9 достъпни доставчици на услуги за правни документи за малки и средни предприятия

Без значение кой размер на бизнеса имате, винаги ще бъде важно да покриете правните си области, за да бъдете по-безопасни.

Често срещано погрешно схващане е да се мисли, че собствениците на малък бизнес или дори собствениците на среден бизнес не трябва да се тревожат за правните аспекти, защото все още не са много „огромни“.

Това обаче е напълно погрешно мислене, защото няма да отнеме много време да се натъкнете на правни проблеми, ако не сте подготвили правните си документи. Днес собствениците на малък и среден бизнес имат нужда от правни услуги повече от всякога.

Защо имате нужда от легален доставчик? ⚖️

Правилният отговор на този въпрос е – да не си навлечем неприятности в случай на нарушаване на правата на стопански субекти.

Лесно е да започнете бизнес и фактът, че почти всеки може да започне собствен бизнес, създава опасност от преминаване на определени граници на етиката, тъй като не ВСЕКИ собственик на бизнес е добре информиран за това.

Поради това може дори да не осъзнаете кога пресичате червената линия. ❌ Освен това политиките продължават да се променят от време на време, така че е важно винаги да сте наясно с тези неща, за да избегнете пречка.

Нека си признаем обаче, не всеки има адвокат или дори да има, има вероятност адвокатът да не е експерт в областта, за която неочаквано се изисква документът. Да, ситуации като тази могат да възникнат от нищото, когато управлявате бизнес.

Ето защо доставчиците на онлайн услуги за правни документи са толкова полезни. Само за кратко време можете да изпълните всяка своя правна нужда, като получаване на необходимите документи, получаване на правен съвет от адвокат и дори получаване на помощ за създаване на вашия бизнес.

Така че, ако това звучи като нещо, в което бихте искали да се потопите, нека разгледаме някои от най-добрите и достъпни опции, които имаме.

LegalZoom

Много разнообразни в смисъл, че LegalZoom може да задоволи както професионалните, така и личните ви нужди. Разполага с услуги „Направи си сам“ и различни адвокати в готовност за съвет, както и всякаква правна помощ.

  Как да деактивирате изглаждането на движение на телевизор LG

Техните документи са законно признати във всичките 50 щата в САЩ, така че можете да сте сигурни, че няма да се налага да се движите по пътищата, за да получите тяхната услуга. Тази услуга ви превежда през всички необходими стъпки и документи за защита на вашата интелектуална собственост.

LegalZoom ще ви покрие, ако имате нужда от правна помощ при стартиране на бизнес, стартиране на план за имоти или просто защита на работата ви с търговска марка и авторски права.

Правни шаблони

Оценен с 5/5 на Trustpilot, LegalTemplates ви позволява да създавате много правни документи, включително договори и споразумения. Можете да избирате от над 160 шаблона и да отговорите на няколко прости въпроса, за да подготвите документите си за подписване и отпечатване.

Ето някои от многото категории шаблони, които тази услуга предлага:

 • Създаване на бизнес
 • Бизнес операции
 • Данъчни формуляри на работодателя
 • Собственост на жилище
 • Финансови
 • Здравни и медицински
 • Семейни въпроси

Всички документи са създадени от адвокати, така че е готов за използване веднага. Можете да правите толкова неограничени ревизии и копия, колкото искате с него. Можете да започнете да използвате техния 7-дневен безплатен пробен план, преди да решите да надстроите.

Ноло

Страхотен сайт за намиране на подходящи адвокати, Nolo веднага ще ви свърже с правилния човек. Всичко, което правите, е да опишете вашия случай, незабавно да получите списък с адвокати и да наемете този, с когото искате да работите.

Много страхотен аспект на този уебсайт е, че има библиотека от правни статии, които можете да прегледате всеки път, когато искате вашите съмнения да бъдат изчистени.

Освен това ви позволява да използвате 1000 продукти „Направи си сам“, като правни формуляри, електронни книги, софтуер и онлайн документи. Всички те са създадени от адвокати и правни редактори и могат да се използват без никакви проблеми.

LegalDesk

Удобно, лесно и бързо са това, което най-добре описва LegalDesk. Това е впечатляващ доставчик на услуги за правни документи, който ви позволява да създавате правни протоколи само за минути.

  Как да изостря изображение в MS Word

Можете да персонализирате какъвто и да е документ, който изберете, и да се възползвате от услугата печатна хартия, преди да бъде доставен на вашия адрес като физическо копие. Като алтернатива, ако желаете, можете също да го отпечатате сами.

Експертите ще одобрят законно всичко, което създадете с помощта на този сайт, и изненадващо, за отлична услуга като тази, те поддържат разходите си много достъпни. Дори и да изберете доставка с печатната хартия, ще трябва да платите минимални такси след закръгляване.

Ракетен адвокат

Както вероятно подсказва името, Rocket Lawyer е много бърз доставчик на правни услуги и можете да създавате тонове различни правни документи, като го използвате.

Той е прегледан и оценен високо сред хората и е на пазара от дълго време, за да подпечата своя авторитет. Можете напълно да го използвате за правни съвети, както и от техните адвокати при поискване.

Независимо дали създавате документи или търсите правен съвет, категориите за това са многобройни, като например:

 • Семейно право
 • Наказателно право
 • Лично нараняване
 • Бизнес договори
 • Трудово право

Освен това разполага с полезен портал за правни съвети, който можете да използвате, за да задавате въпроси и да очаквате да получите отговори в рамките на един работен ден.

Инфайл

Incfile е правна услуга, която е специализирана в създаването на бизнес и подаване на документи за LLC. От 2004 г. насам той е помогнал на над 800 000 предприятия да се създадат и да работят безпроблемно и вие можете да бъдете следващият. Това е като да имаш приятел до себе си, докато започваш бизнес, който НАИСТИНА знае за закона и извън него.

Този уебсайт ще ви помогне да вземете правилните решения. Например, докато избирате вашия тип обект и състояние на образуване, може да сте малко объркани кой тип обект е правилният за вас. Това е мястото, където Incfile ще ви помогне да вземете най-доброто решение въз основа на вашите нужди.

Освен за създаване на бизнес, можете да потърсите помощ при намирането на правилната структура за вашата компания, управление на съответствието на държавата и дори намиране на услуга за регистриран агент.

UpCounsel

Уебсайт, който предлага широка гама от правни услуги, UpCounsel е специализиран в много области, като например:

 • Търговски марки
 • Имиграция
 • Споразумения
 • Създаване на бизнес
 • Патенти
 • Финанси
 • Главен съветник
  Как да изтриете фотоалбуми на iPhone, iPad и Mac

Доверяват се на над 10 000 фирми по целия свят и съм сигурен, че това се дължи на висококачествената и рентабилна правна услуга, която предоставят.

Независимо дали сте малък бизнес, стартираща фирма или дори адвокатска кантора, можете да използвате UpCounsel в своя полза и да свалите тежестта от плещите си.

Ще разполагате с най-високо оценени адвокати при поискване, готови да отговорят на всеки ваш въпрос и да решат вашите правни проблеми. Имайте предвид, че тези адвокати имат среден стаж от 14 години и всички преди това са работили за водещи адвокатски кантори и компании от Fortune 500.

FindLaw

Можете лесно да намерите адвокат близо до вашето местоположение с помощта на FindLaw. Това е указател с адвокати, който можете да намерите, като изберете категорията на вашия правен проблем и въведете данните за местоположението си.

Освен това има колекция от статии, свързани със закона, които можете да прочетете и да сте добре информирани за цялата етика. Това е чудесна отправна точка, ако тепърва започвате да научавате за цялата правна сцена. Има теми като „как да наемете адвокат“, както и за уникалните закони на вашата държава.

Той също така позволява създаването на правни форми за цели като създаване на бизнес и планиране на имоти.

Правни договори

Както подсказва името, LegalContracts е всичко за намиране на правни документи, особено договори. Отнема едва няколко минути, за да преминете от създаването до отпечатването им при поискване. Независимо дали търсите бизнес, недвижими имоти или правни форми, свързани със семейството, ще намерите всичко тук.

След като използвате лентата за търсене и отговорите на няколко прости въпроса, ще имате желаните формуляри, създадени за миг.

Заключение

Когато става въпрос за правни въпроси, винаги е по-добре да сте в безопасност, отколкото да съжалявате. Използвайки горните услуги, ще можете да намерите адвокати онлайн или наблизо, да създавате формуляри и също така да придобиете много основни познания за закона.

След това може да искате да проверите и тези решения за корпоративно правно управление.

x