9 най-добри автоматични отговора по имейл за автоматизация на маркетинга

Автоматичните отговори по имейл изпълняват автоматизирани задачи за имейл маркетингови кампании, без да изпращат ръчно всеки отговор. Това ще спести време и усилия на потребителите, заедно с генерирането на доходи.

Имейл кампаниите се считат за спам от доставчиците на имейли и изискват няколко нецелеви и неправилно насочени имейла, за да привлекат вниманието на потенциалните клиенти. Изисква от подателите да разработят решение, което може да привлече аудитория, без да я претоварва.

Автоматичният отговор по имейл помага на собствениците на фирми да взаимодействат с клиентите и да изградят връзка с тях. Маркетолозите са наясно с автоматичните отговори по имейл и ги използват за своя ливъридж, без да изразходват паричния поток.

Това се превърна в един от най-ефективните, най-лесните и най-евтините начини за привличане на потенциални клиенти и превръщането им в потенциални абонати. Нека ви преведем през всичко за автоматичния отговор по имейл.

Какво е автоматичен отговор?

Имейл автоматичният отговор позволява на фирмите да изпращат имейли до избраните потребители автоматично след завършване на набор от действия. Може да включва извършване на покупка, попълване на формуляри, промяна на настройките или дори изпращане на електронен бюлетин до абонати.

Например, потребителите правят покупка онлайн и получават незабавен имейл за поръчката си, абонират се за бюлетин и незабавно получават имейл за добре дошли и т.н. Маркетолозите използват инструменти за автоматизация на имейли, използват шаблони за съставяне на имейли, задаване на параметри и оставят да анализират резултатът за вас.

Значимите характеристики на инструмента за автоматичен отговор включват:

 • Шаблони за дизайн, които помагат за незабавното създаване на нови имейли, за да отговарят на изискванията на марките.
 • Анализът наблюдава имейлите, изпратени до потребителите, за да получи максимална възвръщаемост на инвестицията и да проследи честотата на кликване и честотата на отваряне.
 • Използвайте конструктора на имейли с плъзгане и пускане, за да създавате имейли, без да използвате HTML оформления.

Инструментите за автоматичен отговор по имейл могат да помогнат при обхващането на няколко сложни функции, които позволяват на търговците да увеличат своята аудитория и да повишат своята продуктивност. Все пак зависи от абонатите и действията, които човек трябва да предприеме.

Как да изберем правилния имейл автоматичен отговор?

От съществено значение е да изберете правилния имейл автоматичен отговор, за да сте сигурни, че няма да загубите персоналното отношение към имейла. Тези имейли включват топло посрещане на публиката, препоръки, напомняния за абонамент и т.н. Значимите фактори, които трябва да имате предвид при избора на имейл автоматичен отговор, са:

#1. Възможности за автоматизация

Автоматизираните кампании са от съществено значение, ако някой иска да разшири обхвата на своята аудитория. Потребителите могат да го интегрират с инструменти за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) или клиентски бази данни, задействайки силно персонализирани критерии. Той включва възможностите за автоматизация като приветствен имейл, напомняния, уеб задействане, изоставена количка, проследяване, потоци на клонове, A/B тестване и др.

#2 Сегментиране на имейл

Компаниите избират своята база данни, за да изпратят една имейл кампания, за да представят нещата пред клиентите. Важно е обаче да се разбере, че всеки клиент има различни искания и изисквания въз основа на съдържанието на количката, възраст, пол, среден разход, минали покупки, геолокация, поведение на уебсайта и метеорологични условия. Следователно сегментирането на имейл помага при насочването към по-добри клиенти и увеличава процента на реализация.

#3 Редактор на имейли

Маркетолозите могат ръчно да редактират имейла, ако и когато е необходимо. От привлекателен ред за тема до важни елементи, CTA до тялото на пощата, можете да включите всички аспекти, за да подобрите външния вид и усещането. Редакторите на имейли помагат за постигането на предвидими резултати и генерират имейли за марката, които могат да помогнат в пътуването на клиента. Изберете инструмент, който има удобен за потребителя имейл редактор.

  Какво е Smishing и как да се предпазите?

#4 Управление на кампанията

Най-добрият начин да се свържете с клиентите е да бъдете по-разнообразни в пътуванията за закупуване и да увеличите видимостта. От съществено значение е да се управлява нарастващият списък и да се стигне до значимите аспекти, като общи продажби на изпратен имейл, ROI на имейл, продажби на имейл и т.н., което предлага задълбочена представа за кампаниите. Уверете се, че избраният от вас инструмент има подробно табло за управление, което ви позволява да анализирате резултатите от кампанията.

#5 Персонализиране на имейл

Ако искате да привлечете аудитория, най-добре е да направите това с персонализирани и автоматизирани имейли. Например имената на клиентите в реда за тема, минали покупки, препоръки, базирани на местоположение и т.н., превръщат потребителите в приходи.

Нека обсъдим някои от най-добрите инструменти за автоматичен отговор по имейл, които можете да използвате, за да изпратите поредица от имейли с времеви съобщения до пощенския списък.

Ауебър

Превърнете случайните си абонати в плащащи клиенти с имейл с автоматичен отговор на AWeber. Този инструмент за автоматизация позволява на търговците да изпращат приветствени имейли, да рекламират продукти, да изпращат препоръки и да споделят информация за вашата компания. Ауебър помага за изграждането на дълготрайна връзка с клиентите чрез имейли, за да осигури стойност и доверие и да изгради общност.

Заедно с това инструментите за автоматичен отговор улесняват анализирането на ефективността на кампанията, като предлагат подробности за ангажираността, кликванията, отворения процент и т.н.

Маркетолозите могат да се свързват с клиентите чрез изпращане и насрочване на навременни имейли и установяване на значими взаимоотношения. Лесният за използване имейл създател не изисква познания по кодиране и проектира имейли, които отговарят на изискванията на марката.

Човек може да използва предварително изградени автоматизирани кампании, за да подхранва перспективите и да изпраща целеви имейли до абонатите. Приспособимите и адаптивни към мобилни устройства шаблони могат да помогнат за ангажиране, продажба, популяризиране, разговор и посрещане на абонатите.

Постоянен контакт

Увеличете резултатите за използване от нестопански организации и малки фирми Постоянен контакт инструменти за автоматичен отговор. Потребителите могат да даряват и да стимулират продажби автоматично с лесни за използване инструменти, които могат да спестят много време. Постоянният контакт помага за подобряване на резултатите и увеличава ангажираността с автоматизацията на имейл маркетинга.

Целта на използването на инструмента за автоматичен отговор по имейл е автоматично да ангажира аудиторията. Той също така помага за поддържане на потенциални клиенти за насочване към имейли, базирани на контакти, и имейли за добре дошли до марките. Възможно е да разширите обхвата на клиентите, като използвате формуляри и инструменти за изграждане на списъци.

Независимо дали става въпрос за предприятие или стартиране, всеки може да се възползва от инструмента за автоматизация на имейл маркетинга. Фирмите могат да събират потенциални клиенти и да се свързват с клиенти, използвайки стратегически и ефективни имейл маркетинг кампании. Целта е да се подхранват потенциални клиенти и да се изпращат целеви съобщения до контактите.

Постоянният контакт позволява на потребителите да увеличат продажбите си и да използват своя опит, за да увеличат приходите. Той отприщва силата на продажбите и автоматизацията, за да изгради силна връзка с клиентите и да предложи цялостно изживяване.

Sendinblue

Изпращайте до 300 имейла на ден с помощта на Sendinblue и съхранявайте неограничен брой контакти. Софтуерът за автоматичен отговор може да доведе до резултати по всяко време на деня, след като кампанията е активна. Sendinblue работи за ангажиране на марката и стимулира продажбите, за да поддържа пътуването на клиента, докато сте заети с други задачи.

В зависимост от функциите, това е безплатен имейл автоматичен отговор с няколко премиум плана като Lite, Premium и Enterprise. Функциите за двойно включване избягват всякакви спам капани, елиминират правописни грешки в имейл адреси и получават доказателство за състезание. Персонализираните приветствени съобщения предлагат звезден старт за установяване на връзка с клиентите, която поддържа името на марката на върха на съзнанието на клиента, насърчава връзките и стимулира продажбите.

  Как да видите скрит „cheat Sheet“ от клавишни комбинации на iPad

Клиентите могат да получават имейли за изоставени колички с помощта на софтуера Sendinblue. Той проследява страницата и съответно задейства имейлите, за да привлече купувачите, да възстанови загубените приходи и да продаде повече подобни продукти. На всичкото отгоре е възможно да изпращате имейли за рожден ден, събрани с отстъпка, която може да повиши признателността за марката и да генерира имейл ангажираност.

Кутията с инструменти за проектиране на имейли включва функции за пускане и пускане, обикновен текст и HTML, които помагат при създаването и персонализирането на имейлите. Тези имейли са отзивчиви и могат да паснат на всеки размер на екрана, от мобилен телефон до екран на компютър, без допълнително кодиране.

HubSpot

Софтуерът за автоматизиране на маркетинг HubSpot е много известен на пазара и надхвърля изпращането на имейли. Той минимизира повтарящите се задачи и увеличава растежа със своите рационализирани работни процеси. Използвайки HubSpot Инструментът за автоматизация има за цел да настрои стабилен работен процес, който може да изпрати хиляди имейли с реклама, за да ги анализира.

С кампаниите с имейл капки подхранването на потенциални клиенти се поставя на автопилот, за да се придвижи към потенциални клиенти и да генерира потенциални клиенти. Потребителите не трябва да пишат код, за да създават красиви имейли и да избират от условия, тригери и действия, за да започнат да изпращат имейли. Това е интегрирана маркетингова платформа, която може да попълва или увеличава базата данни с течение на времето.

Имейлите също са лесни за визуализиране, персонализиране и персонализиране на кампании, независимо дали са просто проследяване или многоетапно пътуване. Той може лесно да определи работния процес, използвайки разширена логика за сегментиране, за да изпраща персонализирани имейли до всеки контакт.

Инструментът предлага автоматизация на няколко задачи, като ротация на потенциални клиенти към продажби, оценяване на потенциални клиенти, уеб кукички, стойност на копиране и актуализиране на свойства. Той задейства вътрешни известия, когато клиентите предприемат действие за добавяне на нова задача към Salesforce и CRM, напомняйки им да последват.

GetResponse

GetResponse е прост и мощен инструмент, който идва с инструменти за проектиране и шаблони, които могат да постигнат целите на кампаниите. Той също така включва активни анализи, за да го настроите за подобрения и увеличаване на производителността.

GetResponse имейл автоматичен отговор установява, поддържа и поддържа връзките на клиентите с марките. Най-добре е да използвате създател на имейл с плъзгане и пускане, който може да персонализира икони, бутони или видеоклипове в социалните медии. Той придава структура на блока на съдържанието или секциите и реагира на мобилни визуализации.

Инструментът за автоматизация на имейл е пълен със 100+ професионално проектирани шаблона. Те включват последващи действия, имейл за добре дошли, продажба, популяризиране и празнуване, което позволява на търговците да конвертират абонати. Инструментът се предлага с безплатни изображения и GIF файлове за подобряване на дизайна на имейли и е лесен за достъп без допълнителни покупки.

Изгледът на календара също така улеснява проследяването на абонатите за конкретни дни, които изискват имейл. Спестява време за увеличаване на разговорите и поддържане на взаимоотношения. Инструментът може също така да споделя нови публикации в блогове автоматично веднага след публикацията или под формата на месечни, ежедневни или седмични обобщения.

Mailerlite

Mailerlite изгражда автоматизиран работен процес по имейл, за да достигне до правилните хора в точното време. Той изпраща задействани имейли до абонатите, за да извършват други действия, докато кампанията ви работи във фонов режим. Mailerlite автоматично изпраща автоматизирани имейли за добре дошли и целеви имейли за събития или уебинари.

Автоматизираният инструмент позволява на потребителите да добавят потребителски полета в имейл анкетата, формуляра за регистрация и таблото за управление. Целта е да се задейства действието, когато се изисква от базата данни въз основа на интересите на клиентите. Той задейства автоматизирани имейли за безплатни изпробвания или абонамент за бюлетини за клиенти.

Инструментите за автоматичен отговор по имейл са лесни за интегриране с платформи за електронна търговия, за да се подобри задържането на клиенти. Той предлага имейли за закупени артикули, изоставени колички, покупки от категории, препоръки, имейл за потвърждение и подробности за проследяване.

  Как да деактивирате Google Analytics в Nintendo Switch eShop

Потребителите могат да интегрират този автоматизиран инструмент с Shopify, Zapier, WordPress, Stripe, WooCommerce и др. Отчетите за кампании в реално време помагат за подобряване и проследяване на показателите, ангажираността на аудиторията и цялостния растеж. Инструментът предлага задълбочена представа за процентите на разговори, честотите на кликване и процентите на неабонамент.

ConvertKit

Изградете път за стимулиране на вашия бизнес с помощта на инструменти за маркетингова автоматизация ConvertKit. Този инструмент за автоматизация е лесен за използване дизайн на имейли, включително целево съдържание за изпращане на навременни имейли до клиентите. ConvertKit има за цел да развие онлайн бизнес с:

 • Сегментирането на аудиторията се основава на пътя на потребителя,
 • Създаване на автоматизирани и мощни фунии,
 • Персонализиране на пътя на действие на абоната,
 • Насочване на съдържание към правилната аудитория,
 • Създаване на правила и стратегии, които могат да работят в имейл кампанията и
 • Познаване на следващата стъпка за абонатите.

Автоматизираният инструмент позволява на потребителите да изпращат целево капково съдържание, докато проследяват пътуванията на клиентите. Маркетолозите могат да създадат персонализиран път за фунии, като използват действия, събития и условия, покриващи персонализирани и лесни за разбиране функции.

Прозренията са лесни за разбиране, което позволява на търговците да вземат информирани решения за следващите си кампании. Безпроблемното редактиране на съдържание е друга забележителна функция, която гарантира, че търговците са на правилния път, докато създават интуитивни имейли. Той работи с прости инструменти за автоматизация за създаване на имейли и използва водещи в индустрията партньори за интеграция, RSS емисии и т.н., за да прави бизнеса.

Moosend

Moosend е чудесно място за създаване, изпращане и оптимизиране на вашата кампания за изграждане на успешни марки. Работи за всички компании, от предприятия до стартиращи фирми, предлагащи умопомрачително красив дизайн. Инструментът за автоматичен отговор на имейл Moosend има значителни функции като сегментиране на списък, A/B тестване, редактор с плъзгане и пускане и анализ на данни.

Целта е да се гарантира, че фирмите могат да продават продукти на пазара с разширени функции. Предлага се с шаблони за автоматизация на имейли, разширено отчитане и проследяване на уебсайт или потребител, което улеснява вземането на информирано решение. Потребителите могат да създават красиви целеви страници, докато преоразмеряват, изрязват, преместват, променят и редактират оформлението.

Предварително направените шаблони улесняват изграждането на целевата страница, без да се гмуркате в кодирането. Той подхранва растежа на бизнеса с правилните шаблони за събиране на ценни данни и споделяне на формуляри при социални предизвикателства. Инструментът е лесен за интегриране със CRM, уебсайт или друга платформа за електронна търговия, което улеснява проследяването на данни.

iContact

Изградете уникален път за вашия бизнес с помощта на инструмента за имейл маркетинг iContact, като същевременно спестявате усилия и време. Целта е да се автоматизира имейл за създаване на персонализирани пътувания на абонатите. Потребителите могат да избират тригери, за да създават пътувания, които могат да работят за тях iContact.

Той е пълен с функции като:

 • Тригери за ангажиране
 • Персонализирани съобщения за дата във времето
 • Събития за абонати

Автоматичният отговор по имейл също помага при поддържането на имейли и надхвърлянето на изпращането на имейли. Потребителите могат да проследяват ефективността на кампания с помощта на този инструмент, като например онлайн взаимодействия или ангажираност (кликвания, посещения и реализации).

Заключение

Независимо дали искате да преместите абонатите от един комуникационен канал в друг или да изпратите имейли на датата на абонамента, най-новите оферти или дори да изпратите имейли с препоръки (въз основа на тяхната хронология на търсене и поръчки), това е възможно с имейл автоматичните отговори. Инструментите могат да помогнат за увеличаване на стойността на пощенския списък и бързо генериране на приходи.

Въпреки това, ако искате да изпратите ръчно електронен бюлетин, има случаи, когато потребителите ще го оценят, като сезонни промоции, празнични дни, генериране на актуализации и съобщения за продажби. Просто се уверете, че не прекалявате, поддържате го уместно и виждате ценно съдържание, за да окажете въздействие.

x