Топ 5 на най-добрите PC Cleaner за Windows 11, 10 – [2023 List]

В тази цифрова ера лаптопите и компютрите са като част от нашето ежедневие. Можем да кажем, че сме зависими от тези устройства, точно както всяка информация, от която се нуждаем, те ни предоставят, ако искате малко забавление в живота си, те ще ви помогнат и най-вече тези устройства повишават нашата продуктивност в ежедневието ни. Лаптопите и компютрите не само ни свързват с глобална общност, но също така ни позволяват да покажем нашата креативност и талант.

Докато използваме тези устройства, трябва да поддържаме оптималната производителност и издръжливост на компютрите и лаптопите. PC Cleaners също подобряват живота на вашия компютър и правят скоростта и производителността на кеширането на вашата система актуални. Компютърните почистващи средства предпазват системата от вируси, бъгове и злонамерен софтуер да заразят вашите важни официални данни, както и вашите данни. Тези почистващи препарати също са ефективни за подобряване на скоростта на вашия компютър и повишаване на производителността на работата ви. Те играят жизненоважна роля за поддържане и дълготрайна производителност на вашия компютър и остават надеждни, отзивчиви за вашата система.

Има много безплатни програми за почистване и оптимизиране на компютър, които предлагат по-добра и по-бърза работа на системите, но не всички отговарят на изискванията. Ето защо изпробвахме много от най-популярните опции и събрахме тези, които вярваме, че ще осигурят забележимо повишаване на скоростта на вашия компютър, премахване на нежелани файлове, оптимизиране на настройките и по-добра производителност с издръжливост. В тази тема ще изброим 5-те най-добри софтуера за почистване на компютър за Windows 10, включително безплатен и платен софтуер.

Списък с най-добрите средства за почистване на компютър за Windows.

1. Advanced SystemCare:

Advanced SystemCare е обширна помощна програма за компютър, която е опитна в сканирането, премахването на нежелани файлове и оптимизирането на много важни аспекти на вашата система. Основната цел е да се справят с всички проблеми, които затрудняват вашия компютър. Това включва не само организиране на неорганизирани файлове, изчистване на злонамерен софтуер и коригиране на невалиден достъп, но също така подобряване на производителността на вашия компютър и повишаване на скоростта на интернет, за да подобрите цялостното си компютърно изживяване.

  Коригиране на наслагването на произхода, което не работи в Windows 10

Свали сега

Advanced SystemCare cleaner е лесно за използване и информативно приложение, което почиства, конфигурира и оптимизира вашия компютър с Ai Mode. Това почиства вашия компютър и прави персонализиран план за сканиране и премахване на нежелани файлове, неподходящи регистрационни файлове и кешове и защитава вашата система от вредни приложения, инструменти, браузъри и дори вашата собствена Windows система на трети страни.

Advanced SystemCare също така помага на вашата система да постигне оптимална скорост, липсва дефрагментиране от много други програми, работещи зад вашата система, и прави вашето сърфиране безопасно чрез почистване на следи и блокиране на подозрителни процеси.

  Как да свържете телефона си към Windows 10

2. Microsoft PC Manager:

Microsoft PC Manager е мощен инструмент за почистване на компютър, създаден от Microsoft, за да покрие аспекта на Windows. Microsoft направи тази програма за почистване, за да защити компютрите просто и надеждно. Тази програма за почистване почиства вашата система и освобождава места чрез премахване на зловреден софтуер и кешове, за да подобри производителността на вашата система.

Свали сега

Съхранението е проблемът, който понякога се отразява зле на системата, но тази програма за почистване дава на вашия компютър функция за управление на големите ви файлове и също така поддържа вашата система, за да освободи място за съхранение за вас. Можете да намерите и отстраните проблеми в един момент за сканиране и изчистване на заплахи с едно щракване. Вашата система ще бъде напълно защитена със защита на Windows през цялото време.

3.CCleaner:

CCleaner е едно от другите популярни приложения за почистване на компютър, които можете да използвате, за да оптимизирате производителността на компютъра си, да управлявате работещи програми, да почиствате системните кешове и да премахвате нежелани файлове. Можете да използвате тази програма за почистване, за да увеличите производителността на вашия компютър, да защитите вашите лични или важни данни и да увеличите скоростта на интернет.

Свали сега

4. Ощипване Ремонт:

Tweaking Repair е най-добрият инструмент за вашия компютър. Това е предназначено да коригира много от често срещаните проблеми, които могат да направят вашата Windows система оптимизирана. Тези проблеми могат да включват неорганизирани настройки, грешки, злонамерен софтуер в системата, проблеми със скоростта на интернет, актуализации на Windows и дори грешки в защитната стена на Windows.

  Как да изтриете актуализация на Windows 10, изтеглена във вашата система

Свали сега

Предимно злонамерен софтуер или лошо инсталирани програми могат да заразят системата ви, карайки я да работи дефрагментирано. Въпреки това, с Tweaking Repair можете да накарате вашата система да работи правилно и ефективно за дълготрайна издръжливост.

5. Ashampoo WinOptimizer:

Ashampoo WinOptimizer е страхотен инструмент за вашия компютър! Този компютърен оптимизатор не само оптимизира скоростта или производителността на вашия компютър, но също така премахва ненужни и злонамерени файлове, изчиства кеш паметта и повишава скоростта на вашия интернет, за да подобри издръжливостта на вашия компютър.

Свали сега

Ashampoo WinOptimizer също почиства папката за стартиране за миг и прави повече дисково пространство за вашия компютър. Това е перфектната помощна програма за почистване, за да направи вашия компютър по-бърз и свободен от следи от сърфиране в мрежата и да защити поверителността ви с функции за изтриване, криптиране и опции за безопасност на файлове.

Заключение:

Както всички знаем, компютрите и лаптопите са част от нашето ежедневие. Така че трябва да предприемем стъпки за поддържане на тяхната производителност и оптимизиране с помощта на добър PC Cleaner е важно за оптимизирана производителност на системата. В тази статия сме описали пет безплатни програми за изтегляне на PC cleaner за Windows.