9 най-добри пиратски игри, които да помогнат на геймърите да плават в седемте морета

Животът на един пират звучи увлекателно за всички, нали? И така, нека разгледаме някои пиратски игри, където можете да играете живота им.

Играта на видео игри е забавна. Стремежът да опитате нови видове игри е голямо предизвикателство за всеки геймър. Имайки това предвид, днес имаме уникални игри за вас. Независимо дали сте фен на Карибски пирати или обичате тръпката и мистериозните истории на морските вълни, ние сме покрили всичко за вас.

В този блог сме избрали най-добрите пиратски игри, които могат да ви дадат автентично изживяване на плаване около седемте морета, докато седите на мястото си. Днешният списък съдържа някои от най-добрите игри, които не се ограничават само до един жанр. Вместо това, жанрът на тези игри е разширен от битка до тактическа симулация, за да покрие избора на всеки.

Какво представляват пиратските игри?

Критичният фактор, който даде популярност на видеоигрите, са техните уникални и измислени концепции. Видеоигрите позволяват на играча да влезе в обувките на любимия си герой или измислени истории. Ярък пример за това са пиратските игри.

Да си студент или обикновен човек, да живееш ежедневието и да очакваш възможност да плаваш по морето и да очакваш живот на пират също е сложно и опасно. Пиратските игри обаче все още ви позволяват да изпитате всичко това, без да навредите дори на сантиметър.

Пиратските игри са видеоигри, създадени изрично върху историите и начина на живот на пиратите. Сюжетът на тези игри се върти около мистериите на морета, острови и др.

Какви са основните цели на Пиратските игри?

Множество пиратски игри са достъпни онлайн, всяка с уникални концепции и обрати. Следователно разказването на критичните цели на тези игри е по-сложно.

Въпреки това, мисиите и мистериите са единствената характеристика, която събира всички пиратски игри под един покрив. Основните цели на пиратските игри включват изпълнение на мисии, получаване на награди, разрешаване на различни мистерии на острова и др.

В допълнение, много пиратски игри имат мултиплейър режими, където геймърът трябва да се състезава с опонент, за да бъде легендата на пиратите, като в известната пиратска игра Sea of ​​Thieves.

Видове пиратски игри, които можете да опитате

Екшън-приключенските игри и игрите със стрелба са само чаша чай за някои хора. Всеки има различен избор, но намирането на тези игри със същата концепция, която искате, е доста забързано, особено в случая на Pirate Games.

Но какво ще стане, ако кажем, че има много опции дори в пиратските игри? Не само въз основа на игрите, но и въз основа на техния тип. Когато споменаваме пиратски игри, най-добрият жанр, за който се сещаме, е екшън-приключение и шутър, но е повече от това.

Можете да намерите различни видове пиратски игри, а тези, които трябва да опитате, са пиратски настолни игри, стратегически игри, игри с отворен свят за много играчи и много други. Изборът обаче може да варира. Но можете да намерите игра по ваш избор в този блог.

  Как да изтрия клубния акаунт на Сам

Ето някои от най-добрите пиратски игри, които трябва да опитате този уикенд. Тези игри не са подредени в определен ред, а са изрично избрани, за да покрият избора на всеки.

Assassin’s Creed IV: Черен флаг

Да говорим за пиратски игри и да не споменаваме Assassin’s Creed IV: Black Flag може да се почувства като незавършена история. Поредицата Assassin Creed даде много любящи и пристрастяващи игри на публиката. С помощта на Black Flag те донесоха промяна в игровото изживяване на всеки.

Играта на бързи игри е забавна, но да бъдеш част от нея и да живееш живота на героя е различно изживяване. Това е, което Black Flag предлага перфектно. Сюжетът на играта Black Flag се развива в древната измислена история за естествения свят на асасини и тамплиери.

Не трябва да даваме спойлери, но ако говорим за геймплея, разработчиците са направили много промени в тази серия, като обръщат внимание на най-малките движения. Основната роля на играча е да управлява и надгражда кораби. Може да звучи просто, но не е.

Assassin’s Creed IV: Black Flag се смята за едно от изданията в поредицата Creed, където Едуард Кенуей прекарва съкровището, изследвайки, каперирайки и воювайки за други кораби. Black Flag е перфектна игра с правилните вкусове.

Издаване – октомври 2013 г

Жанр – приключенски екшън

Разработчик/Издател – Ubisoft

Платформи – PlayStation 3, Xbox, Windows

Ева онлайн

Игрите се развиха много с времето във всички аспекти, независимо дали става дума за графики или сюжетни линии. Но преди да считаме съвременните игри за най-добрите, трябва да играете Eve Online веднъж. В крайна сметка може да намерите златно парче.

Eve Online е игра от 2003 г., която беше много по-далеч от времето си. В резултат на това е възнаграден и оценен по целия свят. Eve Online е базирана в космоса единична и мултиплейър игра, в която играчите участват в непланирана икономическа конкуренция, война и политически схеми с други играчи.

Eve Online предлага над 5000 звездни системи, директно показващи безкрайно забавление и забавление. Основното забавление на играта е летенето на космически кораби. В допълнение, играта може да бъде предизвикателна. Можете да опитате соло, но мисията става още по-трудна с времето. Търсите ли сложна и предизвикателна игра? Отиди за този.

Издаване – май 2006 г

Жанр – Космическа симулация

Разработчик/Издател – CCP

Платформи – Windows

GreedFall

Следващата игра, която имаме за вас, е GreedFall: Gold Edition. Ако търсите RPG забавление, тази игра е тук, за да изпълни всички ваши нужди. GreedFall е мощна игра по отношение на RPG, тъй като включва всички системи, които можете да очаквате.

GreedFall е дълга игра с луд сюжет и история. Тази игра ви позволява да изживеете различни острови с различни предизвикателства и завладяващи истории. Това е игра за един играч, в която играчът, заедно със заселници, наемници и търсачи на съкровища, отиват на различни острови, за да изследват историята и тайните.

Издаване – септември 2019 г

Жанр – Екшън ролева игра

Разработчик/ Издател – Spider

Платформи – PS4 & 5, Xbox One

Карибски пирати

Кой не е чувал за Карибски пирати? Тази игра позволява на играча да изживее забавни и приключенски сцени от всичките четири филма. От обожаването на пиратите до изживяването на живота на пиратите, можете да се забавлявате изцяло тук.

  Gacha Club кодове и таен подарък: Осребрете сега

По отношение на геймплея, можем да кажем, че Lego Pirates of The Caribbean няма да ви разочарова в нито един аспект. Играта използва кооперативна механика за влизане и отпадане на двама играчи като повечето игри на Lego. Играчът може да отключи герои и екстри от порта, за да продължи играта.

Всеки герой в играта има различни способности; уверете се, че сте придирчиви. Pirates of the Caribbean не е само екшън-приключенска игра. Вместо това, той е пълен с пъзели и стратегии.

Издаване – май 2011 г

Жанр – приключенски екшън

Разработчик/ Издател – Disney Interactive Studios

Платформи – Windows, PS 3, Xbox 360

One Piece: Pirate Warriors 3

One Piece: Pirate Warriors 3 е японска екшън видео игра. Характеристиките на това издание са подобни на оригиналната поредица One Piece във всички аспекти, независимо дали става въпрос за сюжета или сюжета на играта.

Играта разполага с до 37 персонажа, от които 10 са новодобавени в това издание. Тъй като е екшън игра, играчът трябва да има бързо време за реакция. Освен това играта позволява и мултиплейър режим. Следователно можете да се насладите на поредица от нива в тази игра.

Играта е разделена на различни режими: Legend Log, Dream Log и Legend Diary. Всеки режим идва с уникални концепции и обрати. One Piece: Pirate Warriors 3 си струва да се проучи поради няколко причини, включително дълъг сюжет, множество нива и много други.

Издаване – март 2015 г

Жанр – приключенски екшън

Разработчик/ Издател – Omega Force

Платформи – PS 4, Windows, Nintendo Switch

Pillars of Eternity II: Dead fire

Pillars of Eternity II: Dead fire е ролева игра за един играч. Можете да изпитате тази игра от изометрична гледна точка, където сюжетът на играта продължава в зависимост от вашите решения.

Основният характер на играта идва със способността да се вглеждате в душите на другите хора и да четете техните спомени и минали животи. Измислени концепции като тези правят играта уникална сама по себе си. Играта става по-вълнуваща с времето.

Критичната цел на играча обаче е да преследва Eothas, богът на светлината и прераждането, който събужда насилието и планира да унищожи Caed Nua. Играта е изпълнена с екстремни мистерии и тайни.

Издаване – май 2018 г

Жанр – Ролева игра

Разработчик/Издател – Versus Evil

Платформи – PC, PlayStation 4, Xbox One

Космически пирати и зомбита 2

Space Pirates and Zombies 2 е ролева стратегическа игра в реално време. Вместо да плавате в морето, тази игра ви изпраща на различни мисии в космоса, където можете да изследвате големи галактики.

Обратът на играта е ужасяващият терор на зомбитата в галактиката. Space Pirates and Zombies е научно-фантастична игра, в която трябва да спасите човечеството от биомеханична пандемия, причинена от врагове.

Сюжетът на играта може да ви даде героично изживяване. Трябва да намерите, да се биете и да унищожите следите от зомби инфекция. Тази екшън-приключенска игра има 43 различни вида управляеми кораби, разнообразие от оръжия и няколко мисии.

Издаване – ноември 2017 г

Жанр – Стратегия в реално време, RPG

Разработчик/ Издател – MinMax Games

Платформи – Steam

Risen 2: Dark Waters

Ако вече сте запознати със серията игри Risen, ще знаете колко вълнуващ и автентичен е сюжетът, който предлагат. The Risen 2: Dark Waters е подобна, но много по-вълнуваща от своята предистория.

  Обяснени видове съединители за видеокарти

По отношение на геймплея, играчът, който е член на инквизицията, е изпратен да спре хаоса, причинен от чудовищни ​​същества в морските дълбини. Следователно, играчът трябва да отиде и да намери морските пирати, за да се отърве от целия ужас.

Тази игра от трето лице се развива в тъмна и груба вселена с потапящи функции на оригиналния Risen. Сюжетът на играта се променя в зависимост от решенията на играча, което я прави по-непредсказуема и предизвикателна. Risen 2: Dark Waters е ролева игра за един играч, която може да ви държи ангажирани с часове.

Издаване – август 2012 г

Жанр – RPG

Разработчик/ Издател – THQ Nordic

Платформи – Windows, Xbox 360, PS 3

Море от крадци

Sea Of Thieves е известна пиратска игра, изпълнена с тръпка, мистерии и фантастичен игрови сюжет. Тази игра има сърцата на милиони геймъри, тъй като нейният сюжет и графика дават на играча перфектното изживяване на пират.

Както споменахме преди, Sea Of Pirates е мултиплейър игра, в която играчът изследва открития свят с помощта на пиратски кораб. Sea Of Thieves е предизвикателна и вълнуваща игра. Следователно играчът може да се съюзи с други играчи или да тръгне срещу тях. Не можете да предвидите какъв е текстът.

Sea Of Thieves успешно спечели любовта на повече от 30 милиона геймъри. Персонализираният свят, споделен с аватар, и приключението са основните причини за успеха на играта. Освен това играчът може да персонализира корпуса на кораба, платната и др.

Издаване – март 2018 г

Жанр – приключенски екшън

Разработчик/Издател – Microsoft Studios

Платформи – Xbox One, Windows

Пиратите на Сид Майер

Нека отново да плаваме в Карибите, но този път с „Пиратите“ на Сид Майер. Въпреки че Sid Meier’s Pirates е древна игра, все още можете да прекарате часове на нея, без да пропускате съвременните игри.

Пиратите в тази игра трябва да изследват множество острови, където всяко взето от тях решение носи различни възможности и предизвикателства. Sid Meier’s Pirates е игра за един играч и мултиплейър, в която играчите могат да атакуват вражески кораби или градове, да ловуват съкровища, да спасяват семейства и др.

Sid Meier’s Pirates е страхотна игра за убиване на време и изживяване на уникален пиратски начин на живот. Играта идва с повече от 25 различни кораба, множество оръжия и предизвикателства. Можете да се насладите на тази игра с до 4 играча.

Издаване – ноември 2004 г

Жанр – приключенски екшън, стратегия

Разработчик/ Издател – Firaxis

Платформи – Xbox, PSP, PC

Обобщавайки

След като приключихме нашия списък, намерихте ли вашата игра за този уикенд? Най-вероятно, да. Този списък обхваща най-популярните и увлекателни пиратски игри за вас. Повечето пиратски игри в списъка поддържат PC и PS. Следователно можете да се насладите на тръпката без никакви ограничения.

Можете също така да изследвате най-добрите детективски игри, за да освободите вътрешния си Шерлок.

x