11 най-добри мотоциклетни игри за вашия смартфон (iOS+Android)

Игрите са част от живота на всеки в момента. Състезателните игри като автомобили или мотоциклети наваксват. Прочетете повече за някои достойни мотоциклетни игри за вашия мобилен телефон.

Всички трябва да се съгласим, че онлайн състезателните игри подобряват способността за вземане на решения на индивида и поддържат ума му ангажиран. Игрите с мотоциклети обаче са изключително забавни, тъй като предлагат интересни обрати на обичайните състезателни игри, които могат да направят всеки мач вълнуващ.

За любителите на мотоциклети и страстните почитатели на игрите с велосипеди в днешно време има много опции, достъпни за смартфони с Android.

Освен това игрите с мотоциклети имат широка гама от мотоциклети, от които да избирате, всеки с уникален набор от опции за персонализиране. Можете да удряте парапети и да се въртите във въздуха с мотоциклети; те се чувстват много по-страхотни от типичните състезателни игри.

Въпреки това, човек лесно може да усети чувство на тръпка, адреналин и удоволствие, докато играе игри с мотоциклети. Следователно тези мотоциклетни игри са вечнозелени и всички ги обичат. Освен това, мотоциклетните игри са известни със своята отлична графика, високоскоростни приключения и шофиране.

Освен тези изцяло положителни страни, играта на мотоциклетни игри може да бъде и опасна. Не забравяйте, че игрите с мотоциклети са предназначени да ви дадат прилив на адреналин, който би бил твърде опасен за изследване в реалния свят.

Играта може да предизвика освобождаване на адреналин, повишаване на кръвното налягане, сърдечната честота и честотата на дишане. Освен това прекомерните игри с мотоциклети лишават индивида от физически дейности.

Ако се интересувате от състезания с мотоциклети и искате да започнете да играете игри с мотоциклети на вашия смартфон, но сте объркани сред различните налични опции, ето вашата дестинация. Ако сте фен на мотоциклети, независимо дали ги карате или не, все още можете да изпитате изживяването от карането на вашия смартфон.

Игрите с мотоциклети обаче имат различни режими на игра, които си струва да проверите, преди да изберете един.

В тази статия по-долу ще разгледаме някои от най-добрите мотоциклетни игри, подходящи за потребители на Android и iOS, с техните ключови характеристики. И така, без повече шум, нека обсъдим няколко от избраните от нас игри с мотоциклети.

Състезание с велосипеди

Bike Race е една от най-състезателните игри и бързи игри, базирани на физика, предназначени за смартфони. Можете да играете навсякъде на вашия смартфон в режим на един играч или онлайн срещу милиони играчи.

Можете обаче да карате мотора си през невероятни писти със скокове и лупинги. Освен това можете да персонализирате вашата писта, по която да шофирате. Налични са неограничени безплатни нива, за да играете безплатно.

Тази игра с мотоциклети не изисква интернет връзка, за да играе. Следователно можете да играете навсякъде, по всяко време, без никакви пречки. Простите и интуитивни контроли на драйвера дават невероятни геймплей изживявания на геймърите.

Можете да предизвикате приятелите си да участват в турнири чрез социални медийни платформи. Тонове невероятни колекции от велосипеди правят играта интересна и увлекателна. Освен това геймърите могат лесно да се възползват от това от Google Play Store или Apple Store.

  Стартирайте множество Android ROM на Droid DNA с MultiROM

Граница на изпитанията

Trials Frontier е сред безумно пристрастяващите мотоциклетни игри. Със завладяваща сюжетна линия, приятелско състезание, лесен за достъп геймплей, базиран на физика, и масивен поток от съдържание, Trials Frontier е сред колекциите.

Тази мотоциклетна игра може да се похвали с дълбока метаигра и изненадващ свят на приключения и изследване. С много невероятни функции, тази игра ви позволява да изследвате, да карате и да създавате уникални неща в играта.

Освен това можете да изследвате обширната карта на света, налична в играта. Trials Frontier ви позволява да се свързвате по целия свят за конкуренция. Можете да карате вашите мотоциклети, докато изпълнявате различни каскади.

Освен това, тази мотоциклетна игра е създадена от RedLynx като наследник на линията Trials, с висококачествена графика. Най-добрата част, която може да привлече геймърите да изпробват тази игра, е наличието на 250+ уникални състезателни писти и тонове мотоциклети. В допълнение, Trials Frontier вече е достъпен за iOS и Android.

SBK16

SBK16 е безплатен за игра и вече е достъпен за iOS и Android. Докато играете играта, можете да изпитате тръпката да боравите с 200 HP звяр. Най-предизвикателните състезателни писти държат играта да изпъква от списъка.

Неговата реалистична 3D графика с динамични светлинни ефекти правят игровата среда привлекателна и привличаща вниманието. Освен това можете да карате велосипеда си по всякакъв начин, за да спечелите в най-бързата лента от всички.

Освен това, за да получите титлата нов световен шампион на Superbike, трябва да се засилите в предизвикателствата и турнирите. Ключовите характеристики на играта SBK16 включват 24-звездни ездачи от международен списък, 5 режима на игра и MFi контролер.

3D Touch ви позволява да влезете направо в бързо състезание от началния екран. Въпреки че SBK16 – официалната мобилна игра е безплатна за игра, тя осигурява първокласно игрово изживяване.

MotoGP Racing ’22

В MotoGP Racing ’22 можете да изпитате интензивността на състезателното действие. Можете да персонализирате велосипеда си и да предизвикате приятелите си с най-високи резултати чрез социални медийни платформи.

Без никакви насоки, геймърите могат да играят играта, тъй като тя е удобна и лесна за игра. Можете да проследявате ранга си във всяка дивизия, докато завършвате нива, можете да подобрите представянето си едновременно.

Освен това, геймърите с най-висок резултат на всяка писта могат да се присъединят към любимия си ездач на подиума на FWC на ​​всеки две седмици. Можете да спечелите невероятни награди като часовници Tissot, каски Nolan и FWC Trophy. MotoGP Championship Quest е безплатна за игра.

Можете обаче да преминете и към премиум. Това приложение за игра с мотоциклети е достъпно в Apple Store и Play Store за потребители на iOS и Android.

Trial Xtreme 4 Moto

Trial Xtreme 4 Moto Bike Game, разработена от Deemedya INC, е сред най-добрите издатели на мобилни игри и разработчици на игри с най-висок клас. За напреднало ниво на игра можете да изпробвате Trial Xtreme 4 Moto Bike Game безплатно.

Освен това можете да почувствате изпомпването на адреналина, когато нивото се покачва. Тази мотоциклетна игра ви позволява да достигнете върха на световните класации.

  Persist подобрява контрола на силата на звука на Android чрез персонализирани профили

В допълнение, можете да хакнете и нарязате своите конкуренти, за да станете шампион. Имате право да оптимизирате велосипедите си, за да създадете уникален мотоциклет, като използвате стотици опции за персонализиране.

Освен това можете да участвате в турнири срещу реални играчи от цял ​​свят. С преминаването на нива можете да подобрите представянето си на писта и външния вид на мотора си, с най-хардкор наличните неща. Играта Trial Xtreme 4 Moto Bike вече е достъпна за iOS и Android.

Dirt Xtreme

Друго приложение, разработено от Deemedya INC, е Dirt Xtreme. Можете да опитате безплатната версия, за да изживеете най-лудия мотокрос момент. Въпреки това можете да се състезавате срещу реални играчи, налични по целия свят, и можете да им дадете поглед отблизо на мръсотията, която оставяте след себе си.

В случай, че искате да надстроите своя ретро мотоциклет, можете да го персонализирате според вашите изисквания, за да го превърнете в ревящо чудовище.

Освен това, на геймърите е разрешено да персонализират своя ездач с най-лошите налични екипи. Можете да съберете най-доброто оборудване от мистерията за вашия мотоциклет. Предлага се и онлайн пазарно съоръжение, което често се надгражда, за да ви държи в течение. И накрая, приложението е достъпно в Apple Store и Play Store за потребители на iOS и Android.

Кланово състезание

За да изпитате PVP състезания с мотокрос в реално време, можете да опитате играта с мотоциклети Clan Race. С много невероятни функции, тази игра е сред най-добрите игри за мотоциклети.

Разработчикът на приложението Clan Race, т.е. Deemedya INC, е сред издателите и разработчиците на най-високо класирани игри. Новата му версия включва нови екипи на ездачи и нови емотикони.

В допълнение към тях, основните характеристики на тази мотоциклетна игра включват много невероятни неща. Можете да се обедините с приятелите си, за да създадете свой собствен клан/велосипеден отбор.

На играчите е позволено да персонализират и надграждат своите велосипеди, за да създадат своите състезателни чудовища. Плюс това, можете да персонализирате своя ездач за невероятно геймплей изживяване. В момента той е лесно достъпен в Apple Store и Play Store за потребители на iOS и Android.

Състезателна треска

Racing Fever е тук с невероятно състезателно изживяване и спираща дъха графика, за да повиши нивото на вашия адреналин, забавление и вълнение. Неговите 4 различни ъгъла на камера осигуряват на геймърите реалистично изживяване, докато играят.

За супер страхотно състезателно приключение, това приложение ви позволява да се състезавате със 7 различни лидери на банди. Освен това можете да опитате десетки различни видове състезания безплатно.

Освен това, различните опции за управление ви позволяват да регулирате според вашето ниво на комфорт. Racing Fever: Moto е разработен от Gameguru. Въпреки това, това е симулатор на мотоциклет, където хората могат да се насладят на тръпката от карането на едно от големите цилиндрови превозни средства.

С 3D ниво ще се окажете изгубени в играта, докато играете. Плюс това, геймърите могат да изпитат различни усещания, докато карат тези мотоциклети. И накрая, това приложение е достъпно в Apple Store и Play Store за потребители на iOS и Android.

  SlideCut носи клавишни комбинации към iOS [Jailbreak]

Mad Skills Motocross 2

С 11 милиона изтегляния и много любов, Mad Skills Motocross 2 е сред най-добрите приложения за мотоциклетни игри. Това приложение включва най-добрата мотоциклетна физика от всички състезателни игри със странично превъртане.

Предлагат се 13 различни мотоциклета, всеки с различна скорост и поведение с възможност за избор на всеки от тях. Функции като използване на допълнителни ракети ще ви помогнат да преминете трудните нива.

Налице е обаче вълнуващ режим играч срещу играч „Срещу“. Можете да изберете приятел или противник, с когото да се състезавате. Mad Skills Motocross 2 е достатъчно интересна, за да ви държи ангажирани с години.

Реалните професионални състезатели по мотокрос също са част от това приложение. Можете да ги следвате или да имате мач с тях. С огромни седмични състезания, Mad Skills Motocross 2 предоставя най-пристрастяващите изживявания. Можете да откриете, че това приложение е достъпно за потребители на iOS и Android.

Mad Skills Motocross 3

Ако търсите най-добрата игра за мобилни мотоциклети, Mad Skills Motocross 3 е тук. Mad Skills Motocross 3 постави стандарта за състезателни игри със странично превъртане, тъй като включва разнообразие от ключови функции.

Има невероятно 3D изкуство, реалистични звуци от велосипеди и енергичен оригинален саундтрак, който държи това приложение за мотоциклети да се откроява.

В случай, че сте начинаещ и искате да започнете своето пътешествие като мотоциклетист, можете да започнете с това приложение. Неговите прости контроли го правят лесен за научаване.

Тази мотоциклетна игра обаче осигурява на своя потребител най-добрата мотоциклетна физика. Можете да персонализирате частите на вашия велосипед, за да отговарят на вашия стил на каране.

Най-добрата част от избора на тази игра е, че винаги има нещо ново и предизвикателно за завладяване, което ще ви направи любопитни. Можете да получите тази игра от Apple Store и Play Store за потребители на iOS и Android.

Mad Skills BMX 2

Mad Skills BMX 2 е разработена от Turborilla за професионални състезатели. Неговите внимателно проектирани писти ще предизвикат вашите състезателни умения. Можете да изберете своя опонент от всяко кътче на света.

Най-добрата част от тази невероятна мотоциклетна игра е нейната прекрасна физика, която съчетава аркадно забавление с ключови елементи на реализъм. Налични са тонове опции за персонализиране на ездача, за да ви помогнат да постигнете своя външен вид на пистата.

В допълнение към тях има десетки ръчно изработени писти, което прави пътуването на ездача необикновено. Освен това се организират седмични състезания за сладко. Mad Skills BMX 2 позволява на геймърите да се състезават с приятелите си.

Така че побързайте; десетки забавни постижения ви очакват да ги отключите. Това приложение е безплатно за изтегляне и игра за потребители на iOS и Android.

Заключение

С две думи, всички знаем, че има нещо в мотоциклетните игри, което привлича голям брой геймъри. Има много игри за мотоциклети, достъпни безплатно за потребители на Android и iOS.

Освен това горните игри са безопасни за всички. Те са безобидни и можете да се насладите на играта без ничие ръководство и надзор. Следователно, с нарастващи трудности и препятствия, индивидът може да изпита колоездене в реално време и може да изпълни мечтите си за каране в удобството на своя дом.

Можете също така да разгледате някои колела за игри, за да симулирате състезателно изживяване.