10-те най-добри приложения за проследяване на крипто портфолио през 2022 г

Умно е да използвате инструмент за проследяване на крипто портфолио и да обедините всичките си инвестиции под един капак. Нека намерим най-добрите, за да направим крипто инвестициите лесни и ефективни.

Сред хилядите криптовалути проследяването на печалбите и загубите от вашите инвестиции може да бъде трудно.

По-често хората пропускат важните детайли и в крайна сметка управляват погрешно своите крипто инвестиции. И това е особено вярно за сериозни инвеститори с широко разпръснато портфолио.

Най-добрите инструменти за проследяване на крипто портфолио

И така, ние сме тук със списък от изящни приложения за проследяване, за да намалим трудностите ви. Тези приложения проследяват множество борси и стотици монети.

Те дават жизненоважни подробности с голяма точност, които иначе отнемат часове на изчисление.

Просто казано, инструментите за проследяване на портфолио дават възможност за инвестиране.

Но ще усетите разликата само когато опитате няколко и се примирите с вашия мач.

Без повече шум, нека започнем.

CoinTracker

CoinTracker също успя да получи споменаване в нашата статия за софтуер за крипто данъци. И сега, с проследяването на портфолиото, има още по-голям смисъл да го използвате за по-добра съвместимост.

Можете да бъдете сигурни, че проследявате всяка една инвестиция с поддръжката на CoinTracker за 300+ борси и над 10K криптовалути. Въз основа на обмена импортирането на транзакции се поддържа с API ключ или качване на CSV.

Той показва пазарна стойност в реално време, оптимизира за отчитане на базата на разходите и поддържа събиране на данъчни загуби. Получавате диаграми на ефективността по дата и крипто с допълнителното предимство на ежедневните актуализации на портфолиото.

И накрая, можете да започнете безплатно за пет портфейла и да преминете към платени нива за повече.

CoinStats

CoinStats е първокласен инструмент за проследяване на крипто портфолио, който ви дава персонализирани крипто новини, анализи и силата да управлявате портфолиото си на настолен компютър и мобилно устройство.

Ще намерите поддръжка за множество портфейли и акаунти за обмен чрез API ключовете. Веднъж настроен, CoinStats предоставя жизненоважна информация на една ръка разстояние, за да улесни вземането на инвестиционни решения.

  6 инструмента, които трябва да знаете като разработчик на блокчейн

Получавате диаграми, показващи растежа на актив или цялото портфолио.

Освен това има топлинни карти, разделящи губещите и печелившите предприятия. Секциите за анализ разкриват най-печелившите и водещи до загуба монети, най-добрите борси, общи такси, тегления и т.н.

За съжаление няма безплатно ниво. Той обаче има 3-дневен безплатен пробен период, за да прецените неговата уместност спрямо вашите нужди.

Приложението Crypto

Приложението Crypto е високо оценен инструмент за проследяване на крипто портфолио само за смартфони и агрегатор на новини.

Това приложение поддържа интегриране на най-добрите борси и собствени блокчейн портфейли. Но повечето потребители изглежда хвалят неговите джаджи, които ви позволяват да сте информирани от началния екран, без да отваряте приложението всеки път.

Приложението Crypto има безплатна версия с ограничени функции, поддържана от реклами.

Но професионалната версия с еднократно плащане отваря вратите за добавяне на неограничени портфейли и борси. В допълнение, платената версия идва с повече джаджи, персонализиране на потребителския интерфейс, изживяване без реклами и данни на живо от над 200 платформи за крипто обмен.

Делта

За разлика от това, което сме обсъждали досега, Delta Investment Tracker е приложение за запазване на птичи поглед върху цялото ви инвестиционно портфолио, включително крипто.

Безплатната версия ви позволява да се свържете с две платформи за обмен, а платената версия премахва тези ограничения. Ще видите подобна политика за добавяне на крипто портфейли.

Има и вградена секция за новини, която извлича части, съответстващи на вашето портфолио.

Безплатните потребители могат да анализират историята на транзакциите, разделянето на монети и източника. Професионалната версия показва добрите и лошите инвестиционни решения, разбивка на таксите и др.

В заключение, това е по-добър вариант за хора с разнообразно портфолио, съчетаващо акции, крипто, ETF, облигации и др.

CoinGecko

CoinGecko е един от най-добрите тракери на крипто портфолио за хора, извършващи по-рядко транзакции.

Този инструмент пуска автоматизацията и разчита на добрите старомодни ръчни въвеждания: ще въвеждате всичките си транзакции, за да получите правилните подробности.

  Как да събудите компютър в Splashtop

Освен това можете да създадете множество портфейли, за да видите консолидираните печалби или загуби.

Липсата на API записи може да бъде проблем за някои, но това прави вашата инвестиция лична. Освен това можете да въведете колкото се може повече тестови транзакции и да планирате съответно за бъдещето.

И накрая, CoinGecko прави своя аргумент за липсата на някои разширени функции с напълно безплатно изживяване.

CoinMarketCap

на CoinMartetCap инструментът за проследяване на крипто портфолио е подобен на CoinGecko, с ръчно въвеждане на транзакции.

Освен това е безплатен и подходящ за малък брой транзакции. Можете също така да създадете множество портфолиа и да преглеждате промените според предпочитанията си.

Това също е безплатно, но му липсват някои първокласни функции, присъстващи в други платформи за проследяване на портфолио.

Алтради

Алтради е усъвършенствана платформа за търговия и крипто портфолио, която поддържа API интеграция и въвеждане на транзакции чрез XLSX или CSV качване.

С Altrady създавате защитено с парола хранилище за запазване на всички ваши API ключове. В допълнение, тази помощна програма за крипто има опции за удостоверяване на конкретни устройства и настройка на двуфакторно удостоверяване.

Освен това можете да оставяте бележки с екранни снимки на диаграми, за да избегнете предишни грешки. Освен това Altrady проследява и показва важни пазарни новини направо в таблото за управление.

И накрая, Altrady няма безплатни абонаменти и изглежда идеален за напреднали търговци.

Кубера

Kubera е полезна платформа за проследяване на инвестиции, която се грижи за разнообразен набор от класове активи, включително акции, крипто, вашия дом, кола, уебсайтове и др.

За крипто позволява импортиране на API. Можете обаче да правите и ръчни записи, в случай че конкретна борса не е в списъка.

Има кръгови диаграми, които показват процентния дял на всеки актив в портфолиото.

14-дневният пробен период на Kubera ще ви струва само 1$, което отново е странно, но справедлива практика да държите настрана хората, които зареждат безплатно.

И накрая, това е много лесно приложение и най-добрият тракер за крипто портфолио за минималисти.

Coinigy

Coinigy има безплатен план завинаги, който дава допълнителна 30-дневна пълнофункционална пробна версия, включваща всичките му разширени функции.

  Как да изключите звука при обаждане в Zoom

Можете да импортирате данните за транзакциите с адреси на API или портфейл.

Таблото за управление има раздели за разпределение на активите, линейни/стълбовидни диаграми и най-печеливши/губещи. Освен това можете да добавите персонализирани панели в раздела Табла, изобразяващи новини за конкретна ключова дума, обменни курсове на определени платформи и да правите много повече.

Като цяло тази тежка за търговия платформа може да бъде страхотна стойност със своето безплатно ниво и полезни функции.

CoinTracking

CoinTracking е много подробен и мощен тракер за крипто портфолио. Веднага количеството информация може да бъде непосилно за някои, но останете на място и ще получите тонове ценни прозрения.

Импортирането на транзакции е лесно с API, CSV или ръчни записи. Можете също така директно да добавите адреса на портфейла и да синхронизирате данните си за секунди.

Освен това анализите и отчетите са на следващото ниво. CoinTracking показва подробности като сделки на борса, на месец, вашия крипто баланс по дни и т.н. След това има времева линия, която показва всяка крипто дейност в красива вертикална лента с щампи за дата.

И това е само в таблото. CoinTracking има отделен раздел за отчитане, който дава всеки един детайл относно всяка транзакция, такса, печалба/загуба, текущ и дневен баланс и много други.

Освен това можете да създадете крипто данъчен отчет само с няколко кликвания или да получите пълна данъчна помощ от сертифицирани данъчни специалисти.

Нещо повече, можете да започнете безплатно за първите си 200 транзакции.

Това е може би най-добрият тракер за крипто портфолио, който не бива да пропускате да опитате.

Заключение 🪙

Някои хора все още използват традиционния начин за управление на своите портфейли с електронни таблици. И това е напълно в реда на нещата в началото.

Въпреки това, когато пораснете и подскачате още малко, тези инструменти могат да се окажат полезни.

В подходяща бележка можете да проверите крипто залагането и най-добрите платформи за крипто залагане, за да приложите вашите идеални инвестиции.

x