10-те най-добри имейл приложения за iPhone през 2023 г

Apple е известна със своите продукти, безупречни услуги и приложения.

Когато Apple пусна първия си мобилен телефон през 2007 г., той имаше „Mail“, предварително инсталирано приложение за имейл. Но с времето Apple отвори вратите за имейл приложения на трети страни на iPhone. В App Store има много изключителни имейл приложения.

Защо бихте искали специално приложение за имейл за iPhone?

Специалното приложение за имейл предлага множество предимства, като архивиране на имейли, защита от спам, превантивни мерки за сигурност и т.н. Отделни лица и организации може да се различават в мнението за инсталиране на допълнителни имейл приложения на iPhone за по-добра ефективност.

IPhone има някои ограничения и бариери поради съображения за сигурност; следователно наличието на надеждно специално приложение за имейл на трета страна ще доведе до по-добра производителност и свързаност с други устройства.

Приложенията за електронна поща ви предпазват от нежелани реклами, незабелязан спам и вируси. Освен това те могат да ви спестят време, като категоризират и организират имейлите според тяхната важност. Приложенията за електронна поща ви позволяват да архивирате важен имейл за достъп офлайн и да направите достъпността по-лесна със и без интернет връзка.

Едно от основните предимства на използването на специално имейл приложение на iPhone е интеграцията, която позволява достъп до данни в няколко платформи. Може да имате съмнения кое имейл приложение да използвате на вашия iPhone. И така, ето списъка с най-добрите имейл приложения за iPhone през 2023 г., които трябва да разгледате.

Microsoft Outlook

Приложението за поща и календар на Microsoft за iOS е Outlook. Outlook помага за изпращане на поща по-бързо от обичайните имейл приложения. Той се свързва с Microsoft 365 и позволява интеграция с Outlook за macOS и Windows.

Богатото на функции приложение има много силна общност за поддръжка и помощ. Освен това Microsoft Outlook може да организира вашия имейл по такъв начин, че най-важните имейли да се показват в горната част.

Освен това има функция за календар и поддържа множество функции за влизане в акаунти, които са полезни, когато искате да имате достъп до домашни и офис имейли на едно устройство.

Outlook има познат интерфейс и честите актуализации го правят надежден избор. Приложението е достъпно безплатно в App Store и също така предлага някои покупки в приложението.

Yahoo Mail

Yahoo Mail е старо, но надеждно имейл приложение, което може да се използва ефективно на iPhone. Yahoo Mail се използва за акаунти в Yahoo Mails, Gmail и Outlook.

  Как да инсталирате Microsoft Mouse and Keyboard Center

Приложението Yahoo Mail на iOS има прост и лесен за използване интерфейс с много малко трудни действия или настройки. Освен това приложението Yahoo Mail ви позволява да маркирате пощата като важна, да я премествате в папка, да търсите по-бързо и да прилагате филтри за по-добра достъпност.

Можете също така да категоризирате имейли въз основа на различни параметри като социални актуализации, хора, офис, важни имейли и др.

Приложението е достъпно безплатно в App Store с покупки в приложението. Въпреки че Yahoo Mail имаше някои проблеми със сигурността в миналото с чести актуализации и поддръжка на клиенти, можете да се доверите на поверителността на имейла си с Yahoo mail.

Edison Mail

Edison Mail е много полезно приложение, тъй като поддържа Exchange и IMAP. Edison поддържа всички основни имейл услуги като Gmail, Yahoo, Outlook и др.

Има много разширени функции като лесна функция за отписване, отзивчивост при синхронизиране, блокиране на нежелани податели и плавен потребителски интерфейс.

Освен това Edison Mail, когато открие подходяща информация във вашите имейли, ги организира ефективно. Проследяването на сметки, управлението на плановете за пътуване, състоянието на възстановяването, подробностите за поръчката и т.н. могат лесно да се управляват в приложението Edison Mail.

Приложението е достъпно безплатно в App Store и предоставя някои покупки в приложението. Сега можете да имате повече контрол върху вашите имейли с функции за плъзгане. Той също така предлага многоезичен потребителски интерфейс и адаптивен дизайн за по-добро потребителско изживяване.

Proton Mail

Приложението Proton Mail е от Швейцария и предлага висока сигурност чрез криптиране. С милиони потребители по целия свят и най-съвременни функции за сигурност, Proton Mail е елитна опция за пощенско приложение за вашия iPhone.

Създателите на Proton Mail предлагат гарантирана поверителност чрез криптиране от край до край, което защитава вашите имейли от спам, фишинг и шпиониране. Приложението е безплатно и се предлага в App Store. Покупките в приложението включват Mail Plus, Proton Unlimited съответно за $59,99 и $149,99.

Proton Mail има функция за персонализиран етикет, за да ви помогне при по-добро оптимизиране на имейл пространството. Освен това, с множество оформления и теми, той също така осигурява жизнено и подобрено потребителско изживяване.

Клавишните комбинации, по-кратките адреси на домейни и бързите филтри правят Proton Mail задължително приложение за имейл на вашите iPhone.

Въздушна поща

Въздушната поща е цялостно приложение за имейл, достъпно в App Store. Безплатно е и можете лесно да конвертирате вашите имейли в задачи, да ги организирате и да ги добавяте към календара.

Една от забележителните характеристики на въздушната поща е планирането на доставка на имейл чрез IMAP, Exchange, Gmail и POP. Можете също така да отлагате имейли, да отменяте изпращането на имейли, да управлявате контакти, да блокирате податели и т.н. Airmail предлага изпращане на прикачени файлове от облачно хранилище и пълен изходен код.

  Ръководство за защита и защита на Apache Tomcat

Въздушната поща също има забележителни функции като бърз преглед на документи, висококачествена PDF продукция, 3D докосване и естествена връзка с други приложения и услуги за безпроблемен работен процес.

Има два начина да се абонирате за Airmail Pro: $4,99 за месец с безплатен пробен период и $19,99 за една година, подновявани ежегодно.

Spark Mail

Управлението на имейл може да отнеме много време; следователно е необходимо приложение за имейл, което може да ви помогне да се справите с препълването на входящата кутия. Spark Mail е едно от онези приложения за решаване на проблеми.

Потребителският интерфейс е подобен на Gmail и Outlook и също така има функция за интелигентна входяща кутия, която филтрира входящата поща и я категоризира автоматично.

Функцията за интегриране го прави по-надежден и полезен. Можете лесно да интегрирате Spark Mail с Dropbox, Google Drive, Evernote, OneDrive и много други. Spark Mail също може да отлага и фиксира вашия имейл въз основа на неговата важност. Свръхперсонализираният интерфейс ви предлага добавяне на джаджи, промяна на темата, плъзгане на пръст и т.н.

Spark Mail има съвместимо приложение за Apple Watch, което ви позволява да отговаряте на съобщения и обаждания. Spark Mail се предлага безплатно в App Store и също така предлага множество покупки в приложението.

Нютон Мейл

Newton Mail е известен със своята бързина и помага на екипи и професионалисти да имат достъп до своите имейли по-удобно и по-бързо. С помощта на минимален интерфейс Newton Mail намали сложността до страхотно ниво.

Може също така да се интегрира лесно с iCloud, Exchange, Yahoo, Gmail, Outlook, Google Apps, IMAP и Office 365. Минималистичният интерфейс ви помага да организирате най-важните имейли.

Приложението е достъпно безплатно в App Store, но покупката в приложението (абонамент за Newton) ще струва $49,99. С поддръжката на повече от 20 езика, Newton Mail е предпочитан избор за фирми и екипи по целия свят.

Newton Mail обхваща всички платформи, което го прави идеално приложение за електронна поща с мощни функции. Функции като разписки за четене, обобщение, подреждане на входящата кутия, изпращане по-късно, отлагане, споделяне на имейл, смяна на теми и т.н., са ефикасни.

Canary Mail

Canary Mail е използвал изкуствения интелект за подобряване на производителността, сигурността, оптимизиране на батерията и намаляване на честотната лента.

Canary Mail е безплатен в iOS App Store и предлага някои покупки в приложението за $9,99 до $59,99. Приложението идва с PGP (Pretty Good Privacy) защитна функция и обогатен потребителски интерфейс.

Има множество обогатени функции като отлагане, интелигентна обработка на масова поща, интелигентна входяща кутия, проследяване на четене и оптимизация за iOS. В допълнение, лесно търсене на език за имейли, контакти и прикачени файлове ви позволява достъп до имейл.

  Най-добрият списък с DevOps инструменти

Можете да филтрирате вашите прочетени/непрочетени съобщения, като щракнете върху бутон. Можете също така да запазвате различни подписи за всеки имейл акаунт, да създавате имейл шаблони и да шифровате комуникацията си без усилие. Приложението за имейл също се интегрира с Gmail, Office 365, Yahoo, iCloud и FastMail с поддръжка на IMAP.

ХЕЙ Имейл

HEY Email е приложение за електронна поща, което използва стандартното TLS (Transport Layer Security) криптиране, докато изпраща имейли до получателите.

Чрез уебсайта на HEY и магазина за приложения за macOS, Windows, Linux, Android и iOS потребителите могат да получат достъп до услугите. Можете също така да проверявате имейлите си, което ви позволява да ограничите нежеланите изпращачи на имейли.

В допълнение, HEY Email може да отваря няколко имейла наведнъж. Всичко, което трябва да направите, е да превъртите надолу като новинарски канал. Добавете лични бележки и файлове към всяка имейл нишка и съхранявайте цялата информация, свързана с имейлите, на едно място.

Организационни отдели, като екипи за поддръжка или продажби, където множество работници обработват имейли, адресирани до един адрес, могат да използват разширенията на HEY, за да изпращат имейли наведнъж. Отговорите са достъпни за целия екип. Можете да изтеглите приложението от App Store.

Gmail

Gmail предлага едно от най-добрите имейл изживявания на различни устройства. Поддръжка на множество акаунти, известия в реално време, стабилна защита, автоматично сортиране, планирано изпращане и персонализиране на теми са някои предимства на Gmail, от които може да се възползва потребител на iPhone.

За разлика от дизайна на iOS, Gmail има свой собствен удобен за потребителя и лесен за разбиране интерфейс. Възможно е да управлявате различни акаунти чрез Gmail, но това не осигурява лесно и гладко изживяване на устройства на Apple. Приложението Gmail работи по-ефективно с Gmail и други услуги на Google.

Приложението Gmail се предлага на над 50 езика и е безплатно в App Store. Можете да имате някои покупки в приложението, като пространство, като платите $1,99-$29,99. Можете да накарате нещата да се случват в приложението Gmail с помощта на Siri.

Заключителни думи

Всяко приложение за имейл, споменато тук, има своите плюсове и минуси. Ваш избор е да изберете най-ефективното приложение, което отговаря на вашите лични или бизнес нужди.

Някои хора ще търсят най-сигурното приложение за електронна поща, други ще търсят приложението с най-голяма персонализация, а някои може да искат лесен достъп. Употребата и цената са двата решаващи фактора, които решават кое приложение е най-добро за вас.

След това можете да проверите приложенията, за да почистите вашата имейл кутия.

x