10 най-добри приложения за редактиране на снимки, за да редактирате вашите снимки в движение

Не винаги е лесно да заснемете безупречни снимки, дори и с най-добрите си усилия. Но можете да се отървете от всички недостатъци с помощта на приложения за редактиране на снимки.

С широкото използване на смартфони с висока разделителна способност, мобилната фотография се превърна в обичайно явление. Ако искате да правите снимки с телефона си, не е необходимо да ги премествате на компютъра си за редактиране. Използвайте следните приложения за редактиране на снимки за вашия мобилен телефон и ги трансформирайте в перфектни снимки.

Приложения за редактиране на снимки за редактиране на снимки отвсякъде

Редактирането на снимки вече не означава да използвате тежък софтуер на вашия компютър или да търсите помощ от експерти по редактиране на снимки. Има различни мобилни приложения за редактиране на снимки, които революционизираха концепцията за редактиране на снимки. Сега можете да постигнете професионално изглеждащи резултати направо от вашия Android смартфон или iPhone.

Дори когато пътувате или не седите пред компютъра си, можете лесно да подобрите снимките си с помощта на тези удобни мобилни приложения. Независимо дали трябва незабавно да изпратите снимка на някого или да я публикувате в социални медии, мобилните приложения за редактиране на снимки работят като спасители.

Вижте този списък с най-добрите приложения за редактиране на снимки и разберете кое е най-доброто за вашите нужди.

PhotoDirector 365

PhotoDirector 365 е инструмент за редактиране на снимки всичко в едно, където можете да подобрявате, стилизирате и анимирате вашите изображения и да правите колажи от тях. Освен инструменти за редактиране, той разполага и с инструменти за анимация на снимки, за да вдъхне живот на вашите снимки със стотици стилове, ефекти и шаблони.

С помощта на PhotoDirector 365 можете да премахнете всеки обект от вашата снимка и да го върнете обратно, ако промените не ви харесват. Можете също да промените фона на изображението и небето в снимките.

Неговият инструмент Face Shaper ви позволява да правите естествени и фини промени в лицето си. Други подчертани функции на приложението включват магическа четка, баланс на бялото, замъглено изображение, ретуширане на снимки, редактор на селфита и инструменти за премахване на ефекта „червени очи“.

  Как да добавите джаджи към началния екран на вашия iPad на iPadOS 14

Изтегляне за: Android | iOS

Picsart

Picsart ви позволява да вдъхнете живот на креативността с инструменти, базирани на AI за редактиране на снимки. Можете да го използвате, за да правите професионални колажи, бързо да премахвате фонове, да добавяте стилизирани филтри за снимки и дори да създавате AI аватари.

Потребителите ще намерят актуални филтри и популярни фото ефекти в това приложение за своите снимки. Има също инструменти за изтриване на фона и премахване на обекти, за да се отървете от неща, които не искате. Можете също така да избирате от 200+ дизайнерски шрифта за добавяне на текст.

Приложението Picsart също е идеално за обръщане и изрязване на изображения, добавяне и създаване на стикери, замъгляване на изображения и ретуширане на селфита с устройства за промяна на цвета на косата и стикери за грим.

Изтегляне за: Android | iOS

Snapseed

Snapseed е професионален редактор на снимки от Google, който може да се използва за редактиране на JPG и RAW файлове с изображения. Има 29 инструмента и филтъра, които можете да използвате за стилизиране с прецизен контрол. Освен автоматичното регулиране на цвета и експозицията, той е способен да разкрива повърхностни структури в изображенията.

Освен това можете да използвате това приложение за свободно изрязване на снимката, завъртане на 90° или изправяне на хоризонта. Той също така поддържа добавяне на текст към изображението, регулиране на баланса на бялото и контролиране на яркостта на снимката.

Snapseed също има функцията Double Exposure, която ви позволява да смесите две снимки, след като изберете режимите на смесване.

Изтегляне за: Android | iOS

Камера на Adobe Photoshop

Използвайки приложението Adobe Photoshop Camera, можете да добавяте различни филтри и ефекти дори преди да направите снимката. Има 100+ естетични ефекта на лещи и филтри за редактиране на снимки за социални медии като Instagram.

Можете да приложите ефекти на Photoshop в реално време за редактиране на снимки с AI и автоматично настройване на фото ефектите. Той дори може да направи най-подходящите препоръки относно ефектите за най-добри резултати.

Има и много функции за управление на портрети, като Разстояние до лицето, Осветление на лицето и Повторно осветяване на лицето, за перфектни снимки в социалните медии. Освен това ви помага да избегнете изкривявания в груповите селфита.

Изтегляне за: Android | iOS

Pixlr

Pixlr е приложение за редактиране на снимки, което ви предлага колекция от ефекти, наслагвания и филтри. В това приложение можете да правите фотоколажи в различни стилове и съотношения. Позволява ви да правите корекции на цвета с едно щракване с помощта на Auto Fix.

  Сравнение на водещите платформи за съобщения

Има също инструменти за пръскане на цветове и фокусно замъгляване за по-добър цвят и въздействие. Освен това позволява на потребителите да изглаждат тена на кожата си, да избелват зъбите и да премахват червените очи и петната от снимките си. Освен това Pixlr може да добавя към изображенията текст и граници от любимия ви стил.

Изрязване на изображения, преоразмеряване, ефекти и наслагвания, усилване на тона, сюрреалистични нюанси, слоеве и регулируема прозрачност са други топ функции на това приложение.

Изтегляне за: Android | iOS

Prisma Labs

С Prisma Labs можете да подобрите качеството на вашите снимки, за да ги преобразувате в изкуство. Неговата библиотека с художествени филтри има над 500 филтъра и ефекти за снимки. Освен това има огромна колекция от артистични стилове, включително орнамент, замъгляване, бродерия и др.

В Prisma Labs имате инструменти за подобряване на изображенията, за да подобрите вашите снимки след прилагане на художествени филтри. Тези инструменти ви помагат да регулирате експозицията, контраста, яркостта и остротата на снимките. Има дори опции за размазване, ретуширане и прилагане на инструменти за редактиране на кожата.

Изтегляне за: Android | iOS

Facetune

Ако обичате да си правите селфита, можете да използвате Facetune, за да ги ретуширате с първокласни инструменти. Можете да изберете да извършите редактиране на снимки с едно докосване или да използвате филтри, за да подобрите цялата снимка или рамка.

Има и опции за прецизно прилагане на вашите уникални предпочитания за редактиране чрез ръчно редактиране. Неща като покриване на петна, подчертаване на косата, освежаване на уморени очи и нанасяне на грим могат да се правят безпроблемно в това приложение.

За ретуширане можете да използвате инструмента за преоформяне, за да направите веждите, устните и косата си да изглеждат плътни и тънки. Освен това ви позволява да избелите не само зъбите си, но и роклята или маратонките си.

Изтегляне за: Android | iOS

Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom е надеждно приложение за редактиране на снимки и видео, пълно с инструменти и филтри за редактиране на зашеметяващи изображения. Тези лесни за използване инструменти ви позволяват да експериментирате с филтри на камерата, да премахвате нежелани обекти от снимките и да настройвате фино фона, за да редактирате бързо снимките в движение.

  Как да деактивирате проверката на версията за разширения на Gnome

Неговите безплатни предварителни настройки и филтри за снимки поддържат бързо редактиране, докато неговата адаптивна AI технология може да препоръча 200+ предварителни настройки за невероятни изображения. Прецизните плъзгачи на Adobe Photoshop Lightroom могат да ретушират настройки като контраст, акценти, експозиция и сенки.

Неговият миксер на цветове, инструменти за градиране на цветовете, подобрител на снимки и разширени режими на заснемане допринасят за зашеметяващо редактиране на снимки.

Изтегляне за: Android | iOS

Последна светлина

Ако търсите бързо и лесно приложение за редактиране на снимки, време е да опитате Afterlight. Това приложение се предлага с опростен дизайн, но мощни и бързи инструменти, за да ви осигури желания вид.

Разполага с 15 уникални инструмента за настройка за безпроблемно подобряване на изображението. Можете дори да използвате неговите 27 оригинални филтъра, които могат да бъдат коригирани според вашите изисквания.

Afterlight също има инструмент за изрязване с 15 предварително зададени настройки. Има и инструменти за завъртане на изображения, приплъзване и изправяне, заедно със 77 опростени и регулируеми рамки, които можете да използвате за публикации в Instagram.

Изтегляне за: Android | iOS

Polarr

Повишете естетиката на вашите снимки с помощта на усъвършенстваното приложение Polarr, базирано на AI. Тук можете да редактирате цвета на вашите снимки, да добавяте наслагвания по ваш избор или да промените AI технологията, за да промените определени обекти.

Това приложение има голяма колекция от филтри, предоставени от потребителите на приложението. Можете лесно да търсите, за да намерите модерни филтри и да ги приложите към снимката си. Тези филтри могат да се използват за добавяне на AI обекти (фон, човек, животни), ретуширане на форми на лица и други корекции като светли цветове, ефекти, тон, детайли и зърнистост.

Освен това функциите за производителност като разпознаване на лица, пакетно експортиране на изображения и сегментиране на AI обекти правят това приложение единствено по рода си.

Изтегляне за: Android | iOS

Завършване📱✨

Приложенията за редактиране на снимки дават възможност както на професионалните, така и на начинаещите мобилни фотографи, като скриват недостатъците в техните снимки и правят снимките зашеметяващи. Тези приложения ви позволяват да извършвате много редакции, като корекция на цветовете, настройка на яркостта и много други.

Тук сме изброили някои най-добри приложения за редактиране на снимки, които можете да инсталирате на вашите устройства с Android и iOS.

Може също да искате да прочетете за инструментите за преоразмеряване на изображения за социални медии.

x