10 най-добри места за получаване на наслагвания за поток

Търсите атрактивно изглеждаща настройка на потока? Можете да опитате наслагвания на потоци от най-добрите източници, описани в тази статия.

Предаването на живо се превърна в кариера в поп културата. От игри до образование и всичко между тях, има милиони канали за поточно предаване на живо в платформи за видео споделяне като YouTube, Facebook, Twitch и др.

От всички тези канали за поточно предаване на живо някои изглеждат готино и креативно различни от други. Тъй като те използват наслагвания на потока. Някои от тези канали също имат изумителни абонати.

Продължете да четете, за да научите тайните на наслагването на потоци, как да го използвате и най-добрите инструменти за получаване на привличащи вниманието наслагвания на потоци онлайн.

Какво представляват наслагванията на потока?

Наслагванията на потока са комбинация от графични елементи като джаджи, полета за чат, призиви за действие (CTA), рамки за картина в картината, граници на камерата и др. Тези елементи, ако са организирани артистично, подобряват външния вид на вашите потоци на живо в YouTube, Facebook Gaming и др.

Поточното наслагване, подобно на други графични наслагвания, плава върху видеото на живо, което излъчвате. За най-добро изживяване и визуализация трябва да използвате инструмент за излъчване на живо като OBS Studio, Restream, XSplit Broadcaster и др.

Тъй като манията за поточно наслагване на съдържание нараства бързо, дизайнерите на графично съдържание вече излязоха с анимирани наслагвания.

Някои популярни наслагвания на поток съдържание са:

 • Стингър преходи
 • Рекламен или видео рекламен банер
 • Банер „Потокът на живо е офлайн“.
 • Сигнали за предстоящо предаване на живо
 • Поточно предаване на екрани
 • Граница на уеб камера
 • Етикет на потока
 • Наслагване на заглавка

Защо може да искате да използвате наслагвания на поток?

 • Наслагващите се графики показват, че сте технически разбиращ стриймър и сте в течение с най-новите събития в света на стрийминг на живо на игри.
 • Наслагванията на потока понякога функционират като кука, която задържа публиката ви в потока на живо.
 • Такива плаващи графики са чудесен начин за показване на спонсорско съдържание, лого, съобщение и т.н. Спонсорът ще получи съобщение, че приемате спонсорството сериозно.
 • Вашето наслагване на потока функционира като съдържание за разпознаване на марката върху видео съдържанието.
 • Разширените наслагвания на потока ви помагат да увеличите ангажираността с абонатите и премиум членовете, като показват хоризонтален или вертикален тикер, когато потокът е на живо.

Как наслагванията на потока подобряват изживяването при поточно предаване?

Наслагванията на потока добавят усещане за креативност и технология към вашия поток на живо. Младото население, което обича игрите и поп културата, особено харесва подобни наслагвания. Повечето стриймъри и абонати казват, че наслагванията увеличават изживяването при гледане на поток.

Ето някои причини:

 • Наслагванията разграничават действителното съдържание от разсейващите елементи като реклами, промоция на марката, чатове за онлайн игри, CTA, бутони за абониране и др.
 • В Twitch е задължителна култура да използвате наслагване, за да брандирате канала си по различен начин от останалите.
 • Когато няколко канала предават една и съща игра, можете да идентифицирате някои уникални канали по техните наслагвания на потока.
 • Абонатите могат лесно да разберат състоянието на канала, като видят наслагването „Потокът на живо е офлайн“.
 • Можете да обявите всеки предстоящ поток в областта за уведомяване на наслагването, така че повечето абонати да могат да се присъединят към потока на живо, когато стартирате на живо.
  Можете ли да промените къщата в Wizarding World House Quiz?

Как да намерите и използвате най-добрите наслагвания на потока

Първо, вижте някои от най-добрите стриймъри на Twitch или YouTube, които използват наслагвания на потоци. За вдъхновение вижте каналите на Twitch на Night Blue 3, Tfue, Shroud, Ninja и др.

В повечето портали за поточно наслагване, споменати по-долу в тази статия, ще намерите филтри, за да стесните търсенето си до конкретни дизайни на наслагвания.

След като се регистрирате за който и да е редактор на наслагване на поток, следвайте тези стъпки, за да използвате наслагването:

 • В редактора за наслагване изберете играта и добавете други елементи като CTA полета, полета за чат, картина в картина и т.н.
 • Добавете прякора си за поточно предаване или името на марката YouTube/Twitch.
 • Редакторът ще създаде насложен URL адрес. Копирайте връзката.
 • Отидете до вашето приложение за стрийминг като OBS и въведете URL адреса като плъгин източник на браузъра.
 • След това приложението за излъчване ще създаде приспособление за наслагване, което можете да пуснете на екрана на потока, за да завършите процеса на настройка.

Сега намерете по-долу някои уебсайтове за наслагване на потоци, където можете лесно да получите стотици насложени графики, от които да избирате:

Streamlabs

Всичко-в-едно софтуерът за стрийминг на живо Streamlabs идва с различни дизайни за стрийминг, включително огромна библиотека от наслагвания на потоци. Темите и наслагванията за десктоп на Streamlabs са подходящи за Facebook, Twitch и YouTube.

Библиотеката за проектиране на потоци улеснява изключително лесното изследване на нейното съдържание чрез филтърни групи. Можете да избирате от опции като Тенденции, Най-инсталирани и Новодобавени.

Докато повечето платформи за наслагване на поток се фокусират върху теми, свързани с игри, Streamlabs хоства всички видове наслагвания, вариращи от IRL събития до общи и всичко между тях.

Визуални елементи от Impulse

Ако сте използвали наслагвания във вашия поток на живо от OBS Studio от дълго време и не получавате достатъчно очи, можете да опитате Visuals By Impulse. Неговият интелигентен механизъм за проектиране на наслагвания ви помага да създавате наслагвания от студиен клас за няколко минути.

Тук можете да изберете основна тема за наслагване и да я персонализирате в редактора за наслагване на Visuals By Impulse. Редакторът съдържа готови за използване графични елементи, граници, CTA, анимации и произведения на изкуството, които можете просто да плъзнете и пуснете върху основния дизайн.

Някои от най-продаваните наслагвания на тази платформа са:

 • Пакет за анимиран поток
 • Приспособление за кутия за чат ChatID
 • Hype meter
 • Пакет Valor Essentials поток
 • Slate stream пакет

Понастоящем можете да наемате само редактори на наслагвания от тази платформа за персонализиране на наслагвания. Следователно трябва да платите отделно за услугата за персонализиране.

Canva

Понякога може да искате да проектирате своето наслагване на Twitch от нулата или да използвате някои основни шаблони и да ги персонализирате. За тези цели трябва да опитате Canva.

Библиотеката за наслагване на Twitch на Canva съдържа както статични, така и анимирани шаблони за дизайн. Просто изберете този, който харесвате, и започнете да редактирате в редактора Canva. Ако избирате който и да е шаблон за наслагване на Twitch с етикет Pro или иконата на короната, трябва да платите, за да изтеглите окончателния дизайн.

Освен Pro дизайните, останалите са безплатни и можете да ги изтеглите в различни формати като JPEG, PNG, GIF и MP4. Има друго ограничение за изтегляне за безплатни потребители на Canva. Не можете да изтеглите SVG формат на наслагването на Twitch, освен ако не сте професионалист или не платите еднократна такса за изтегляне.

  13 решения за управление на разходите за малки и големи предприятия

Допълнително съдържание, което можете да добавите към вашето наслагване на Twitch от редактора Canva, са форми, линии, стикери, рамки, мрежи и т.н.

StreamElements

StreamElements е решение за наслагване, което ви позволява да съхранявате графични елементи и други активи в облака. Следователно, настройването на стримерите отнема само няколко секунди, преди да се пуснат на живо. Освен това можете лесно да използвате едно и също наслагване от различни устройства.

Като изберете да използвате формуляр за наслагване тук, можете да го персонализирате като идентичност на вашата марка. Както начинаещи, така и опитни стримери използват тази услуга. Тази безплатна платформа ви позволява да избирате от широк набор от теми за създаване на наслагване.

Има редактор, в който можете без усилие да създавате, редактирате, управлявате, копирате и персонализирате наслагванията си. Можете да използвате тези наслагвания на YouTube, Trovo, twitch и Facebook Gaming.

Ако искате, изборът на универсална тема е най-добрата идея, тъй като ви помага при брандирането и е полезна при създаването или актуализирането на вашия социален профил. Потребителите обаче могат също така да избират своите наслагвания, панели, сигнали и т.н. за стрийминг.

FairlyOddStreamers

В случай, че се чудите как да се представите пред публиката си по време на стрийминг на живо, FairlyOddStreamers има идеалното решение. На тази платформа за агрегиране можете да намерите насложен дизайн, който представя вашата личност и марка.

Има както безплатни, така и премиум ресурси, но платформата твърди, че премиум графиките определено са по-добри от безплатните и също така ви представят като сериозен стриймър на вашите последователи.

На тази платформа получавате девет уебсайта, от които можете да изтеглите наслагването за вашия канал или страница. Докато някои ви предоставят само наслагвания, други предлагат пакети за поточно предаване, които съдържат множество елементи. Можете да използвате тези елементи в YouTube, Twitch, Trovo и Facebook Gaming.

Въпреки че дизайните са добре организирани, за да ви помогнат лесно да намерите любимото си наслагване, можете също да ги сортирате по различен начин, за да намерите бързо нещо, което отговаря на вашите нужди.

StreamSpell

Магазинът на StreamSpell е страхотно място за получаване на безплатни и платени наслагвания. От тук можете да изтеглите първокласни наслагвания, оптимизирани за Twitch, Facebook Gaming и Youtube. Преди всичко те са съвместими с различни софтуерни приложения за стрийминг като StreamLabs Desktop, OBS Studio и StreamElements.

Тук получавате набор от теми за наслагване като аниме, сладко, мрачно, електронни спортове, научна фантастика, ретро, ​​празници, League of Legends, World of Warcraft, MMORPG, Genshin Impact, ужаси и др.

Можете също така да сортирате наслагванията, налични на този уебсайт, по най-продавани, най-висока и най-ниска цена, азбучен ред във възходящ и низходящ ред и най-нови.

Докато избирате пакет за стрийминг, можете да проверите цялата необходима информация за него, включително поддържани инструменти, поддържани платформи, съдържанието на пакета и наличните версии.

Мрежа за проследяване

Да бъдеш активен стриймър в социални медии означава, че вече трябва да се справяш с много натиск всеки ден. Ако не искате вашите изтъркани и скучни наслагвания да привлекат вниманието на онлайн тролърите, трябва да изберете Tracker Network.

Тук можете да намерите джаджи за стрийминг за популярни игри, включително Call of Duty, Battlefield V, Valorant, Fortnite, Rainbow Six: Siege, Apex Legends, Destiny 2, Rocket League и много други. Освен това потребителите могат да персонализират наслагванията с цветове и оформления, съответстващи на тяхната марка.

Наслагванията, които ще намерите в Tracker Network, са не само безплатни, но и лесни за използване от всеки. След като конфигурирате наслагването, можете незабавно да започнете поточно предаване и зрителите ще получат актуализирана статистика за него.

  Как да търсите някого в Tinder

Създател на потоци

Геймърите и влиятелните лица в социалните медии, които искат да създават персонализирани графични елементи за стрийминг, трябва да се насочат към Stream Maker. С помощта на този инструмент можете лесно да генерирате наслагвания по поръчка.

За това не е необходимо потребителите да имат отлични умения за графичен дизайн. Просто изберете която и да е тема, изберете любимите си цветове, въведете потребителското си име и прикачете акаунти в социалните медии. Този софтуер автоматично ще създаде персонализирано наслагване за вашия поток.

Освен това не е необходимо да преминавате през какъвто и да е процес на настройка, тъй като този инструмент може да бъде достъпен направо от вашия браузър. Предлага теми за наслагване за типове като по време на игра и лоби.

Има и опция за показване на вашите акаунти в социални медии в YouTube, Facebook, Twitter и Instagram, като ги прикачите към наслагванията.

WDFLAT

Стриймвате ли в Twitch, YouTube и Facebook Gaming? Време е да направите вашите потоци по-привлекателни и интересни за вашите последователи с безплатните WDFLAT наслагвания.

Докато избирате любимото си наслагване, можете да изберете типа дизайн от PNG, PSD, анимация и редактиране онлайн, за да намерите бързо тези, от които се нуждаете. Изтеглянето на тези наслагвания отнема секунди без никакво време за изчакване. В резултат на това можете да започнете поточно предаване с тези наслагвания след минута.

Що се отнася до количеството, WDFLAT ви предлага повече от 150 наслагвания, които можете да персонализирате, както сметнете за необходимо. Тази платформа предлага и онлайн редактор, където можете да персонализирате наслагванията с цвят, текст, стил на шрифта, размер на шрифта, икона за стрийминг, име на социална медия и данни.

StreamShift

Ако сте създател на съдържание, StreamShift е платформата, където можете да получите разнообразие от поточни активи, включително наслагвания на поток. Той предлага голям брой персонализирани наслагвания на потоци, които можете да използвате като безпроблемен дизайн на потоци в много платформи за поточно предаване на живо.

Когато стримерите изберат да използват тези наслагвания, те могат да персонализират наслагванията в зависимост от тяхната уникална индивидуалност и цветовата схема на марката. Тук можете да получите безплатни и платени наслагвания, проектирани от експертни професионалисти, следователно можете да сте сигурни в качеството на продуктите, които получавате на тази платформа.

Също така, няма нужда да отделяте време за макети и ревизии. Отнема само няколко секунди, за да изтеглите и инсталирате тези наслагвания, които поддържат YouTube и Facebook Gaming.

Обобщавайки

Сега знаете къде да получите някои необикновени наслагвания на потоци за вашите потоци на живо в YouTube, Twitch, Facebook Gaming и др.

Статията очертава както безплатните, така и платените платформи. Можете да изпробвате този, който отговаря на бюджета на канала ви за поточно предаване на живо и творческия ви стил.

Може също да се интересувате от най-добрия софтуер за стрийминг на живо и най-добрите платформи за стрийминг на игри на живо, за да създадете успешен канал в YouTube или Twitch.

x