13 най-добри генератора на QR кодове за следващата ви цифрова кампания

Ако управлявате бизнес в съвремието, със сигурност сте чували за QR кодовете и тяхното положително влияние върху растежа му.

QR (Quick Response) кодовете са най-удобните навигатори към вашите онлайн продукти и услуги. Съвременните QR кодове могат да съхраняват множество информация, която може да ви помогне да ангажирате по-добре потребителите си. По някакъв начин QR кодът позволява да направите вашето онлайн присъствие достъпно за вашата офлайн аудитория.

Без съмнение, QR кодовете са правилният начин, но как всъщност можете да генерирате такъв. За да отговорим на този въпрос, нека да разгледаме някои от най-добрите генератори на QR кодове, които ви помагат бързо да генерирате своя QR.

QR код Тигър

Наборът от функции на QR код Тигър е величествен като името си, с много QR типове и опции за персонализиране. Той дори идва с поддръжка на HTML редактор и множество URL адреси, пълнени в един QR.

Можете да създавате статични QR кодове безплатно, но трябва да изберете тяхната платена програма за създаване на динамични QR кодове. Платената програма също така включва функции като QR проследяване и информация за устройството на скенера. Освен това те предлагат видео ръководство на тяхната платформа, за да ви преведе през процеса на създаване на QR.

Опциите за персонализиране са доста ярки, с опции за промяна на шарки, очи и дори добавяне на лого към QR. Освен това можете да добавите рамка или да изберете от тяхната библиотека с шаблони.

Visualead

Visualead разделя процеса на генериране на QR на четири лесни стъпки; изберете тип QR, проектирайте кода, отпечатайте кода и управлявайте кампанията си. Повече от 500 000 фирми, включително гиганти като Hp и Intel, се доверяват на Visualead като свое QR решение. Най-вече благодарение на приятелския си потребителски интерфейс и лесното за използване оформление.

Ръцете надолу, Visualead предлага много повече типове QR от всеки друг QR генератор в интернет. Можете да намерите типове QR като URL адрес на уебсайт, vCard, Facebook страница, имейл, персонализиран текст и много други, когато щракнете върху Опция за генериране на код. Освен това можете да намерите типове QR, които отговарят на бизнес, лични, комунални и социални нужди.

След като въведете необходимата информация за вашия код, Visualead предлага множество опции за персонализиране на вашия код. Кодът бързо се генерира, след като персонализирате и щракнете върху OK, но ще трябва да влезете във Visualead, за да изтеглите генерирания QR.

Wix QR генератор

The QR генератор на Wix е идеален за феновете на минимализма. Можете да създадете свой персонализиран QR с няколко щраквания на изчистения уебсайт на WIX QR генератор. WIX предлага всички основни типове QR като текст, URL адрес, телефон и изображение, но с платформата получавате и уникални типове QR като PDF, геолокация, Wi-Fi и имейл.

Процесът на генериране на QR е лесен за WIX, тъй като трябва само да изберете предпочитания тип QR и да въведете стойността. QR кодът в долния десен ъгъл се променя според стойността, която въвеждате, докато правите това. Получавате ограничени опции за персонализиране като настройване на размера между 100 px до 1000 px и промяна на цветовете на фона и предния план на QR кода.

  QIE дума ли е в Scrabble?

Най-добрата част за Wix е, че не се нуждае от регистрация за изтегляне на вашия QR код. Можете да изтеглите своя QR, като щракнете върху Изтегляне и изберете вашия формат за изтегляне.

Kaywa QR код

Често информацията, съхранявана в QR, остарява, но QR кодът все още ви пренасочва към оригиналната информация. Освен това, този проблем се превръща в заплаха, когато получите този QR отпечатан или изработен физически, тъй като грешният QR продължава да добавя към объркването на потребителя.

Кайва има за цел да реши този проблем, като ви дава възможност да избирате между динамични и статични QR кодове. Динамичният код променя информацията, съхранявана в него, според нуждите на създателя.

Получавате опции за изрязване на URL, контакт или купон в QR, но платформата не поддържа безплатно генериране на QR. Потребителят трябва да избира между своите платени планове, включително пакета за начинаещи, пакета за напреднали или пакета Premium.

Код на потока

QR генератор на Flowcode предлага уникални типове QR като Snapchat, Twitter, Tik Tok, LinkedIn, Venmo, Google Drive и др. Освен предварително дефинираните типове QR, Flowcode също ви дава възможност да конвертирате файл от вашето хранилище в QR код. Файлът може да бъде pdf, изображение, видео или аудио с максимален размер от 20 MB.

Получавате прилично количество опции за персонализиране с Flowcode, за да промените стила на QR модела, цвета на предния план и QR темата. Освен това можете също да добавите централно изображение от вашето устройство с максимален размер от 5 MB.

Flowcode бързо генерира вашия QR код, след като финализирате дизайна на кода и продължите напред. Ще трябва да се регистрирате във Flowcode, за да изтеглите създадения QR.

QR код шимпанзе

QR код шимпанзе е кралят за персонализиране на всички QR генератори там. Той предлага всички основни типове QR, включително Facebook, събитие, Vcard, купон и други, но магията се случва, когато персонализирате своя QR.

Можете да персонализирате формата, цвета, логото и дори да добавите стикери към вашия код. Небето е границата с този инструмент, тъй като можете да създавате уникални QR кодове като QR във формата на сърце, код във формата на кафе и дори QR във формата на китара. Можете дори да добавите снимка по ваш избор към кода.

Безплатният план ви предлага десет динамични кода, 1000 сканирания на месец, но ще трябва да надстроите до техните платени планове, ако искате повече сканирания.

Qrd.by

Представете си, че получавате QR генератор и инструмент за анализ на данни, изпечени в едно! Qrd.by прави точно това, като ви позволява да проследявате потребителското придобиване на QR кодове, генерирани чрез платформата.

Qrd.by предлага всички основни типове QR и множество опции за персонализиране, но техните функции за проследяване ги отличават. Можете да проследите броя на посетителите чрез всеки QR код, точните им позиции и поведението им. Освен това можете да изберете известия по имейл с информация за местоположението и устройството на устройството, което сканира вашия QR.

  Какво се показва при проверка на фона?

Динамичните QR, направени с Qrd.by, могат да се персонализират много и дори можете да планирате пренасочвания с тях. Цялата хронология на проследяване е достъпна във вашия Qrd.by профил, можете да я импортирате по всяко време в електронна таблица.

Shopify

Има моменти, когато просто искате прост QR код, който можете бързо да създадете, без да се налага да се регистрирате за персонализиране на вашия код. Ако случаят е такъв, QR генератор на Shopify е идеален за този случай на употреба.

Shopify предлага прости типове QR като URL, телефонен номер, SMS или персонализиран текст. Процесът на генериране на код е прост; въведете своя имейл, изберете тип QR, въведете стойността и натиснете Създаване на QR код. Това е. Можете да генерирате функционален QR код за секунди. Освен това можете също да видите визуализация в реално време на вашия код.

QR кодът се изпраща по имейл на адреса, който сте въвели на уебсайта. Също така не забравяйте да премахнете отметката от подканата за получаване на реклами на вашия имейл, за да избегнете спам имейли.

Създател на QR

Ще звучи невероятно, ако кажем, че можете да получите всички QR функции като Dynamic QR, страхотна възможност за персонализиране, много типове QR, QR статистика и много други функции БЕЗПЛАТНО! Е, ударихте джакпота с Създател на QRи те дори не изискват от вас да се регистрирате на уебсайта им. Освен това тези QR кодове нямат срок на валидност и са съвместими за печат.

Процесът на генериране на код е лесен, не изисква удостоверяване или регистрация. Платформата може да добави няколко URL адреса към един QR или да съкрати URL адреса, за да изглежда QR подреден. Като се има предвид това, платформата работи изцяло върху дарения от потребители чрез PayPal и вие трябва да ги дарите, за да ги подкрепите.

goQR.me

goQR.me генератор на кодове е прост и безпроблемен генератор на кодове с основни типове QR и прост потребителски интерфейс. Освен това получавате предварителен преглед на QR в реално време с типове QR като URL, персонализирани текстове, контакти, местоположения и други. Освен това получавате опцията за вграждане в платформата, която ви позволява да вградите QR директно във вашия уебсайт. Можете да добавите лого към вашия код, като вмъкнете персонализирано изображение в платформата.

Генераторът на QR код ви покрива, ако някога планирате да получите QR кода, отпечатан върху вашите стоки. Можете директно да занесете своя генериран QR в Zazzle от генератора на QR кодове и да изберете план за печат според вашите нужди.

QR неща

QR неща е още един QR създател с всички основни функции, но някои са заключени за платени абонати. Те предлагат някои уникални типове QR като Skype Calls, Attendance, iTunes Link, PayPal и Bitcoin, заедно с всички конвенционални. Можете да изберете статичен и динамичен QR, но получавате достъп за редактиране само след като се абонирате за QR неща.

  Колко струва да отмените Planet Fitness

Опциите за персонализиране включват промяна на размера, цветовете и формата на QR кода. Освен това получавате функция за намаляване на грешката в QR, което подобрява отзивчивостта и четливостта на кодовете. Можете също така да промените точките и ъглите или да изберете предварително зададен QR шаблон.

Платформата е напълно без реклами и можете да изберете да отпечатате няколко QR кода наведнъж. Прегледът на QR в реално време също е полезен, когато изпробвате различни опции за персонализиране.

QR код маймуна

Следвайки подобна тенденция на QR Code Tiger, the QR код маймуна идва с много типове QR и опции за персонализиране, но запазва някои от своите първокласни функции за платената програма. Платформата предлага функцията за изтегляне на вашия QR във формат SVG, PDF или EPS. Моля, имайте предвид, че форматът EPS е перфектен, ако планирате да отпечатате вашите кодове върху стоки, но EPS не поддържа цветови градиенти.

Можете да конвертирате MP3, PDF файлове или видео файлове с определен размер в QR с помощта на QR Code Monkey и да промените качеството им с помощта на удобния плъзгач за качество. Функциите за статистика и редактиране са ограничени само до платената програма.

Егодитор

Не на последно място, ние имаме Генератор на QR кодове. Хей! бъдете сигурни, функциите му не са толкова общи, колкото звучи името му. Горният списък съдържа всякакви странни типове QR, но нито един от тях не се доближава до генератора на QR кодове; можете дори да конвертирате Word документи и PPT в QR кодове с помощта на тази платформа.

Подобно на много други QR генератори в този списък, QR Code Generator идва с платена и безплатна програма. Функциите за проследяване и статистика са налични само в платената програма, но винаги можете да създавате статични QR в тяхната безплатна програма.

Тази платформа е най-добре документираният QR генератор на пазара. Получавате официални отговори на повечето често задавани въпроси на уебсайта. Освен това можете да изберете техните предварително проектирани шаблони, които включват визитни картички, листовки, брошури и много други.

Опциите за персонализиране са уникални и ви дават свободата да настройвате QR според вашите нужди.

Последна бележка 👩‍🏫

QR кодовете бързо се превръщат в необходимост за фирми от всякакъв вид. Горният списък с QR кодове включва различни, но ефективни QR генератори. Съветваме ви да потърсите възможности за персонализиране, мащабируемост и функции за проследяване, преди да изберете перфектния QR скенер. Въпреки това, продължете напред и развийте бизнеса си до върха с помощта на технологията QR Code.

x