11 най-добри инструмента за проверка за бързи одобрения и обратна връзка

Без значение колко опитен е творческият екип, работата по проект за постигане на възможно най-добър резултат понякога може да стане изтощителна.

Постоянното проследяване на информацията, съдържаща се в много имейли/съобщения, съчетано с процесите на обратна връзка и одобрение, отнема много време. Това е мястото, където онлайн инструментите за проверка могат да бъдат спасител.

Такива инструменти правят процеса на преглед лесен и ви помагат да се съсредоточите повече върху творческия процес. Към момента има множество онлайн инструменти за проверка. В тази статия сме събрали някои от най-добрите инструменти за проверка за бързи одобрения и обратна връзка.

Какво представлява софтуерът за проверка?

Софтуерът за проверка, известен също като софтуер за преглед и одобрение, е инструмент, който позволява безпроблемно споделяне на цифрови активи и събиране на обратна връзка.

Този метод е признат като по-лесен и по-ефективен начин за справяне с процесите на преглед и одобрение в сравнение с типични методи като поща, разпечатки и др.

Това е така, защото инструментът за проверка използва централизирана обратна връзка за проекти, което води до по-точно и ефективно сътрудничество.

Предимства от използването на инструменти за проверка

Има множество предимства от използването на софтуер за онлайн проверка. Ето някои от тях:

 • Той дава възможност на членовете на екипа да преглеждат, сравняват или коментират доказателства от всяко място и по всяко време.
 • Онлайн инструмент за проверка помага да се пренесат всички отзиви и одобрения на централно място, елиминирайки необходимостта от търсене в претъпкана пощенска кутия.
 • Чрез изпращане на известия за автоматично напомняне, той помага на рекламните послания да спазват крайния срок.
 • Повишава цялостното качество на проекта, тъй като прозрачната система за обратна връзка на онлайн проверката драстично намалява шансовете за грешки.
 • Инструментът за проверка намалява разходите и времето по проекта, като осигурява ефективен работен процес за одобрение.

Как работи инструментът за проверка?

Инструментът за проверка функционира систематично. Първо, потребителите качват съдържанието си – било то PDF, уеб страница или каквото и да е – на защитен сървър. След това го споделят със сътрудници и им възлагат конкретни роли, включително тези на рецензенти.

След като рецензентите са определени и доказателството е генерирано, всеки член на екипа получава предупреждение и има достъп до доказателството. От този момент нататък рецензентите могат да започнат да си сътрудничат, като коментират, отговарят и маркират определени части от съдържанието, предоставяйки ясна обратна връзка.

Софтуерът за проверка уведомява всички членове на екипа за всеки нов коментар и всички решения, взети относно проверката. Рекламните послания могат да създават нови версии и да ги сравняват с по-ранни версии, така че членовете на екипа да могат да потвърдят дали всички необходими промени са направени или не.

Функции, които да търсите, докато избирате софтуер за проверка

Днес на пазара има много онлайн инструменти за проверка, като за всеки се твърди, че е най-ефективният. Но преди да изберете конкретен инструмент за проверка, трябва да проверите дали той има следните характеристики:

 • Поддържа всеки съществуващ тип файл
 • Има шаблони за имейли с възможност за персонализиране
 • Предлага преглед на уебсайта на живо
 • Позволява на потребителите да сравняват новите версии на доказателства с техните по-стари версии
 • Позволява неограничени потребители
 • Предоставя опции за много интеграции на трети страни
 • Предлага се на бюджетна цена
  Как да изтриете акаунта във FanFiction.Net

Както споменахме по-рано, инструментите за проверка правят процеса на преглед много по-лесен и помагат за запазване на вашите творчески сокове. Ето някои от най-добрите онлайн инструменти за проверка.

Filestage

Filestage е софтуер за онлайн проверка, който дава възможност на маркетинговите екипи да управляват по-добре своите цифрови проекти и да събират обратна връзка. Той позволява на потребителите да споделят, обсъждат и одобряват своите файлове в рамките на инструмента.

Инструментът автоматизира процеса на творческа проверка и предоставя на маркетинговите екипи повече време, за да изпълнят проектите в рамките на крайния срок.

Някои от ключовите характеристики на Filestage включват неограничени версии, неограничен брой файлове, напомняния за краен срок, времеви клейма, анотации, коментари, списъци със задачи, множество интеграции и т.н.

Освен това Filestage помага на потребителите да сравняват две версии на проекта една до друга, увеличавайки удобството при проверка на коментарите и наблюдаване на промените.

Filestage има годишни и месечни планове, започващи съответно от $19/место/месец и $24/место/месец.

PageProof

PageProof е онлайн инструмент за проверка, който елиминира неприятностите по прегледа и одобрението на проект. Той рационализира всички ваши отзиви. Така че вече не е нужно да се занимавате с дългите следи от имейли.

Този инструмент е известен със стабилната си сигурност, тъй като използва трислойно криптиране за своите онлайн процеси за проверка и одобрение. Основните характеристики на софтуера са прости инструменти за маркиране, интелигентни сравняващи доказателства, брифинг, безпроблемни интеграции и т.н.

В момента PageProof е безплатен за рецензенти, докато екипните планове започват от $199/месец.

GoProof

GoProof от Oppolis е базиран в облак софтуер за проверка, който помага на екипите да управляват клиенти, работни места, проекти и т.н., всичко на едно място.

Това решение за проверка позволява на администраторите лесно да присвоят определена длъжност на всеки сътрудник. Той също така позволява бързо споделяне на доказателства с клиенти, подобрявайки работния процес в агенцията.

GoProof е оборудван с множество удобни функции, включително импортиране/експортиране на данни, споменавания, предупреждения, криптиране на трафика, персонализирани шаблони, интеграции, неограничен брой сътрудници, създаване на отделен екип за отделно преглеждане и др.

Освен това уникалното разширение на GoProof позволява споделяне на доказателства и събиране на обратна връзка, без да напускате приложенията на Adobe Creative Cloud.

Понастоящем GoProof предлага многослойни лицензи за много потребители с цени в зависимост от броя на необходимите податели на творчески доказателства. Рецензентите обаче могат да използват инструмента безплатно.

зипборд

zipBoard е идеално решение за привличане на множество заинтересовани страни да преглеждат уебсайтове, файлове, документи и други на едно място. Тъй като екипите могат да комуникират обратна връзка от своите заинтересовани страни безпроблемно, техният работен процес се подобрява.

  Кое е по-добро между Romer G срещу Cherry MX?

zipBoard позволява на творческите екипи да правят екранни снимки, да коментират и да си сътрудничат по-добре, осигурявайки безпроблемно визуално проследяване на грешки.

zipBoard предлага много полезни функции на своите потребители, включително проследяване на грешки, инструмент за маркиране на изпращане, анотация, вградена джаджа, неограничени коментари/задачи, фази, известия, интеграции, отворена пътна карта и др.

В момента цените на zipBoard започват от само $99/месец.

Ziflow

Ziflow е онлайн инструмент за проверка, който позволява на творческите екипи да получават обратна връзка и да доставят проекти в рамките на крайния срок. Интересното е, че този инструмент поддържа над 1200 типа творчески активи. Чрез автоматизиране на всички стъпки на вашия творчески работен процес, Ziflow подобрява резултата на екипа.

Въпреки че функцията за коментари на инструмента е първокласна, тя има повече функции в ръкавите си. Те включват богати дискусионни нишки, шаблони за работни процеси, разширени инструменти за маркиране, опростено управление на версиите, автоматично сравняване, интеграции и др.

В момента Ziflow има безплатен план завинаги за лична употреба. За агенциите цените им започват от $40/място/месец.

Бърз рецензент

Quick Reviewer прави безпроблемно получаването на обратна връзка и одобрение на творците за техните проекти. Този базиран на облак инструмент използва цветно кодиране за лесно разграничаване на рецензентите.

Чрез рационализиране на творческия работен процес Quick Reviewer помага на екипите лесно да разберат какво искат заинтересованите страни от рекламните послания. Това елиминира всяко ненужно объркване и гарантира качеството на проекта.

Най-полезните функции на Quick Reviewer са предупреждения, качване на множество ревизии, разделен екран за сравняване на предишни версии, интеграции, персонализирани известия по имейл, персонализирани състояния за работни потоци и т.н.

Към момента Quick Reviewer има безплатен план завинаги с ограничени функции. За повече функции потребителите могат да изберат един от техните премиум планове, започващи от само $29/месец.

GoVisually

GoVisually опростява процесите на преглед и одобрение на проекти, така че маркетинговите екипи да могат да ги завършат по-бързо.

Това е едно единствено, фокусирано работно пространство за всички проекти и обратна връзка. Така че не е необходимо да се справяте ръчно с тези дълги, досадни имейли. Като използва връзки за споделяне, GoVisually улеснява процеса на преглед и за клиентите.

Освен това този инструмент предлага няколко функции, които правят GoVisually страхотна възможност за избор. Това са споделяне с неограничен брой рецензенти, анотации, частни коментари само за екипа, интеграции, персонализирано уеб и имейл брандиране, пълен контрол на версиите и много други.

Понастоящем GoVisually предлага годишни и месечни планове, започващи съответно от само $20/месец и $25/месец.

ReviewStudio

ReviewStudio помага на творческите екипи да получат кристално ясна обратна връзка и гладко одобрение за всички техни проекти с лекота.

Като предоставя възможност за ефективна комуникация, ReviewStudio гарантира, че всички, участващи в проекта, са на една и съща страница. Той опростява творческото сътрудничество чрез рационализиране на работните процеси.

Основните характеристики на ReviewStudio включват управление на задачи, режим на сравняване, нишки за коментари, прецизни инструменти за маркиране, гъвкави настройки за преглед, неограничени версии, специфична за потребителя видимост, автоматизирани напомняния, персонализирани интеграции и др.

Ценообразуването на ReviewStudio започва от $20/месец и $24/месец съответно за годишни и месечни планове.

  Как временно да активирате режима "Не безпокойте" на iPhone

Студио за одобрение

Approval Studio се стреми да направи вашия работен процес за преглед по-бърз и по-ефективен. Инструментът е оборудван с четири режима на сравнение. Освен това има търсач на разлики, който позволява на творците да проследяват промените във всяка нова версия и да доставят проекти без грешки на клиентите.

Освен това всеки член на екипа може да избере предпочитания от тях език от седемте налични езика, така че езиковата бариера никога да не възпрепятства творческия процес.

Интеграции на трети страни, външен преглед, скенер за баркод, екранна линийка, задачи, история на проекти и т.н. са някои от ключовите характеристики на Approval Studio.

В този момент цените на Approval Studio започват от само $9/потребител/месец.

WebProof

WebProof е онлайн софтуер за проверка, предназначен да улесни сътрудничеството между агенциите и прегледа на проекти. Осигурява гладка комуникация между сътрудничещите органи.

Тъй като този инструмент помага на маркетинговите екипи да елиминират всякакви усложнения от работния си процес, разходите за проекта и времето естествено намаляват. Използвайки WebProof, екипите могат да споделят своите проекти с клиентите директно, така че да могат незабавно да ги одобрят или да дадат обратна връзка на страницата, ако е необходимо.

Основните характеристики на WebProof включват инструмент за коментиране, инструмент за поле за рисуване, хронология на ревизиите, прикачен файл, онлайн прелистване на страници, незабавно известяване, превод, изглед на проект с орлово око, множество интеграции и др.

Този софтуер за проверка има три пакета, а именно Pageflip, Enterprise и Platinum, на различни цени. Освен това потребителите могат да резервират демо, преди да решат дали да го закупят или не.

Пастел

Pastel е надежден онлайн инструмент за проверка, който позволява на маркетинговите екипи да преглеждат и одобряват маркетингови обезпечения по-бързо. Връзките за споделяне на Pastel привеждат всички на една и съща страница и позволяват на заинтересованите страни да преглеждат и коментират цифрови маркетингови активи.

Независимо дали става дума за жив уебсайт, PDF или изображение – инструментът прави път за ефективно сътрудничество по всички маркетингови обезпечения.

Основните функции на Pastel са неограничени гости, коментари в реално време, визуална обратна връзка, прикачени изображения, етикети за обратна връзка, промени на копие с едно щракване и т.н.

Pastel има безплатен план завинаги за отделни потребители с ограничени функции. Платените планове започват от $24/месец нататък.

Заключителни думи

Сега, когато знаете за тези най-добри инструменти за проверка за бързи одобрения и обратна връзка, какво ви спира? Определете вашите специфични нужди и вижте нашата статия, за да изберете инструмента, който работи най-добре за вас.

Сега можете да прочетете за най-добрите инструменти за управление на проекти.

x