7 най-добри AngularJS рамки за бързо разработване на приложения

HTML е отличен начин за създаване на статични страници, но без интегрирането на скриптови езици, статичните функции не биха могли да осигурят динамична функция на уеб страниците.

Усъвършенстваният javascript като AngularJS е необходим за създаване на мощен клиент-сървър и безпроблемно стартиране на уеб приложения. През 2012 г. Google представи AngularJs, това е безплатен софтуер с отворен код и е въплътен с HTML като таг на скрипт.

С развитието на SPA (Single Page Application) Angular Js придобива огромна популярност и предоставя много конфигурация към най-използвания език за програмиране от страна на клиента, като Javascript. С включването на HTML, потребителите ще използват по-усъвършенстваните Angular атрибути.

Според анализ на пазара Angularjs живее тук от дълго време и се е превърнал в актив за уеб индустрията. Благодарение на страхотната общност, отворен код и готов шаблон на по-ниска цена.

Чрез използването на разширените атрибути на Angularjs, разработчиците ще направят различни рамки за създаване на динамични уеб приложения. Но изборът на правилната рамка е предизвикателна задача, тъй като на пазара се предлагат няколко структури. Ентусиазираните разработчици, които желаят да работят върху AngularJs, могат да използват тези рамки, а разработчиците правят софтуера забележителен. Ако искате да придобиете пълни познания за Angularjs, можете да вземете онлайн курс.

Нека да разгледаме следните рамки, които ще ви помогнат да станете интелигентен разработчик.

Йонни

Йонни е шампионска AngularJs рамка. Това е специално оптимизирана и здрава предна рамка за AngularJs за изграждане на уеб базирани и мобилни приложения.

  Какво е OTG съхранение?

Специално оптимизираната разширена рамка с инструкции на Angular за поддръжка на внедряването на CSS3 и HTML захранвани приложения, като по този начин осигурява продуктивна намеса на потребителя. Разработената рамка предоставя комплект с отворен код и безплатен софтуер за разработка (SDK) не само, че някои компоненти на UI библиотеката помагат за изграждането на хибридни и интерактивни приложения за чувствителни на допир продукти.

Звучи вълнуващо да научите Ionic? Вижте това практически онлайн курс.

LumX

LumX е напълно гъвкава предна рамка, базирана на Google Material Design.

Функциите на LumX позволяват на разработчиците да изграждат потребителски интерфейси според указанията на Google. LumX разчита на Angular JS, за да поддържа разработването на уеб приложения, базирани на модела за проектиране MVC, а също така използва jQuery, за да подобри производителността на уеб базираното приложение.

Но потребителите няма нужда да използват jQuery добавките отделно, докато използват LumX компоненти. SAAS се използва за изграждане на предната рамка. От друга страна, Bourbon и Neat осигуряват персонализиране в дизайнерските приложения за по-добра и гладка функционалност.

  10-те най-добри платформи за цифрово изживяване (DXP) през 2022 г

Mobile Angular UI

Mobile Angular UI е един от широко използваните и се използва за разработване на HTML-5 мобилни приложения. Той е оптимизиран за Bootstrap, AngularJS и предоставя цялостна поддръжка на страхотни библиотеки като overthrow.js и fastclick.js. Тази рамка предлага основни компоненти като наслагвания, странични ленти, области с възможност за превъртане, превключватели и др.

С Mobile Angular UI можем да проектираме гъвкава потребителска намеса и това може да трансформира уеб базираните приложения в удобни за потребителя мобилни приложения.

Ъглов материал

Това е библиотека с компоненти, базирана на UI за разработчици на AngularJs и е вдъхновена от Google Material Design. Той предлага 30 UI услуги и компоненти. Ъглов материал компонентите помагат за изграждането на функционални, привлекателни и последователни уеб страници и приложения, като същевременно се придържат към новите модерни принципи за дизайн на уеб страници като независимост от устройството, елегантно деградиране и преносимост на браузъра.

Помага да се направи гъвкав, по-бърз и страхотен уебсайт. Като предлага функции като естествени елементи на бутони, като ефекти при задържане, поддръжка на ARIA, вградено мастило и теми.

UI Bootstrap

Той е разработен в горната част на предната рамка, наречена UI Bootstrap. Разработчиците биха могли да използват компонентите на зависимостта от хранилището като Bootstrap CSS, AngularJS, Angular-touch и Angular-animate. Директивите, които включват хранилището, имат външно маркиране.

  Как да сортирате данни в редове в Excel

Уеб разработчиците запазват маркирането като опция и го използват като шаблони. Според изискването разработчиците променят външното маркиране, след което създават персонализираните шаблони. Всяка директива има свой собствен модул AngularJs и те използват код за основни насоки. Предоставя различни директиви като предупреждение, въртележка, бутони, падащо меню, избор на време, избор на дата и др.

Свръхзвукова

Supersonic е една от първите хибридни UI рамки, Състои се от Javascript, уеб компоненти и CSS, които бихме могли да използваме с популярна рамка, и се нарича още агностична рамка. Той помага за опростяване на HTML приложенията и е интегриран с AngularJS.

Supersonic работи заедно с AppGyver и повечето API няма да работят в мобилен уебсайт или приложение Vanilla Cordova. Той позволява на потребителите да пишат HTML заедно с CSS компоненти или ние използваме уеб компоненти, които картографират вашия HTML за достъп до собствени API и напълно естествена намеса с по-лесно от всякога.

Videogular

Videogular е идеален за създаване на уеб или мобилни приложения, базирани на HTML5. Той има функции като обвързващи свойства, теми и плъгини, система за реплики.

Заключение

AngularJS се развива до нови висоти всеки ден. Ако сте частичен разработчик на AngularJS, тогава трябва да изберете подходяща рамка за изискванията на вашия клиент. AngularJs предоставя рамка както за смартфон, така и за уеб приложения. Изберете това, което отговаря на изискванията.