7 най-добри YouTube проксита за безпроблемно поточно видео

От създаването си през 2005 г. YouTube измина дълъг път, разви динамично своите процеси и алгоритми и сега има една от най-големите потребителски бази в света.

Всъщност това е един от най-широко използваните уебсайтове в света, като потребителите стриймват над 6 милиарда часа видеоклипове на платформата на месец. Звучи налудничаво, нали?

Докато горните статистики показват „надмощие на YouTube“, има и сурова истина, свързана с това. И това е, че YouTube е блокиран от няколко държави и ако живеете или пътувате в тези страни, няма да можете да използвате уебсайта за стрийминг на видео.

Това може да шокира мнозина, но тъй като това е сбор от прекомерна информация, много големи държави, офиси и училища са забранили пълното или частично използване на YouTube. ⛔

За да се преборим с този проблем, можем да използваме прокси за отваряне на уебсайта. Ще прегледаме някои от най-добрите прокси сървъри на YouTube, които можете да използвате, за да получите незабавен достъп.

Нека научим повече.

Какво е YouTube прокси и защо ви е необходимо?

Както бе споменато по-горе, ако пътувате до такова място или живеете там, където нямате достъп до YouTube, решението е да използвате прокси YouTube.

Проксито е онлайн сървър, който скрива вашия потребителски IP адрес, за да ви позволи да видите уебсайт, който е бил блокиран за вас. В този случай това ще ви позволи да предавате съдържание в YouTube безпроблемно и без ограничения.

Това означава, че имате достъп до цялото съдържание, включително блокираните с маскирана самоличност и допълнителен слой на добавена сигурност. Толкова просто!

Ако това е ясно, нека да разгледаме най-добрите проксита на YouTube, които можете да използвате, за да започнете безпроблемно поточно предаване.

  Как да изтеглите свои собствени видеоклипове в YouTube

Прочетете също: Разбиране на различните типове прокси [Residential, ISP, Datacenter and Mobile]

IProyal

Оценен с 4,4/5 на Trustpilot, IPRoyal е един от най-известните налични проксита за жилищни сгради. Той разширява услугата си до над 195 страни по света и се предлага с повече от 2 милиона уникални IP адреси с етичен произход, които могат да бъдат използвани на легални уебсайтове.

Позволява ви да се придържате към 1 IP за цели 24 часа, а също така получавате опцията незабавно да промените своя IP, както и да поддържате неограничени едновременни сесии.

Техният трафик никога не изтича и сте подкрепени с 99,67% успеваемост всеки път, когато решите да го използвате.

IPRoyal има планове на прилична цена и можете да платите/анулирате по всяко време, без да влизате в абонаментна система с тях.

Ярки данни

Представена на сайтове като Yahoo и Business Leader, Bright Data е прокси услуга, която има множество награди, като G2 Industry Leader 2023, Най-добри инструменти за събиране на данни 2022 и Най-добра прокси екосистема 2021.

Някои от многото невероятни функции на този доставчик на сървъри включват следното:

 • 99,99% непрекъсната работа на мрежата с над 72 милиона IP от 195 държави
 • Неограничени опции за персонализиране на IP от всяка част на света
 • Съвместим с GDPR и CCPA за поверителност
 • 24/7 най-добрата в бранша поддръжка
 • Супер бърз изход

Bright Data се предлага и с безплатен прокси мениджър, който може да ви помогне да ускорите проекта си с иновации.

SmartProxy

Можете да използвате висококачествени проксита от SmartProxy, за да предавате поточно YouTube съдържание с 99,47% успеваемост и водеща в индустрията скорост на прокси.

Тази прокси услуга премахва досадното съобщение „Видео не е налично“ и отключва всеки един видеоклип на платформата.

Предлага се със следното:

 • 0,61s средно време за реакция
 • IPv4
 • HTTPS адреси
 • Лесна настройка на прокси
 • Повече от 40 милиона ротационни IP адреса
 • Статистика за използване на трафика
 • IP адреси на мобилни и настолни устройства
  Как да промените местоположението си и местните станции в YouTube TV

Да не говорим, че получавате невероятна 24/7 поддръжка на клиенти и бот за самообслужване за всякаква помощ. Виждайки всички тези функции, SmartProxy беше награден като най-изгоден доставчик от ProxyWay.

Фрокси

Управлявайте лесно цялата си прокси дейност от единственото по рода си лично табло за управление на Froxy, което също ви дава представа за статистическите данни за използването на трафика и ви позволява да управлявате наличните пакети.

Функциите са толкова готини, колкото и името им:

 • Глобално прокси IP покритие
 • Работи с HTTP и SOCKS връзки
 • До 1000 едновременни връзки с висока скорост
 • Анонимни ротационни проксита
 • Планове, които отговарят на вашия джоб

Можете също да използвате тази услуга за мониторинг на цените, уеб скрапинг, пазарни проучвания, SEO мониторинг и социални списъци.

GeoSurf

GeoSurf е страхотна опция, ако търсите прост прокси сървър за вашите „прости“ нужди. Той ви дава силата да скрейпвате и обхождате всеки уебсайт, без да бъдете блокирани или открити, всичко това благодарение на надеждните си IP адреси.

Има бърза 5-минутна интеграция и получавате първокласна поддръжка в над 2000 местоположения, за да ви помогне да започнете своето пътуване без блокове при сърфиране.

Въпреки че разполагат с 3,7 милиона IP адреси по целия свят, те ви гарантират сигурно, бързо и безпроблемно стрийминг изживяване в YouTube.

Превключвател

Най-известен с най-добрия си набор от инструменти за данни, Shifter е прокси услуга, която прави събирането на данни супер лесно, така че ако искате да разширите бизнеса си с помощта на прокси, това може да е най-сигурният ви залог.

Очевидно той също върши чудесна работа за отключване на YouTube и други уебсайтове с помощта на функции като:

 • Изключително ниски закъснения
 • Неограничено глобално покритие
 • Инструменти за извличане на данни
 • Над 50 милиона IP адреси
 • Неограничени сесии с невероятно бърза скорост

Освен това Shifter е удобен за разработчици, лесен за конфигуриране и идва с 99,99% време на работа, което няма да ви разочарова.

  Добавете бутон „Чувствам се късметлия“ към лентата за търсене в YouTube [Chrome]

Безопасно е да се каже, че тук само надрасках повърхността, така че бих препоръчал да разгледате правилно тяхната услуга, за да усвоите напълно всички тези полезни функции.

Метроу

Освен факта, че деблокира YouTube, Metrow е прокси услуга, за която е известно, че ви помага да увеличите аудиторията си в YouTube и да провеждате безупречно проучване за вашите бизнес нужди.

Техните IP адреси продължават до 30 минути и върши страхотна работа за избягване на всички основни забрани в интернет.

Той предоставя само реални IP адреси на устройства, които идват с потребителски пропуск и IP удостоверяване в белия списък. Да не забравяме, това също ви помага със специален мениджър на акаунти, за да ви улесни, когато сте заседнали в процеса.

Можете да бъдете буквално непроследими, всичко това благодарение на техните 10 милиона IP адреси в повече от 190 местоположения по целия свят.

Заключителни думи

Докато прокситата са страхотно решение, когато искате да гледате неограничено съдържание в YouTube без блокиране, също толкова важно е да ги използвате само за законни цели.

Интернет наистина носи много „опасни“ елементи със себе си и в много случаи блокирането се поставя по основателна причина.

Като цяло, стига да използвате прокси за истинска причина, всичко е готово.

След това вижте тези невероятни прокси браузъри за по-добра онлайн поверителност.

x