6 най-добри футболни (футболни) приложения за актуализации на Световното първенство по футбол през 2022 г

Очаквайте актуализации за Световната купа на FIFA 2022 с правилното приложение за футбол.

Не може да се отрече популярността на футбола. С приблизително 3,5 милиарда фенове, това е най-популярният спорт в света. Това се равнява на повече от половината от световното население! Популярен е във всяка страна и континент. Повече от 250 милиона играчи в над 200 държави играят този спорт.

Световното първенство по футбол е върхът на спорта.

С около 715 милиона души, гледащи финала през 2014 г. между Германия и Аржентина, това е най-гледаното спортно събитие в света. Това се равнява на повече от 10% от световното население!

За да поясним, ФИФА вече е получила повече от 1,85 милиарда долара общо за телевизионните права за Световното първенство през 2018 г. и 2022 г.

Ще бъде ли трудно за хората в САЩ да гледат Световното първенство по футбол през 2022 г.?

Световното първенство по футбол тази година се организира в Катар. Намира се в Близкия изток. Повечето държави изчисляват своите часови зони, като използват средното време по Гринуич (GMT) или координираното универсално време (UTC). Съединените щати, от друга страна, работят по система от четири зони.

Всяка зона е разделена на по-малки региони. Това може да причини проблеми при планирането на мачове от Световната купа на FIFA. Това е така, защото часовете на играта може да се различават от повечето часови зони в Съединените щати.

  Спасете се в мултиплатформения отвъд гравитацията [Paid]

Например, ако игра започне в 21:00 GMT, тя ще бъде 16:00 EDT в Ню Йорк, но само 13:00 PDT в Лос Анджелис. Това може да затрудни гледането на мачовете за феновете в различни части на страната.

Освен това мачовете ще се предават на живо в Щатите, предимно сутрин. Това се дължи на разликата в часовите зони. Стриймингът ще започне главно, когато хората се отправят към офисите си. Следователно може да е трудно за средния американец да гледа спорта на живо от вкъщи.

За да разрешим този проблем, нека разгледаме някои от най-добрите футболни приложения за актуализации на живо за Световното първенство по футбол 2022:

FIFA+

Това е официалното приложение за FIFA. Сега бъдете в течение със събитията на терена с приложението FIFA+. Можете също така да гледате футболни документални филми. Освен това можете дори да предавате поточно мачове на живо от местни лиги. С настъпването на Световното първенство по футбол през 2022 г. очаквайте повече съдържание, свързано със световното първенство.

Можете да предавате документални филми и акценти безплатно. Приложението включва кадри зад кулисите и инфлуенсърско съдържание.

Изтеглете FIFA+: iOS | Android

FotMob

FotMob е единствено по рода си приложение за актуализации на игри на живо. Той обхваща повече от 375 различни вида състезания от цял ​​свят. Можете да получите всички актуализации за ФА Къп, Ла Лига и Серия А в приложението. Можете да проверите графика на играта, новини за трансфери и други актуализации в това приложение.

  Как бързо да търсите текст на текущата уеб страница

FotMob има функция за текстови коментари. Това ви позволява да прочетете, когато не можете да предавате поточно мача. Приложението предоставя подробна статистика за игрите. Можете също да получавате известия на вашия часовник Apple Watch или Android WearOS.

Изтеглете FotMob: iOS | Android

SofaScore

Вземете всички актуализации на живо за Световното първенство по футбол 2022 г. абсолютно безплатно в приложението SofaScore. Всичко от прости резултати на живо до сложни статистики е достъпно в това приложение. Можете също така да разгледате подробните анализи на играчите.

Приложението SofaScore показва топлинни карти на играчите на терена, за да покаже техните усилия. Той също така показва силните и слабите страни на играча. Той обхваща около 11 000 турнира в над 20 спортни категории.

Изтеглете SofaScore: iOS | Android

NBC Спорт

Приложението NBC Sports ви позволява да гледате хиляди спортни събития на живо. Тези събития се предават по NBC, NBC Sports, NBC Sports Gold, Golf Channel, Olympic Channel, Telemundo Deportes и др.

Изтеглете NBC Sports: iOS | Android

LiveScore

Ако искате подробна информация и новини за футбола, LiveScore е приложението за вас. Можете да получавате актуализации в реално време, цели табла с резултати и коментари минута по минута. Не само това, приложението показва състав на отбора дори преди мачът да започне официално.

Футболните фенове могат да видят прегледи след мача, новини за трансфери и други актуализации по време на Световното първенство по футбол 2022. LiveScore показва таблиците с точки за различни лиги.

  Как да надстроите до Elementary OS Juno

Изтеглете LiveScore: iOS | Android

Вземете всички футболни новини, свързани с Висшата лига, статистика на играчите и други в приложението OneFootball. Тъй като FIFA World Cup 2022 е на живо, очаквайте резултати на живо, най-новите новини, акценти и още с това приложение.

Това приложение позволява на потребителите от Обединеното кралство и САЩ да предават мачове и акценти. OneFootball има функция за тикер на живо, която показва новини и резултати.

Изтеглете OneFootball: iOS | Android

Заключителни думи

Това са някои задължителни приложения, които трябва да са на вашия Android или iPhone. С тези приложения можете да получавате актуализации на живо от Световното първенство по футбол през 2022 г., което се провежда в Катар.

Освен резултати и новини, ще получите отразяване на церемониите по откриването и закриването. Освен това ще получавате актуализации за следващата дестинация за световната купа.

Може също да искате да проучите най-добрите футболни (футболни) игри, които да играете отново.

x