9 най-добри портфейла Cosmos за безпроблемни транзакции с криптовалута

Cosmos е блокчейн проект от трето поколение, който позволява транзакции между две различни блокчейн мрежи безпроблемно. Поради тази причина той се счита за „Интернет на блокчейните“.

За отбелязване е, че екипът на Cosmos изгради своя комплект за разработка на софтуер (SDK) за разработчици за изграждане на гъвкави платформи. Тези платформи ще бъдат по-добри, по-бързи и по-евтини от традиционните.

ATOM е родният токен на екосистемата Cosmos с пазарна капитализация от над $3,5 милиарда. Освен това този токен има циркулиращ запас от над 340 милиона.

Като цяло се нуждаете от добър портфейл Cosmos, за да съхранявате и извършвате транзакции с вашите ATOM токени. Но първо, нека разберем характеристиките на този портфейл. Останете заедно!

Функции на Cosmos Wallet

Основните характеристики на портфейла Cosmos включват следното:

  • Сигурно съхранение: Този портфейл ви позволява да съхранявате сигурно вашите ATOM и други поддържани крипто токени. Освен това частните ключове на вашия портфейл също са криптирани и се съхраняват като част от процедурата за безопасност.
  • Крипто залагане: Можете директно да заложите съхранените си ATOM токени, без да напускате портфейла си. В допълнение, наградите за залагане се отразяват във вашия портфейл на редовен период.
  • Елегантен потребителски интерфейс: Повечето портфейли на Cosmos са проектирани по лесен за начинаещи начин. В този случай можете да получите достъп до функциите с няколко докосвания или щраквания.
  • Интегриране на DApps: Тази функция ви спестява много време и усилия, докато извършвате транзакции с вашите крипто токени. Например, можете незабавно да размените вашите ATOM токени с Ethereum (ETH), като използвате децентрализирани обмени (DEXs) като SushiSwap.
  • Поддръжка на множество блокови вериги: Основният принцип зад проекта Cosmos е да поддържа множество блокови вериги за крипто транзакции. В резултат на това можете да използвате неговия портфейл за извършване на транзакции, независимо от типа на мрежата.
  • Управление на активи: Почти всички портфейли на Cosmos имат вградена система за управление на активи. Следователно можете да наблюдавате реалната стойност на вашите ATOM токени и съответно да коригирате своите инвестиционни решения.

Ето списъка с най-добрите портфейли Cosmos, които позволяват гладко съхранение и транзакции на вашите ATOM токени.

Доверете се на портфейла

Trust Wallet, както подсказва името, е един от най-доверените портфейли в крипто индустрията. Освен това този портфейл беше придобит от Binance в средата на 2018 г.

Можете да използвате този портфейл на вашия уеб браузър и мобилни устройства. Освен това разширението за браузър на този портфейл е достъпно за Brave, Chrome и Edge.

Този портфейл ви позволява да купувате, изпращате и получавате ATOM токени въз основа на пазарната цена на живо. Освен това можете също да купувате и съхранявате вашите NFT колекции заедно с вашите криптовалути.

Освен това можете да проверите историческите данни на любимите си крипто токени. Освен това можете да получите достъп до ценовите диаграми за различни времеви рамки.

Този портфейл без попечителство не пази личните ви ключове. Освен това винаги можете да възстановите портфейла си, като използвате личните си ключове по всяко време.

  Как да промените местоположението си в Hulu и да гледате отвсякъде

Trust Wallet има над 10 милиона изтегляния с оценки 4,4/5 в Google Play. По подобен начин потребителите на iOS го оцениха с впечатляващите 4.7/5.

Atomic Wallet

Искате ли да знаете за портфейл Cosmos с бързи и удобни транзакции? Говорим за Atomic Wallet.

Този портфейл с множество устройства може да съхранява и извършва транзакции с ATOM и други над 1000 крипто токена. Освен това вграденият обмен ви позволява да обменяте над 100 криптовалути.

За отбелязване е, че тук можете да купувате крипто, използвайки фиатни валути. Можете да използвате вашите банкови карти и да спечелите до 1% пари в брой при всяка покупка.

В допълнение, този портфейл предоставя различни възможности за залагане на вашите съхранени ATOM токени. Тук можете да генерирате лихвен процент до 23%.

Като портфейл без попечителство, не е нужно да се притеснявате за собствеността върху вашите активи. Тук ще имате пълен контрол върху вашия портфейл и частните му ключове.

Освен това не е необходимо да потвърждавате самоличността си, за да създадете портфейл. Освен това този портфейл Cosmos не проследява данните за вашите транзакции.

Освен това можете да използвате настолен или мобилен портфейл на Atomic Wallet, за да наблюдавате и контролирате всичките си крипто активи. Освен това можете също да проследявате цената на вашите криптовалути в няколко стъпки.

Изход

Exodus е мулти-крипто портфейл, който поддържа ATOM и други 260+ крипто токена. Най-важното е, че можете да разменяте всеки от тези жетони с едно кликване. Впечатляващо нали?

Този портфейл Cosmos се предлага като уеб, мобилен, десктоп и хардуерен портфейл. Освен това можете да създадете един портфейл и да го използвате на множество устройства.

Можете да изберете техния хардуерен портфейл, ако предпочитате да съхранявате активите си офлайн. Exodus си партнира с известния производител на хардуерни портфейли, Trezor, за да подобри сигурността на активите на техните потребители.

В допълнение, удобният за потребителя интерфейс ви помага незабавно да изпращате и получавате жетони. Всичко, от което се нуждаете, е да използвате адрес на портфейл или неговия QR код.

Освен това всички ваши данни и частни ключове са криптирани с помощта на разширени мерки за сигурност. Освен това не е необходимо да потвърждавате самоличността си за каквито и да е крипто транзакции.

Можете също така да наблюдавате промяната в стойността на вашето крипто портфолио с един поглед. Освен това можете да проследявате цената на любимите си жетони заедно с техните исторически графики.

Скок

Интересувате ли се да знаете специален портфейл Cosmos с многофункционалност? Тогава Leap е полезен!

Можете да използвате този портфейл за достъп до над 40 вериги Cosmos, без да се нуждаете от приложения на трети страни. Освен това можете незабавно да се свържете с други DApps, ако възникне необходимост.

Освен това можете да добавите този уеб портфейл към вашите браузъри Brave, Edge или Chrome. Освен това можете да инсталирате мобилното им приложение за Android и iOS устройства.

Трябва да се отбележи, че този портфейл предоставя и уеб табло за управление, Leapboard, за ентусиасти на Cosmos. Можете да използвате това табло за управление, за да участвате в гласуване за управление, крипто залагане и размяна на токени. Освен това можете също да получите достъп до най-добрите NFT колекции.

  Топ 13 инструмента за маркетинг на съдържание за растеж и ангажираност

Leap е портфейл без попечителство, който не съхранява личните ви ключове. В този случай пълният контрол и собственост върху вашите портфейли и съхраняваните активи принадлежат на вас.

И накрая, този портфейл Cosmos има един от най-добрите интерфейси за управление на портфейла. Например, можете да добавяте и управлявате множество портфейли, без да превключвате приложения или раздели на браузъра.

MathWallet

MathWallet е мулти-крипто портфейл, който поддържа над 100 криптовалути, включително ATOM. Освен това те предоставят ресурси за обучение, които помагат на потребителите да обучат наличните функции на портфейла.

Освен това можете да използвате този портфейл на вашето мобилно устройство и настолен компютър, когато ви е удобно. Освен това можете да получите достъп до портфейла си от няколко устройства едновременно.

Освен това MathWallet има силна онлайн общност в Twitter близо до 820K последователи. В резултат на това този портфейл интегрира нови функции за по-добро потребителско изживяване.

Процесът на създаване на портфейл е прост и можете да създадете нов портфейл Cosmos в рамките на 30 секунди. Освен това не е необходимо да попълвате KYC или други верификации на самоличността.

Освен това можете да възстановите своя MathWallet, ако устройството ви бъде откраднато или повредено. В този случай ви трябват само личните ви ключове за възстановяване на портфейла.

И накрая, можете да инсталирате мобилното приложение на портфейла от Google Play или App Store. Потребителите на настолни компютри могат да добавят разширение за браузър, което поддържа Chrome, Edge и Brave.

Гуарда

Търсите портфейл за множество устройства, за да съхранявате и извършвате транзакции на вашите ATOM токени? Ако е така, Guarda е отличен вариант за разглеждане.

Този мулти-крипто портфейл поддържа 50+ криптовалути в известни блокчейн мрежи. Освен това можете също да съхранявате вашите NFT колекции в този портфейл.

Освен това, тъй като Guarda е портфейл без попечителство, вие имате пълен контрол върху вашите съхранявани активи. Освен това те не съхраняват личните ви ключове или данните ви за транзакции.

Освен това този портфейл има вградена крипто борса, която ви позволява незабавно да изпращате или получавате ATOM токени. Освен това можете също да наблюдавате цената на токена на живо преди всяка транзакция.

За отбелязване е, че можете също така да залагате наличните си токени в портфейла си за фиксирана, редовна възвръщаемост. Към момента на писане Guarda осигурява 9% годишна доходност за заложени ATOM токени. В резултат на това ще получавате месечни награди директно в портфейла си.

Този портфейл е наличен за устройства с Android, iOS, Mac, Windows и Linux. Освен това можете да проследявате и управлявате всичките си активи от множество устройства без никакви ограничения.

YouHodler

YouHodler е виден портфейл на Cosmos, който се предлага като настолен, уеб и мобилен портфейл. Следователно вашият портфейл може да бъде достъпен от различни устройства без никакви ограничения.

Този портфейл също така предоставя елегантно „Крипто портфолио“, където всичките ви криптовалути и NFT могат да бъдат проследявани с помощта на вашето мобилно или друго устройство. Освен това можете да проследявате цената на живо на любимите си токени.

YouHodler си партнира с доставчици на плащания от ЕС/Швейцария, за да подобри сигурността на портфейла. Освен това те имат застрахователен фонд срещу престъпления на стойност 150 милиона долара.

  Как да промените изображението на екрана за вход в Mojave по подразбиране

Освен това можете да използвате вашите съхранени ATOM токени, за да заемате средства директно от портфейла. Стойността на тези заети суми обаче не е фиксирана и варира в зависимост от пазарните условия.

Освен това можете също да заложите вашите съхранени токени. В този случай ще получавате седмично изплащане въз основа на лихвения процент за заложените активи.

Можете да инсталирате този портфейл от App Store или Google Play. Ако сте потребител на компютър, можете да използвате уеб портфейла на YouHodler.

Bit2Me

Ако търсите портфейл Cosmos с много функции, Bit2Me ви подхожда най-добре. Тя ви позволява да създавате и управлявате множество портфейли, без да напускате мобилното си приложение.

Освен това можете да използвате този портфейл с множество монети, за да извършвате транзакции с над 220 поддържани криптовалути. Освен това можете да създадете този портфейл в рамките на 30 секунди. Впечатляващо, нали?

Този портфейл използва високотехнологични методи за криптиране на данни, за да защити вашите крипто активи. Освен това, за да подсилят сигурността до следващото ниво, те внедриха сейфове за сигурност.

Освен това техният екип за обслужване на клиенти работи 24/7, за да разрешава потребителски запитвания и оплаквания. В резултат на това потребителите получават незабавна лична помощ чрез чат, видео или телефон.

Можете да използвате този портфейл, за да създадете свое крипто портфолио въз основа на любимите си крипто активи. Тук ще получите цената в реално време на вашите съхранени токени и NFT.

И накрая, можете да инсталирате Bit2Me на вашите Android или iOS устройства. Освен това можете да задавате известия за цените директно от мобилното си приложение.

BitKeep

Интересувате ли се от портфейл Cosmos с NFT пазар? След това трябва да помислите за BitKeep.

Този портфейл има вграден NFT пазар с колекция от популярни NFT. Освен това можете да използвате този портфейл за създаване и изсичане на вашите NFT.

Освен това този мулти-крипто портфейл ви позволява да съхранявате и търгувате с над 45 000 криптовалути. Освен това можете също да използвате неговата функция за размяна, за да обмените два токена.

По отношение на сигурността, този портфейл криптира вашите данни, за да избегне хакване. Освен това можете да добавите повече сигурност с помощта на парола за APP, пръстов отпечатък или лицеви ключалки.

BitKeep има общ резерв от 1 милион долара като начален фонд. В резултат на това този фонд действа като застраховка за крипто активите на потребителя на портфейла.

Освен това можете също да проверите таксите за газ за всяка транзакция преди суап на токен или покупка. Следователно можете да изберете блокчейн мрежи, които предлагат по-малко такси за крипто транзакции.

Обобщавайки

Тук обсъдихме най-добрите портфейли на Cosmos, които можете да изберете за съхранение на вашите ATOM токени. Можете да разгледате всеки от тези портфейли въз основа на функцията, която предоставя.

Надявам се, че тази статия ви е била полезна при избора на портфейл. В крайна сметка, съхранявайте личните си ключове офлайн, за да защитите вашите крипто активи.

Също така разгледайте най-добрите портфейли Shiba Inu.

x