3 Хостинг на сървър Frozen Flame за плавен геймплей

Ако сте фен на фентъзи игри за оцеляване, тогава ще харесате и Frozen Flame, епична фентъзи игра, която се развива в света на умиращите дракони.

Оборудвана с множество нива, функции и постоянни подобрения, тази игра гарантира, че страстните геймъри никога няма да се отегчат от играта. Той продължава да увеличава предизвикателствата, за да поддържа тръпката от играта под контрол.

За разлика от други фентъзи игри в космоса, Frozen Flame отива цяла миля напред в превръщането на играта в невероятно потребителско изживяване.

Все пак винаги е добра идея да хоствате мултиплейър игра като тази на сървър, за да й се насладите най-добре.

Тази публикация ще покрие всичко, от което се нуждаете относно Frozen Flame и най-добрите опции за сървърен хостинг за най-гладката игра.

Нека скочим направо в него.

Въведение в Frozen Flame

Frozen Flame е RPG игра за оцеляване в открит свят. Тази игра е смесица от изследване, оцеляване, интензивни мисии и куестове. Ще имате нужда от работа в екип, планиране и инстинкти за оцеляване, за да победите босовете в играта.

Разработен е от Dreamside Interactive и в момента е пуснат за ранен достъп, който ще работи 12 месеца, след което разработчиците ще пуснат крайния продукт.

Геймплей

Ще изживеете епична фентъзи приключенска игра, която се развива във вълшебната земя на Аркана, която някога е била управлявана от Дракони.

Земята сега е измъчвана от екстремни метеорологични условия и прокълнати същества, управлявани от Безличните, отговорни за това състояние на земята, някога жизнена, магическа и просперираща.

Пламъкът е магически източник на сила, който можете да използвате, за да впрегнете енергията си, за да изградите силата си, за да се изправите срещу босовете в играта.

За разлика от други игри за оцеляване, Frozen Flame има ясно дефинирани куестове и цели в състезанието, което отключва нови силни страни, които можете да използвате, за да сваляте босове и чудовища по пътя си.

Трябва да запомните, че в тази игра оцеляването не е единствената цел – ще трябва да спасите света от чудовища, разпространяващи проклятието над земята.

Тази игра, поради самата си същност, предлага дълбоко ролево изживяване заедно с уникални изследвания в рамките на земята.

  Как да превключите имейл за родителски контрол в Google

Frozen Flame има 4 основни компонента, които го правят неустоим за всеки навън:

 • Оформете съдбата на света: Вие сте един от малкото хора, благословени със силата на драконите и притежаващи способността да спрат проклятието. Така че, съберете умения, ресурси и съюзници, за да победите Faceless – този, отговорен за разпространението на проклятието.
 • Открийте знанието на древните: Вашите предци са били велики същества със сила, които са оформили тази земя с големи умения. Впрегнете тяхната енергия, за да съберете сила и знания, което ви позволява да изберете своя път в тази игра с напълно разработена RPG система.
 • Преосмислено преживяване за оцеляване: Изградете крепост, която ви помага да съхранявате вашите ресурси и притежания по време на различни мисии. Той осигурява на вас и вашето парти така необходимата защита от суровите зими и ви помага да оцелеете през мразовитите нощи.
 • Промяна на правилата: Ако хоствате сървър, можете да промените правилата на играта, за да подобрите игровото изживяване.

Един от най-готините факти за тази игра е, че тя не зависи от класове, за да развиете вашия характер. Вашият растеж и развитие зависят от броя на куестовете и мисиите, които изпълнявате.

Трябва да имате предвид, че в Frozen Flame трябва да имате предвид дневния и нощния цикъл на царството. Съществата са на максимална мощност през нощта, което ги прави по-опасни и агресивни.

Ще трябва да измислите различни техники, за да запазите екипа си и себе си на сигурно разстояние. Освен това можете лесно да превключвате от едно оръжие към друго с помощта на Hotbar.

Обективен

Основната цел на тази игра е да създадете съюзници и да победите босове и злобни чудовища в бойна роля от трето лице. Действието се развива в прокълната земя и ще трябва да завършите мисията, без да загубите живота си.

Вашата основна цел е да стигнете до Цитаделата, да се биете с Faceless и да спрете разпространението на проклятието по земята.

С всеки нов свят се отваря ново предизвикателство, така че е важно да използвате силните страни на членовете на вашия екип, когато е необходимо, и да се развивате повече, докато напредвате в играта.

Също така е важно да завършите куестовете и целите с минимални загуби, за да впрегнете добрата енергия, останала в царството.

Допълнителни функции и мисии

Тази игра се предлага с 3 различни режима за мултиплейър:

 • Local Co-op – за до 4 играча
 • Частен сървър – за до 10 играча
 • Публичен сървър – за до 50 играча
  Как да изпращате тайни самоунищожаващи се съобщения във Viber

Също така ви позволява да поемете произволни предизвикателства около зоната, които не са част от основния мисия.

Страхотното в тази игра е, че тъй като е достъпна за ранен достъп, редовните корекции на грешки, подобренията и актуализациите са текущи процеси, базирани на отзивите на текущите потребители.

Системни изисквания

Сега, след като се запознахте с играта, нека разберем минималните системни изисквания за безпроблемно стартиране на играта на вашия компютър.

 • Битове: 64 бита
 • ОС: Windows 10
 • Процесор: Intel Core i-5 2310/ AMD FX – 6300
 • Памет: 8 GB RAM
 • Графика: NVIDIA GeForce GTX 970/ATI Radeon R9 серия
 • DirectX: Версия 11
 • Съхранение: 10 GB

Frozen Flame в момента е наличен само за потребители на Windows и можете да го изтеглите чрез ранен достъп на Steam.

Прочетете също: Най-добрите безплатни игри в Steam

Защо е необходим хостинг за Frozen Flame?

Както беше обсъдено по-рано, Frozen Flame предлага отличително предимство на играчите, които играят играта, хоствана на сървър. Когато играете през сървър, можете да увеличите броя на играчите във вашия отбор, без да се притеснявате за хълцане.

И става по-добро от това – можете също да промените правилата на играта, за да развиете персонализирани преживявания за вашите приятели.

Можете да създадете допълнително предизвикателство за вашето персонализирано парти или персонализирана игра, която може да промени начина, по който възнамерявате да я играете. Това свободно време е чудесно за създаване на уникална перспектива според вашите предпочитания.

Ето някои допълнителни предимства от използването на хостинг на сървър Frozen Flame:

#1. По-добра производителност

Едно от най-големите предимства на Frozen Flame, работещ на сървър, е гладкото изживяване. Помага за увеличаване на скоростта на зареждане и елиминира забавянията, така че да можете да играете играта без никакво разочарование.

Това също означава, че можете да запазите страха си да не останете извън играта поради ниска свързаност.

#2. Подобрена сигурност

Хостингът на сървъра ви помага да избегнете хакери, злонамерен софтуер и повредени файлове, които в крайна сметка може да инсталирате на вашия компютър. Освен това, той ви предпазва от DDoS атаки, които са много чести в игрите.

#3. Специализирана поддръжка

Ако закъсате някъде или нещо се обърка, ще имате специална услуга за поддръжка, която ще ви помага 24×7. Те също могат да ви помогнат да възстановите напредъка си в играта, ако загубите достъп до акаунта си.

  Какво е Sedecordle? Как се играе тази игра

Сега, нека да преминем към най-добрия хостинг сървър на Frozen Flame, който можете да използвате за най-плавния геймплей.

Сървъри за оцеляване

Survival Servers е една от най-доверените услуги за хостинг на сървъри за игри и можете безпроблемно да хоствате Frozen Flame на него.

Доверява се на голяма общност от геймъри и идва с панел за управление на сървъра, който можете да използвате, за да конфигурирате и персонализирате своя сървър за игри.

Той ви дава пълен FTP достъп и ви позволява да превключвате местоположения по всяко време. Можете също така да добавяте администратори с едно щракване, да се наслаждавате на пълен достъп до базата данни на едно място и да имате достъп до вълнуващи инструменти на трети страни, за да подобрите изживяването.

Всички техни хостинг сървъри се предлагат с DDoS защита и незабавна настройка.

Сървъри на Citadel

Можете незабавно да настроите хостинг сървър със сървъри Citadel и да започнете да играете Frozen Flame с най-добра производителност.

Някои от многото функции на тази хостинг услуга включват:

 • Заключване на сървъра и промяна на картата
 • Интегрирано архивиране
 • NVMe SSD драйвери
 • Здрави процесори, предназначени за висока производителност
 • Планирани сървърни скриптове и архивиране
 • Различни налични модификации в най-новите им версии

Сървърите на Citadel осигуряват мрежово покритие на около 18 места по света, включително Лондон, Далас, Токио и Сидни.

GPORTAL

В списъка проправя път официалната хостинг платформа на играта – GPORTAL. Позволява ви да наемете сървъра с тях, за да хоствате Frozen Flame в кампания за до 24 играчи онлайн.

Той предоставя 10 слота за безпроблемна игра и има някои от най-добрите функции на хостинг услуга.

GPORTAL има DDoS защита и 50 GB резервно пространство за запазване на вашата игра и конфигурации. Можете също така да превключвате между други игри с помощта на функцията Gamecloud.

Ако сте се изгубили или имате въпроси, след като сте закупили хостинг услугата, можете да се свържете с тяхната 24 × 7 система за помощ с билети, за да получите помощ за миг. Всички сървъри, настроени чрез тази услуга, могат да преминат онлайн веднага, без да чакат.

Заключителни думи

Frozen Flame е страхотна игра, която съчетава силните страни на много игри, за да ви предостави богато игрово изживяване в света на приключенията, изследването и фантазията. Страхотна идея е да подобрите изживяването, като го хоствате на сървър, за да се насладите на пълния му потенциал.

След това вижте тези невероятни опции за хостинг на сървър на Barotrauma.

x