11 най-добри приложения за охлаждане на телефона за Android и iOS

Без значение с какво електронно устройство имате работа, отоплението винаги е голям проблем, особено когато става дума за мобилни телефони. Удължените часове на използване предизвикват прегряване в много мобилни комплекти поради по-високите обороти на вентилаторите на процесора, което може пряко да повлияе на живота на устройството и да причини изгаряне на хардуера на устройството. Обикновено това се случва поради лошо управление на приложенията от телефоните, където фоново приложение или процес продължават да работят без разрешение, изтощавайки батерията и предизвиквайки допълнително натоварване на процесора на телефона, поради което разполагаме с различни инсталирани приложения, които помагат в охлаждане на смартфони и тази статия ще изброи някои от най-добрите приложения за охлаждане на телефони с Android и iOS. Преди да продължим директно със списъка, нека разберем техния работен процес.

Най-добрите приложения за охлаждане на телефона за Android и iOS

Поради различни причини телефонът ви може да се нагрее много бързо. Когато използвате телефон, трябва да се очаква известна топлина. Твърде много активни приложения на телефона ви обаче може да доведат до прегряване. Потенциално може да се нагрее изключително много в резултат на интензивно слънчево греене или инфекция. Приложенията за охлаждане са ефективни, но не в смисъла, в който повечето потребители вярват. Охлаждащите приложения функционират, като следят температурата на вашия телефон в реално време и ви предупреждават за прегряване. След това охлаждащите приложения ще променят настройките на телефона ви и ще затворят енергоемките приложения, които причиняват прегряване на телефона ви. Това помага да охладите телефона си. И така, след като вече знаем основите на приложенията за охлаждане на телефона, нека продължим със списъка.

1. Cooler Master

Тъй като е доста лесен за използване, Cooler Master е на първо място в нашия списък. Всичко, което е необходимо, е просто докосване, за да охладите телефона си с Android. Веднага след като софтуерът се отвори, той показва вашите RAM и CPU проценти. Ако приложението ви предупреди, че температурата не е подходяща, докоснете синия бутон по-долу и Cooler Master ще търси във вашите инсталирани програми. Ако смятате, че е от съществено значение, имате също избор да премахнете избора на приложение. За да помогнете за понижаване на температурата, избирането на бутона Let’s Cool Down ще изключи всяко приложение в списъка. Уверете се, че телефонът ви не е на пряка слънчева светлина, когато го оставяте сам за периода на охлаждане, защото това ще спре процеса на охлаждане.

  ShortPaste съкращава всички URL адреси от клипборда, когато ги поставите [Android]

Характеристика:

 • С едно плъзгане можете да затворите приложения, които използват твърде много CPU.
 • Може да ви бъде напомнено за приложения с висока консумация на енергия, като следите всички програми, които консумират енергия, дори когато не са активни. Според списъка е възможно запазване с едно кликване. Увеличете живота на вашата батерия след хибернация.
 • С едно кликване Android Accelerator ще ускори телефона.
 • Уред за почистване на боклуци за лесно, сигурно почистване с помощта на функциите cleaning master & power cleaner.
 • Възстановете хранилището, като изтриете нежелана кеш памет, кеша на паметта, рекламни файлове и остатъчни файлове! Възстановете място в паметта и вашият смартфон и SD карта ще работят по-добре.
 • За по-бърз и чист телефон с Android просто премахнете ненужните файлове.

2. Телефон Cooler CPU Cooler Master

Phone Cooler е сред перфектните приложения за охлаждане на телефона, които регулират температурата на устройството, докато го охлаждат. Вашият телефон ще работи по-бързо, тъй като управлява и излиза от програми, които отнемат ресурси. Намалява натоварването на процесора, като подобрява производителността. По-добра производителност е възможна с Phone Cooler, който също адресира и разрешава няколко проблема. Play Store го предлага безплатно.

3. Battery Doctor

Battery Doctor е харесвано приложение, което помага да се удължи живота на батерията на вашия телефон и да се подобри цялостната му ефективност. Също така е едно от най-добрите приложения за охлаждане на телефони с Android и iOS. Освен това той функционира като превъзходен софтуер за охлаждане на телефон с Android и може да ви помогне да предпазите телефона си от боклук.

Характеристика:

 • Лесен е за използване и се оптимизира с едно плъзгане.
 • Неговият измервател на батерията организира и показва консумацията на енергия от всяко приложение.
 • Можете просто да деактивирате приложенията, които консумират батерията на телефона ви и го карат да прегрява с едно натискане.
 • Има отлични охлаждащи свойства.
 • Той може да следи температурата на вашия телефон и да го предпазва както от прегряване, така и от презареждане. Когато зареждате телефона си, може да забележите, че става изключително топъл, особено ако го използвате.
 • Battery Doctor подобрява състоянието на зареждане на вашия телефон, за да го защити. Ще научите също как да поддържате телефона си хладен, докато се зарежда.
  Приспособлението за календар, което прави всичко и изглежда страхотно [Android]

4. Cooling Master – охладител за телефон

Cooling Master е мощен запис в списъка с приложения за охлаждане на телефона, които просто понижават температурата и подобряват скоростта на wifi. Прегряването скоро ще се нормализира и вашият процесор ще започне да работи по-добре. Този софтуер за охлаждане на телефона ви уведомява за потребление на енергия и приложения, произвеждащи топлина, така че да можете да ги избегнете. Ако не искате любимото ви приложение да бъде премахнато, поставете го в категорията за игнориране, докато охлаждате батерията си. Този софтуер също така ви информира за текущата температура, RAM и състоянието на зареждане на вашето устройство.

5. Всичко-в-едно Кутия с инструменти: Cleaner

Super Phone Cooler се предлага със софтуера All-in-One Toolbox и може да понижи температурата на вашия смартфон, като същевременно наблюдава общата му производителност. Това е ефективно средство за премахване на боклук, което предпазва телефона от прегряване чрез премахване на излишни данни и кеш. Това в крайна сметка е удобно за наблюдение на температурата на вашето устройство.

6. Асистент за Android

Едно от най-добрите и пълни приложения за инструменти за управление за Android е приложението Assistant for Android, което помага на вашия телефон с Android да работи по-ефективно. Освен това е сред топ програмите за изчистване на кеша. Той ви дава достъп до 18-те най-добри функции за бързо и ефективно управление на вашия смартфон и поддържа телефона ви хладен, докато се справя с проблемите с прегряването. Той също така идентифицира програмите, които представляват бариера за подобряване на производителността.

7. Охладител на процесора – антивирусен, чист

Това едно от приложенията за охлаждане на телефона разполага с привличащ вниманието символ, който симулира студения въздух около вас. Както един поглед към символа ви охлажда, така и едно докосване на мобилния ви телефон. Софтуерът за охлаждане на процесора ви позволява лесно да намерите програмите, които причиняват проблеми с топлината. В зависимост от вашата поръчка, приложението ще ги елиминира, за да ви позволи да откриете забележима промяна в температурата на вашия телефон. Тази програма за охлаждане на телефона също почиства RAM, регулира температурата на процесора и следи консумацията на батерията. Цялостната производителност на вашия телефон ще се подобри и ускори.

8. Охладител на процесора – Почистване, усилване

Не позволявайте приликата в имената с предишното да ви обърква. Въпреки че функционира по подобен начин, софтуерът CPU Cooler – Cleaner, Booster ще позволи на температурата на телефона ви бързо да се намали чрез натискане само на един бутон.

  13 най-добри приложения за усилване на звука за Android

Характеристика:

 • Започва, като следите телефона си.
 • Той също така се отървава от всички програми, които правят вашето устройство горещо.
 • Трето, предотвратява повторното нагряване на телефона ви.
 • Мощните охлаждащи ефекти на Cooling Master помагат за охлаждане на вашия телефон, като същевременно подобряват вашия процесор и точно измерват температурата.

9. Cleaner master – Супер чистач

Интелигентният почистващ препарат Cleaner Master може да ви помогне да идентифицирате и изтриете сравними снимки и видеоклипове, да комбинирате дублирани контакти и да архивирате контакти от телефона си, така че да можете да се отървете от ненужните данни и да ускорите работата. Това е едно от най-добрите приложения за охлаждане на телефони с Android и iOS. Този фантастичен софтуер изчиства боклука от телефона и адресира проблеми със закъснение и прегряване. Положителните коментари за най-добрите приложения Cooler за телефони с Android и iOS за този софтуер идват от цял ​​свят. Можете да получите достъп до по-сложни функции, като закупите Premium членство.

10. Охлаждане на телефона: Cooling Master & CPU Cooler

Няма изненада как това едно от приложенията за охлаждане на телефона прави чудеса като другите в списъка. Без да забавя телефона или да изисква дълго време, това приложение действа като охладител на батерията и следи всички действия. С помощта на приложението Cool Down Phone: Cooling Master & CPU Cooler можете да охладите телефона си с едно докосване. Той автоматично анализира, идентифицира и елиминира всеки проблем, който представлява бариера. Потребителите го намират за по-малко трудно за използване и по-малко сложно.

11. Phone Master – Junk Clean Master

Phone Master – Junk Clean Master е друг популярен софтуер за почистване и охлаждане на телефона. Вашият кеш, файлове за боклук, RAM и други елементи се изтриват от почистването на приложението.

Характеристика:

 • За да увеличи производителността на вашия телефон, той също така почиства вашата RAM памет.
 • Освен това, за да спести място за съхранение и живот на батерията, неговият Speed ​​Booster деактивира програмите за автоматично стартиране.
 • Софтуерът обслужва различни функции, включително шкафче за приложения за защита на вашата поверителност и антивирусен скенер. Продължава да работи добре като охлаждащо приложение въпреки всичко това.
 • Идентифицирайки и прекратявайки програми, които могат да повишат температурата на вашия телефон, приложението понижава температурата на процесора до голяма степен.

***

Загряването на телефона е много гадно, независимо какъв телефон използвате и какви операции извършвате с него, разбира се, като изключим прекомерната обработка. Има много приложения за охлаждане на телефона, достъпни онлайн, но можете да разчитате на горните, които могат да ви помогнат до голяма степен. Споделете вашите ценни отзиви в секцията за коментари по-долу и ще се видим в следващата статия.

x