приложение можете лесно да запомните тези трудни имена и редове от текст, които могат да бъдат предизвикателство за запомняне. Позволява ви да създавате невероятни HD видеоклипове в портретен или пейзажен режим. И благодарение на интегрирането на YouTube, споделянето на вашите видеоклипове със света никога не е било по-лесно.

Основни функции

 • Използвайте вградения редактор, за да редактирате текст
 • Създаването на скрипт е ограничено до девет минути
 • Напълно адаптивни скриптове
 • Можете директно да експортирате окончателната версия
  Как да създадете тирета, En тирета и Em тирета в Google Документи

Bigvu има безплатна версия на приложението, където можете да добавите вашата марка и стил, без да сте обвързани със скрипт. Освен това, ако искате да го изведете на друго ниво, премиум версията на това приложение ви позволява да премахвате водни знаци, да добавяте фонова музика и др.

Платформи – Android, iOS

PromptSmart

PromptSmart опростява Teleprompting, като улеснява учителите, учениците и професионалистите да създават увлекателни видеоклипове. Той включва над десет стила на шрифта и деветнадесет текста.

Можете да го персонализирате, като промените стила и цвета на шрифта и дори използвате формат Notecard, за да очертаете речта си. Неговата автоматична система за проследяване регулира скоростта на превъртане въз основа на вашата реч, за да ви държи на път.

Основни функции

 • Съвместим с Windows, iOS и Android
 • Проследявайте напредъка си в четенето с ръководство за четене
 • Софтуер за гласово разпознаване без интернет
 • Запазвайте съдържание в Google Drive, OneDrive, Dropbox или iCloud.

PromptSmart има вграден редактор, който ви позволява лесно да редактирате и персонализирате вашите скриптове. Предлага се в две версии:

PromptSmart Pro

Това автоматично превърта през вашия текст, докато говорите. По този начин можете да предоставяте безупречно съдържание. Можете да го изпробвате до три минути, без да се регистрирате. Това приложение е идеално за водещи на новини, публични говорители и всеки, който се нуждае от асистент за сценарии. Освен това, той е лесен за използване и има функции за спестяване на време за предоставяне на изключителни презентации.

Платформи – Android, iOS

PromptSmart Lite

Ако сте потребител на iOS, който търси безпроблемно изживяване с Teleprompter, PromptSmart Lite е идеалният спътник. Можете да изгладите речта си без усилие, като използвате PromptSmart Lite вместо бележки и скриптове.

Платформи – iOS

Телесуфлер Premium

Teleprompter Premium е идеален както за начинаещи, така и за професионалисти. Удобният му дизайн ви позволява да изнасяте презентации, които са колкото професионални, толкова и привлекателни. Просто трябва да качите своя скрипт и да влезете в текста с помощта на iOS. Можете също така лесно да персонализирате размера, скоростта и цвета на текста и да използвате персонализирани клавишни комбинации, за да го контролирате.

Основни функции

 • Дистанционното управление превърта текст и изпълнява скриптове
 • Вграден превод
 • Регулира шрифтовете, разстоянието между редовете и размера на текста
 • Добавете таймер, за да контролирате скоростта на превъртане, посоката и паузите

Приложението предлага автоматично превъртане, маркиране на текст и гласово разпознаване. С Teleprompter Premium можете да създавате увлекателни, мощни и просто зашеметяващи презентации!

Платформи – iOS

Видео телесуфлер

Video TelePrompter ви позволява да изнасяте презентации без компромис с зрителния контакт. Това преносимо приложение за мини студио ви позволява да добавяте снимки, видеоклипове и други елементи към вашите презентации.

Освен това можете да настроите текстовата област, за да бъде по-близо до камерата, което ви позволява да виждате камерата директно, докато четете сценария си. Освен това, програмата поддържа говоримо съдържание и мултимедийна интеграция, което я прави най-добрият инструмент за представяне.

  Как да завъртите презентация на PowerPoint

Основни функции

 • Инструменти за запис за собствени приложения
 • Има текстов редактор
 • Превъртането и показването могат да се персонализират
 • Функция за дистанционно управление

Премиум версията на Video TelePrompter ви позволява да контролирате скоростта на записа, без дори да докосвате своя iPad или смартфон. Освен това можете да импортирате скриптове и да премахнете водния знак по подразбиране.

Платформи – iOS

Video Teleprompter Lite

За да създадете професионални видеоклипове със сценарий, трябва да разгледате Video Teleprompter Lite. С това приложение можете да четете скриптовете си лесно и бързо точно до камерата си, така че не е нужно да се взирате в нея.

Можете да персонализирате външния вид на вашето видео с различни шрифтове и цветове, а скоростта му може да се регулира по ваш вкус.

Платформи – iOS

Професионален съвет: Ако често използвате Mac, за да правите своите презентации, не забравяйте да проверите този софтуер за презентации на MacOS, за да създадете страхотни слайдове!

Телесуфлер за видео

Teleprompter за видео издига вашата презентация със своите променящи играта функции. Това е уеб базирано приложение Teleprompter, до което имате достъп от всяко устройство. Той има елегантен и интуитивен дизайн, който ви позволява да доставяте съдържание с професионално качество без усилие. Освен това е наличен в Google Play Store и техния уебсайт.

Основни функции

 • Съвместим с iPad, iPhone и Android.
 • Поддръжка за интегриране на социални медии.
 • Прост и интуитивен потребителски интерфейс.
 • Редактиране и контрол в реално време.

Teleprompter за видео има инструмент за видео продукция, който ви позволява да поддържате зрителен контакт, да подобрите присъствието си на екрана и да привлечете вниманието на публиката.

Платформи – Android, iOS

Selvi – телесуфлерска камера

Selvi прави представянето пред камера лесно, тъй като ви позволява да четете текст, докато записвате видеоклипа. Позволява ви да импортирате скриптове от телефона си и да премествате текстови отражения, докато персонализирате скоростта и размера.

Основни функции

 • Работи на Android и iOS
 • Селфи камерата има настройка за разделителна способност на видеото
 • Можете да записвате видеоклипове с това приложение
 • Жестовете на екрана ви позволяват да променяте скоростта и размера на шрифта.

Selvi ви позволява да променяте разделителната способност на видеото и настройките на камерата с интелигентния суфлер и да записвате с предната или задната камера.

Платформи – Android

SpeechWay – телесуфлер 3 в 1

SpeechWay има интуитивен интерфейс, който прави импортирането на скриптове лесно. И с персонализиран размер на текста, скорост на превъртане и цветова схема, можете да го приспособите към вашия уникален стил на говорене.

Основни функции

 • Дистанционното управление ви позволява да контролирате телесуфлерите.
 • Можете да промените шрифта, размера и цвета на текста.
 • Импортирайте и експортирайте лесно текстови файлове.
 • Лесен за интегриране със софтуер за разпознаване на реч.
  6 Drupal Security Scanner за намиране на уязвимости

SpeechWay се предлага в Google Play Store.

Платформи – Android

Елегантен телесуфлер

Elegant Teleprompter ще ви помогне да подобрите своите умения за публично говорене и презентиране. Можете да използвате това фантастично приложение, за да превърнете устройството си с Android в способен телесуфлер, гарантирайки, че речите и презентациите ви винаги са точни и ангажиращи.

Основни функции

 • Свързване чрез Bluetooth
 • Лесно е да импортирате скриптове
 • Контрол на текст и превъртане
 • Организиране и сортиране

Elegant Teleprompter е многофункционален и адаптивен, независимо дали усъвършенствате уменията си за говорене, създавате видеоклипове или избирате стрийминг на живо.

Платформи – Android

Телесуфлер с видео аудио

Телесуфлерът с видео аудио може да се използва за по-ангажиращо изживяване при представяне, така че да станете по-ангажиращ презентатор и да привлечете вниманието на публиката. Освен това, това приложение улеснява записването на видеоклипове, като предоставя телеподсказки.

Основни функции

 • Създавайте видеоклипове с телесуфлерски текст.
 • Плавно превъртане на текст с регулируема скорост.
 • Лесни за използване контроли и прост интерфейс.
 • Музиката и фонът могат да бъдат персонализирани.

Teleprompter With Video е лесен за използване и удобен, което прави създаването на съдържание лесно и приятно.

Платформи – Android

Работите върху скрипта си и се притеснявате да пишете? Разгледайте тези решения за преобразуване на реч в текст за бизнес и лична употреба.

Функции, които да търсите в приложението Teleprompter

👍 Опция за импортиране на текст – приложенията Teleprompter трябва да ви позволяват да импортирате файлове от различни източници и формати, включително Microsoft Word, Adobe PDF и TXT. Трябва да можете да запазвате и изтегляте документи от Google Drive или други приложения за съхранение в облак.

👍 Опции за редактиране на текст – В повечето случаи сценарият не е окончателен, така че говорещият трябва да направи промени, преди да чете на живо. Уверете се, че приложението е лесно за използване и интуитивно.

👍 Гласово активиране – може да намерите гласовото активиране за полезно, ако записвате себе си. Можете да го изпробвате с безплатната версия на приложението, за да видите как работи. Работи с някои приложения, но зависи от акцента на говорещия и скоростта на говорене.

👍 Оптимално време – Не на последно място, можете да превъртите скрипта, за да завършите говоренето в определено време. Има време, когато говорителите трябва да се придържат към сценарий, като по време на реклами. Вие четете с правилната скорост, за да срещнете времето, а телесуфлерът прави това вместо вас.

Кое е да бъде от тези приложения за телесуфлер?

Ако сте някой, който някога е бил пред камера, знаете колко изнервящо може да бъде да се притеснявате, че ще направите грешка. За щастие има решение – приложения Teleprompter!

Кое приложение ще изберете зависи от вашите лични или бизнес цели. Разгледайте функциите и вижте кое отговаря на вашите цели. Когато използвате правилния софтуер, можете безпроблемно да показвате, импортирате, редактирате, активирате с гласа си и засичате своя скрипт. Приятно писане на скриптове!

След това вижте решенията за разпознаване на реч, за да увеличите производителността.