4 инструмента за проследяване на здравето/активността на кучетата, за да се погрижите за вашите бебета с козина

Казват, че кучето е най-добрият приятел на човека. Връзката на човек с кучето е неописуема и най-добрата.

Да имаш домашен любимец в къщата е най-уникалното и щастливо чувство на света. Но понякога се налага да оставите кучето си само вкъщи и да излезете по работа.

Въпреки че връзката, която споделяте с вашия домашен любимец, е неописуема и най-добрата, разбирането през какво преминава вашето куче може да бъде предизвикателство. Кучето може да не е в състояние да предаде чувствата си с думи. Следователно може да се сблъскате с трудности да разберете дали са зле или добре. В такава ситуация може да имате нужда от проследяване на здравето, за да наблюдавате какво преживява вашето куче и да наблюдавате адекватно здравето му.

Да видите кучето си болно и наранено е най-лошото усещане и никога няма да искате да пренебрегнете здравната част на вашето куче. Ето защо тази статия идва да ви спаси и ви дава подробности за инструментите за проследяване на здравето на кучета, налични на пазара.

Можете да използвате един от тях, за да следите тяхното благосъстояние и да получавате известия, ако се разболеят или се почувстват зле. Това може да ви помогне да осигурите своевременно лечение и да получите правилна диагноза при спешни случаи.

Връзката между човек и куче

Връзката между човек и куче е най-чистата от всички. Може да сте виждали случаи в околностите си, когато намирате някой да се разхожда по улиците с куче. Хората осиновяват кученца и кучета и ги правят част от семействата си.

Кучетата са най-верните приятели. Те не само ви правят щастливи, забавляват и ангажирани през целия ден, но и поддържат аурата около вас щастлива и весела.

В замяна на всичко това кучето изисква любов, грижа и обич от вас. Историите и видеоклиповете, в които кучетата показват любов и състрадание към стопаните си, винаги са били популярни. Имало е случаи, когато кучета са давали всичко от себе си, за да докажат своята всеотдайност, преданост и любов към стопаните си.

При такава чиста връзка усещането, когато някой от двамата се разболее е непоносимо и тъжно за другия. Ето защо би било най-добре да имате някакво устройство, което да ви помага да следите здравето и благосъстоянието на вашето куче.

Нека проучим наличните опции и да видим дали има нещо, което можете да направите за проследяването на здравето на вашия прекрасен домашен любимец.

Какво е Dog Health Tracker?

Устройството за проследяване на здравето на кучето е устройство, което ви позволява да установите вид комуникация между вас и вашето куче. Това устройство ви позволява да проверявате благосъстоянието и здравето на вашето куче и да забележите и най-малката промяна. Използвайки това устройство, можете да сте сигурни за здравето на вашето куче. Можете незабавно да го занесете на ветеринарен лекар за диагностика и правилно лечение, ако видите лека промяна. Следователно наличието на инструмент за проследяване на здравето на кучето е от съществено значение.

  Как да инсталирате добавки за Gmail

Предназначение на инструмента за проследяване на здравето на кучетата

Контролирайте графика на хранене

Здравето на вашето куче до голяма степен зависи от диетата, която приема, и графика им на хранене. Устройство за проследяване на здравето ще проверява техния график на хранене и ще ги уведомява, когато преяждат или не се хранят. Не само това, те също ви информират кога е време вашият домашен любимец да се нахрани.

Получете информация за цялостното здравословно състояние на вашия домашен любимец

Може да се притеснявате за цялостното здраве на вашия домашен любимец. За това са тук инструментите за проследяване на здравето. Те изучават здравословния модел и относителните промени в здравето на вашия домашен любимец и следят ежедневните навици и фитнес.

Предоставете точна информация на ветеринарния лекар в случай на промени в поведението

В случай, че вие ​​и приложението забележите някакви промени в поведението, вашият ветеринарен лекар ще има пълна представа за причината зад промяната. Това ще помогне за правилната диагноза и лечение.

Контролирайте дейностите

Ако кучето ви се скита надалече, може да успеете да проследите местоположението му и да хванете домашния си любимец с помощта на приложението в рамките на секунди.

Следете графика на ваксинацията

Поставянето на подходяща ваксинация на вашето куче е от съществено значение, ако искате винаги да го виждате щастливо и здраво. Устройството ще следи графиците за ваксинация и ще изпраща известия преди крайната дата.

Отличителни характеристики на Dog Health Tracker

 • Проследяване на дейността в приложението – Устройството трябва да има опция за проследяване на дейностите и местоположението на вашето куче.
 • Наблюдавайте теглото на домашния любимец – Проверяването на теглото на вашия домашен любимец е от съществено значение, тъй като то е важен показател за неговото здраве.
 • Цифров профил на вашия домашен любимец – Трябва да имате бърз достъп до цифровия профил на вашия домашен любимец, за да можете да споделите подробностите с ветеринарния лекар, когато възникне нужда.
 • Функция за записване – Приложението трябва да има функции за записване и проследяване на ежедневни дейности и фитнес модели.
 • Няколко домашни любимци – Ако имате повече от един домашен любимец, устройството трябва да работи гъвкаво между двете.
 • Задайте напомняния – Трябва да получавате напомняния за планирани срещи, време за храна и времето, когато кучето ви се скита надалеч.
 • Проследяване на услуги наблизо – В случай на спешност устройството трябва да може да локализира предлаганите услуги в квартала за бързо облекчение и помощ.
 • Медицински досиета – Устройството трябва да поддържа всички медицински досиета, така че да можете да ги представите на ветеринарния лекар, когато възникне необходимост.
 • Места, подходящи за домашни любимци – Устройството трябва да може да намира места, подходящи за домашни любимци, така че вашето куче да може да си прекарва добре, докато се разхожда, играе и се забавлява.
 • Програми за обучение на домашни любимци – Приложението трябва да предлага програми за обучение на домашни любимци, така че да можете да обучавате и добавяте умения към вашия малък приятел.
 • Резултат за здраве на домашни любимци – Приложението трябва да показва оценка за благополучие на домашни любимци по скала от 1 до 10, така че да знаете кога животното не се чувства добре.
 • Достъп до онлайн ветеринарен лекар – В случай на неблагоприятни условия и ситуации, приложението трябва да ви помогне да получите достъп до онлайн ветеринарен лекар за здравето на вашия приятел.
 • Проследявайте парите, похарчени за грижи за домашни любимци – Да имате домашен любимец не е само забавление. Идва с допълнителна отговорност за всички разходи. В резултат на това приложението трябва да ви помогне да наблюдавате парите, които харчите за вашия малък приятел.
  Как да инсталирате темата MyColor GTK

Сега нека разгледаме някои от най-добрите устройства за проследяване на здравето на кучетата, които се предлагат на пазара, за да закупите.

Whistle Health

Whistle Health ви помага да проследявате дейностите, здравето и местоположението на вашето куче едновременно. Можете лесно да проследявате всяка една дейност, като използвате приложението, предлагано заедно с устройството. Можете също така да получите представа за навиците на хранене и хранене, както и за желаната част от вашето куче според неговата порода.

Характеристика

 • Може да се нуждаете от валиден абонамент за достъп до всички функции на инструмента за проследяване на здравето на Whistle. Ще можете лесно да проследявате местоположението и да наблюдавате здравето и фитнеса на вашия домашен любимец с устройството.
 • Можете да изберете годишен абонамент, започващ от $8,25/месец.
 • Може да получите известие, ако вашият домашен любимец напусне определена безопасна зона, маркирана от вас.
 • Устройството за проследяване на здравето Whistle проследява храненето и активността и следи нивото на калориите на вашето куче. Приложението също изпраща по имейл отчет за 30-дневна история на вашия ветеринарен лекар за допълнителен анализ.
 • Батерията на устройството издържа 29 дни с едно зареждане.
 • Когато вземете абонамент от приложението, вие получавате право да получавате съвети от ветеринарни лекари, достъпни чрез чат, обаждане или имейл.

Вече можете да поръчате и разгледате всички функции, да се възползвате напълно и да сте спокойни за здравето на вашия пухкав приятел.

FitBark

FitBark Tracker ви дава актуализации за здравето, както и за местоположението на вашето куче. Той ви предупреждава, ако кучето ви излезе извън картата или се отдалечи от вашето място. Приложението следи нивото на тревожност, състоянието на кожата, както и цялостното здраве на вашето куче. Можете също така да свържете своя Fitbit към устройството и да управлявате здравето си със здравето на вашето куче едновременно.

Характеристика

 • Осигурете безопасността на вашите домашни любимци. Тракерът FitBark ви дава предупреждения за бягство и ви помага бързо да проследите вашия домашен любимец.
 • Може да се нуждаете от месечен абонамент, за да изследвате и изпитате всички функции, налични с тракера FitBark.
 • Може да сте в състояние да наблюдавате всички аспекти на здравето на вашия домашен любимец, било то съня, състоянието на кожата, тревожността и т.н.
 • FitBark е лек и следователно не натоварва врата или нашийника на вашето куче.
  Какво е Usenet? Законно ли е? Как да започнете с

Можете да вземете абонамент за плана, който харесвате, и след това лесно да се насладите на всички функции на приложението и устройството. Вашият космат приятел ще остане щастлив и здрав, което от своя страна ще осигури комфорт на сърцето ви.

Проследяване на активността на PitPat

PitPat Activity Tracker е един от най-добрите устройства за проследяване на здравето на кучета, налични на пазара. Можете да го поръчате онлайн и да се насладите на всички функции, които предлага. Устройството е малко и следователно може да пасне на всяка яка. Използването е достъпно и удобно за потребителя.

Характеристика

 • Водоустойчив – Вашето куче може да носи устройството PitPat навсякъде, дори при плуване, и устройството няма да се повреди.
 • Издръжлив – материалът, използван за направата на PitPat, е твърд. Следователно няма да бъде наранено, дори ако вашето куче се занимава с груби дейности.
 • Удобен – меката каишка, която идва заедно с PitPat, гарантира, че той няма да стане причина за проблеми, дразнене или сърбеж за вашето куче. Устройството PitPat може лесно да побере и постави всеки нашийник за вашето куче. Следователно е удобен и лесен за използване.
 • Дълъг живот на батерията – Устройството има дълъг живот на батерията. Така че не е нужно да се притеснявате да го зареждате от време на време. Можете лесно да смените батерията, след като се изтощи.
 • Без допълнителни такси за абонамент – всяка услуга, която предлага PitPat, е безплатна. Тук не е нужно да плащате допълнителни пари за пакети и абонаменти.

Можете да изтеглите приложението на вашето устройство и да разгледате всичките му функции. Следователно еднократната покупка на тракер ви дава достъп до всички функции.

PuppyDoc Проследяване на активността

Този инструмент за проследяване на активност се предлага в три цвята: бял, розов и син. Теглото му е 1,76 унции. PuppyDoc Activity Tracker е устройство и приложение, което ви позволява да проверявате здравето и благосъстоянието на вашето куче. Вашият натоварен график и начин на живот може да са причината да не можете да отделите 100% внимание на вашия домашен любимец. За целта можете да използвате инструмента за проследяване на активност PuppyDoc и да следите тяхното здраве и лично благополучие.

Характеристика

 • Проследявайте здравната активност на вашето куче.
 • Слушайте какво има да каже вашето куче.
 • Разберете и запишете модела на поведение на вашето куче.
 • Споделете съществуващото състояние на вашето куче с всички в семейството.
 • Проследете местоположението на вашето куче, ако то изчезне от поглед.
 • Лесен за наблюдение и проверка на поведението на кучето с помощта на инструмента за проследяване на активности.

PuppyDoc Activity Tracker предлага всички функции, споменати по-горе, заедно с възможността за проследяване и проверка на здравето на вашето куче. Той е перфектен, лесен за използване и лесен за научаване.

Заключение 🐕‍🦺

Устройството за проследяване на здравето на кучето е страхотно устройство, което гарантира, че вашият пухкав приятел ще остане щастлив и здрав през целия ден. Ако забележи лека промяна, може да изпрати известия, така че да останете нащрек и да се погрижите за кучето си съответно. Можете да планирате редовни посещения при ветеринар и да вземете със себе си месечните отчети за тези устройства. Преминете през подробния анализ на всяко устройство и изберете това, което ви харесва най-много. Вашият космат приятел ще оцени усилието и ще ви даде много любов и гушкания.

Можете също да разгледате тези приложения за родители на кучета.

x