10 най-добри фона на зелен екран за стрийминг и срещи

С перфектен зелен екран няма нужда да се тревожите за разхвърляния си дом. Защото никой дори не може да разпознае къде стриймвате или снимате вашите снимки.

Може да има случаи, когато предавате на живо или правите фотосесия в разхвърляната си стая. В този случай ще искате да избегнете заснемането на този безпорядък. Благодарение на зелените екрани, налични в преносими и удобни версии.

Какво е зелен екран?

Зеленият екран е ценен инструмент за фотографи, създатели на съдържание, стриймъри и т.н., който може да помогне за добавяне на персонализирани фонове към видеоклипове и снимки. На каквото и ниво на стрийминг или фотография да сте, зелените екрани могат да ви помогнат да придадете професионален вид на вашето съдържание.

Това е плосък фон със зелен цвят, който ви позволява да редактирате анимационни графики и персонализирани фонове.

Използване на зелен екран

  • Зелените екрани се използват широко от стриймърите, тъй като трябва да добавят виртуални ефекти към излъчванията. Тези ефекти правят техните потоци по-интересни.
  • Зелените екрани се използват и в уроци и потоци, които се нуждаят от кастинг на екрана за запълване на екрана.
  • Професионалистите също използват зелени екрани за официални срещи и конференции, за да скрият разхвърляния или нежелан фон.
  • Снимките, заснети със зелени екрани, могат лесно да се редактират, за да се даде персонализиран фон на изображенията.

След това ще обсъдим аксесоари за закупуване с Green Screens.

Основни аксесоари за закупуване със зелени екрани

  • Регулируема стойка: Регулируемата стойка за фон е един от основните аксесоари, от които се нуждаете със зелен екран. Регулируема стойка може да понесе вашия зелен екран до подходяща височина и ширина, като по този начин ви осигурява идеален фон.
  • Добър смартфон или камера: За да получите най-добрите резултати за вашите снимки на фона на зеления екран, трябва да имате камера с добро качество. Независимо дали стриймвате чрез смартфон или нещо подобно, качеството на камерата трябва да отговаря на стандартите.
  • Софтуер за редактиране на видео: Добрият софтуер за редактиране на видео е, разбира се, основно нещо, което трябва да имате. Зеленият екран може да се трансформира в прекрасен фон с подходящ софтуер за редактиране на видео.
  Как да изложите демонстрационно приложение на Django в интернет с Ngrok?

Нека сега разгледаме някои от най-добрите зелени екрани, които можете да използвате.

Elgato Green Screen

Това е Chroma сгъваем ключов панел, който ви позволява да имате завладяващо излъчване. Позволява ви да зададете професионален и успокояващ фон за стрийминг и срещи.

За да използвате този екран, трябва да отворите алуминиевия му корпус и да повдигнете дръжката му до идеалната височина. Неговата пневматична x-образна рамка заключва автоматично платното на подходящото място. За фона е използван 100% полиестерен материал.

HYJ-INC Зелен екран

HYJ-INC Green Screen предлага преносим Т-образен зелен фон, изработен от полиестер. Предлага се с плътен зелен фон, пружинни скоби и чанта за носене.

Този зелен екран ви предоставя елегантен фон за заснемане на продуктова реклама, стрийминг на игри, видео продукция, бебешко парти и т.н. Неговият регулируем статив се предлага в Т-образна форма и е изработен от здрав алуминий.

Комплект фонове YAYOYA със стойка

Комплектът за фон на зелен екран YAYOYA предлага височина на фона до 6,5 фута и ширина 5 фута. Изработен е от висококачествен материал, за да предложи издръжливост и здравина.

Всички аксесоари са по-лесни за пренасяне и събиране, което го прави идеален за носене навсякъде. Можете да го настроите за минути и да създадете атмосфера като в студио, докато снимате реклами, поточно предаване на видеоклипове или други. Можете лесно да перете зеления фон на екрана във вашата пералня.

  Управлявайте цялата работа по продажбите с Monday Sales CRM

EMART Фон със стойка

Това е 5×7 фута зелен екран, който може да се сгъва. Предлага се като пълен Т-образен преносим комплект за фонова поддръжка.

T-образната стойка се предлага от алуминиева сплав. Можете да регулирате рамката от 2,9 фута до 8,5 фута. Целият комплект зелен екран тежи само 5,69 паунда, което го прави преносим и лесен за носене. Комплектът се състои и от калъф за носене, изработен от висококачествен найлон.

Можете да използвате този зелен екран за заснемане на интервюта, записи на конференции, стрийминг на живо, YouTube и др.

Фон MOHOO

Фонът на зеления екран на Mohoo се предлага с максимална височина от 9 фута и ширина от 6 фута. Материалът на фона е напълно екологичен. Той е сгъваем, лек, с малък обем и лесен за съхранение.

Зеленият екран се предлага от непрозрачен материал, който е подходящ за всякакви снимки. Този зелен екран без бръчки е идеален за партита, сватби, продуктова фотография, фотография на новородени, YouTube и други снимки.

Комплект зелен екран YELANGU

YELANGU представя висококачествен зелен екран с фон и стойки, които са идеални за вашите нужди в YouTube, стрийминг на живо и фотография. Неговата регулируема стойка за фон предлага максимална височина от 6,5 фута. Той е доста лесен за използване и сигурен, тъй като ви позволява да заключвате в различни позиции.

Зеленият екран се предлага от 100% чист памук, който може да се пере. Можете също да го изгладите с парна ютия. Пружинните скоби, с които се доставя, са издръжливи и имат неплъзгаща се гумена подложка. Те могат ефективно да предпазят подстригания продукт от надраскване.

RGTBANWPN Зелен екран

RGTBANWPN предлага този комбиниран фон на зелен екран, който идва заедно със стол със зелен екран. Можете да го използвате като зелен екран на стола или като зелен фон за фотография.

Столът със зелен екран се предлага с размер 60×60, а комбинираният размер на екрана е 4,92×9,51 фута. Фонът се предлага от висококачествен флокиращ материал, което го прави устойчив на бръчки. Можете да сгънете зеления фон на екрана до малък размер и по този начин да го носите навсякъде в чанта.

  Как да добавите пряк път към началната страница на Google Chrome

Зелен екран EFY

EFY представя зелен фон на екрана с размери 5×7 фута. Този нетъкан фон е чудесна алтернатива на професионалните зелени фонове. Този зелен екран обаче не се предлага със стойка за фон.

Качеството на материала е непрозрачно, плътно и меко. Той може да елиминира отразяването на светлината и следователно може да бъде страхотен заден екран за вашите нужди при фотография или снимане.

БАВЕН ДЕЛФИН Фото фон

SLOW DOLPHIN предлага пълен комплект зелен екран, включително фон, скоба, стойка за фон и т.н. Фонът се предлага от 100% памучен плат с нелъскава повърхност.

Фонът се предлага в размер 6,5 фута x 10 фута и можете да го регулирате според вашите изисквания за фон. Целият комплект се предлага с чанта за носене, изработена от найлон, което го прави удобен за пренасяне от едно място на друго.

Фон Faichee със стойка

Това е преносим и изключително лесен за сглобяване комплект със зелен екран. Той може да отговори на всички ваши нужди за снимане, стрийминг и фотография. Отнема 2-3 минути, за да инсталирате този гръб в зелено.

Можете да използвате този зелен екран за своите видеоклипове в TikTok или YouTube, фотография, стрийминг на живо, заснемане на интервюта, заснемане на реклами и др.

Можете да регулирате Т-образната стойка удобно, така че да се предлага с подходяща височина. Фонът се предлага от полиестерен материал, който елиминира ненужното отразяване на светлината.

Заключителни думи

Независимо дали искате подходящ фон за стрийминг на видео на живо, официални срещи, рекламни снимки или фотография, тези зелени екрани ви служат по най-добрия начин. Опитайте тези опции и разполагайте с разумен, издръжлив и преносим зелен екран навсякъде.

Може също да искате да проучите най-добрия видео редактор на зелен екран, за да премахнете или промените фона.

x