10 сайта за платени проучвания, за да печелите награди онлайн за споделяне на вашите мнения

Чували ли сте някога да получавате пари за изразяване на вашите идеи за марка или бизнес? Да, можете да правите пари, като отговаряте на въпроси в платени анкети.

Ако дадено лице иска да печели пари чрез споделяне на обратна връзка, платените проучвания могат да му помогнат. Проучванията играят най-важната роля за повишаване на нивото на напредъка на бизнеса.

Въпреки това помага на предприятията да управляват бизнеса си ефективно. Можем да считаме анкетите за мощен инструмент, който изгражда мостове, за да разберете прозренията на вашите клиенти. Поради няколкото предимства на проучването търговците на дребно, бизнесмените и компаниите плащат, за да присъстват на техния онлайн формуляр за проучване.

Освен това, огромни уебсайтове за платени проучвания са достъпни онлайн, но не всички са законни. Малко компании за пазарни проучвания предлагат пари и награди за попълване на онлайн анкети.

Онлайн проучванията са забавни за участие и могат да увеличат финансово джоба ви, когато имате нужда от тях. Освен това има няколко неща, които човек трябва да запомни, докато участва в онлайн анкети. Понякога това може да отнеме повече време, отколкото си мислите.

Просто, ако искате да спечелите малко повече пари в свободното си време, можете да отидете на платени онлайн проучвания. Тази статия ще подчертае какво представляват платените проучвания и ползите от тях. По-късно ще разгледаме легитимни платени сайтове за анкети, които ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние. Така че, без да губим време, нека научим повече по темата.

Какво имате предвид под платена анкета?

Платеното проучване е вид проучване, при което лицето, което дава обратна връзка, се възнаграждава с пари или награди. Много различни компании провеждат такива проучвания, за да знаят кои са техните клиенти и какво чувстват за техните услуги. Трябва обаче само да отговорите на няколко въпроса, посочени във формуляра.

Освен това възниква въпросът – законни ли са платените проучвания? Да, ако го правите със законни компании, те могат да подобрят финансовото ви състояние, като добавят още няколко долара към вашите спестявания.

Въпреки това сумата пари, която човек може да направи, правейки тези платени анкети, зависи от броя анкети, които човек може да завърши. Нивото на сложност и съвместимост на анкетите може да се различава, тъй като не всяка анкета, която попълвате, има еднаква перспектива.

Ползи от платените проучвания за бизнеса

Анкетата е един от най-добрите методи за събиране на данни. Бизнесите, които измерват удовлетвореността на клиентите, са по-склонни да опишат бизнеса си като успешен. За търговците на дребно и бизнесмените проучванията са от съществено значение, за да ви помогнат да актуализирате бизнеса си допълнително. Отзивите са полезни за подобряване на продуктите или услугите на вашата марка, които клиентите ви не харесват.

Освен това платените проучвания помагат на бизнеса да управлява отношенията на своите клиенти с бизнеса. Има много предимства от провеждането на платени проучвания сред бизнесмени, които са както следва:

  • Рентабилно – За разлика от писмените анкети, не е нужно да харчите пари за отпечатване на формуляри. Просто трябва да споделите въпросника чрез връзка с вашите клиенти.
  • Спестете време – Опитите за платени проучвания онлайн са ефективни и спестяват много време.
  • Достъпен – можете да споделяте връзки чрез всяка онлайн платформа и вашите клиенти могат лесно да попълнят въпросника по всяко време чрез своите приспособления. Най-добрата част е, че имате неограничен брой респонденти.
  • По-честни и селективни – мненията на респондентите ще бъдат по-точни и подробни. Платените анкети гарантират анонимност на респондента. Бизнесът може да избере своята целева аудитория, за да отговори на техните въпросници.
  Реализации на алгоритми за търсене в Python

Не на последно място, проучванията позволяват на фирмите по целия свят да събират точно обратна връзка, мнения и отговори. Тези проучвания ще предоставят на бизнеса незабавни данни за това какво мислят клиентите по структурен начин, за да разработят стратегии за по-голяма производителност.

И накрая, платените проучвания могат да създадат интерес сред вашите клиенти да присъстват на вашите въпросници и интервюта, които допълнително ще разкрият силните и слабите страни на вашите продукти.

Как платената анкета помага на клиента?

Компаниите разчитат на оценките и обратната връзка на клиентите, за да подобрят качеството на своите продукти и услуги. Участвайки в тези платени проучвания, вие ще им предоставите вашето мнение, което е от полза за тях, за да направят нови промени.

Достоверен сайт първо ще ви помоли да попълните анкета за профила. При попълване на профилни анкети можете да участвате в анкети, които отговарят на вашите интереси.

Освен това проучванията не само позволяват на потребителите да изразят това, което чувстват, но също така привличат потребителите да научат нова информация за марката и компанията. Освен това клиентите могат да подчертаят какви промени очакват да направят в любимите си продукти. И накрая, редовното посещаване на проучвания може да ви помогне да поддържате лоялността на клиентите.

След като сте прочели толкова много, сигурно в ума ви е изникнал въпрос: Как да изберем легитимен платим сайт за проучване, с който да печелите пари?

Можете да се присъедините към възможно най-много платформи за онлайн проучвания, за да печелите награди. Само като се регистрирате, можете лесно да участвате в проучвания, които отговарят на вашите интереси. Не забравяйте да спечелите, когато достигнете лимита, и никога не плащайте нито стотинка, за да се присъедините към тези платформи за проучвания.

Тук подчертаваме няколко от избраните от нас платформи за платени проучвания, откъдето можете лесно да започнете да печелите награди. Въпреки че проучванията са от решаващо значение за изследователите на пазара, за да получат обществено мнение, те все още могат да варират за различните продукти.

Сега нека преминем към най-добре платените сайтове за проучвания, за да изпробваме.

Пешки.приложение

Pawns.app е един от най-добре платените сайтове за проучвания. Минималната сума, необходима за теглене, е $5. Въпреки това, максималната сума, която можете да спечелите, е $140 на месец. Платформата е легитимна и няма странични ефекти от използването й. Освен това тази платформа поддържа множество операционни системи. Средното изплащане обаче може да се различава според мястото ви на пребиваване.

Средно изплащане (на проучване): $1- $5

Наличност: САЩ, Индия, Канада, Испания, Португалия и много други.

Безплатни пари в брой

Freecash е платформа, която ви плаща за попълване на анкети. В замяна те ще ви предложат монети, които можете допълнително да конвертирате в пари. Освен като участвате в анкети, можете да печелите чрез тестване на приложения, тестване на уебсайтове, отваряне на банкови сметки и други задачи като тези.

Можете обаче да получавате пари в брой чрез PayPal, карти за подаръци или директно в банковата си сметка. Освен това няма да се налага да плащате такса, за да започнете да участвате в проучвания с Freecash.

Средна сума, която потребителите правят на ден: $10

Наличност: САЩ

Брандирани проучвания

Branded Surveys е една от водещите общности за пазарни проучвания в света, които възнаграждават клиентите за тяхното мнение. Има креативен и удобен за потребителя интерфейс. Просто трябва да се регистрирате или можете да се присъедините чрез Facebook.

  Как да нулирате Face ID на iPhone

Вие печелите точки, като участвате в проучванията с въпросници за клиенти на маркетингови проучвания на Branded Surveys. По-късно можете да обмените тези точки за пари.

Въпреки това, брандирани проучвания се правят за компании от Fortune 500. Освен това средното изплащане е приблизително 300 точки на проучване. Можете да осребрите тези точки в брой чрез акаунт в PayPal, след като достигнете 500. Според анкети на Branded, 500 точки се равняват на $5.

Освен това брандираните проучвания са по-бързи за изплащане с изключително обслужване на клиентите. И накрая, можете лесно да проследявате напредъка и приходите си и можете да получите страхотни бонуси за това, че сте лоялен член.

Наличност: САЩ, Великобритания и Канада

Swagbucks

Swagbucks е една от забавните платформи за награди, която ви позволява да печелите точки само като пазарувате, гледате онлайн видеоклипове и участвате в анкети. Платформата предоставя достъп до различни възможности за платени анкети, като всеки ден се добавят повече анкети. Повече възможности за проучване могат да доведат до получаване на повече шансове мнението ви да се зачита.

Освен това този сайт ще ви възнагради с бонус, когато не отговаряте на условията за проучване, което означава, че никога няма да спрете да печелите. И накрая, провеждането на анкети е по-лесно със Swagbucks. Само като се регистрирате, можете да се насладите на вашите анкети, базирани на интереси.

Средно изплащане (на проучване): $0,40 – $2

Наличност: САЩ, Ирландия, Франция, Германия, Австралия, Нова Зеландия, Индия, Канада, Испания, Португалия и Обединеното кралство

LifePoints

Една от най-големите общности на инфлуенсъри по света е LifePoints. Само като се регистрирате, LifePoints ще ви кредитират с 10 LifePoints, за да започнете вашето пътуване.

Класирането за платени проучвания на този сайт за платени проучвания е по-лесно и можете да завършите отговора им в рамките на 10 минути. Неговата огромна наличност по целия свят доказва колко надежден е сайтът за платени проучвания LifePoints.

$20 е минималната сума за изплащане на приходите ви. Панелът LifePoints е чист, привлича вниманието и привлича много потребители. И накрая, най-добрата част от LifePoints е множеството начини за осребряване на точки и липсата на географски ограничения. Точките обаче може да изтекат скоро.

Средно изплащане (на проучване): $0,60 – $1

Наличност: САЩ, Канада, Обединеното кралство и повече от 40 други страни по света.

Мнения Outpost

Платформа за проучване с нисък праг на изплащане и ясен дизайн, Opinion Outpost е лесен за използване сайт за начинаещи. Opinion Outpost е безплатен сайт за регистрация, в който са налични удобни опции за осребряване на награди.

Компанията се опитва да бъде по-интерактивна с клиентите си. Освен това на таблото за управление има различни анкети, от които да избирате. Освен това минималната сума, необходима за изплащане на печалбите ви, е до $5 за карти за подарък и $10 за PayPal.

Средно изплащане (на проучване): $0,50 – $5

Наличност: САЩ

Ipsos iSay

iSay се захранва от Ipsos, първокласна компания, която съществува повече от 30 години. Ако искате да започнете да участвате в анкети, за да спечелите малко допълнителни пари и искате мнението ви да бъде чуто, този сайт за платени анкети може да е чудесна платформа за начало.

Въпреки това ви позволява да попълвате анкети на мобилните си телефони. Минималната сума за теглене на печалбите ви е $10 за подаръчни карти и $15 за PayPal или VISA.

  Как да премахнете предложенията за контакт от листа за споделяне на iPhone и iPad

Средно изплащане (на проучване): $0,10 – $1

Наличност: САЩ

Ценни мнения

Valued Opinions е сайт, предлагащ награди в замяна на участие в проучвания. Този сайт за платени проучвания предлага бърз и лесен начин за печелене на награди. Сайтът плаща веднага след попълване на анкетата. След като достигнете $10, можете да разглеждате различни награди или да ги прехвърлите в банковата си сметка.

Все пак сайтовете с ценни мнения имат някои основни изисквания, на които трябва да отговаряте, за да участвате в проучвания и да получите повече възможности. Освен това сайтът поддържа множество езици. Освен това сайтът е безплатен за присъединяване и лесен за отговаряне на въпросници. Освен това няма риск от изтичане на вашата лична информация; безопасен за употреба.

Средно изплащане (на проучване): $1 – $5

Наличност: САЩ

OneOpinion

OneOpinion ви позволява да правите пари, като участвате в анкети. След това можете да осребрите тези точки за пари или ваучери за награди. Това е легитимен сайт, на който да се доверите. Просто като попълните регистрационния формуляр, можете да започнете да участвате в проучвания и да печелите награди.

След като достигнете 25 000 точки, можете да изтеглите приходите си. Заедно с услугите на PayPal, вие сте благословени с услугите на Amazon за електронни ваучери, услугите на Starbucks за подаръчни карти и много други удобства.

Опции за плащане: PayPal, подаръчни карти.

Минимално изплащане: $25

Налични страни: САЩ, Обединеното кралство.

OpinionWorld

OpinionWorld прави правенето на анкети забавно и ви позволява да дадете мнението си с анкети. Най-малко $10 са необходими, за да осребрите приходите си. Ще получите награди за това, че сте активен и интерактивен член. Въпреки това OpinionWorld предлага удобни за потребителя, редовни и подходящи възможности за проучване на своите членове.

Освен това подробните профили ще получат повече възможности за провеждане на анкети. Можете да изтеглите печалбите си чрез PayPal или карти за подарък. Следователно този платен сайт за анкети е безвреден страничен концерт за правене на пари.

Изплащане за анкета: 100-300 точки/анкета

Праг на изплащане: 500 точки

Наличност: САЩ, Канада, Обединеното кралство, Австралия, Индия, Сингапур, Нова Зеландия и др

Бележка на автора

Платформите, споменати по-горе, са най-добрият избор, който човек може да направи, за да започне да печели пари от платени проучвания. Силно ви препоръчвам да опитате всички сайтове наведнъж. Колкото повече проучвания ще участвате, толкова повече пари ще спечелите. И накрая, имайте предвид да осребрите точките си веднага щом преминете лимита си, тъй като някои сайтове могат да ви затруднят допълнително.

Заключение

За да обобщим, проучванията обикновено се провеждат за укрепване на връзката между клиента и бизнеса. Проучванията на клиентите са от съществено значение за издигането на бизнеса. За бизнесмени и търговци на дребно платените проучвания улесниха работата по събиране на данни.

Неограничен брой клиенти сега се интересуват от тези проучвания. Поради тези няколко предимства търговците на дребно, бизнесмените и компаниите въведоха такъв платен процес на проучване. Тези платформи отнемат по-малко време и ще проследяват точно данните за приходите ви. За да изпитате лесното печелене на пари, трябва да опитате да вземете платени проучвания.

x