9 най-добри приложения за смяна на глас за телефонни разговори [Android and iOS]

Някога чудили ли сте се за гласовия чейнджър за телефонни разговори? Вашето чакане свърши. Ето няколкото най-добри приложения, за които да внимавате.

Пазарът е пълен със забавни приложения за смартфони. Предлага се с различни домейни за ефективно управление на задачите. Има и някои приложения за игри, които са весели и забавни, за да се забавлявате.

Приложенията за промяна на гласа обаче обикновено се игнорират или пренебрегват с течение на времето за телефонни разговори и дори видеоклипове. Защо ви е необходимо приложение за промяна на гласа?

Потребителите избират промяна на гласа по няколко причини, като например комичност, скриване на самоличността ви и много други, особено ако искате да направите шега с някого, като маскирате някой друг във видеоконференцията и телефонните разговори.

Така че, ако планирате да се смеете на глас на шегите, ето най-добрият гласов чейнджър за телефонни разговори. Някои приложения предлагат специални ефекти, нови гласове и други функции за подобряване на качеството на гласа. Така че, започнете да си правите практични шеги, без да обиждате някого.

MagicCall

Както подсказва името, MagicCall е приложението за промяна на гласа, което може да конвертира гласа в реално време. Приложението идва с глас на момиче мечта, което може да бъде забавен начин да се шегувате с приятелите и роднините си. Предлага се с музикални звуци на фона на разговора, което го прави по-забавно за всички.

Звучи като Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Боси Бейби, Ед Шийра, Кайли Дженър, Селена Гомес и Били Хлапето. В приложението има гласове на знаменитости, за да оставите впечатление във всяка атмосфера и място. Освен това има RaceCar, Cartoon voice, Traffic, Happy Birthday, Kids, Rain и Concert sounds.

Човек може да използва Magic Call – Robot Voice Changer, за да изпробва демонстрацията, преди да започне да я използва. Да не забравяме и гласа на филма – МОМИЧЕТА МЕЧТА.

Инсталирай: Android | iOS

PrankDial

PrankDial е едно от оригиналните приложения за смяна на глас, което е споделило над 200 милиона непрекъснати смеха и шеги по целия свят. Има приблизително стотици шеги и три безплатни разговора, за да е сигурно, че всички ще се наслаждават. Заедно с това потребителите могат да правят нови обаждания за шега, да запазват обаждането, за да имат история на обажданията на всички шеги, да коментират обажданията на другия и да имат безпроблемно изживяване.

  Каква е разликата между Google TV и Android TV?

Някои забавни шеговити обаждания включват „Защо се обаждаш на приятелката ми“ и „Ти удари колата ми“. Лесно е да автоматизирате обажданията, за да се шегувате като истински човек и да се посмеете добре с тях. Човек може да избира от 150+ шеговити обаждания и да прави три безплатни всеки ден.

Инсталирай: Android | iOS

Обадете се на Voice Changer Allogag

Насладете се на гласовия чейнджър Allogag и направете безплатни шегови разговори със семейството и приятелите си. Възможно е да трансформирате гласа по всяко време и да започнете да се шегувате с всички наоколо. Човек може също да промени фоновите вокали с безплатни кредити и да визуализира гласа, преди да осъществи повикването. Потребителите могат да се насладят на отлично качество на гласа и да променят гласа си много пъти (колкото пожелаете).

Лесен е за използване; започнете с избор на фона или вашия глас, тествайте гласа с иконата на микрофона, натиснете зеления бутон за повикване, обадете се на някого и запишете разговора (ако искате). Заедно с това, потребителите могат да преминат от тъмното към детски глас за няколко секунди, заедно с чудовища, извънземни, Дарт Вейдър и много други. Човек може да звъни колкото иска и да се гаври с хората около себе си.

Инсталирай: Android | iOS

Funcalls – Промяна на глас и запис

Ако искате да се подигравате с приятелите си и да се забавлявате заедно, можете да започнете с приложението Funcalls voice changer. Може да преобразува гласа от смешен в страшен, дълбок в висок за няколко секунди. Потребителите могат също да записват разговора в реално време и да го слушат или споделят с други. Той също така предлага международни телефонни разговори към мобилни телефони и стационарни телефони.

Приложението е лесно за използване, въведете номера, на който искате да се обадите, изберете държавата, изберете звука, променете гласа си, след като някой отговори, пуснете забавни звукови ефекти и направете ДЕМО разговор. Има няколко гласа, налични в приложението, като страшен звук, звук на жена, балон с хелий, обикновен звук, звук на мъж, мукане, мяу на котка, узи изстрели и много други.

  CALCU е мощно приложение за калкулатор за Android с жестове и теми

Инсталирай: Android | iOS

Промяна на глас

Приложението Voice Changer е известно с лесния си за използване интерфейс, позволяващ на потребителите да променят гласа си незабавно. Човек може да избере съществуващия аудио файл или да запише звук, за да стартира процеса на конвертиране. Лесно е да преобразувате гласа на всяка знаменитост, член на семейството или приятел, за да го споделите с тях във всяка социална медийна платформа.

Човек може да сподели записания глас в Twitter, WhatsApp, Facebook и др. В приложението са включени няколко гласа, като пиян, астронавт, хексафлуори, пещера, Бог на смъртта, старо радио, хор, смърфовете, хелий, робот, фен и гмуркане.

Инсталирай: Android

Промяна на глас с ефекти

Гласов чейнджър с ефекти е друго приложение, което може да направи слушането забавно и лесно да промени гласа ви. Той променя гласа бързо, записва го, прилага ефект и сте готови. Споделете го с приятелите си или го използвайте, когато се обаждате на приятелите си. Човек може да избира от няколко звука като робот, хелий, катерица, извънземно, зомби и чудовище.

Изтегли: Android

Call Voice Changer – IntCall

Call Voice Changer – IntCall има забавни звукови ефекти, които позволяват на потребителите да променят гласа си. Човек може да добави ефект по време на разговор с приятели. Има луди опции, от които да избирате, за да започнете с шегата, като смешно до високо и страховито до дълбоко. Има няколко гласови опции за повикване на различни езици, като песни за рожден ден, анимационни герои и много други.

Приложението позволява на потребителите да правят забавни телефонни разговори, да подправят разговорите и да получават ефекти в реално време. Има абонаментен план, за да помогне на потребителите да получат повече опции за промяна на гласа при повикване. Потребителите могат да получат автоматична опция, за която да се грижат и да започнат да се шегуват с другите.

Инсталирай: iOS

Промяна на глас плюс

Започнете бързо да променяте гласа си с Voice Changer Plus, който има десетки звукови и забавни гласови ефекти, включително Bad Harmony и Bad Melody. Потребителите могат също така да възпроизвеждат ефектите във фонов режим или да се обаждат с тях за забавна шега. Лесно е да запишете гласа, да го насочите отново и да изберете нов глас, за да започнете с него.

  20 най-добри приложения и съвети за Android за 2016 г

Приложението за промяна на гласа е безплатно за използване и може да промени всеки глас в повече от 50 звукови фона и гласови ефекти. Той предлага контрол на времето и пълна поддръжка на VoiceOver, като същевременно гарантира, че потребителите могат лесно да запазват записа и да го споделят с други.

Инсталирай: iOS

Промяна на глас на живо – шега

Live Voice Changer – Prankcall е мощно приложение, което може да накара потребителите да правят шегови разговори и да ги записват аудио. Потребителите могат да запишат гласа си, да получат фалшивия пол от приложението, да добавят друг звук и да получат различен глас, за да започнат да се шегуват. Включва гласа на Дарт Вейдър, катерица, котка Том и много други.

Prankcall идва с 11 живи гласа с уникален 12-лентов еквалайзер, за да направите естествения глас. Освен това позволява на потребителите да объркват приятелите си в социални приложения, игри и телефонни разговори. Човек може да избира от приблизително 15 ефекта, за да започне с променящата гласа шега.

Инсталирай: iOS

Заключение 👩‍🎤

Всеки обича да се шегува и да се смее с любимите си хора. Гласовата модулация е чудесен начин да започнете с практическите роли и да промените гласовете, за да поддържате всеки герой.

И така, тук е най-добрият гласов сменятел за телефонни разговори за iPhone и Android, за да се обадите на семейството или приятелите си.

Можете също така да разгледате тези програми за промяна на гласа за Discord, игри и компютри.

x