7 всичко-в-едно маркетингови платформи за всички ваши нужди

Трансформирайте начина, по който предлагате на пазара бизнеса си с маркетингови платформи „всичко в едно“.

Привличането на вниманието на аудиторията към вашия бизнес е основната цел на всяка маркетингова кампания.

И една маркетингова кампания не може да се счита за ефективна, ако не може да привлече вниманието на обществеността. В тази конкурентна среда неефективността на маркетинговите кампании е доста често срещана.

Въпреки това, ако имате правилните стратегии, подкрепени с правилните инструменти, можете да направите промяната. Тази промяна е възможна, ако използвате правилната маркетингова платформа „всичко в едно“ за вашите маркетингови нужди.

Какво е маркетингова платформа „всичко в едно“?

Маркетинговата платформа „всичко в едно“ може да бъде онлайн платформа или софтуерен пакет, който се грижи за всички аспекти на вашите маркетингови усилия. Независимо дали сте малък, среден или стартиращ бизнес или предприятие, това може да ви помогне да автоматизирате повечето от кампаниите си и да ги управлявате ефективно.

Повечето от маркетинговите платформи „всичко в едно“ предлагат изчерпателна информация за вашите маркетингови кампании, конкурентни прегледи на представянето и др. Те ви помагат да решите кой план може да работи за вашата аудитория и кой не е ефективен.

В резултат на това можете да изпитате по-добра ангажираност на потребителите и повече реализации.

Кои фирми могат да използват всичко-в-едно маркетингови платформи?

Маркетинговите платформи „всичко в едно“ са идеални за всички видове бизнеси, които включват маркетинг на своите продукти и услуги онлайн. Независимо дали използвате платени реклами, маркетинг на уебсайтове, SEO или маркетинг в социални медии, всичко е управляемо с помощта на тези платформи.

  Контролирайте медиите във Firefox с медийните клавиши на клавиатурата си

Общи характеристики на всичко-в-едно маркетингови платформи

Въпреки че различните платформи идват с уникални функции, няколко аспекта остават общи. По-долу са някои от тези функции, които притежават повечето маркетингови платформи „всичко в едно“.

  • Маркетинг автоматизация: Автоматизиране на маркетингови кампании и проследяване на тяхната ефективност.
  • CRM (Управление на взаимоотношенията с клиенти): Управлявайте и проследявайте демографските данни, поведението на клиентите и предпочитанията.
  • Маркетинг в социалните медии: Управление на работния процес и материали за маркетингови бизнеси в платформи на социални медии.
  • CMS (система за управление на съдържанието): Управление и съхраняване на маркетингови материали, документи и др.
  • Имейл маркетинг: Управление и проследяване на имейл маркетингови кампании.
  • SMS маркетинг: Бизнес маркетинг чрез SMS.
  • Мобилен маркетинг: Управление и ангажиране на клиенти на мобилни устройства.
  • Анализ и бизнес разузнаване: Помага при анализирането на маркетингови данни и отчитане.

Нека сега да поговорим за някои добри маркетингови платформи „всичко в едно“, които можете да използвате.

Systeme.io е една от най-доверените маркетингови платформи „всичко в едно“, които предприемачите използват по целия свят. За да използвате тази платформа, не са ви необходими технически познания.

Той ви помага лесно да създавате фунии за продажби, да изпращате маркетингови имейли, да установявате вашите уеб портали, да управлявате своите партньори и др. Освен това ви позволява да създавате онлайн курсове и да автоматизирате маркетинговите си кампании.

Можете лесно да управлявате тази платформа. В случай на някакво затруднение можете да потърсите помощ от екипа за поддръжка на клиенти по всяко време.

Hubspot представя всичко-в-едно маркетингов софтуер за маркетинговите нужди на вашата организация. Този софтуер е идеален за малки, средни и големи предприятия или стартиращи фирми.

  Как да цитирате снимки в PowerPoint

Този софтуерен пакет ви позволява да управлявате вашите блогове, кампании за оптимизиране на търсачките, проследяване на платени реклами, съдържание в социалните медии и т.н. Той също така ви позволява да създавате целеви страници за вашия уебсайт, да автоматизирате маркетингови кампании и да проследявате потенциалните си клиенти.

Можете да се насладите на услугите му безплатно. Можете обаче да изберете всеки от премиум плановете му за разширени функции.

Zoho Marketing Plus

Zoho Marketing Plus е унифицирана маркетингова платформа, която ви позволява да комбинирате всичките си маркетингови дейности на едно място. Използвайки тази платформа, можете да подобрите маркетинговите си усилия, да увеличите възвръщаемостта на инвестициите и да ангажирате аудиторията си чрез множество канали.

Тази платформа поддържа различни маркетингови кампании като имейл маркетинг, SMS, събития, телевизионни предавания, уебинари и социални медии. Можете да имате задълбочена представа за вашите кампании и тяхното представяне.

Имайки предвид прозренията, можете да създадете стратегии за насочване към вашия пазар и да получите максимална възвръщаемост на инвестициите.

Omnisend BFCM е друга чудесна маркетингова платформа за управление на вашите маркетингови усилия. Тази платформа ви позволява да автоматизирате своя имейл маркетинг, сегментиране и SMS кампании и да разширите своите бюлетини. Всичко това помага за увеличаване на продажбите.

Omnisend BFCM ви предлага предварително изградени шаблони за имейл маркетинг, които можете да персонализирате според вашите изисквания. На тази платформа ще получите и изключителна поддръжка на клиенти, достъпна 24/7.

Marketing Cloud на Salesforce претендира до 28% увеличение на общата възвръщаемост на маркетинговите инвестиции през 2022 г. за различни бизнеси, които го използват. Позволява ви да автоматизирате ангажираността си във всички канали.

С това можете да оптимизирате маркетинговите си кампании въз основа на интелигентни прозрения. Данните в реално време, които получавате, ви помагат при формулирането на конкурентни маркетингови стратегии. Можете да имате безплатен пробен период на тази маркетингова платформа „всичко в едно“ по всяко време.

  9 стратегии за наблюдение на вашата конкуренция

Интересувате ли се от автоматизиране на вашите маркетингови кампании? Keap може да бъде вашата идеална платформа за вашите нужди от автоматизация на маркетинга и CRM. Независимо дали имате консултантски или коучинг бизнес, маркетингова агенция, стартиращ бизнес или друго начинание, Keap е идеален за всички.

Може да ви помогне да превърнете потенциалните си клиенти в успешни потенциални клиенти и да задържите повече клиенти. Той също така елиминира тежестта на ръчните маркетингови кампании, тъй като неговите функции за автоматизация ви позволяват да автоматизирате вашите имейл кампании. Можете да вземете 14-дневен пробен период на този софтуер.

Unbounce

Unbounce ви предлага набор от интелигентни маркетингови инструменти и функции, които ви помагат да развивате бизнеса си с добро темпо. Той има поддържан от AI конструктор на страници, който ви позволява бързо да създавате ангажиращи уеб страници.

Неговите възможности за изкуствен интелект не се ограничават до изграждане на страници, но могат да запълнят страниците ви със своите функции за писане, поддържани от изкуствен интелект. С тази платформа можете да оптимизирате източниците си на трафик, за да спечелите най-добре тяхната полза за бизнеса.

Освен това можете удобно да управлявате своите реклами, публикации в социалните медии и маркетингови кампании по имейл. Този пакет се предлага на безплатен пробен период.

Заключителни думи

Правилните маркетингови усилия могат да доведат до големи предимства за вашия бизнес. Следователно използването на правилните маркетингови инструменти е изключително важно. Изпробвайте някоя от тези универсални маркетингови платформи и планирайте ефективно маркетинговите си стратегии.

Може също така да искате да проучите какво представлява полевият маркетинг и как да го направите правилно.