8-те най-добри приложения за организиране на вашия гардероб и планиране на тоалети

Нека си признаем: организирането на гардероба ви не е лесно. И с разхвърляния гардероб, избирането на идеалното облекло се превръща в предизвикателство. Да не говорим, че някои от най-добрите ви дрехи се заравят в купчината.

За да преодолеете всичко това, можете да използвате мобилни приложения, за да организирате гардероба си. Тези приложения ви позволяват да следите вашите дрехи и ви помагат да планирате тоалети. По-долу изброяваме осемте най-добри приложения за организиране на гардероба ви.

1. Вземете гардероб

Get Wardrobe ви помага да организирате гардероба си и да планирате тоалети. Приложението предлага няколко функции за тази цел. Можете да правите снимки на дрехи, да ги качвате в приложението и да дигитализирате гардероба си. По същия начин можете виртуално да създавате комбинации от различни дрехи и да добавяте тоалети към вашия плановик.

Приложението е полезно, когато искате да опаковате чантата си за пътуване, тъй като можете да видите всички елементи в приложението и да ги изберете. Get Wardrobe има страхотна общност от модни любители, готови да споделят идеи и предложения. Това ви помага да сте в крак с модните тенденции.

Абонаментът Premium ви позволява да добавяте неограничен брой дрехи към гардероба си, докато безплатният акаунт ги ограничава до 100. Цената на плана Premium варира според държавата.

Изтегляне: Вземете гардероб за Android | iOS (Безплатно; налични са покупки в приложението)

2. OpenWardrobe

Ако искате да се присъедините към общност от любители на модата, освен да организирате гардероба си, регистрирайте се на уебсайта OpenWardrobe. Приложението ви позволява да добавяте дрехите си към приложението, да планирате тоалетите си и да ги споделяте с приятелите си.

Можете да регистрирате тоалетите, които сте носили, и приложението показва пълен запис заедно с предложения за тоалети. Тук можете също да изследвате дрехи от творци, марки или стилисти.

Освен да добавите дрехи към вашия дигитален гардероб, можете да планирате външния си вид и да опаковате нещата за следващото си пътуване. В раздела Discover можете да изберете тоалета за следващата си ваканция или да почерпите малко вдъхновение от общността на OpenWardrobe. Началната страница включва видео уроци и насоки по различни теми, свързани с модата.

  Как да изключите FaceTime на вашия iPhone, iPad и Mac

Най-хубавото е, че приложението OpenWardrobe е безплатно. Платформата печели чрез хостване на платени семинари, така че няма уловка. Страхотно място да намерите вдъхновение за вашите рокли, OpenWardrobe е прилично приложение за организиране на гардероба ви.

Изтегляне: OpenWardrobe за Android | iOS (Безплатно)

3. Аклозет

Acloset описва себе си като AI моден асистент. Когато качите снимка на вашите дрехи, Acloset ще премахне фона и ще я добави към вашия цифров гардероб.

Благодарение на AI Acloset може автоматично да разпознава цвета, дизайна и стила на вашите дрехи. Това му помага да организира всичките ви тоалети в категории. Въз основа на тази категоризация Acloset може да предложи рокли, подходящи за времето и повода.

Освен това, благодарение на текущите ви гардероби, той може да предостави предложения за пазаруване, така че не е нужно да прекарвате часове в търсене на обувките, които вървят добре с дрехите ви. За да получите повече идеи, можете да последвате водещите стилисти в платформата и да разгледате техните тоалети.

Acloset гарантира, че използвате всичките си дрехи, като показва артикулите, които сте носили през последния месец, дрехите, които не сте носили дълго време, и процента на роклите, които носите често. По същия начин той показва вашите предпочитания за облекло, като посочва цвета, марката и дрехите, които носите най-често.

Изтегляне: Acloset за Android | iOS (Безплатно)

4. XZ (гардероб)

Ако това, което трябва да носите на работа, е първият ви въпрос всяка сутрин, ще харесате XZ (Closet). Виртуалният гардероб ви позволява да добавяте артикули, да създавате тоалети и да показвате предложения за дрехи.

Можете да добавите дрехи или като качите снимки, или като изберете роклите от библиотеката с общи дрехи. Подобно на Acloset, той също може да разпознава детайлите на дрехите, макар и не толкова точно. Но можете ръчно да добавите категория, марка, стил и подробности за покупката.

  Какво можете да научите от един?

От раздела на календара можете да поддържате регистър на роклите, които сте носили. По същия начин ви позволява да планирате тоалетите си за седмици и месеци напред. И накрая, показва прогнози за времето и идеи за облекло.

Изтегляне: XZ(Closet) за Android | iOS (Безплатно)

5. Къде

Whering е страхотно приложение за любителите на модата. Той може да поддържа вашия цифров гардероб, да планира тоалети, да предоставя предложения за тоалети и да показва идеи за пазаруване.

Когато качите вашите рокли, Whering автоматично редактира изображението и добавя подробности за роклята. След като качите няколко елемента, функцията Dress me създава различни комбинации, за да ви помогне да изберете вашето облекло.

Whering показва предложения за пазаруване от различни марки, особено устойчиви. По подобен начин има раздел за предварително обичани артикули, в случай че искате да купите дрехи втора употреба онлайн. Тъй като приложението показва рокли, които може да харесате, можете да продължите да ги добавяте към списъка си с желания.

Използвайки Whering, можете да създавате табла за настроение и книги за разглеждане. Приложението също така ви помага да планирате багажа си, когато пътувате, като предлага артикули от гардероба ви. За да ви помогне да разберете моделите си на облекло, той проследява вашите тоалети и показва статистически данни за употреба.

Изтегляне: Закъде Android | iOS (Безплатно)

6. Интелигентен килер

Smart Closet служи като ваш личен стилист. Позволява ви да организирате гардероба си, да избирате тоалети и да пазарувате нови дрехи. Въпреки че ви позволява да дигитализирате гардероба си, Smart Closet не е най-доброто приложение за гардероб, когато става въпрос за редактиране на изображения на дрехи или извличане на детайли от вашите артикули.

Въпреки това, Smart Closet се отличава с предоставянето на предложения за пазаруване въз основа на марка, магазин или категория. Можете да създадете списък с желания от продукти от любимите си марки. Приложението улеснява създаването на книги за външен вид и демонстрирането на най-добрите ви тоалети.

  12 най-добри споделени и облачни хостинга за индийския пазар

Има вграден календар, където можете да планирате или записвате тоалети. Най-хубавото от всичко е, че приложението ви помага да опаковате багажа и показва статистиката на гардероба ви.

Изтегляне: Smart Closet за Android | iOS (Безплатно; налични са покупки в приложението)

7. Запазете гардероба си

Save Your Wardrobe има за цел да ви помогне да изградите устойчив, евтин и същевременно стилен гардероб. С помощта на приложението можете да създадете цифров гардероб, като добавите всички дрехи, като качите снимки или въведете подробности. Освен гардероба, можете да добавяте дрехи към конкретни списъци, като списък за ежедневна употреба, един за работа и друг за фитнес.

Save Your Wardrobe предлага тоалети в зависимост от времето и календара. Като повечето други приложения, то ви позволява да пазарувате. Въпреки това се отличава с предлагането на услуги от своите партньори. Тези услуги включват пране, ремонти, дарения и др.

Разделът „Вашият гардероб, декодиран“ показва интересни прозрения за вашия гардероб и неговото използване, като записи за устойчивост, предпочитани цветове и най-добри категории. Можете да използвате календара тук, за да следите вашите тоалети.

Изтегляне: Запазете гардероба си за Android | iOS (Безплатно)

8. Pureple Outfit Planner

Pureple Outfit Planner е друго приложение за организиране на дрешник, което можете да опитате. За да започнете, добавете всичките си елементи от гардероба към виртуалния гардероб. С всеки артикул можете да изберете категория и сезон, което може да ви помогне да филтрирате роклите след това.

След като вашият гардероб е готов, Pureple може да предложи тоалети. След като препоръча няколко произволни тоалета, за да определи вашия вкус, Pureple предоставя предложения според вашите предпочитания.

Въпреки че основният му план е безплатен за използване, можете да надстроите, за да получите достъп без реклами и неограничени предложения за стил. Можете също така да видите тоалетите, споделени от други членове на общността на Pureple, за да получите вдъхновение.

Изтегляне: Pureple Outfit Planner за Android | iOS (Безплатно; покупки в приложението)

Поддържайте гардероба си подреден

Тези цифрови приложения за управление на гардероба ви позволяват да видите цялата си колекция от дрехи с един поглед. Това улеснява избора на вашето облекло. Но ако все още не можете, гореспоменатите приложения също могат да предоставят предложения.