10 пречистватели на въздуха за борба със замърсения въздух и въздишка на облекчение

В свят, измъчван от замърсяване, пречиствателите на въздуха се появяват като фарове на надежда, борейки се със замърсителите, за да донесат въздишка на облекчение.

С авангардна технология и непоколебим ангажимент за чистота, те филтрират вредните частици, превръщайки пространствата в убежища на спокойствието. Оборудвани с усъвършенствани HEPA филтри, те улавят неуловими замърсители, алергени и миризми. Това също предпазва нашите дихателни пътища.

От домове до офиси, те действат като безшумни стражи, осигурявайки чист въздух за всички. Дишайте дълбоко, докато ви водим през мъглата на замърсяването, подхранвайки духа ви с освежаващ въздух.

Вдишайте обещанието за по-светло бъдеще, където царува синьото небе, а въздишката на облекчение се превръща в химн на един прероден свят.

Значението на пречиствателите на въздуха в домовете🏡

Пречиствателят на въздуха играе важна роля за създаването на здравословна домашна среда. Успешно елиминира опасните замърсители и подобрява качеството на въздуха. Трябва да се помисли за пречиствател на въздуха, особено при нарастващи опасения относно замърсяването на въздуха.

Прах, пърхот от домашни любимци, цветен прашец, летливи органични съединения (ЛОС) и дори микроби или вируси могат да причинят по-замърсен въздух в помещенията от външния. Вдишването на тези токсини може да доведе до алергии, респираторни нарушения, астматични епизоди и дългосрочни последици.

Защо трябва да използвате пречистватели на въздух?

👉 Един добър пречиствател на въздуха може ефективно да премахне замърсители във въздуха като мръсотия, полени, алергени, спори на плесени и бактерии. Хората с алергии, астма или респираторни заболявания ще се възползват най-много от това.

👉 Използването на пречистватели на въздух подобрява качеството на въздуха в помещенията чрез премахване на опасни частици. Нивото на замърсяване на въздуха в помещенията е повече от пет пъти по-високо от замърсяването на въздуха на открито. Има много последици за здравето.

👉 Готвенето, домашните любимци, пушачите или химикалите също могат да допринесат за създаването на неприятни миризми, които пречиствателите на въздух помагат да се премахнат. Те правят обстановката по-приятна, като освежават въздуха.

👉 Спането в чиста среда може да подобри качеството на вашия сън. По-приятният и освежаващ сън е възможен от пречиствателите на въздуха. Това елиминира алергените във въздуха, които могат да попречат на съня.

Кога трябва да използвате пречистватели на въздух?

Когато качеството на въздуха в помещенията трябва да се подобри, като например когато има много алергени или замърсители, трябва да се използва пречиствател на въздуха; хора с алергии, астма, други чувствителни или респираторни разстройства могат да се възползват най-много от него.

В къщи с домашни любимци, по време на поленовите сезони и на места с лошо качество на външния въздух, тютюнопушене или химикали, пречиствателите на въздуха могат да бъдат полезни. Това прави дома по-здравословен и по-приятен.

  Как да запишете видеоклип на вашия браузър Chrome

Нека изброим най-добрите пречистватели на въздуха за борба със замърсения въздух и филтриране на приема на вредни вещества!

Въздухопречиствател LEVOIT

Представяме ви пречистватели на въздуха Levoit, които пречистват въздуха, като избягват използването на UV-C светлина, тъй като може да засегне домашни любимци и хора с астма. Core 200S освежава въздуха пет пъти на всеки час в пространства с големина до 183 ft2 (17 m2). Благодарение на малката си рамка и 360-градусов дизайн. Core 200S е подходящ, ако страдате от алергии към дим или замърсен въздух.

Характеристика:

 • Филтърът H13 True HEPA събира 99,97% от замърсителите във въздуха с ефективност от 0,3 микрона. Ултра финият найлонов предфилтър и високоефективният филтър с активен въглен улавят големи частици и абсорбират миризми.
 • Core 200S пречиства въздуха при нива на шум до 24 dB.
 • Core 200S е съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant.
 • Достъпен отвсякъде и има лесна настройка.

Пречиствателят на въздух LEVOIT отговаря на строгите изисквания на Калифорния и е в списъка на ETL, сертифициран от FCC и CARB.

Смарт пречистватели на въздух Govee Life

Присъствайки с изцяло новия автоматичен режим, той открива качеството на въздуха. Смарт пречиствателите на въздух Govee Life могат също така автоматично да променят скоростта на филтриране според качеството на въздуха, което усещат. Ще се зарадвате да чуете, че устройството е енергийно ефективно за целодневна употреба. Консумира по-малко от 0,9kWh електроенергия дневно.

Характеристика:

 • Пречиствателят на въздуха за спалня H7123 има 30% повече въглерод и H13 HEPA филтър. Миещият се предфилтър намалява запушването и увеличава живота на филтъра с 6 до 8 месеца.
 • Миещите се филтри могат да почистят стая от 198 квадратни фута пет пъти на час.
 • Освен това може да почиства стаи от 991 квадратни фута веднъж на всеки час. Това улавя поне 99,97% от 0,3-микронните частици във въздуха.
 • Интелигентно управление чрез приложение или Alexa.

Можете да дишате непрекъснато чист въздух, докато спите. Благодарение на светлината на дисплея на въздухопречиствателя и ниския шум при работа от около 24 dB.

Въздухопречистватели AROEVE

Светлинните индикатори за качество в реално време за добро, умерено или лошо качество на въздуха са ключови характеристики на пречиствателя. Пречиствателят на въздух AROEVE комбинира технология за UV-C светлинна терапия и H13 True HEPA филтър. Това може да филтрира частици до 0,3 микрона.

С интегрирания сензор за PM2.5 на този пречиствател на въздух можете да избегнете използването на носа си, за да предвидите количеството замърсители.

Характеристика:

 • С него можете да охлаждате площ до 1095 квадратни фута (около 100 квадратни метра) на час.
 • Филтърът вътре може лесно да бъде премахнат или сменен. Продължавайте да сменяте редовно вашия въздушен филтър (точно 3 до 6 месеца), за да поддържате качеството на въздуха високо.
 • Това е идеалният партньор за спане, тъй като издава малко шум и се движи бавно.

Освен това добавянето на този пречиствател на въздух AROEVE към вашия списък за пазаруване е лесно!

  6 най-добри API за преобразуване на реч в текст за вашите модерни приложения

Въздухопречистватели HIMOX

Въздухопречиствателите HIMOX са перфектен продукт за вашите големи и просторни стаи. С таймер 1/2/4/8H, LED за качество на въздуха, заключване за деца, режим на заспиване и бутон RESET на филтъра, той е единствен по рода си. Димът има рейтинг 250 CFM CADR от 235, полените имат рейтинг 240, а прахът има стойност 246. Въздухопречиствателите с програмиране позволяват създаването на уникално съобразени интелигентни програми.

Характеристика:

 • Пречиства 99,99% от азбест, ЛОС, микроби, мухъл и опасни частици.
 • 20 dB или по-малко в режим на заспиване, което ви осигурява релаксиращ и тих нощен сън.
 • Използвайте приложението, за да наблюдавате качеството на въздуха си и да научите за качеството на въздуха в реално време, както е изобразено от цвета.
 • Контролируем чрез функциите за приложение/глас/дистанционно и 100% без озон.

Освен това можете да проверите оставащия живот на филтъра чрез светлинния индикатор за живота на филтъра.

Интелигентни пречистватели на въздух HATHASPACE

Чрез филтриране на 99,97% от замърсителите на въздуха и частиците във въздуха, интелигентните пречистватели на въздух HATHASPACE гарантират чист въздух както винаги. Тяхната система за филтриране 5 в 1 филтрира миризми, дим, ЛОС, полени, прах и пърхот от домашни любимци. 0,3 нашият H11 HEPA филтър улавя частици с микронни размери в 99,9% от случаите. Освен това можете да разберете качеството на въздуха чрез системата за обратна връзка.

Характеристика

 • Пречиствателят на въздуха функционира едновременно като пречиствател на въздуха и премахване на миризми. Благодарение на специален филтър с активен въглен от пчелна пита, той поема миризми, дим и ЛОС.
 • По време на сезона на алергиите помагайте и насърчавайте естествената реакция на тялото.
 • Когато е в режим AUTO, усъвършенстван сензор за качество на въздуха открива замърсители във въздуха и незабавно регулира скоростта на вентилатора.

Не правете компромис с въздуха, който вдишвате вие ​​и семейството ви. Отидете и вземете интелигентни пречистватели на въздух HATHASPACE днес!

Интелигентен пречиствател на въздух Nuwave OxyPure ZERO

Nuwave OxyPure ZERO Smart Air Purifier има четиристепенна система за филтриране. Два филтъра Hi-Tech Bio-Guard и един филтър Bio-Guard 360 ефективно филтрират вредните миризми и частиците във въздуха. Димът, прахът и полените са само малка част от замърсителите от частици във въздуха, които Zero абсорбира напълно.

Характеристика

 • Намалява нивата на вредния озон в дома до по-малко от 1ppb, около 70 пъти по-ниско от препоръчаното.
 • Намалете въздействието на кашлицата, задръстванията или проблемите с дишането на вашия домашен любимец.
 • Активирането на най-чистия режим максимизира неговия капацитет, както прави турбо режимът.

Това е продукт на Amazon’s Choice, който гарантира надеждността на покупката.

Домашни пречистватели на въздух Slevoo

Специално проектирани с изящно ароматерапевтично устройство за овлажняване без замъгляване, домашните пречистватели на въздух Slevoo са до 2 пъти по-надеждни и дълготрайни от стандартно устройство за ароматизиране на гъба.

Филтърът H13 True HEPA, допълнителен йонизатор и филтър с активен въглен с пчелна пита са включени в домашните въздухопречистватели. Тези филтри могат да намалят съпротивлението на вятъра, като увеличат степента на пречистване с 20% и намалят 99,97% от частиците.

Характеристика

 • Пречиствателите на въздуха в спалнята имат инфрачервен интелигентен сензор за прах, който проследява частиците във въздуха. Той графично показва степента на замърсяване чрез бързо променящи се сини, жълти и червени светлини.
 • Премахва 99,97% от частиците, включително прах, цветен прашец, дим, пърхот от домашни любимци и миризми, до 0,3 микрона.
 • Със своя DC мотор устройството може да почиства до 1505 квадратни фута площ на всеки час и има CADR от 200+.
  10 платформи за управление на умения, за да дадете възможност на вашите служители

Имайте здрав сън с вашия пречиствател, излъчващ минималния децибел звук.

Пречистватели на въздух MOOKA

Пречиствателят на въздух MOOKA има високоефективна технология за филтриране и може да пасне на всеки размер на стая от малка до голяма. Устройство от 1076 квадратни фута може да улови замърсители във въздуха с размери до 0,3 микрона. 360-градусова ротация и многостранно покритие освежават стаята 6 пъти/на час.

Характеристика:

 • Той е особено енергийно ефективен, тъй като работи при ниска мощност. Защитите за деца предотвратяват неизправности, причинени от животни или малки деца.
 • Нощна светлина, 4 режима на вентилатора и 4 настройки на таймера
 • Перфектен за собственици на домашни любимци, малки деца, по-възрастни, новородени и всеки, който иска да подобри качеството на въздуха.

Като се има предвид функционалността и оперативността, това устройство със сигурност заслужава да бъде лидер в списъка за покупки.

Пречиствател на въздух Vewior

Въздушният пречиствател Vewior създава комфортни пространства с 3 скорости на вентилатора, 6 таймера, автоматичен режим и бутони за ВКЛ./ИЗКЛ. Предварителен филтър, HEPA филтър и филтър с активен въглен съставляват тристепенна филтърна система. Той показва PM2.5 на контролния панел, за да гарантира здравословен и уютен свеж въздух.

Характеристика

 • Въздухопречиствателите HEPA работят при ниски скорости и ниски нива на шум, за да гарантират, че вашето четене или сън няма да бъдат прекъснати.
 • Интелигентният пречиствател на въздух предлага 6 опции за таймер и пести енергия. Безопасен е за малки, възрастни и домашни любимци.
 • Пречиствателят на въздух Aroma има гъба за етерично масло, която можете да използвате, за да добавите капки от любимите си етерични масла.

Препоръчва се смяна на филтъра на всеки три до шест месеца, за да се гарантира, че мини пречиствателят на въздух работи по най-добрия начин.

AMEIFU Пречистватели на въздух за дома

Многослойната система за пречистване на въздуха облекчава симптомите на алергия и намалява дразненето на очите, носа и гърлото. 99,97% от частиците във въздуха се отстраняват от този пречиствател на въздух с филтър H13 HEPA, който също ги намалява и абсорбира чрез истински HEPA филтър.

Характеристика

 • В автоматичен режим пречиствателят на въздуха е оборудван със сензор за PM2.5, който показва колко нечист е въздухът на сензорния екран.
 • Сънят няма да бъде нарушен от това.
 • Премисленият дизайн на ключалката за деца помага за предотвратяване на наранявания на бебета и всякакви непредвидени промени в настройките, предизвикани от случайно докосване.

В резултат на това пречиствателите на въздух за дома AMEIFU със сигурност заслужават вашето внимание заради невероятните си характеристики!

Заключителни думи

Пречиствателите на въздуха се превърнаха в надежден отговор на проблема със замърсения въздух, позволявайки на хората да издишват удобно. Тези авангардни устройства използват усъвършенствана технология за филтриране за ефективно улавяне и премахване на замърсители, алергени и опасни частици от вътрешните пространства.

Пречиствателите на въздух подобряват не само качеството на въздуха, който дишаме, но и общото ни здраве и благополучие с техните ефективни системи за пречистване на въздуха. В резултат на това, като закупите нашите най-добри предложения, можете да направите домовете си по-здрави и по-чисти, като намалите опасностите, свързани със замърсяването на въздуха.

След това вижте най-добрите устройства за мониторинг на качеството на въздуха.