11 безплатни онлайн инструмента за проверка на пунктуация за търговци на съдържание

Тайната за подобряване на успешния блог е способността да пишете магнетични публикации.

Неустоимото съдържание има силата да привлича все повече и повече трафик към него. Безупречното писане е от решаващо значение за това.

Пунктуационните грешки, които често изглеждат дребни, могат да съсипят цялото ви писание. Ако сте писател от време на време, писането на безупречно съдържание може да бъде много трудно. Дори редовните писатели често допускат малки пунктуационни грешки като запетаи, точка и запетая, двоеточие и т.н.

Неправилното използване на пунктуационни елементи може да промени значението на изречението. Да вземем малък пример. В посочения по-долу пример можете да разберете как една-единствена запетая променя значението.

Хайде да ядем мама!

Хайде да ядем, мамо!

Въпреки това, с използването на правилните инструменти за пунктуация, можете да избегнете този вид глупави грешки.

Как пунктуационните грешки влияят на SEO?

Ще се изненадате да видите, че повечето писатели по света дори не се интересуват много от пунктуацията. Но това има дългосрочен недостатък пред съдържанието, написано без подобни грешки.

Ако обмислите да напишете своето копие без грешки, ще получите конкурентно предимство.

Това е така, защото Google и други роботи на търсачки сканират съдържание, за да определят качеството му на съдържание. Ако вашият блог има повече правописни грешки, пунктуационни грешки и т.н., те ще го класират по-ниско от подобни парчета, но без грешки.

Все още обаче е много трудно да се напише безупречно съдържание.

Не се притеснявайте; има много онлайн инструменти за проверка на пунктуацията, които могат да ви помогнат да премахнете всички подобни грешки. Нека хвърлим един поглед на различни добри инструменти за проверка на пунктуацията, налични онлайн.

  8 най-добри инструмента за компютърно подпомаган превод (CAT), които да използвате

Grammarly е едно от най-известните приложения за писане, достъпно безплатно. Помага на писателите да пишат без грешки и ефективно.

Grammarly също предлага безплатна услуга за проверка на пунктуацията, която можете да използвате в тяхното мобилно и уеб приложение. Трябва да напишете или поставите текста в предоставеното поле за въвеждане. Този инструмент за пунктуация подчертава всички проблеми, присъстващи във вашия текст.

Той предлага правилни предложения, с които можете да замените вашия грешен текст. Тук можете също да подобрите знанията си за пунктуация, тъй като предоставя полезни ръководства за разбиране на пунктуационните конвенции.

Писател

Можете също да използвате Writer като безплатен онлайн инструмент за проверка на пунктуацията. Помага ви да коригирате различни пунктуационни, граматически и правописни грешки.

Усъвършенстван асистент за писане, захранван от AI, поддържа пунктуационната проверка на писателя. Това сканира вашия текст ефективно и подчертава грешките в него.

Можете да въведете текста в предоставеното място и да коригирате маркираните грешки според предложенията.

джинджифил

Инструментът за проверка на пунктуацията на Ginger ви позволява да обясните мислите си с думите си по най-добрия начин. С това можете да предотвратите пунктуационните грешки да съсипят съдържанието ви.

Можете да използвате Ginger безплатно онлайн и да го получите за постоянно като разширение за Chrome. Той ефективно открива пунктуационни грешки като запетаи, точки и запетая, правописни грешки и др.

Граматическо търсене

Инструментът Grammar Lookup може да коригира проблеми с граматиката, стила и пунктуацията. Просто трябва да поставите съдържанието в полето за въвеждане и то ще подчертае думите с проблеми.

След като преместите курсора на мишката върху маркираните думи, ще получите правилните опции за заместване на грешките. Този инструмент поддържа американски и британски английски. Това е безплатно за използване като инструмент.

  12 най-добри решения за търсене за електронна търговия и големи сайтове

ProWritingAid

ProWritingAid е страхотен инструмент, базиран на изкуствен интелект, който ви помага да коригирате пунктуационните грешки във вашето писане. Позволява ви да подобрите своя стил на писане и граматика и да имате повече яснота в съдържанието си.

Този инструмент може да проверява и коригира различни видове препинателни знаци, като запетаи, точка и запетая, двоеточие, апостроф и главни букви. Той подчертава проблемните думи и предлага предложения за коригиране на грешките.

Това е чудесен инструмент за творчески писатели, студенти и бизнес писатели.

Тринка

Trinka ви помага незабавно да коригирате вашите пунктуационни грешки със своя захранван с AI асистент. Можете уверено да създавате документи, съдържание за маркетинг и други с този инструмент за проверка на пунктуацията.

За да използвате този инструмент, трябва да се регистрирате в Trinka и да използвате неговия безплатен онлайн инструмент. В допълнение към пунктуацията, той ви помага да коригирате граматически, стилови и правописни грешки. Можете да използвате този инструмент безплатно.

Editpad

Изпробвайте Editpad за вашите нужди от проверка на пунктуацията и спестете достатъчно време, което иначе ви е необходимо за редактиране. Помага ви да коригирате пунктуационните грешки и проверява съдържанието ви за граматика, правопис, речник и др.

Неговият прост интерфейс ви позволява да поставите текста си в полето за въвеждане. Той незабавно открива грешки и ви помага да подобрите съдържанието си.

Център за SEO инструменти

Това е друг прост и лесен за използване инструмент за проверка на пунктуацията от SEO Tools Center. Помага ви да направите писането си по-ефективно и впечатляващо, като следвате всички правила за пунктуация.

Това е безплатен инструмент, който можете да използвате онлайн. Трябва просто да поставите съдържанието в предоставеното място. Той проверява съдържанието за граматически и пунктуационни грешки и подчертава грешките. Можете незабавно да замените грешните думи с правилните опции.

  10 Regex Cheat Sheets за маркиране за разработчици и системен администратор

Фиданка

Намерете незабавно пунктуационни грешки във вашето съдържание със Sapling. Неговият инструмент за проверка на пунктуацията работи чудесно онлайн и гарантира, че всеки пунктуационен елемент е на мястото си.

Sapling също така поддържа проверка на пунктуацията на множество езици. Поддържа езици като английски, холандски, италиански, португалски, френски и други.

Проверка на граматиката

Grammar Checker представя безплатен инструмент за проверка на пунктуацията, който можете да използвате, за да коригирате вашите пунктуационни грешки.

Просто трябва да поставите текста си в предоставеното поле за въвеждане. Той подчертава всички граматически, пунктуационни и правописни грешки, заедно с предложения за корекция.

Проверка на правописа

Проверката на правописа може да работи като ваш ежедневен помощник за ежедневните ви нужди за подобряване на съдържанието. Може незабавно да ви помогне да намерите всички пунктуационни грешки и да ги коригирате бързо.

Просто поставете текста в полето за въвеждане и той веднага ще подчертае грешките. Това може значително да ви помогне да подобрите и стила си на писане.

Заключителни думи

Това са някои добри инструменти за проверка на пунктуацията, които могат да ви помогнат да разработите завладяващо съдържание за различни цели. Опитайте някое от тези и ще почувствате разлика в писането си.

Може също да искате да проучите професионални инструменти за писане за всеки блогър и копирайтър.

x