11 най-добри генератора на заглавия, работещи с изкуствен интелект, за да подправите вашето съдържание

Начинът, по който произвеждаме и консумираме онлайн съдържание, е напълно трансформиран от изкуствения интелект (AI). С помощта на инструменти, базирани на AI, създателите на съдържание вече могат да генерират висококачествено съдържание за част от времето, което би им отнело ръчно.

AI донесе ефективност и прецизност при създаването на съдържание, позволявайки на бизнеса и хората да произвеждат повече съдържание по-бързо и на по-ниска цена. Една от областите, в които AI е имал значително влияние, е генерирането на заглавия на блогове.

Задвижваните от AI генератори на заглавия могат да помогнат на създателите на съдържание да разработят закачливи и ангажиращи заглавия, които могат да помогнат за стимулиране на трафик и ангажираност към тяхното съдържание.

Заглавията на блоговете са първото нещо, което читателите виждат, когато попаднат на вашето съдържание. Едно закачливо и ангажиращо заглавие може да ги примами да кликнат и да прочетат статията. Ето защо е важно да създадете заглавие, което улавя същността на вашето съдържание, като същевременно е привлекателно за вашата целева аудитория.

Как работят захранваните от AI генератори на заглавия?

Задвижваните от AI генератори на заглавия използват комбинация от NLP (обработка на естествен език) алгоритми и техники за машинно обучение за генериране на заглавия. Тези алгоритми се обучават върху огромни набори от данни от заглавия и съдържание, за да научат модели и езикови структури, често използвани в заглавията на блогове. Процесът включва разделяне на съдържанието на съставните му части, включително ключови думи, фрази и теми.

Алгоритмите след това анализират тези компоненти, за да идентифицират най-подходящите и ангажиращи опции за заглавие. Генерираните заглавия се прецизират въз основа на критерии като тон, дължина и сложност, като се гарантира, че са подходящи за целевата аудитория.

Някои задвижвани от изкуствен интелект генератори на заглавия могат също така да включат EMV (емоционална маркетингова стойност) анализ в процеса на генериране на заглавия, като гарантират, че генерираните заглавия са емоционално ангажиращи и има вероятност да генерират кликвания.

Сега, след като разбираме как работят захранваните с AI генератори на заглавия, нека разгледаме списъка тук.

SEMrush

Генераторът на заглавия SEMrush е популярен инструмент, използван от създателите на съдържание за генериране на идеи за закачливи и ангажиращи заглавия за техните статии, публикации в блогове и друго онлайн съдържание.

Той е предназначен да помогне на потребителите да измислят привличащи вниманието заглавия, които са оптимизирани за търсачките и социалните медийни платформи.

В този инструмент потребителите могат да избират своята тема или ниша и инструментът генерира заглавия въз основа на тази конкретна тема. Инструментът позволява на потребителите да интегрират ключови думи в своите заглавия, за да подобрят класирането в търсачките.

Той поддържа няколко езика, което го прави полезен за създателите на съдържание, работещи в различни части на света. Със SEMrush можете да генерирате множество варианти на всяко заглавие, като предоставяте на потребителите набор от опции за избор.

Потребителите могат да видят как ще изглеждат техните заглавия в платформи за социални медии, като Twitter и Facebook, преди да ги публикуват. Друго най-добро нещо за този инструмент е, че генерира и очертания на блогове. Генераторът на контури и услугата за създаване на блог обаче са ограничени до безплатната версия.

Frase.io

Frase.io предоставя инструмент за генериране на заглавия на блогове, който помага на потребителите да измислят закачливи и завладяващи заглавия за своите публикации в блогове. Това е безплатен инструмент, който предоставя на потребителите списък с потенциални заглавия въз основа на ключова дума или фрази, въведени от потребителя.

  Как да проверите състоянието на телефона с помощта на IMEI номер

Той използва усъвършенствани алгоритми за анализиране на популярни заявки за търсене, актуални теми и други подходящи данни, за да предложи заглавия, които най-вероятно ще генерират трафик и ангажираност.

Една от забележителните характеристики на този инструмент е способността му бързо да генерира голям брой заглавия. Потребителите могат да въвеждат множество ключови думи или фрази; инструментът ще генерира десетки заглавия само за няколко секунди.

Заглавията могат да бъдат креативни, като използвате плъзгача за ниво на креативност, докато въвеждате ключови думи или идеи за заглавия. Друга страхотна характеристика на генератора на заглавия на блога Frase.io е неговият вграден анализ. Това позволява на потребителите да вземат информирани решения за това кои заглавия да използват и кои да отхвърлят.

Генераторът на заглавия на блог Frase.io е безплатен за ограничен период от време; след това потребителите трябва да платят за по-нататъшно използване на инструмента. Платформата обаче предлага набор от платени планове, които осигуряват достъп до допълнителни функции. Потребителите могат да изберат платения план според техния бюджет.

Sassbook

Базираният на AI генератор на заглавия на Sassbook използва обработка на естествен език (NLP), машинно обучение (ML) и модел на дълбоко обучение за генериране на заглавия. Можете да получите висококачествени заглавия бързо и ефективно, без да прекарвате часове в обмисляне на идеи.

Този генератор има прост и удобен за потребителя интерфейс, който не изисква технически познания. Генерирането на набор от типове заглавия, включително списъци, ръководства с инструкции, новинарски истории и заглавия с примамка за кликване, може да бъде лесно.

Можете да персонализирате заглавията си, като добавите своя описателен текст като вход. Освен това предоставя опции като Ingenuity, целеви размер и няколко заглавия, но тези опции са налични в платените планове на Sassbook.

Генераторът на заглавия на Sassbook предлага безплатна версия с ограничени функции, включително възможност за генериране на до десет заглавия на ден.

Копиране.ai

Базираният на AI генератор на заглавия на блогове на Copy.ai лесно създава заглавия на блогове, които са оптимизирани за SEO и е вероятно да привлекат повече кликвания и ангажираност. Инструментът е предназначен да ви спести време и усилия чрез създаване на уникални и привлекателни заглавия от нулата. Неговите функции го правят универсален и мощен инструмент за създателите на съдържание.

Една от най-забележителните функции е възможността да персонализирате тона на генерираните заглавия, за да съответства на желания от вас стил. Тази функция ви позволява да пишете с произволен тон или да копирате тона на други популярни личности или уебсайтове, просто като напишете техните имена. Освен това инструментът предлага девет предварително изградени тона на съдържание, които да използвате като отправна точка за генериране на заглавия.

С едно натискане на бутон инструментът генерира няколко заглавия едновременно и можете да щракнете върху „Още като това“, за да получите повече подобни заглавия. Можете да копирате всички заглавия наведнъж или да щракнете върху „Създаване на повече“, за да генерирате допълнителни заглавия.

Безплатната версия на инструмента обаче ви позволява да генерирате заглавия само до 2000 думи. Ако трябва да генерирате заглавия за по-дълго съдържание, ще трябва да преминете към платен план за неограничено използване.

AISEO

Генераторът на YouTube заглавия на AISEO е мощен инструмент, който предлага лесно за потребителя решение за създаване на оптимизирани видео заглавия и дескриптори за YouTube. Платформата е изградена изцяло върху AI технология, което я прави надежден и ефективен инструмент за създателите на съдържание.

  Как да промените домакина на среща в Zoom

Една от невероятните характеристики на този инструмент е поддръжката на няколко езика. Може да генерира съдържание на 20 езика, което го прави глобална платформа.

Друга ключова характеристика на този генератор е възможността за получаване на потребителски вход по свободен начин от потребителя. Това означава, че потребителите имат гъвкавостта да въвеждат свои собствени идеи и ключови думи в инструмента, като гарантират, че генерираните заглавия и описания са персонализирани според техните специфични нужди.

Платформата включва и самостоятелен редактор, който позволява на потребителите допълнително да редактират и прецизират своето съдържание, ако е необходимо. Потребителите могат също така да избират от множество тонове, за да гарантират, че тяхното съдържание е насочено към правилната аудитория, а функцията за регулируеми цели позволява на потребителите да насочват точно към точната аудитория, която искат да достигнат.

Преписвач

Базираният на AI генератор на заглавия на блогове на Copysmith е мощен инструмент, който предлага набор от функции, предназначени да помогнат на създателите на съдържание да генерират удобни за SEO заглавия, които ангажират и привличат публика.

Най-обичаната функция на този инструмент са неговите предложения за ключови думи на живо, които предоставят на потребителите данни в реално време за това кои ключови думи са популярни в момента и са подходящи за темата.

Освен това е популярен инструмент заради отличната си поддръжка за множество езици. С този инструмент потребителите могат да генерират заглавия на блогове на до 20 езика, осигурявайки гъвкавост и многофункционалност за създателите на съдържание, работещи на различни световни пазари. Потребителите могат да въвеждат и извеждат на различни езици; инструментът превежда съдържанието.

Платформата предлага и 7-дневен безплатен пробен период, който позволява на потребителите да изпробват функциите на инструмента и да получат опит от първа ръка. Освен това инструментът се интегрира с Frase, популярна SEO платформа, за да предостави на потребителите още по-разширени SEO възможности.

Освен това множество предложения за заглавия, персонализирана дължина на заглавието, нива на вариация на креативността и функции за препълване с ключови думи са от голяма полза за потребителя.

Storylab.ai

Задвижваният от AI генератор на заглавия на блогове на Storylab е иновативен инструмент, който предлага на създателите на съдържание уникално и персонализирано изживяване. Неговите усъвършенствани алгоритми предоставят широк набор от опции за заглавие, което ви улеснява да изберете идеалното, което е в съответствие с целите на вашата марка и съдържание.

Това, което отличава този инструмент, е способността му да надхвърли традиционния и общ подход на генериране на заглавия. Генераторът на Storylab предлага опции за персонализиране, за да добавите човешка нотка към вашите заглавия, което ви позволява да ги направите по-свързани и ангажиращи за вашата целева аудитория.

Удобният за потребителя интерфейс на инструмента го прави достъпен за всички създатели на съдържание, независимо от тяхното ниво на опит. Процесът стъпка по стъпка е лесен, което улеснява получаването на множество заглавия в рамките на 30 секунди. Но това не свършва дотук.

Генераторът на заглавия на блога на Storylab ви позволява да променяте заглавието си, като добавяте различни лица, за да го направите по-подходящо и завладяващо. Персонализираното изживяване го отличава от другите генератори на заглавия на пазара.

Неврален текст

Neuraltext е много по-прост генератор на заглавия на блогове, базиран на изкуствен интелект. Този инструмент е много прост, така че просто трябва да въведете кратка информация за вашия блог и да щракнете върху генериране. Ето!

  6 най-добри IPFIX колектори и анализатори

Ще получите някои предложения, които ще бъдат подходящи за съдържанието на вашия блог. Има няколко опции, генерирани наведнъж, така че можете да щракнете върху „генериране“ отново и отново, за да получите множество опции пред вас.

Neuratext, в сравнение с други генератори на заглавия на блогове, базирани на AI, не предлага много опции за настройка на заглавието според вашите изисквания.

Някои напреднали потребители може да го намерят за много елементарен, тъй като няма опции за персонализиране, не можете да коригирате тона на съдържанието, не можете да добавяте ключови думи и т.н. Но за начинаещи, тези, които търсят проста и най-удобна опция, може да намерят Neuraltext като най-добрият генератор на заглавия на блогове.

Зиро

Най-доброто нещо при генератора на заглавия на блогове с изкуствен интелект на Zyro е, че предлага широка гама от ниши, от които да избирате. Преди да започнете да генерирате заглавия със Zyro, можете да изберете за коя категория искате да генерирате заглавия на блогове. Има категории като храна, мода, развлечения, Направи си сам, фитнес и др.

Инструментът Zyro е толкова прост и няма да е неправилно да се каже, че този инструмент също попада в категорията на основните инструменти, тъй като предлага нещо като идея, а не напълно персонализирани и оптимизирани заглавия за вашите блогове.

Просто имате възможност да изберете категория и след това тя сама генерира заглавията. Не ви дава възможност да персонализирате заглавието по ваш избор.

AskToAI

AsktoAI е платформа, която предоставя базирани на изкуствен интелект (AI) инструменти за създателите на съдържание. Той предлага базиран на AI генератор на заглавия, който е безплатен за до 5 кредита; след това можете да изберете платените планове на инструмента.

Този инструмент поддържа множество езици и може да генерира заглавия на почти 29 световни езика. Тази функция за многоезична поддръжка го прави един от най-добрите генератори на заглавия на блогове с изкуствен интелект.

След като генерирате заглавието на блога, можете да щракнете върху секцията „Нов документ“, след като изберете заглавие за вашия блог. Сега, след като щракнете върху нов документ, ще бъдете пренасочени към секцията за редактор на инструмента, където можете да генерирате структура на блог, като използвате същото заглавие на блог, генерирано от AI.

Не само генератори на структура на блогове, но те имат множество генератори, за да улеснят живота на създателите на съдържание.

Маркирайте копие

Mark Copy предоставя базиран на изкуствен интелект генератор на заглавия на блогове, който е различен от другите генератори на заглавия на блогове, тъй като използва подобен на ChatGPT подход. Просто трябва да му дадете команда или подкана за това, което искате да напишете, и той ще измисли нови идеи за блог за вас.

Не само генераторът на заглавия, но Mark Copy също има генератор на структура на статии в блога, за да създадете изцяло нова публикация само с няколко кликвания. Инструментът за генериране на заглавия на блогове е лесен за използване; понякога обаче отнема малко повече време за генериране на заглавия при умерена или бавна интернет скорост.

Заключителни думи

Изкуственият интелект преобрази лицето на създаването на съдържание, като внесе ефективност и прецизност в процеса. Използвайки тези инструменти, можете да спестите време, да обмисляте нови идеи и да създавате заглавия, които са едновременно закачливи и подходящи за вашето съдържание.

Въпреки че има много различни генератори на заглавия, работещи с AI, всеки със своите силни и слаби страни, ключът е да намерите този, който работи най-добре за вас и вашите специфични нужди.

Може също да се интересувате от най-добрите генератори за представяне на блогове.