21 SEO влиятели, които трябва да следвате в Twitter, за да сте в крак с новостите

Следването на SEO инфлуенсъри може да бъде чудесен начин да научите за новите алгоритми и методи за постоянно по-високо класиране в Google.

SEO, съкращение от Search Engine Optimization, е една от най-динамичните индустрии в света. SEO тактиките, които преди са били ефективни за дълго време, може вече да не ви дават страхотни резултати. Moz открива 500-600 промени в алгоритъма на Google всяка година.

Очевидно е, че ако искате да изпреварите тенденциите и усилията ви за SEO да си заслужават, трябва да сте в крак с развиващите се тенденции за SEO.

В този списък ще разкрием най-добрите влиятели на SEO, които трябва да следвате в Twitter (сега X), за да сте в течение.

Какво е SEO инфлуенсър?

Терминът SEO инфлуенсър се използва за човек, който е в крак с промените в SEO индустрията и споделя ценно съдържание около това. Един SEO инфлуенсър притежава експертиза и опит в SEO индустрията.

SEO инфлуенсър споделя съвети, ключови тенденции и практически стратегии, за да помогне на другите с лесно адаптиране на тенденциите. Те имат дългогодишен опит в SEO индустрията, който им дава необходимите познания, за да анализират тенденциите и да обучават другите за тях.

Защо трябва да следвате SEO инфлуенсър?

Следването на SEO инфлуенсър е от полза както за начинаещи, така и за опитни SEO професионалисти. Когато разполагате с надежден източник на най-новата и най-ефективна SEO информация, вие спестявате безброй часове в проучване и намиране на това, което работи и кое не. Можете също така да получите достъп до някои вътрешни трикове и стратегии, които може да не намерите иначе.

Като следвате SEO инфлуенсър, можете да получите достъп до ценно SEO съдържание на една ръка разстояние, без да сте в крак с множество блогове и бюлетини.

Тук сме изброили най-добрите SEO влиятели, които трябва да следвате в Twitter, за да останете пред играта

Бари Шварц

Бари Шварц е известна личност в SEO индустрията. Той е основател на RustyBrickфирма за уеб услуги, базирана в Ню Йорк, и Кръгла маса за търсещи машини (уебсайт, фокусиран върху SEO) от над 15 години.

Неговата обширна база от последователи от повече от 200 000 бележи неговото съвършенство и доверие. Той е маниак на търсенето и публикува редовно за най-новите SEO стратегии, иновации и съобщения в индустрията. Така че, ако искате да получавате всички най-нови актуализации на SEO алгоритмите, трябва да го следвате.

Google Search Liaison

Google Search Liaison е официалният акаунт в Twitter на екипа за търсене на Google. Дани Съливан управлява този акаунт. Може да се похвали със страхотна общност, която активно се ангажира с тях.

Можете да очаквате страхотна информация за това как работят търсачките, най-новите актуализации, съвети и трикове за по-високо класиране и много повече в този акаунт. Дани публикува полезно съдържание на платформата, за да информира SEO общността. Можете да следвате Google SearchLiaison, за да получавате насоки и да се информирате за последните новини.

Алейда Солис

Алейда Солис е добре известна международна фигура в SEO индустрията. Тя е SEO консултант, лектор, автор, основател на Orainti (SEO консултантска агенция) и съосновател на Remoters.net. Тя също спечели място в List Wire10-те най-влиятелни SEO експерти за 2022 г. от САЩ.

Twitter акаунтът на Aleyda е пълен със съвети и ръководства за SEO. Публикациите й съчетават кратки съвети, стратегии, задълбочени ръководства и пътни карти за начинаещи. Така че, без значение дали искате да научите SEO от нулата, да усъвършенствате уменията си или да получите повече трафик на вашия сайт, няма да съжалявате, че я следвате.

  Как да деактивирате компресирането на изображения в Twitter

Сайръс Шепърд

Сайръс Шепърд основан Зипи, SEO постоянство, което помага на компаниите да подобрят своето органично присъствие в мрежата. Той е известен с отличната си работа в SEO индустрията и е работил в Moz като SEO консултант. Неговият акаунт в Twitter (Cyrus SEO) има перфектна база от последователи.

Сайръс Шепърд е помогнал на безброй стартиращи компании и компании от Fortune 500 да получат висококачествен трафик към своите сайтове. Той споделя безценни съвети, ресурси и ръководства за онлайн оптимизация и сигнали за класиране – акаунт, който трябва да следвате за SEO насоки.

Броуди Кларк

Броуди Кларк е независим SEO консултант. Неговият акаунт в Twitter е за използване на SEO и генериращ AI за вашето онлайн присъствие. Той също така притежава друг акаунт в Twitter на име „Сигнал за SERP”, където той споделя за функциите на SERP и новите стартирания.

Той има повече от десет години опит в SEO индустрията и е признат за топ име в SEO в Австралия. Ако искате да получите експертен съвет относно SEO и да се възползвате максимално от генеративния AI, Brodie Clark е един от каналите, които не можете да пропуснете.

Глен Гейб

Глен Гейб е SEO консултант в G-Squared Interactive (GSQi) и притежава богат опит от 27 години зад гърба си. Ще го намерите в неговите публикации в Twitter, ако имате нужда от съвет относно дигитален маркетинг, SEO, техническо SEO или актуализации на алгоритми.

Глен говори много за съживяването на органичните резултати от търсенето. Глен допринесе като колумнист и за двете Наблюдение на търсачката и вестник на търсачката. Той също така провежда задълбочен тренировъчен лагер за SEO, който обхваща теми, свързани със SEO. Неговият Twitter акаунт е задължителен за SEO съдържание.

AJ Ghergich

AJ Ghergich е експерт по SEO, обсъждащ SEM, SEO, маркетинг на съдържанието и разговорен AI. Дългият му списък от над 100 хиляди последователи показва неговата истинска отдаденост на индустрията. Той е лидер в индустрията за SEO и дигитален маркетинг с повече от 15 години опит. Ей Джей също ръководеше консултантската си фирма.

Той предоставя съдържание и информация за SEO, социални медии и новини за маркетинг на съдържание. AJ също е експерт по изграждане на връзки. Той е един от хората, които искат да научат за оптимизацията за търсачки.

Брейн Дийн

Брейн Дийн е основател на Backlinko и съосновател на Експлодиращи теми. Той е водеща световна фигура в SEO експертизата. Неговият опит и принос са подчертани във водещи публикации, включително Inc., Vox, Forbes и The Next Web.

Неговият акаунт в Twitter е свързан с последните новини и тенденции около SEO, маркетинга на съдържание и AI. Той също така споделя съвети и стратегии за по-високо класиране в SERPs. Не пропускайте неговите прозрения – натиснете бутона за следване и разширете знанията си за SEO.

Кристина Азаренко

Кристина Азаренко е експерт по техническо SEO. Независимо дали става въпрос за технически SEO проект или следващото ви интервю за работа, трябва да се обърнете към нея. Тя има множество курсове по SEO и притежава маркетингова консултантска фирма, MarketingSyrup. С повече от десетилетие опит в SEO, тя е помогнала на много компании от Fortune 500 да усъвършенстват своята SEO игра.

Акаунтът на Кристина в Twitter е пълен с полезно съдържание относно техническото SEO. Нейният канал в Twitter е златна мина за всеки, който иска да се отличи в техническото SEO.

Орит Муцник

Орит Муцник е SEO директор във Forbes. Тя публикува публикации за подобряване на играта ви за маркетинг на съдържание с помощта на SEO. С повече от десетилетие практически опит, Орит Муцник е помогнала на много известни марки като 888bingo, eToro и SilkFred.com със SEO инициативи.

  Търсете Hashtags във Facebook, Twitter и Google Plus

Като изтъкнат автор, лектор и вътрешен SEO специалист, нейният опит й спечели място в списанието на Search Engine JournalТоп 202 SEO експерти, които да следвате‘. Ако искате да се поучите от нейния богат опит в SEO, отидете на нейния канал в Twitter.

Ахмад

Ахмад е предприемач и SEO специалист със значителен опит в разрастването на уебсайтове от нулата. Говорейки за една от най-невероятните му победи, той разшири нишов уебсайт от $0 до $10k на месец. Неговият Twitter акаунт е доста нов; но със своя опит той успя да го развие добре за кратък период от 2 години.

Той предоставя някои страхотни прозрения и актуализации относно оптимизацията за търсачки. Ако искате да разширите знанията си за SEO и разрастващи се уебсайтове, бихте искали да следвате неговия акаунт в Twitter.

Шон Андерсън

С повече от две десетилетия зад гърба си, Шон Андерсън се утвърди като авторитет в областта на SEO. Неговата биография в Twitter казва всичко. Публикувам само за SEO. Той е ръководител на SEO в Hobo Web и автор на списъка за проверка на Hobo Web. Това изчерпателно ръководство дестилира дългогодишните му знания в изпълними стъпки за бизнеса и професионалистите.

За прозрения относно оптимизирането на реализациите, SEO и изграждането на връзки, не търсете насоки повече от него.

Мари Хейнс

Д-р Мари Хейнс е известен SEO експерт и собственик на Marie Haynes Consulting. Тя има дълбоки познания за това как работи Google и неговите алгоритми. Тя е помогнала на много компании да коригират проблеми с класирането си в Google. Известни индустриални списания като Moz, Search Engine Watch и Search Engine Journal често включват прозрения от д-р Хейнс.

Нейният канал в Twitter е пълен с много вълнуващо и полезно съдържание за SEO. Нейните публикации са смесица от нейното дълбоко разбиране и опит. Тя е предпочитаният експерт за всеки, който иска да овладее SEO.

Тим Соуло

Тим Соуло е CMO и пазарен съветник в Ahrefs, известен лидер в SEO инструментите. С приноса си в Ahrefs той е помогнал на много фирми да засилят тяхното онлайн присъствие.

Акаунтът на Tim Soulo в Twitter е отличен ресурс за хора, които искат да подобрят базата си от знания за SEO, маркетинг на съдържание и най-новите разработки в индустрията. Той е в съответствие с графика си за публикации и се ангажира с аудиторията.

Гаел Бретон

Гаел Бретон съосновател Хакер на авторитети, компания, фокусирана върху подпомагането на хората и бизнеса в изграждането на авторитетни уебсайтове. Той е SEO маниак, който обича да си играе около онлайн маркетинга. Освен SEO, Гаел има опит в маркетинга на съдържанието и партньорския маркетинг.

Работата на Гаел в Twitter засяга онлайн маркетинга, SEO и най-новите актуализации. Той също така е преподавал на 12 000+ студенти. Неговото ръководство в Twitter не е малко ценна информация за хората, които искат да научат за неговия опит.

Мат Дигити

Мат Дигити е основател на Diggitymarketing, агенция за дигитален маркетинг. Мат е виден SEO специалист. Той също така е съосновател на Leadspring, компания, която помага на хората с партньорски маркетинг, и Authority Builders, платформа за изграждане на връзки.

С дългогодишен опит и успешни проекти в SEO, Мат предлага ценна информация в своя Twitter. Трябва да следвате неговия акаунт в Twitter, за да подобрите присъствието си онлайн или да научите за него.

Лили Рей

Лили Рей е SEO ентусиаст с огромни познания и опит в тази индустрия. Тя е SEO директор в Path Interactive, агенция за дигитален маркетинг, базирана в Ню Йорк. Тя е посветила повече от десет години в областта на SEO и е призната за техническото си SEO и умение за планиране на съдържание.

  Как да направите тема в Twitter

Със своя богат опит и дълбоко разбиране на сложността на SEO, Лили предлага прозрения от практическа работа и сценарии от реалния свят. Чрез публикациите си в Twitter тя разглежда митовете в индустрията, обучава за най-добри практики и предоставя отлични насоки за SEO.

Тони Хил

Тони Хил е SEO маниак, създаващ нишови уебсайтове от 2005 г. насам. Той има дълбоко разбиране на основните актуализации на SEO. Той има няколко огромни уебсайта, свързани със здравето, със значителен трафик. Тони стигна до този списък, благодарение на способността си да генерира 8 милиона показвания на страници месечно, след като достигна актуализацията на Google и загуби половината от трафика.

Тони има много познания в SEO и неговият канал в Twitter е знак за тази забележка. От смяната на алгоритъма до практиките с бели шапки, Тони държи пръстите си в пулса на SEO.

Патрик Стокс

Патрик Стокс е продуктов съветник и технически SEO консултант в Ahrefs, водещ набор от инструменти за SEO за Аризона, трябва да се класира по-високо в Google. Той също така провежда технически SEO Slack за получаване на по-високи органични класации. Благодарение на изключителната си работа в SEO индустрията, той също е получил титли като „Mr. Техническо SEO“ и „Техническо SEO на техническото SEO“.

Той постоянно туитва за технически съвети за SEO и дигитален маркетинг в Twitter. Трябва да го следвате за най-новите съвети и актуализации в света на SEO.

Ранд Фишкин

Ранд Фишкин съосновава Sparktoro, платформа за разузнаване на аудиторията, и Moz, софтуерна компания за SEO инструменти. Той е и автор на бестселъра „Изгубени и основател“. Ранд винаги е давал голям принос за маркетингови събития.

Следването му от повече от 450 000 последователи е доказателство за неговия опит и всеобхватни познания в SEO индустрията. Можете да се възползвате от неговите задълбочени познания и прозрения за SEO, ако искате да останете пред кривата.

Адам Крукс

Адам Крукс е опитен професионалист в SEO индустрията и е известен с дълбокото си познаване на SEO индустрията. Огромният му опит в областта на SEO го накара да премине от 0 до 189 000 месечни посещения на уебсайт органично.

В неговия акаунт в Twitter винаги ще го намерите да говори за съвети за получаване на повече органичен трафик, създаване на съдържание с висока стойност, за да се класира по-високо, и надхитряване на SEO с помощта на най-добрите етични практики.

Препоръки относно SEO теми/списъци, които да следвате в Twitter

Искате да развиете своя опит и да задълбочите представата си за SEO? Ето някои нови предложения, които трябва да следвате в Twitter, за да се откроите от тълпата и да извлечете повече от усилията си:

#1. Теми за SEO маркетинг

За да получите достъп до организиран списък от SEO експерти в Twitter, трябва да проверите това Twitter SEO Маркетинг списък. Най-опитните и професионални SEO експерти в този списък предоставят страхотна информация.

#2. Истински SEO влиятели от Сайръс Шепърд

Сайръс Шепърд, един от експертите по SEO, има значителни последователи в Twitter. Той е създал този списък в Twitter с име Истински SEO влиятели, който се състои от топ SEO влиятели. Този списък е чудесен ресурс за филтриране на шума във вашия акаунт в Twitter и да останете пред кривата на SEO.

#3. SEO списък от AJ Ghergich

AJ Ghergich е добре позната фигура в SEO индустрията. Той е един от най-следваните SEO експерти в Twitter. SEO списък от AJ Ghergich е отличен списък за SEO за достъп до най-актуалната и ценна информация, свързана със SEO.

Заключение

SEO е непрекъснато развиващ се домейн, чието значение се разширява с всеки изминал ден. Ако искате да продължите да печелите в нашата SEO игра, жизненоважно е да бъдете в челните редици на прогресиращите SEO тенденции.

Тези SEO влиятели представляват едни от най-ярките умове в SEO индустрията. Сега, след като стигнахме до края на този блог, се надяваме, че сте намерили най-добрите канали, които да следвате по пътя си към изучаването и оформянето на вашите SEO умения. Като ги следвате, можете да добавите към вашите умения, прозрения и актуализации директно от първите редове на SEO.

Можете също така да проучите някои SEO блогове и YouTube канали, за да завладеете търсенето с Google.