11 най-добри приложения за шрифтове за iPhone, за да преобразите играта си за текстови съобщения

Всеки обича да персонализира телефоните си. И така, нека разгледаме някои от най-добрите приложения за шрифтове за персонализиране на вашия iPhone.

Много блогъри са заявили, че iPhone не може да се персонализира като телефоните с Android. Е, това е валидно до известна степен, но iPhone непрекъснато се подобрява и дава добра конкуренция на операционната система на противника.

Можете да забележите това подобрение в iPhone, като видите хиляди приложения и уиджети, достъпни онлайн, които позволяват на потребителите да персонализират своите телефони. Днес нашата статия е за онези хора, които обичат да персонализират своите телефони.

Когато говорим за персонализиране, то може да се направи в различни аспекти като автоматизация, добавяне на преки пътища, промени в транзакциите на екрана и т.н. Тук ще говорим за персонализиране на незначителните точки, които носят голяма разлика в дисплея: шрифтът на вашия телефон. Така че, нека не отнемаме много време и да бягаме към приложенията!

Какво представляват приложенията за шрифтове?

Преди да се качите на борда на най-добрите приложения за шрифтове за iOS, нека отделим малко време, за да дефинираме приложенията за шрифтове. Магазинът за приложения предлага милиони програми, предназначени да изпълняват различни функции. Приложенията за шрифт също са сред тях.

Приложенията за шрифтове позволяват на потребителите да променят стила на шрифта на своите мобилни устройства, като предоставят разнообразни селекции на шрифтове и инструменти за персонализиране. Освен това можете да промените шрифта на едно приложение или на цялата система.

Няколко приложения за шрифтове включват както безплатни, така и премиум шрифтове, като скъпите шрифтове често предоставят по-отличителни и конфигурируеми възможности. Освен че позволяват на потребителите да променят размера и цвета на текста, много приложения за шрифтове включват и допълнителни възможности като текстови ефекти и фонове.

Въпреки че приложенията за шрифтове може да са забавен начин да промените външния вид на вашето мобилно устройство, имайте предвид, че не всички шрифтове са съвместими с всички приложения и устройства. В допълнение, определени шрифтове може да не са оптимизирани за четливост или достъпност. Ето защо е изключително важно да изберете шрифтове, които са лесни за четене и използване. Освен това е разумно да бъдете внимателни, когато получавате шрифтове от уебсайтове на трети страни, тъй като те могат да включват зловреден софтуер и други заплахи за сигурността.

Защо трябва да променя шрифта по подразбиране на моя iPhone?

Когато говорим за приложения за шрифтове, повечето хора имат въпрос: Необходимо ли е да променя шрифта по подразбиране? Е, ясният отговор е не.

Промяната на стила и размера на шрифта е изцяло по ваш избор. Но бихте забелязали, че стилът на шрифта прави голяма разлика във външния вид, независимо дали става въпрос за документ, Instagram истории или биография. Повечето хора използват различни стилове на шрифтове, за да направят своята биография или история привлекателни и открояващи се.

Като цяло можем да кажем, че промяната на шрифтовете не е необходима. Но все пак можете да опитате да ги използвате за по-добър дисплей и външен вид. Промяната на шрифта по подразбиране на вашия iPhone може да осигури няколко предимства, като тези, обсъдени по-долу.

Подобрена четливост

Някои шрифтове са по-четливи и по-лесни за четене от други, особено за хора с увредено зрение. Като промените шрифта по подразбиране на вашия iPhone, можете да изберете шрифт, който е по-четлив и удобен за използване.

Персонализиране

Промяната на шрифта по подразбиране на вашия iPhone може да ви помогне да персонализирате устройството си и да го накарате да се чувства по-скоро като ваше. Можете да изберете шрифт, който отразява вашия стил или индивидуалност, или да превключите към различен шрифт за промяна.

  Как да редактирате и форматирате документ в Google с гласови команди

Достъпност

Промяната на шрифта на вашия iPhone също може да го направи по-достъпен за хора със зрителни увреждания или дислексия. Някои шрифтове са специално проектирани да бъдат по-достъпни, с по-големи, по-ясни букви и подобрено разстояние между буквите и думите.

Подобрен фокус

Някои шрифтове са по-успокояващи или по-лесни за очите от други. Това може да помогне за намаляване на напрежението на очите и да подобри способността ви да се фокусирате. Например шрифтове като Helvetica или Arial често се смятат за по-успокояващи и по-лесни за очите от богато украсените или декоративните шрифтове.

По-добра производителност

Промяната на шрифта по подразбиране на вашия iPhone може да подобри вашата производителност и ефективност при използване на вашето устройство. Шрифт, който е по-лесен за четене и по-малко разсейващ, може да ви помогне да останете фокусирани и да изпълнявате задачите по-бързо и точно.

Като цяло промяната на шрифта по подразбиране на вашия iPhone може да ви помогне да персонализирате устройството си, да подобрите четливостта и достъпността и да повишите вашата продуктивност и фокус. С голямо разнообразие от шрифтове, от които можете да избирате, можете да намерите този, който отговаря на вашите нужди и предпочитания и подобрява цялостното ви изживяване с iPhone.

App Store е голяма вселена, пълна с милиони приложения, и намирането на точното приложение, което може да задоволи вашите нужди, не е лесно. И така, тук сме с някои от най-добрите приложения за шрифтове за iPhone, за да ви улесним при избора.

Шрифт и клавиатура

Социалните медии вече са част от нашето ежедневие и кой не обича да получава добра ангажираност и внимание там? Всеки опитва различни трикове, за да грабне вниманието на последователите. Шрифт и клавиатура могат да се считат за един от тези магически трикове.

Font & Keyboard е безплатно приложение за iOS, което предлага изключителни функции, освен предоставянето на различни шрифтове. Ако сте пристрастен към социалните медии или искате да спечелите много последователи, Font & Keyboard може да стане най-добрият ви приятел освен другите приложения за редактиране.

Всички знаем, че хаштаговете и надписите играят жизненоважна роля в ангажираността в социалните медии. Това приложение може да ви помогне и с двете. Шрифт и клавиатура предлага добре категоризирани актуални хаштагове, над 2000 идеи за надписи и много други.

Шрифт и клавиатура е лесно за използване приложение; можете да копирате и поставяте думи в различни шрифтове, да използвате IG post composer, за да публикувате директно в Instagram и да използвате различни уникални шрифтове, емотикони, символи и т.н. Можем да кажем, че това приложение е полезно за всички, от професионални търговци до дизайнери до студенти.

Adobe Creative Cloud

Винаги, когато говорим за творчество и редактиране, никога няма да видите името на Adobe да липсва там. Така е и в случая с приложенията за шрифтове. Всички знаем, че Adobe винаги предоставя най-добрите приложения за редактиране и винаги е първото приложение, което начинаещите изтеглят, за да започнат своето пътуване. Но забелязали ли сте някога, че Adobe предлага и атрактивни шрифтове?

Е, скорошната актуализация на Adobe Creative Cloud предлага повече от 1300 стила на шрифта. Да, правилно прочетохте. Мисля, че тези числа са повече от достатъчни, за да разкрием нашата креативност. Можете да използвате тези шрифтове на вашето устройство, като инсталирате приложението на мобилния си телефон.

Вие вече сте запознати с инструментите за редактиране на Adobe при пикова работа. Но Adobe Creative Cloud предлага много повече, като 2 GB място за съхранение, уроци, потоци на живо, конвертирани изображения и т.н. Въпреки това, връщайки се към шрифтовете, можете също да получите достъп до 17 000 шрифта чрез това приложение с месечен абонамент, започващ от $14,99.

  Коригиране Системата не може да намери въведената опция за среда

AnyFont

Стига сте създавали презентации със скучни шрифтове на вашия iPad или iPhone. С помощта на AnyFont можете да създавате атрактивни презентации, които да показвате на вашия Mac или PC без никакви притеснения. През повечето време iPhone или iPad заместват шрифтовете в презентациите, защото не ги познават.

С помощта на AnyFont потребителите на iOS могат да инсталират допълнителни шрифтове в различни формати като TrueTypeFont, OpenTypeFont и т.н. Освен това те могат да се използват в други необходими приложения като Word, PowerPoint, Pages, Keynote и т.н. Въпреки това, единственият недостатък на AnyFont е, че не можете да промените шрифта на вашето устройство с това приложение. Можете да изтегляте само шрифтове от тук, за да ги използвате в други приложения.

По-добри шрифтове Страхотни клавиатури

Писането на надписи и биография със стилни шрифтове е забавно, но обмисляли ли сте да пишете текстове с модерни шрифтове? Better Font-s Cool Keyboard-s може да сбъдне вашето желание с многобройните си стилни шрифтове и уникални функции.

Better Font-s Cool Keyboard-s е добре познато приложение за шрифтове с над 5 милиона потребители. Приложението може да предоставя малко опции за шрифтове като други приложения, но предоставя най-стилните шрифтове за вас. Приложението има 118 шрифта, от които 42 са безплатни за използване, докато трябва да вземете абонамент за достъп до останалите.

Това, което прави клавиатурата на Better Font-s Cool в нашия списък, е нейната страхотна функция за писане на текст със стилни шрифтове. Можете да използвате страхотните шрифтове на това приложение навсякъде, включително Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, iMessage и др.

Страхотни шрифтове

Много хора избягват да използват приложения за клавиатура на трети страни поради по-малко опции за персонализиране на клавиатурата и светлинни дисплеи, но Cool Fonts нарушава всички тези норми. Cool Fonts е фантастично безплатно приложение за шрифтове с десетки опции за персонализиране.

Представете си приложение за шрифтове със стилна клавиатура, множество опции за шрифтове и поддръжка за повечето други необходими приложения. Да, това приложение има всички тези характеристики. Cool Fonts идва с най-добрите шрифтове и теми за клавиатура за вас.

Можете да промените стила на шрифта направо на клавиатурата си, независимо от приложението, което използвате. Можете да използвате Cool Fonts във всички приложения за социални медии и онлайн профили. Това е безплатно приложение, но може да се наложи да правите покупки в приложението за допълнителни шрифтове и функции.

Facemoji клавиатура

Facemoji Keyboard е едно от най-добрите и ефективни приложения в този списък. Това е фантастична комбинация от функции на клавиатурата на Google с допълнителни творчески функции.

Facemoji Keyboard е безплатно приложение с възможност за персонализиране. По отношение на функциите това приложение има какво да предложи. Facemoji е популярен сред потребителите, защото предлага повече от 3000 емотикони, скрити емотикони на Tik Tok, коментари, готини шрифтове, GIF файлове и т.н.

Опцията за теми „Направи си сам“ на клавиатурата на приложението е добавен бонус. Приложението предлага множество сладки теми за клавиатура като котенца, патици и т.н. Освен това можете също да изберете всяка снимка от галерията за фон на клавиатурата. Приложението поддържа повечето сайтове за социални медии и има опция за автоматично поставяне, за да ви спести време.

Шрифтове

Не всеки обича да е силен; имайки това предвид, следващото ни приложение е просто. Fonts е безплатно приложение за iOS, което перфектно съчетава естетични и стилни шрифтове. Доста объркващо, нали? Е, изчакайте малко.

Като повечето подобни приложения, дори Fonts предлага 100 стилни шрифта с над 50 теми за клавиатура. Но това, което го прави естетичен, е неговата простота и ясен интерфейс. Шрифтовете могат да се използват в различни социални медийни платформи и имат много допълнителни функции като шрифтове за стикери, символи, каомоджи и други.

Приложението също ви позволява да персонализирате клавиатурата и това е едно от най-добрите приложения, ако искате да си играете с шрифтове в истории, биографии, текстови съобщения и т.н. Въпреки че приложението е безплатно, все още можете да правите покупки в приложението за да подправите играта си с шрифтове още повече.

  Какво е отвличане на сесии и начини за предотвратяване

Промяна на шрифтове: Персонализирана клавиатура

Когато получим силата на персонализирането, всички се опитваме да я използваме напълно. Промяна на шрифтове: Персонализираната клавиатура може да ни помогне да изпълним желанието си по възможно най-добрия начин.

Font Changer е приложение с мощен пакет с десетки колекции от всички необходими функции. Подобно на настроението ви, докато чатите, не мислите ли, че трябва да промените шрифтовете си според настроението си? Font Changer може да ви помогне да направите това точно.

Приложението Font Changer идва със стотици красиви теми за клавиатура и повече от 150 шрифта. Освен това позволява на потребителите да изпращат GIF файлове направо от клавиатурата на iPhone. Освен предварително вградените теми за клавиатура, можете да ги персонализирате според вашите предпочитания. Font Changer е безплатно приложение, но може да получите достъп само до някои функции. Следователно можете също да правите покупки в приложението, за да се насладите на пълната версия.

Клавиатура с шрифтове – Шрифтове на клавиатурата

Използването на уникални шрифтове е забавно, но си представете, че имате специална клавиатура! Клавиатура с шрифтове – Шрифтовете на клавиатурата е безплатно приложение за шрифтове, което предоставя не само забележителни функции на шрифтове, но и уникални функции при персонализирането на клавиатурата.

Бихте видели много приложения за клавиатура, които ви позволяват да променяте цветовете на клавиатурата, но какво ще стане, ако кажа, че сега можете да добавите неонов светодиоден светлинен ефект на вашата клавиатура? Да, можете да направите това с клавиатура с шрифтове – приложение за шрифтове на клавиатурата. Това приложение има множество теми и ефекти на клавиатурата.

Ако говорим за шрифтове, приложението предлага десетки страхотни шрифтове, които могат да се използват в множество приложения, включително Facebook, WhatsApp, Twitter, Snapchat и др. Приложението има покупки в приложението, за да се насладите на всички теми и шрифтове на клавиатурата и всички това е без реклами.

Клавиатурни шрифтове ++ Изискан текст

Keyboard Fonts ++ Fancy Text е просто и трезво приложение за вас. Представих това приложение като просто и лесно, защото то няма разширени функции като други подобни приложения в нашия списък. Но въпреки това е много предпочитан поради своята универсалност.

Клавиатурни шрифтове ++ Fancy Text предоставя на потребителите повече от 40 фантастични опции за шрифтове. Въпреки че броят им е сравнително по-малък, повечето от шрифтовете са привлекателни и уникални за използване. Font Keyboard ++ Fancy Text е универсален с всички приложения за чат и сайтове за социални медии.

В допълнение към това, Kaomoji в приложението действат като черешка на тортата поради естетическото си докосване. Приложението ви позволява да персонализирате цвета на клавиатурата, да въвеждате текстове според акцента чрез продължително натискане на клавиша и др.

iFont

iFont е безплатно приложение за шрифтове за iOS, подобно на AnyFont. iFont е доста различен от повечето приложения в списъка, защото не ви предоставя клавиатура или не променя системните ви шрифтове. Вместо това ви позволява да изтеглите допълнителни шрифтове на вашето устройство, за да ги използвате в необходимите приложения.

Приложението ви предлага десетки шрифтове за изтегляне в различни формати, включително .ttf, .ttc, .otf и др. Приложението може да не поддържа всички приложения, но iFont е едно от най-предполаганите приложения за професионални потребители.

Заключение

iOS винаги е контролирал персонализирането на устройството от първите дни. Получаването на свободата за персонализиране на шрифтове на iPhone е като изпълнена фантазия за техните потребители. По отношение на приложенията за шрифтове можете да намерите хиляди приложения онлайн. Ето защо, за да направим тази трудна задача лесна, ви предоставихме някои от най-добрите приложения за шрифтове, които не само ще подобрят дисплея на вашия телефон, но и ще ви помогнат в други задачи.

Ако притежавате телефон с Android, можете да разгледате тези приложения за клавиатура на Android.

x