8 Наемете маркетингови платформи, за да наемете най-добрия експерт по имейл маркетинг

Търсите експерт по имейл маркетинг, който може да повиши разпознаваемостта на марката? Може да намерите някои от най-добрите в тези платформи за наемане на маркетинг.

Всеки дигитален бизнес разчита на имейл маркетинг, за да популяризира своите продукти, услуги и съдържание пред целевата си аудитория. Някои създават вътрешен имейл маркетинг екип за маркетингови кампании. Можете обаче да го направите само ако сте агенция за имейл маркетинг или голям бизнес с непрекъснат паричен поток.

Малките и средни предприятия и стартиращите фирми избират да наемат консултанти по имейл маркетинг от платформи за наемане на маркетинг за достъпност, ефективност и гъвкавост.

Прочетете и открийте някои от водещите платформи за наемане на специалисти по имейл маркетинг, от които можете да наемете проверени специалисти по имейл маркетинг за предстоящата дигитална маркетингова кампания.

Значението на имейл маркетинга за бизнеса

Имейл маркетингът е най-евтината форма на маркетинг. Можете да достигнете до хиляди читатели, потенциални клиенти и потенциални клиенти чрез един маркетингов имейл.

Повечето интелигентни дигитални фирми инвестират умерено в имейл маркетинг чрез вътрешни или външни екипи, за да повишат осведомеността за марката. Да не говорим, че разпространението на персонализирани отстъпки, оферти и купони също става по-лесно с имейл маркетинга.

Следните скорошни пазарни статистически данни за имейл маркетинга показват колко критична е тази маркетингова медия за днешния бизнес:

 • Доклад на Statista показва, че има 4,14 милиарда имейл потребители в световен мащаб, които изпращат и получават 319,6 милиарда имейли дневно. Същият доклад също така казва, че текущите приходи от имейл маркетинг са 8,49 милиарда долара и трябва да преминат границата от 10 милиарда долара до 2023 г.
 • Половината от съвременните медийни плановици използват имейл маркетинг и броят им ще нарасне с 22% според HubSpot.
 • Повечето от малките фирми, които работят онлайн, използват имейл маркетинг, за да увеличат своята клиентска база. Цифрата е 64% според Campaign Monitor.

И накрая, пазарно проучване на Litmus разкри, че 33% от фирмите ще увеличат бюджетите си за имейл маркетинг.

Какво прави специалист по имейл маркетинг?

Почти всичко, за да постигнете резултати! Въпреки това, следните са стандартните задачи, които консултантът по имейл маркетинг би изпълнил за вашата марка:

 • Конфигурирайте платформите за имейл маркетинг, които използвате
 • Сътрудничете с вашия маркетингов екип, за да изберете визуален дизайн
 • Създайте план за капкова кампания за вашата марка и го настройте в софтуера
 • Създавайте транзакционни имейл кампании
 • Създайте автоматизирана система за имейли за студени имейл кампании
 • Създайте персонализиран уебсайт или форма за регистрация за бюлетин на приложение
 • Проект на маркетингово имейл съдържание
 • Одитирайте имейл маркетингови кампании и създавайте отчети
 • Прилагане на A/B тестване

Как да наемете специалист по имейл маркетинг

Повечето платформи за маркетинг на наемане предлагат интерактивен поток за наемане. Въпреки това, следните стъпки са общи за всички пазари:

Избройте вашите изисквания

Създайте списък със задачи, които искате имейл маркетинг специалистът да изпълни вместо вас. Например, създавайте кампании, проектирайте имейл съдържание, създавайте онлайн формуляри, одитирайте кампании, създавайте отчети и т.н.

Настройте маркетингова цел

Първо се стремете към цел. Например целта ви може да бъде придобиването на 1000 абонати за бюлетин през първите две седмици и т.н.

  9 най-добър софтуер за управление на процеси за стимулиране на растежа на бизнеса

Задайте бюджет

Златното правило за наемане на изпълнител за SMB или стартиране е следването на строг бюджет, който вашият финансов и инвестиционен екип предлага.

Разгледайте Топ профили

Изберете вашия бизнес домейн или просто прегледайте профилите на водещи търговци по имейл. Повечето от платформите ще предлагат опции за филтриране.

Сканирайте внимателно минали кампании и посетете уебсайтовете, където са провеждали тези кампании. След като сте доволни от няколко профила, поискайте интервюта.

Започнете с тестов проект

Започнете с еднократен проект с малък бюджет. Тук ще оцените най-вече възможностите за креативност, техническа експертиза и създаване на съдържание.

И така, имейл маркетингът процъфтява! Искате ли и вие да се включите в този път на растеж и да накарате бизнеса си да заблести? Започнете имейл маркетинг днес! Можете да получите няколко помощни ръце от следните платформи за наемане на маркетинг.

GrowTal

Намирането на опитен търговец по имейл може да бъде трудно, но не можете да правите компромис с това за ефективни и успешни кампании. GrowTal е популярна платформа, която ви помага да наемете квалифицирани специалисти по имейл маркетинг за създаване, оптимизиране и управление на имейл кампании.

Чрез този уебсайт фирмите могат да се свързват с търговци по имейл, които са способни да разработват маркетингови стратегии, да пишат звездни копия и да ги изпращат до входящите кутии на абонатите.

Можете да наемете професионалисти за подхранване на потенциални клиенти, преобразуване на трафик, обучение на абонати и стимулиране на лоялността на клиентите чрез повтарящи се покупки. Освен това тези търговци са експерти в управлението на сложни инструменти за автоматизация на имейл маркетинга като ActiveCampaign, HubSpot, Pardot и Marketo.

GrowTal притежава целия процес на наемане вместо вас, така че не е нужно да губите ценното си време в интервюиране и кръстосана проверка на препоръки. Тъй като всички търговци по имейл на тази платформа преминават през интензивен процес на предварителна проверка, можете да изберете всеки, без да се притеснявате за неговия опит.

MarketerHire

Когато става въпрос за по-бърз растеж на бизнеса, задържане на клиенти и повишено преобразуване на имейли, имате нужда от опитен специалист по имейл маркетинг. MarketerHire е платформата за маркетинг таланти, където компаниите могат да намерят и наемат фрийлансъри при поискване.

Можете да споделите размера на вашата компания, индустрията, вида на маркетинг специалиста, диапазона на бюджета за наемане, възможната продължителност на проекта, нивото на ангажираност и вида на заетостта. След това продължете да намерите звезден изпълнител, който може да изведе вашата марка на следващото ниво.

На този уебсайт са необходими само 48 часа, за да намерите перфектния маркетолог, който е подходящ за вашите бизнес изисквания. Агенциите могат също да насрочат безплатна консултация и да обсъдят вашите нужди от персонал и потенциални решения.

Има допълнителни предимства при използването на тази платформа за наемане на търговци. Например, в случай че имате нужда от повече от един имейл маркетинг за вашия екип, можете да наемете двама или повече имейл маркетинг специалисти от тази платформа и да получите 10% отстъпка. Това означава повече успех с по-малко разходи.

Мейпъл

Вашият бизнес се нуждае от перфектни търговци за перфектни маркетингови стратегии. От Mayple можете да получите опитни маркетинг специалисти на свободна практика, които са преминали проверка въз основа на демонстрирани резултати. Сега няма нужда да разчитате на предложения за продажби и прегледи, за да получите достъп до уменията, притежавани от маркетолог.

Тя ви позволява да категоризирате търговците въз основа на техния опит, местоположение, индустрия и години опит. След като споделите вашите нужди, Maple използва AI технология, за да премине през своята глобална мрежа от изчерпателно проверени търговци по имейл, за да намери най-доброто съвпадение.

  Как винаги да получавате снимката, която искате

Независимо дали принадлежите към SMB или Fortune 500, ще се възползвате от този уебсайт. От тази платформа компаниите могат също да получат VIP поддръжка в различни етапи на наемане и управление.

FreeUp

Използвайки FreeUp, можете да намерите предварително проверени и най-високо оценени имейл маркетинг специалисти на свободна практика от САЩ и други страни. Наемането на фрийлансъри на тази платформа е изключително лесно.

Физически лица и компании могат да създадат безплатен акаунт във FreeUp и да получат достъп до експерти по имейл маркетинг. След това отговорете на няколко въпроса за вашите точни изисквания за умения, за да се свържете с екипа в рамките на един работен ден. Докато ви представят идеални фрийлансъри, можете да организирате кратко интервю с тях, за да финализирате наемането.

Маркетолозите, налични тук, могат да ви помогнат да създадете имейл маркетингова стратегия, редовно да изпращате имейли, да пишете имейли в съответствие, да стартирате кампании за нови абонати и да използвате инструменти за имейл маркетинг, като Mailchimp, InfusionSoft, Aweber, Constant Contact и много други.

Близо до

Стартиращите компании и предприятията могат да намерят подходящи латиноамерикански специалисти по имейл маркетинг от Near. От този уебсайт можете да намерите и интервюирате професионалисти на свободна практика, за да наемете някой за вашата компания за 21 или по-малко дни.

Тук присъстват експерти по стратегизиране, разработване и изпълнение на имейл маркетингови кампании. Всички налични тук свободни професии говорят английски и са експерти в боравенето с необходимите инструменти и технологии.

Следователно не би трябвало да имате проблеми с настаняването на тези висококвалифицирани търговци във вашия екип. Освен това компаниите могат да спестят до 70% от заплатите си, като наемат мотивирани кандидати от Near.

Growth Collective

Без значение какви са вашите нужди по отношение на имейл маркетинга, Growth Collective може да ви предостави предварително проверени и при поискване консултанти по имейл маркетинг. Докато споделяте вашите нужди относно проекта и целите, платформата ще ви намери подходящи консултанти на свободна практика в рамките на един ден.

Можете да се срещнете с професионалистите от неговия набор от таланти. Според вашето бизнес търсене можете да увеличите или намалите екипа. В допълнение, няма проблеми да се ангажирате с фрийлансъри чрез дългосрочни договори.

В Growth Collective потребителите също получават прозрачни цени с добре дефиниран обхват на работа и фиксирани седмични или месечни цени.

Тракция

Traktion е специална и първокласна платформа, която популяризира само най-добрите търговци на имейли. Изпълнителите от тези платформи са осигурили проекти от топ марки като Monzo, SAGA, Universal Music Group и др.

Можете да спестите много време, когато наемете от Traktion, защото не е необходимо сами да проверявате новобранците. Платформата вече интервюира и тества търговците по имейл, които се показват на този уебсайт.

Можете да наемете талант за маркетингов растеж от тази платформа с няколко кликвания, както е посочено по-долу:

 • Избор на тип проект
 • Избор на експертиза като B2B маркетинг, Drip маркетинг, A/B тестване и др.
 • Задаване на месечен бюджетен диапазон
 • Споделяне на кратка информация за проекта
 • И накрая, изпращане на няколко бизнес подробности

Дистанционно Добре

Remote Ok е уебсайт за отдалечена работа за фрийлансъри и маниаци. Тук можете да потърсите някои изключителни търговци по имейл, които дават резултати. Просто се регистрирайте за профил на работодател и започнете да набирате специалисти по имейл маркетинг от набор от 350+ изпълнители.

  Как да изтриете личната си информация от сайтове за намиране на хора

По време на първоначалното търсене можете да добавите разширени филтри като езици, умения за социални медии, умения за графичен дизайн и т.н.

Ако сте наистина заети и нямате време да проверявате профили, можете просто да публикувате дистанционна работа в таблото за работа на Remote Ok. Фрийлансърите ще взаимодействат с публикуваните работни места и вие без усилие ще намерите шепа профили, от които да избирате.

Remote Ok показва подробна професионална информация за своите изпълнители, като националност, пребиваване, уебсайт, LinkedIn, умения, владеене на език, заплащане на година или на час и др.

Плюсове и минуси на наемането на специалист по имейл маркетинг

Професионалисти

 • Няма нужда да наемате един или много търговци по имейл, да ги управлявате, да плащате месечни заплати и т.н.
 • Тъй като ще използвате изпълнители на имейл маркетинг за ограничен период от време, спестявате много и процесът също е достъпен.
 • Можете да наемете няколко имейл маркетинг консултанти, да настроите маркетинговите кампании, от които се нуждаете, да обучите вътрешни служители и след това да прекратите договорите с изпълнителите.
 • Ако маркетологът не дава резултати според договорената времева рамка, можете да прекратите договора и да наемете нов имейл маркетолог.
 • Те идват с разнообразен опит в имейл маркетинга и можете да използвате тези преживявания, за да развиете бизнеса си.

минуси

 • Наличността и отдадеността на вашия проект са основните предизвикателства за всеки известен консултант по имейл маркетинг.
 • Трябва да използвате силно защитено и базирано на разрешения работно пространство за сътрудничество, за да защитите бизнес данните.
 • Трябва да убедите изпълнителя да подпише споразумение за неразкриване на информация за целите на поверителност.
 • Реномирани търговци по имейл могат често да увеличават възнаграждението.
 • Ако имате нужда от услуги на място, обхватът на наемането ще стане наистина ограничен.

Наемете специалист по имейл маркетинг: Бележка на автора

Ако сте стартиращ бизнес или малък и среден бизнес и се фокусирате върху растежа на приходите, можете да прехвърлите някои от маркетинговите си бюджети към имейл маркетинг. Със сигурност ще получите шепа потенциални клиенти и потенциални клиенти от този маркетингов канал. Освен това ще бъде много достъпен от всеки друг маркетингов канал.

Сега, ако предпочитате да оставите задачата за имейл маркетинг на експерти, които могат да доведат до някои резултати в разумен период от време, опитайте консултанти по имейл маркетинг.

Всички платформи за маркетинг за наемане, споменати в тази статия, са най-добрият избор. Въпреки това бих започнал с платформи като GrowTal, Remote Ok, FreeUp и Growth Collective.

Обобщавайки

Сега знаете кои са популярните и надеждни платформи за интервюиране и наемане на търговци по имейл за всеки дигитален бизнес. Просто посетете тези платформи, изберете типа бизнес и прегледайте стотици проверени профили.

Всеки път, когато наемате някого като имейл маркетинг, не забравяйте да прегледате контролните списъци за наемане на правилния кандидат, споменат по-горе в тази статия.

Следват етапи на управление на договори и популярен софтуер за управление на договори за вашия бизнес. Прочетете, за да разберете как договорите могат да ви помогнат да защитите поверителни бизнес данни, когато наемате служители на свободна практика и изпълнители.

x