14 най-добри Litecoin портфейла през 2023 г. за безпроблемни транзакции

Вашето търсене на най-добрите Litecoin портфейли приключва тук!

Лансиран през 2011 г., Litecoin (LTC) е втората най-стара криптовалута с текуща пазарна капитализация от над $6,5 милиарда. Освен това неговата блокчейн стана свидетел на най-високата еднодневна транзакция от над 580 000 през май 2023 г.

Увеличеното търсене на LTC токени също поражда опасения относно тяхното безопасно съхранение и транзакция. В този случай е от съществено значение да имате портфейл, който предоставя най-добрите общи характеристики.

Litecoin (LTC) в момента има среден дневен обем на търговия от над $350 милиона. Освен това, тази криптовалута има циркулиращ запас от повече от 72 милиона LTC токена.

След като вече знаете значението на портфейла за Litecoin, нека разберем важните стъпки, които трябва да имате предвид, преди да изберете портфейл за съхранение на вашите LTC токени.

Следвайте!

Лайткойн портфейли: Как да изберем най-доброто?

Изборът на вашия Litecoin портфейл е важно решение, което ще повлияе сериозно на вашата крипто търговия или инвестиране.

1️⃣ Сигурност

Няма смисъл да избирате портфейл със слаба защита. Преди всички други допълнителни функции, безопасността на вашите портфейли трябва да бъде ваш основен приоритет.

Винаги избирайте портфейли, предлагащи множество опции за защита на вашите LTC токени и други криптовалути. Например, включете двуфакторно удостоверяване (2FA), заключване с лице или пръстов отпечатък на портфейла си.

2️⃣ Поддържани крипто активи

Най-известните крипто портфейли поддържат съхранението и трансфера на основни криптовалути. Да предположим обаче, че планирате да закупите и прехвърлите различни крипто токени. В такъв случай трябва да изберете портфейл, поддържащ широк набор от крипто активи.

Просто казано, изберете портфейл, който поддържа поне 50 основни криптовалути.

3️⃣ Видове портфейли

Изборът на правилния Litecoin портфейл за вашите LTC токени може да бъде труден. Не се тревожете; ние сме го покрили за вас.

👉 Мобилен портфейл: Ако разчитате основно на мобилното си устройство за дейностите си в портфейла, тези портфейли служат добре на вашата цел. Повечето от портфейлите в тази статия имат мобилни приложения, които можете да инсталирате от Google Play или App Store.

👉 Настолен портфейл: Предпочитате ли вашия компютър пред мобилни устройства за крипто транзакции? Ако е така, можете да изберете настолни портфейли. Този портфейл ви позволява да купувате или изпращате вашите LTC токени от вашите устройства с Windows, Linux или macOS.

👉 Уеб портфейли: Вие сте човек, който търси бързи и редовни транзакции с портфейл? В такъв случай уеб портфейлите са отличен избор. Тук можете да добавите разширение за браузър за незабавен достъп до портфейла.

👉 Хардуерен портфейл: Планирате да съхранявате значителен брой LTC токени? Тогава няма нищо по-безопасно от хардуерните портфейли, които държат вашите крипто офлайн.

Сега идва списъкът с най-добрите ръчно подбрани Litecoin портфейли. Останете на линия!

Litewallet

Litewallet е официалният Litecoin портфейл, който се фокусира главно върху простотата и сигурността. Можете да използвате този мобилен портфейл, за да изпращате и получавате LTC токени за секунди.

Чарли Лий, създателят на Litecoin, също участва тясно в разработването на този портфейл. В резултат на това Litewallet получава чести актуализации, които подобряват потребителското изживяване.

Трябва да се отбележи, че този портфейл без попечителство ви предоставя пълната собственост върху вашите токени. Освен това можете да потвърдите всичките си транзакции в няколко прости стъпки.

Можете също така да възстановите портфейлите си, като използвате началната фраза от 12 думи. Освен това можете да увеличите сигурността на приложението си, като използвате биометрично или ПИН заключване. Освен това можете да инсталирате този портфейл на вашето Android или iOS устройство.

  Какво е новото в Apache HTTP Server 2.4?

Изход

С над 4 милиона изтегляния, Exodus е познато име в пространството на криптовалутите. Този портфейл без попечителство поддържа над 260 крипто актива.

Този Litecoin портфейл криптира вашите лични ключове и данни като стандарт за сигурност. Освен това те не съхраняват вашите данни като част от тяхната политика за поверителност.

Exodus се предлага в различни видове:

  • Web3 портфейл, който поддържа браузър Chrome и Brave.
  • Мобилният портфейл е достъпен за потребители на Android и iOS.
  • Настолният портфейл е достъпен на Linux, Windows и Mac.
  • Хардуерен портфейл си партнира с Trezor за разширено офлайн съхранение на токени.

Нови за крипто портфейлите? Не се тревожете; Exodus предоставя видео ръководства и уроци за всички техни типове портфейли. Освен това можете да се свържете с техния отдел за обслужване на клиенти 24/7.

Atomic Wallet

Търсите портфейл, който поддържа голям брой крипто активи? В този случай Atomic Wallet ви помага да управлявате над 300 жетона и монети.

Освен това можете също да се възползвате от до 1% кешбек при крипто суапове. Този стимул е достъпен за 60+ двойки за търговия.

Можете също да използвате този портфейл за закупуване на криптовалути с дебитни или кредитни карти. Освен това те предоставят възможности за залагане на избрани крипто активи.

За отбелязване е, че системата за управление на портфейла на Atomic Wallet ви помага да наблюдавате и управлявате всичките си активи безпроблемно. Освен това, този портфейл има специален екип за обслужване на клиенти, който е на разположение 24/7.

Можете да добавите този Litecoin портфейл към вашите мобилни устройства или компютър. Atomic Wallet се поддържа от Android, iOS, Windows, MacOS и Ubuntu.

Безплатен портфейл

Разработен през 2016 г., Freewallet поддържа над 100 криптовалути, включително Litecoin (LTC). Освен това няма да бъдете таксувани никакви такси за вашите транзакции, базирани на портфейла. Впечатляващо нали?

В допълнение, всичките ви крипто токени се съхраняват в студен портфейл. Този метод на съхранение защитава вашите активи от онлайн хакове и атаки.

В аспектите на сигурността можете да добавите функции като заключване на портфейла, като заключване на пръстови отпечатъци и PIN. Освен това ще получите потвърждение по имейл преди прехвърлянето на вашите активи.

Този портфейл се предлага и с минималистичен мениджър на крипто портфолио. Тук можете да наблюдавате и проследявате цената на живо на всички ваши съхранени активи.

Freewallet се предлага като уеб и мобилни портфейли. Потребителите могат да инсталират този портфейл от App Store или Google Play.

YouHodler

YouHodler е виден Litecoin портфейл, който предоставя потребителско изживяване от следващо ниво. В резултат на това този портфейл има над 200 хиляди активни потребители.

Просто казано, YouHodler е портфейл за всички крипто базирани дейности. Можете незабавно да използвате този портфейл, за да купувате, продавате, заемате, търгувате или обменяте поддържани крипто активи.

Този портфейл ви позволява да заложите съхраняваните си активи, за да генерирате пасивна възвращаемост. Спечелената лихва от залагане се кредитира директно във вашия портфейл всяка седмица.

Можете да инсталирате този мобилен портфейл на вашите Android или iOS устройства. Освен това можете да следите всичките си активи от това приложение.

Доверете се на портфейла

Trust Wallet е популярен Litecoin портфейл, на който се доверяват над 60 милиона потребители по целия свят. Освен това, това е официалният крипто портфейл на Binance.

Трябва да се отбележи, че този портфейл поддържа широка гама от крипто активи. Например, този портфейл може да съхранява и управлява повече от 9 милиона актива в над 70 блокови вериги.

  Как да активирате (или деактивирате) и използвате режим на докосване в Word

Този портфейл ви позволява незабавно да се свързвате между видни DApps от пространството Web3. Освен това можете да получите незабавен достъп до най-добрите децентрализирани борси (DEX), като Uniswap и PancakeSwap.

Можете да създадете този безплатен крипто портфейл само с няколко кликвания. Освен това ще получите фраза за възстановяване от 12 думи, за да имате контрол върху вашите съхранени активи.

Trust Wallet се предлага в Google Play и App Store. Можете също да добавите тяхното разширение за браузър за вашите браузъри Brave, Edge, Opera или Chrome.

Bit2Me

Търсите прост Litecoin портфейл с впечатляващи функции? Тогава можете да помислите за Bit2Me.

Този мулти-крипто портфейл поддържа 200+ криптовалути. Освен това можете да създадете крипто портфолио, което позволява бърз достъп за наблюдение и управление на всички ваши съхранени токени.

Bit2Me високо цени безопасността на активите на потребителя. Поради тази причина този портфейл има застраховка на стойност 150 милиона евро. Освен това техните потребители са защитени и с „Фонда за гарантиране на депозитите“, който предоставя гаранция за депозити до €100 000.

Можете също да добавите няколко кредитни или дебитни карти към портфейла си. В резултат на това можете незабавно да купувате криптовалути или NFT.

Bit2Me се предлага в Google Play и App Store. Освен това те ще ви помогнат със своя екип за обслужване на клиенти, който работи 24/7.

Coinomi

Coinomi ви помага да обменяте, управлявате и съхранявате над 1700 токена, включително Litecoin (LTC). В допълнение, този портфейл също поддържа 125+ блокчейн мрежи.

Силният процес на криптиране гарантира, че личните ви ключове остават само при вас. В резултат на това върховният контрол и собственост върху вашия портфейл остават за вас.

Можете също така да създадете портфейл, без да разкривате самоличността си. Освен това няма KYC проверки или проследяване на транзакции.

Елегантният дизайн на този мобилен портфейл позволява гладка работа на устройства от нисък клас. Можете да инсталирате Coinomi за iOS и Android устройства.

Потребител ли сте на компютър? В този случай можете да използвате техния портфейл за настолен компютър, който е достъпен за Linux, macOS и Windows. В допълнение, Coinomi осигурява най-добрата поддръжка на клиенти в индустрията за всички ваши запитвания.

Гуарда

Какво ще кажете за Litecoin портфейл, който може лесно да се синхронизира между множество устройства? Звучи вълнуващо, нали? Говорим за Guarda, мултивалутен портфейл, който поддържа над 400K крипто токени!

Можете да използвате този портфейл, за да наблюдавате, управлявате и прехвърляте съхранените си активи от множество устройства. Освен това Guarda предлага обслужване на клиенти, което работи 24/7.

Този портфейл без попечителство ви помага да прехвърляте и обменяте криптовалути с няколко прости докосвания. Освен това функцията за QR код ви позволява да изпращате и получавате крипто за секунди.

Загрижени ли сте за безопасността на вашите активи? Guarda има всичко за вас. Тук имате пълна собственост и достъп до вашия портфейл.

Потребителите на компютри могат да използват този портфейл на Mac, Linux или Windows устройства. Освен това техният мобилен портфейл е достъпен в PlayStore и App Store.

Попечител Плюс

Доверието е важен фактор, който трябва да имате предвид при избора на Litecoin портфейл. Тук Trustee Plus напълно оправдава името си в защитата на активите на потребителите.

Функцията за незабавен суап на този портфейл ви помага бързо да разменяте LTC токени с други криптовалути. Освен това не е необходимо да плащате никакви такси за каквито и да е крипто транзакции.

Този портфейл ви позволява да купувате или продавате криптовалути, като използвате вашите Visa и Mastercard. Освен това можете да продавате криптовалутите и да теглите средствата директно към вашите банкови подразделения, без да плащате комисионни.

  26 игри за различни платформи (PS, Xbox, PC, Switch), които да опитате днес

Можете да инсталирате мобилен портфейл Trustee Plus за вашите iOS или Android устройства. Това приложение ще ви помогне да проследите стойността на всичките си съхранени токени.

Paybis

Paybis е утвърден крипто портфейл, който обслужва своите потребители почти десетилетие. Освен това този портфейл е оборудван с най-новите налични функции за сигурност.

Най-впечатляващата функция за сигурност, която открих за този Litecoin портфейл, са неговите „вградени слоеве за сигурност“ за защита срещу външни атаки. Освен това винаги можете да проверите крипто транзакциите по всяко време.

Този портфейл използва „най-съвременна технология“, която ви помага да защитите личните си ключове. В резултат на това можете бързо да възстановите портфейла си, в случай че устройството ви бъде откраднато или повредено.

Paybis се предлага за устройства с Android и iOS. Трябва обаче да създадете безплатен акаунт при тях.

Infinity Wallet

Търсите ли портфейл, за да контролирате и наблюдавате вашите LTC токени безпроблемно? Ако е така, Infinity Wallet е полезен.

Можете да използвате този портфейл за съхранение на Litecoin (LTC) и други известни криптовалути. В резултат на тяхната услуга Infinity Wallet има над 200 000 активни потребители.

В допълнение към съхранението на портфейла, можете също да наблюдавате стойността на вашите крипто активи в реално време. Освен това можете също да получите достъп до техния вграден инструмент за проследяване на цените, за да проверите текущата цена на криптовалутите, без да се нуждаете от приложения на трети страни.

Infinity Wallet разработва своя уеб портфейл за устройства с Android и iOS. В момента този портфейл е достъпен за компютри с MacOS, Linux или Windows.

Видулум

Интересувате ли се от лек портфейл, който предлага гладко изживяване с портфейла? След това разгледайте Vidulum, изграждане на Litecoin портфейл, фокусирано върху удобството на потребителите.

Този портфейл има минималистичен дизайн, който позволява на потребителите да извършват по-бързи крипто транзакции, особено за начинаещи. Освен това членовете на техния екип продължават да взаимодействат с потребителите, за да осигурят най-доброто изживяване с портфейла.

За отбелязване е, че можете също да заложите своите крипто жетони директно от този портфейл. Освен това можете да наблюдавате реалната стойност на вашите криптовалути.

Можете да изберете мобилен или уеб портфейл на този Vidulum според вашите предпочитания. Техният мобилен портфейл може да бъде инсталиран от App Store или Google Play.

EXBASE.IO

EXBASE.IO е многофункционален портфейл, който можете да използвате за обмен, покупка и продажба на криптовалути. Освен Litecoin (LTC), този портфейл поддържа съхранение и транзакции за Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) и Bitcoin Cash (BCH).

Този портфейл има усъвършенствана многофакторна система за сигурност за защита на активите на потребителя. Освен това EXBASE.IO планира да надстрои до портфейл с множество подписи, за да увеличи сигурността.

Трябва обаче да създадете акаунт, за да използвате услугата на този портфейл. Тук трябва да предоставите своя имейл ID и телефонен номер. Ако искате да сте анонимни, този портфейл не е благоприятен избор.

Обобщавайки

Тук, в тази статия, разгледахме най-добрите Litecoin портфейли, налични в крипто пространството. Списъкът с портфейли е избран въз основа на основни характеристики като сигурност, съвместимост на устройствата, лекота на използване и мулти-крипто поддръжка, за да назовем само няколко.

Накратко, няма „перфектен портфейл“. Можете да изберете един или два портфейла от нашия списък според вашите предпочитания. Уверете се обаче, че давате приоритет на сигурността пред всички други функции.

Освен това разгледайте най-добрите портфейли на Tron за съхранение и управление на TRX токени.

x