6 най-добър софтуер за промяна на местоположението на GPS за iOS устройства

Всеки смартфон вече е снабден с функция за GPS местоположение.

В днешно време хората изцяло разчитат на GPS за достигане от едно място до друго. Ако искате да знаете разстоянието от едно място до друго или дори времето, необходимо за достигане до там, веднага ще отворите Карти.

Това е времето на технологиите, в което никое пътуване не е пълно без карти и функции за местоположение. Простата функция на GPS местоположението е заела огромно място в ежедневието на всеки човек. Дори ако изтеглите определени приложения, бихте забелязали, че те искат вашите разрешения за местоположение.

Разработчиците на приложения имат предвид местоположението по няколко причини. Дори ако разгледате най-лошия сценарий, вашето GPS местоположение може да бъде полезно за намиране на изгубения ви телефон.

Ако сте потребител на iPhone, определено ще намерите GPS местоположението за най-доброто нещо, когато не можете да намерите вашето устройство. Всеки потребител на iPhone получава предимството да използва „Намери моето приложение“ на всички устройства с iOS. Apple предлага изобилие от функции на своите потребители чрез приложението Find My.

GPS функции за местоположение, предлагани от Apple

Ако някога сте загубили устройството си, можете незабавно да получите местоположението на вашето устройство, ако сте запазили опцията „Намери моето“ ВКЛЮЧЕНА. С няколко щраквания можете да го видите на карта. И така, какво можете да направите?

  • Вижте местоположението на устройството
  • Пуснете звук, за да намерите устройството
  • Включете режима на изгубени, за да го маркирате като изгубен, за да запазите информацията си защитена.
  • Дистанционно изтрийте всичко, което се намира на вашето устройство.

Малко по-малко известна функция от мнозинството потребители на смартфони е подправянето на местоположение.

Да, чухте го правилно!

Всъщност можете да подправите местоположението на вашето устройство. Когато излъжете местоположението, приложенията ще си помислят, че сте на определеното място, но в действителност сте на съвсем различно място.

Не е ли невероятно?

Можете да направите това с помощта на GPS устройство за промяна на местоположението.

Има много софтуер за промяна на местоположението на GPS за iPhone и други iOS устройства, които да ви помогнат. Този софтуер ще ви позволи да използвате персонализираното местоположение според вашите изисквания.

Нека ги проучим…

Tenorshare iAnyGo

Всеки път, когато се опитате да направите някакви персонализации с iOS устройства, всичко се свежда до джейлбрейк на вашето устройство. За щастие, това не е сценарият с този. Няма нужда да правите джейлбрейк на вашето устройство за подправяне на GPS местоположение на вашето iOS устройство.

Tenorshare iAnyGo предложи опция с 1 щракване за незабавна промяна на местоположението на вашето Apple устройство.

Нека да разгледаме стъпките за промяна на GPS местоположението с помощта на iAnyGo.

След като приключите с процеса на изтегляне на софтуера Tenorshare iAnyGo, трябва да следвате само три стъпки, за да излъжете местоположението си от едно място на друго.

Стъпка 1: Отворете приложението Tenorshare. Сега изберете режима „Промяна на местоположението“ за въвеждане на картата.

Стъпка 2: Сега стартирайте програмата и свържете компютъра си с iOS устройството.

Стъпка 3: Последната стъпка е да промените местоположението, като изберете местоположението на картата и го потвърдите.

Веднага след като приключите с тези три стъпки, местоположението на вашето iOS устройство ще бъде подправено на мястото, което сте избрали.

  Как да изключите iCloud в iOS 11

Характеристики на iAnyGo

Има два вида персонализирани методи за планиране на маршрути, предоставени от Tenorshare. Тази функция е идеална за игри, базирани на местоположение. Сега можете да играете играта от комфорта на дома си, защото можете лесно да конфигурирате маршрути с едно място и с няколко места.

Дори без да правите нито една стъпка, можете да играете всяка игра, базирана на местоположение. Въпреки че играта е геоблокирана във вашия регион, можете да им се насладите, като подправите местоположението си.

Pokemon Go е най-известната игра, която изисква местоположение. Сега можете да хванете всичките си любими покемони, въпреки че живеете в селски район.

Приложенията за социални медии показват предложения за приятели въз основа на вашето местоположение. Можете да подправите местоположението си в социалните медии с помощта на iAnyGo. Съвпадението с хора в приложения за запознанства като Tinder и Bumble никога не е било толкова невероятно. Можете да се свържете с всеки човек от всяко място, като се преструвате, че сте от друго място. Можете дори да подмамите приятелите си, като споделите фалшивото си местоположение в Instagram, Snapchat и WhatsApp.

Никой не може да знае истинското ви местоположение или да ви проследи, защото Tenorshare ви позволява да го скриете и дори да го подправите. Приложението Find My също няма да може да проследява местоположението ви, ако използвате iAnyGo.

Tenorshare iAnyGo предлага няколко разширени функции. Тя позволява на потребителите да търсят всяко конкретно местоположение дори чрез въвеждане на неговите GPS координати. Историческите записи ще ви позволят да запазите адреса на всяко място, което сте търсили по-рано, заедно с времето, когато сте го посетили.

iAnyGo изглежда обещаващо; опитайте да се видите.

iToolab AnyGo

iToolab AnyGo е лесен за използване инструмент за промяна на местоположението, който ви позволява да промените GPS местоположението до всяка точка на света без джейлбрейк само с 1 щракване и лесно да симулирате местоположение с естествена скорост и персонализиран маршрут. Работи добре в базирани на местоположение AR игри и социални медии.

Той предоставя множество режими и функции за промяна на движението на GPS, включително телепортиране до произволно местоположение, две точки, много точки, GPX режим на маршрут и режим на управление с джойстик. Можете да изберете различна скорост, за да направите движението да изглежда реално. Използването на джойстик за управление на посоката на движение на GPS помага за лесното преместване на вашия GPS от една точка в друга, което може да ви спести време и усилия, идеално е за геймърите на Pokémon GO.

Ако сте получили популярна игра GPX маршрут от вашите приятели, можете лесно да импортирате представени файлове с GPX маршрути и да следвате маршрута в AnyGo. Вие сте свободни да създавате и наименувате любимото си местоположение и маршрут и да събирате всички записи в полето за любими за следваща употреба.

iToolab AnyGo не се ограничава до едно или две устройства, смяната на множество местоположения на устройства едновременно е изключителна функция на AnyGo, това означава, че можете да използвате различни устройства, за да играете базирани на местоположение игри или други приложения и да фалшифицирате местоположенията си едновременно.

Wondershare

Сега можете да накарате вашето местоположение да се телепортира и да отскочи до всяко място по света с помощта на Dr.Fone Wondershare Промяна на местоположението. С едно кликване ще бъдете на напълно ново място. Всяко приложение в телефона ви ще повярва, че се намирате на въведеното местоположение поради виртуалното GPS местоположение.

  Как да настроите известията да се доставят тихо за приложение на iOS 12

Pokemon Go ще изглежда доста лесно и твърде забавно с използването на този превключвател на местоположението на iOS устройства.

Можете да изберете определени конкретни маршрути с две или повече места. Можете да персонализирате всичко – от скоростта на ходене до движенията на пауза с помощта на този софтуер. Нито едно приложение няма да може да разбере, че използвате програма за промяна на местоположението, защото движенията ще изглеждат напълно естествени.

Ако искате да се насладите на някои специфични услуги, които не са налични във вашия регион, можете лесно да направите това, като подправите местоположението на вашето iOS устройство. Софтуерът също така предоставя джойстик за симулиране на вашите GPS движения с лекота. Контролите на джойстика намаляват 90% от труда ви за движение, докато се телепортирате или сте в друг режим.

Уникална функция, предлагана от Wondershare, е, че можете да импортирате създадения от вас маршрут директно в софтуера. Сега можете да планирате цялата си дейност на открито с всички контроли в ръката си. Можете да изследвате безопасно всеки маршрут и дори можете да предпочитате определени маршрути за по-късна употреба. Можете да качите GPX файла в софтуера, за да синхронизирате маршрута, който сте създали, за да изследвате мястото.

MockGo

MockGo от Foneazy ви позволява да симулирате естествено движение по планирания маршрут без проблеми със забавяне. Това ви прави доста лесно да играете любимите си базирани на местоположение игри като Mobile Legends, Pokemon Go и други, без да се местите от дома си. Сега трябва само да направите едно кликване, за да промените вашето GPS местоположение.

Приложението ви позволява да създавате маршрути между две различни позиции въз основа на реални пътища. Освен това ви позволява да създавате маршрути за покриване на множество места. Можете да симулирате скоростта въз основа на шофиране, колоездене и ходене. Уникална функция, предлагана от MockGo, е реалистичният режим. Тук можете да променяте скоростта с -30% до +30% на всеки 5 секунди.

Можете да използвате това приложение, за да играете любимите си игри, базирани на местоположение, да променяте местоположението си за по-добри съвпадения в приложенията за запознанства, да се шегувате с приятелите и семейството си, като споделяте фалшивото местоположение и дори да скриете местоположението си, за да сте сигурни, че не сте проследени. Можете дори да импортирате GPX файл за лесно симулиране на цялата писта.

MockGo ви позволява да променяте GPS местоположенията на до 5 устройства едновременно. Можете да зададете определени любими местоположения в списъка, за да ги посетите отново по-късно. Най-хубавото тук е, че не е необходимо да правите джейлбрейк на вашето iOS устройство за подправяне на местоположение, а няколко функции гарантират, че MockGO няма да бъде открит.

iMyFone AnyTo

iMyFone AnyTo измисли опростени опции за подправяне на вашето местоположение. Независимо дали използвате устройство с iOS или устройство с Android, можете лесно да промените местоположението си с едно кликване. Можете лесно да споделите някои страхотни места с приятелите си в платформите на социалните медии, за да ги подмамите и изненадате.

Базираните на местоположението приложения вече няма да са проблем, защото iMyFone AnyTo ви покрива. Софтуерът също така ви предпазва от проследяване, тъй като местоположението ви се показва фалшиво на картата. Най-хубавото е, че ви е позволено да скриете местоположението си от всички с помощта на този инструмент за промяна на местоположението.

Ако играете AR игра като Pokemon Go, където играта изисква вашето външно движение, този софтуер е идеалното решение за това. Можете лесно да зададете персонализиран маршрут с подходяща скорост, за да видите как се движите в приложението или играта с помощта на iMyFone AnyTo. Можете да използвате режима на едно място или режима на няколко места за лесно използване.

  Как да търсите в Google от клавиатурата си [iOS]

Характеристика

Опциите за персонализирана скорост могат да симулират скоростта на ходене въз основа на предпочитаната скорост на шофиране, колоездене или ходене.

Задаване на точни координати – като въведете точни координати, можете да преминете към това конкретно място за секунда.

Правете паузи между разходките – за да изглежда по-естествено; можете да конфигурирате движенията с пауза и да продължите между разходките и шофирането.

Точни записи – можете да запазите историческите места, за да ги прегледате лесно.

EaseUS MobiAnyGo

Няма нужда да правите джейлбрейк на вашето iOS устройство, за да го персонализирате. Може да се наложи да промените местоположението на вашето iOS устройство по няколко причини, като например достъп до геоблокирани приложения, достъп до различни сайтове и видеоклипове в базирани на местоположение приложения и дори предотвратяване на проследяване. Това е където EaseUS MobiAnyGo идва за вашето спасение.

Той предоставя на потребителите рентабилно и лесно решение за подправяне на вашето местоположение. Сега можете лесно да предотвратите проследяването си с помощта на този софтуер. Хората ще видят местоположението ви на съвсем различно място с едно докосване според избраната от вас опция.

Като седите на определено място, можете лесно да намерите перфектната среща за себе си, дори и от друга държава. Софтуерът ви позволява да подправите местоположението си в приложения и сайтове за запознанства. Можете дори да изненадате приятелите си, като изпратите някакво фалшиво виртуално местоположение в различни социални медийни платформи, дори ако седите в дома си.

Без GPS ограничения – можете да зададете персонализиран маршрут в режим на две точки или режим на няколко точки, за да се движите по тези пътеки многократно. Можете да седите на едно място и да се наслаждавате на всичките си AR игри без никакво движение.

Симулация на реална скорост – приложенията, базирани на местоположението, няма да могат да открият, че използвате софтуер за подправяне, защото имате право да задавате скорости на ходене, за да изглежда движението естествено.

Друго отлично нещо за софтуера EaseUS MobiAnyGo е, че ви позволява да управлявате GPS местоположенията на 5 различни iOS устройства едновременно.

Последни мисли

Има много причини, поради които може да искате да подправите местоположението си. Можете да го направите с едно кликване, като използвате някой от гореспоменатите инструменти. Те ще скрият вашето местоположение, ще предотвратят проследяването му, ще работят перфектно с геоблокирани приложения и много други. Дори и да искате да подмамите приятелите си, можете да използвате някой от тези инструменти, за да изпълните шегата.

След това разгледайте някои от най-добрите браузъри, фокусирани върху поверителността за iOS и Android.

Свързани:
Как да коригирате проблема с изтощаването на батерията на iOS 15.

Posted in iOS
x