Трябва ли да отмените WWE Network?

WWE е акроним на World Wrestling Entertainment, която е американска медийна и развлекателна компания, популярна за телевизионно излъчване на безвредни кеч мачове. Тези мачове са популярни по целия свят и хората обичат да ги гледат. Можете да гледате тези мачове на вашия телевизор, като се абонирате за канала на WWE Network. Ако нямате телевизор или искате да го гледате на вашия смартфон или компютър, можете да се абонирате за WWE Network онлайн, където можете да гледате съдържанието по ваш избор. За хората, живеещи в Съединените щати, трябва да се абонирате за услугата за стрийминг на Peacock, защото WWE затвори и премести услугите си в Peacock. Ако имате съмнения относно абонамента за WWE, тази статия ще ви помогне с това. Ще ви помогне да научите дали трябва да отмените WWE Network или не и как можете да получите безплатната версия на WWE Network. Също така ще ви помогне да разберете дали мрежата на WWE ще се отмени автоматично и безплатна ли е мрежата на WWE на Peacock или не.

Трябва ли да отмените WWE Network?

Продължете да четете по-нататък, за да разберете дали трябва да отмените мрежата на WWE в САЩ и други страни в подробности. Но преди това нека научим колко е абонаментът за WWE в следващия раздел.

Колко струва абонаментът за WWE?

За Съединените щати WWE премина към стрийминг услуги на Peacock. Така че трябва да закупите абонамента за WWE там, който ще ви струва $9,99 на месец за стрийминг без реклами. Освен това можете да гледате мачове на живо, за които трябва да платите $4,99 pay-per-view. Но можете да гледате други вече предавани мачове под цената на абонамента.

  Как да търсите текста в множество PDF файлове, без да ги отваряте

Как можете да получите безплатната версия на WWE Network?

Можете да гледате част от съдържанието безплатно, като посетите уебсайта на WWE, докато за да гледате друго съдържание безплатно, трябва да се регистрирате. За да се регистрирате в мрежата на WWE, изпълнете следните предстоящи стъпки:

1. Посетете WWE мрежа уебсайт във вашия браузър.

2. Щракнете върху Абонирайте се сега.

3. Въведете вашия имейл и нова парола и щракнете върху СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ.

4. Въведете вашето име и фамилия и щракнете върху НАПРЕД.

5. Въведете вашия адрес и държава и щракнете върху НАПРЕД.

6. Щракнете върху опцията Кредитна/Дебитна карта и въведете данните за вашата карта.

7. Кликнете върху ПОТВЪРЖДАВАНЕ и сте свободни да гледате съдържанието.

Ето какво можете да направите, за да получите безплатната версия на WWE Network. Продължете да четете, за да научите дали трябва да отмените мрежата на WWE.

Все още ли имате нужда от WWE мрежа?

Не, в САЩ мрежата на WWE не действа като отделна мрежа. Вместо това те са се преместили изцяло в Услуга за стрийминг на Peacock. Не е необходимо да се абонирате за мрежата на WWE. Можете просто да получите своя абонамент за Peacock и заедно с друго съдържание, можете да се насладите на гледане на съдържание от мрежата на WWE на устройство по ваш избор. Но трябва да закупите абонамент, който може да варира от $4,99 до $9,99.

Защо WWE мрежата се затваря?

Единствената причина мрежата на WWE да се затвори е, че за мрежата на WWE става все по-трудно да поддържа осигуряването на мрежовите операции, тъй като те също са независима компания. И така, те решиха да направят партньорство с Peacock, за да продължат да предават съдържанието си и да им помогнат да поддържат услугите си, така че да не загубят своите абонати.

Ще се отмени ли автоматично мрежата на WWE?

Не, WWE Network няма да се отмени автоматично. От 4 април 2021 г. мрежата на WWE се премести изцяло в Peacock. Вашият абонамент за мрежата на WWE няма да бъде анулиран. Вместо това няма да можете да гледате мрежата на WWE, освен на Peacock, ако живеете в Съединените щати.

  Как да работим с променливи в Bash

Трябва ли да отмените WWE Network?

Всички програми на WWE са преместени в услугата за стрийминг на Peacock в САЩ. Така че за тези потребители в САЩ техният текущ абонамент за мрежата на WWE няма да работи за гледане на събития и предавания на WWE на Peacock. В противен случай потребителите извън САЩ могат да се наслаждават на гледането на мрежата на WWE на своите устройства. И ако искат, могат да анулират абонамента си за мрежата на WWE по всяко време.

Какво се случва, ако анулирате мрежата на WWE?

Ако анулирате абонамента си за мрежата на WWE, няма да можете да гледате любимите си мачове и събития на WWE. Ако живеете в САЩ, анулирането на абонамента за WWE Network е добър избор, защото дори и да имате абонамента за мрежата, няма да можете да го гледате. Все пак е преместен в Паун. Потребители извън САЩ няма да могат да гледат съдържанието, ако анулират своя абонамент за мрежата на WWE.

Защо WWE мрежата премина към Peacock?

WWE Network беше независима мрежа, чиято оригинална рамка беше проектирана от BAMTech, която се оказа супер ефективна. Поради това броят на абонатите, които гледат мрежата на WWE, започна бързо да нараства. Но поради липса на служители и поддръжка, ставаше все по-трудно за мрежата на WWE да поддържа операциите си. Така те решават да си партнират с Peacock, който прояви интерес. И те се регистрираха с Peacock и на 18 март 2021 г. мрежата на WWE беше преместена в Peacock.

Кога мрежата на WWE се премести на Peacock?

На 18 март 2021 г. мрежата на WWE започна да се мести в Peacock. Първоначално само няколко мача и събития на WWE бяха достъпни на Peacock. Но с течение на времето ще можете да гледате повече съдържание на живо на Peacock.

Peacock има ли цялата WWE мрежа?

Не, в момента Peacock няма цялото съдържание на мрежата на WWE. Но скоро ще можете да ги видите в Peacock. Peacock Premium предлага малко платено съдържание на живо на WWE, както и вече предавани мачове и събития по ваше време. Прочетете тази статия от самото начало, за да научите дали трябва да отмените мрежата на WWE.

  Използвайте Smartsheet за автоматизиране на процеси, управление на проекти и проследяване на задачи

WWE мрежата безплатна ли е на Peacock?

Не, мрежата на WWE не е безплатна за Peacock. Трябва да закупите премиум плана на Peacock, за да продължите да гледате любимите си събития и мачове в мрежата на WWE. Peacock предлага малко безплатно съдържание за гледане, но мрежата на WWE не е включена в това. Можете да платите такса от $4,99, за да гледате всяко събитие на WWE pay-per-view на живо, или можете да платите месечните $9,99 за WWE на живо без реклами върху премията на Peacock и вече предавани епизоди и събития за целия месец.

Можете ли да гледате Monday Night Raw на живо по Peacock?

Не, в момента не можете да гледате понеделник вечер сурово на живо по Peacock. Но ще можете да го гледате в бъдеще. Можете да гледате излъчените преди това епизоди на Monday Night Raw на Peacock Premium, както и други епизоди на WWE. Можете да закупите пакет на живо на WWE за $4,99, където можете да гледате на живо всяко събитие на WWE pay-per-view, с изключение на Raw.

***

Така че, надяваме се, че сте разбрали дали трябва да отмените мрежата на WWE. Можете да ни уведомите за всякакви запитвания или предложения относно всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x