12 най-добри безжични адаптери за CarPlay, за да направите шофирането безопасно

Закъснявате за среща и се движите през натоварения трафик, когато изведнъж телефонът ви звъни. Не смеете да откъснете очи от пътя или ръце от волана, но в същото време това може да е важно решение. Звучи ми познато? Това е уловка 22, с която всички сме се сблъсквали отново и отново. Въпреки това, с безжични адаптери CarPlay можете да присъствате на това обаждане и да карате колата си.

Шофирате ли много? Искате ли да го направите забавно? Вижте най-добрите приложения за Android Auto, за да направите шофирането безопасно и забавно.

Какво представляват безжичните адаптери CarPlay?

Безжичните адаптери CarPlay ви позволяват да свържете колата си с телефона си и да се наслаждавате на всички нейни приложения на екрана си, без кабели или кабели.

Ползите:

 • Удобство
 • По-добри упътвания чрез Карти
 • Не е необходимо да боравите с телефона си, за да извършвате повиквания или да получавате и изпращате съобщения, да се свързвате с любимата си музика и т.н.

Пазарът на адаптери за безжичен CarPlay има много модели от различни марки и може да не знаете кой отговаря на вашите нужди. За да опростим нещата, направихме нашето проучване и изброихме 12-те най-добри безжични адаптера за CarPlay, за да направим шофирането безопасно, така че да можете да се погрижите за спешни случаи, без сами да кацнете в такъв.

WQQBFF

WQQBFF е съвместим със системите Apple CarPlay. С това устройство можете да получите достъп до различни услуги на Apple от телефона си, като телефонни обаждания, асистент Siri и навигация, без да докосвате телефона си. Можете да използвате това устройство на iPhone, iOS 10+ и повечето модели автомобили от 2016 г. нататък.

Основни функции:

 • Лесен за използване: Това е plug-and-play устройство. Не се нуждаете от проблемни актуализации или допълнителен софтуер, за да започнете да използвате това устройство.
 • Напълно автоматизирано шофиране: След като конфигурирате това Wireless CarPlay устройство с вашия телефон, то автоматично ще се свързва с вашия телефон всеки път, когато включите двигателя. Насладете се на бързи връзки, тъй като идва с вграден 5 Ghz WIFI модул.
 • Широка съвместимост: Няма нужда да се притеснявате за съвместимостта, тъй като адаптерът е съвместим с над 600 модела автомобили.

WQQBFF е съвместим с iPhone, iOS 10+ и повечето модели автомобили от 2016 г. нататък.

AutoSky 2023 Pro Edition

AutoSky прави безгрижното и по-спокойно шофиране лесно. Това устройство позволява на потребителите да конвертират кабелен CarPlay в безжичен CarPlay.

Основни функции

 • Бърза настройка: AutoSky Wireless CarPlay Adapter се конфигурира лесно и се свързва автоматично след първото свързване. Всичко, което трябва да се уверите е, че Bluetooth е включен след конфигуриране на WiFi настройките.
 • Лесни актуализации: Проверете QR кода в ръководството на този адаптер и го сканирайте, за да получите най-новите актуализации.
 • Широка съвместимост: Този адаптер е съвместим с над 600 модела автомобили.
 • Гъвкав: В зависимост от вашия фабричен модел CarPlay, можете да използвате модулите 2,4 GHz и 5 GHz, за да свържете този адаптер към вашия телефон.
  Изчерпателно ръководство за фирмената страница на LinkedIn [17 Practices]

AutoSky е съвместим със смартфони на Apple от iPhone 6 и по-нови, работещи на iOS 10 и по-нови.

ОТТОКАСТ

OTTOCAST предлага еднократна функция за включване и пускане, при която всичко, което трябва да направите, е да включите адаптера, да включите WiFi на телефона си и да сдвоите Bluetooth за автоматично свързване.

Основни функции

 • Plug & play: Конфигурирайте веднъж и се насладете на автоматична връзка всеки път, когато включите двигателя си.
 • Широка съвместимост: Този адаптер работи перфектно с над 600 модела автомобили с фабрични OEM кабелни CarPlay системи. Той обаче не е съвместим с устройства с Android.
 • Превъзходна производителност: Този адаптер има вграден 5G чип, което осигурява бързи връзки и скорости на трансфер на данни.

OTTOCAST безжичните адаптери CarPlay са съвместими с iPhone.

URJD

URJD ви позволява безжично да осъществявате достъп до приложенията на вашия телефон като съобщения, навигация, Google Maps, Siri и други.

Основни функции

 • Компактен дизайн: Това устройство е компактно, за да гарантира, че не заема толкова много място в колата ви.
 • Лесно и бързо свързване: Първата конфигурация е лесна и бърза. След това това устройство се свързва за около шест секунди, когато включите двигателя.
 • Разнообразие от съвместими модели автомобили: Съвместим е с повечето автомобили с Factory Wired CarPlay от 2015 г.

URJD е съвместим с устройства, работещи на iOS 10+, от iPhone 6 и по-нови.

Eleacc 5.0

Eleacc 5.0 ви позволява да работите без кабел с допълнителното предимство да предоставяте най-новата актуализация на фърмуера за този адаптер онлайн за актуализации.

Основни функции

 • Малък, но здрав: Този адаптер с размер на дланта заема малко място във вашия автомобил. Този продукт има два вида кабели за данни; USB тип A към C и тип C към C.
 • Бърз: Насладете се на бързи връзки с поддръжка на 5,8 GHz WiFi и 5.2 Bluetooth. Следващото поколение и технологията за филтриране на сигнала гарантира, че свързаността няма да закъснее или да се счупи.
 • Plug and play: След първата инсталация, той автоматично ще се свърже с вашия телефон, когато включите двигателя.
 • Съвместим с много модели автомобили: Съвместим е с почти 98% от OEM Wired CarPlay автомобили и iPhone.

Безжичният адаптер Eleacc 5.0 CarPlay е съвместим с iPhone и има висок процент на съвместимост от над 98% с превозни средства.

Phoebus Link превръща автомобили с вграден фабричен CarPlay в безжични системи. Този продукт тежи само 4,2 унции и разполага с текущи актуализации на фърмуера, за да гарантира, че адаптерът работи с най-новия софтуер.

  Как да запазите статистиката на процесора на диспечера на задачите във вашата системна област

Основни функции

 • Plug and play: Този адаптер се свързва автоматично с вашия телефон след включване на двигателя на автомобила.
 • Поддръжка на много превозни средства: Phoebus Link Wireless CarPlay Adapter е съвместим с повечето автомобили от 2015 г. с кабелни CarPlay системи.
 • Операции със свободни ръце: Можете да се наслаждавате на различни функции като гласов контрол и асистента Siri, без да докосвате телефона си, докато шофирате.

Безжичните CarPlay адаптери на Phoebus Link са съвместими с iPhone 5 и по-нови.

КАРЛИЕТ

CARLIET превръща OEM Wired Apple CarPlay Cars от 2015 г. в безжични системи. Този адаптер идеално наследява режима на фабричния CarPlay и прехвърля всичките ви приложения на телефона на екрана на автомобила.

Основни функции

 • Plug and play: След първата инсталация вашият телефон ще се свърже автоматично със системата CarPlay всеки път, когато включите двигателя. Трябва обаче да се уверите, че сте активирали безжична връзка на телефона си и че той вече не е свързан с други устройства.
 • Бързо: Насладете се на 5 Ghz бързо предаване с високоскоростен трансфер на данни и ниска латентност на звука.
 • Шофиране със свободни ръце: Отговорете на обаждания и достъп до карти и всички приложения за съобщения на телефона си, без да го докосвате.

CARLIET поддържа iPhone 6 и модели над тази и iOS версии 10 и по-нови. Освен това поддържа само автомобили с OEM (с кабел) Apple CarPlay.

Auformer

Auformer преобразува OEM Wired CarPlay Cars в безжични системи. Този адаптер е съвместим с почти 98% от автомобилите, произведени от 2013 г. нататък и с фабрична система CarPlay.

Основни функции

 • Plug and play: Нямате нужда от допълнителен софтуер или хардуер, за да свържете безжичния адаптер Autoformer CarPlay към вашия iPhone. След първата инсталация, адаптерът автоматично се свързва с вашия iPhone, когато включите двигателя.
 • Компактен: Този адаптер има елегантен, лек дизайн, който го прави лесен за носене, без да заема много място в автомобила ви.
 • Бърз: Този адаптер има 5,8 GHz модул, което прави връзката и преноса на данни безпроблемни.
 • Лесен за актуализиране: Винаги можете да получите най-новите функции, когато актуализирате фърмуера на безжичния адаптер Autoformer CarPlay онлайн.

Безжичните CarPlay адаптери на Auformer поддържат iPhone IOS 6 и по-нова версия.

GUSSLM

GUSSLM ви позволява да поддържате пълна функция CarPlay и да осъществявате достъп до услуги като гласов контрол, асистент Siri, съобщения и навигация безжично и без да докосвате телефона си.

Основни функции

 • Plug and play: След първата инсталация, адаптерът автоматично се свързва с вашия iPhone, когато включите двигателя.
 • Широка съвместимост: Можете да използвате над 600 модела автомобили с фабрично инсталирани Wired CarPlay системи.
 • Бърз: Насладете се на бързи връзки, тъй като този адаптер има вграден 5 Ghz WIFI модул за бърз трансфер на данни.
  Поверително сърфиране в режим инкогнито срещу анонимно сърфиране: Разликите

GUSSLM е съвместим с модели автомобили от 2015 г. и поддържа iPhone с iOS 13 и по-нова версия.

CPCGER

CPCGER гарантира, че вече няма да се налага да се справяте със заплетени кабели, тъй като преобразува вашия кабелен CarPlay в безжичен. Позволява естествен достъп до обаждания, приложения за съобщения и навигация без кабелни връзки на вашия телефон.

Основни функции

 • Лесен за конфигуриране: Не се нуждаете от допълнителен софтуер или хардуер, за да конфигурирате този адаптер с вашия iPhone. Нуждаете се само от кабелната система CarPlay, телефона и този адаптер.
 • Висока съвместимост: Този адаптер има над 600 модела автомобили с фабрични системи CarPlay.
 • Автоматизирано изживяване при шофиране: След първоначалната конфигурация връзката ще се установи автоматично, когато включите двигателя, тъй като вграденият 5 Ghz WIFI модул го захранва.

CPCGER е съвместим само с Apple CarPlay.

CarlinKit 3.0

CarlinKit 3.0 е удобен, когато преобразувате вашия кабелен CarPlay в безжична система. Този адаптер работи само с автомобили, които имат Wired CarPlay и някои модели за следпродажбено обслужване.

 • Лесен за включване и пускане: След първата конфигурация този адаптер автоматично се свързва с вашия телефон всеки път, когато включите автомобила си.
 • Съвместим с различни превозни средства: Carlink 3.0 Wireless CarPlay Adapter е съвместим с повечето автомобили, пуснати от 2015+ и имат функцията CarPlay.
 • Опит със свободни ръце: След като адаптерът е свързан към вашия телефон, можете да получите достъп до всички приложения на телефона си на екрана, без да го свързвате с вашия CarPlay с кабел.

CarlinKit 3.0 е съвместим с модели телефони iPhone 5 до iPhone 14 Pro Max.

AutoSky

AutoSky е plug-and-play адаптер. Той поддържа USB-A и USB-C разширения, обслужващи широка гама модели CarPlay.

Основни функции

 • Лесен за конфигуриране: Имате нужда само от този адаптер, кабелна система CarPlay и вашия iPhone, за да започнете да използвате това устройство. Следващите връзки ще бъдат автоматични, докато вашата безжична връзка е активирана на вашия телефон.
 • Съвместим с много автомобили CarPlay: Безжичният адаптер AutoSky CarPlay е съвместим с над 600 автомобила с Wired CarPlay.
 • Онлайн актуализации: Можете да актуализирате фърмуера на този адаптер, като сканирате QR кода в ръководството, за да търсите актуализации онлайн.

Безжичните зарядни устройства AutoSky CarPlay отговарят на iPhone 6 и по-нови, със съвместимост на операционната система с iOS 10 и по-нови.

Кой е най-могъщият приспособител от всички тях?

Изборът на правилния може да изглежда сложен, като се има предвид, че са изброени толкова много безжични адаптери за CarPlay. Съвместимостта обаче е решаващият момент, тъй като характеристиките на повечето модели са подобни. Освен това изборът ще зависи и от други фактори, като вашия бюджет и фабричния модел CarPlay във вашата кола. След като имате правилния модел, всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да оставите вашия гласов асистент да свърши останалото, освен да шофира.

Докато безжичните CarPlay адаптери ще направят телефона ви по-достъпен по време на шофиране, ето най-добрите аксесоари за интелигентни автомобили, за които да внимавате!