Топ 13 на най-добрите алтернативи на SolarMovie за гледане на филми онлайн

Във времена като днешните, когато излизането е надценено и гледането на филми, телевизионни сериали, онлайн видеоклипове и повече цифрово съдържание е станало модерно, гледането на всички развлекателни неща на една платформа е толкова удобно. Един такъв мултисервизен сайт е SolarMovie, който е торент уебсайт, където можете да гледате любимите си стрийминг предавания, чисто нови издания и всички видове онлайн съдържание безплатно и без регистрация.

Най-добрите алтернативи на SolarMovie за гледане на филми онлайн

SolarMovie е един от най-добрите и популярни сайтове, където можете да намерите всичко най-ново онлайн, включително филми и предавания. Заедно с това сайтът предава и най-новата музика. През последните няколко години получи огромно одобрение от публиката, която обича да тегли филми и файлове от подобни сайтове. Най-добрата част за сайта е, че включва филми, които са първокласни и все още в кината, което го прави достъпен за потребители, които искат да бъдат в крак с всички най-нови неща. Освен всички хубави неща за него, имаше някои сигнали за SolarMovie, което го прави не напълно надежден сайт.

Както може да се очаква, забавлението за публиката трябва да продължи, ако не SolarMovie, тогава някой друг комфорт спира, когато получавате цялото съдържание под един покрив. В такъв случай ние ви предлагаме перфектно ръководство със списък с най-добрите алтернативи на SolarMovie. Така че, маркирайте и прочетете пътя си през всички налични опции и техните функции, различни от SolarMovie.

Има много опции, които ще намерите в интернет като заместител на SolarMovie, но повечето от тях са оригинални и могат да ви накарат да имате правни проблеми. Но ние сме тук с някои легитимни и напълно безопасни сайтове, където можете да се насладите на любимото си развлекателно предаване или филм, без да се притеснявате за безопасността на вашето съдържание. И така, нека започнем с нашия първи и един от най-харесваните сайтове за стрийминг, Tubi.

1. Туби

Туби е известна безплатна американска услуга за стрийминг, която предлага съдържание при поискване. Можете да гледате голямо разнообразие от филми и над 40 000 телевизионни предавания за неограничен период от време. Можете да предавате поточно видео съдържание на Tubi, което е достъпно безплатно на устройства, включително Smart TV, телефони с Android, iOS, Web, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Xfinity X1 и PlayStation.

 • Това е 100% законен сайт за неограничен стрийминг, който спечели много потребители през годините, всичко това заради безплатното му използване на множество стрийминг устройства.
 • Единствената уловка за Tubi е, че това е сайт, поддържан от реклами, където непременно ще попаднете на реклами в безплатно излъчване, отколкото докато гледате B-филми на Tubi.
 • Този модел без абонамент успя да създаде доста вълнение за него.
 • С три основни категории съдържание на Tubi, включително класически филми, телевизионни сериали и B-филми, той със сигурност ще ви привлече с прилично подредения си списък от предавания и филми.

2. Вуду

Ако търсите филмови сайтове като SolarMovie, но с доброкачествено съдържание, тогава Вуду е следващото име в списъка с най-добрите алтернативи на SolarMovie. Това е американска услуга за стрийминг, която предлага безплатно, както и платено съдържание на своя уебсайт. Наред с платеното съдържание, което можете да гледате по всяко време и на всяко устройство, сайтът е известен с това, че предава безплатни филми, но с изключение, което са рекламите. Ако нямате нищо против някои реклами, тогава вие сте в пътуването с Vudu.

 • Има голямо разнообразие за медийните фенове, включително нови издания, които можете да гледате във Vudu, дори преди да се появят на други цифрови платформи.
 • Заедно с него рубриката „Все още в кината“ е задължителна за всички филмови фанатици.
 • Независимо дали решите да наемете филм или да гледате безплатната секция, която се поддържа от реклами, Vudu определено ще бъде перфектната опция за вас.

3. Popcornflix

Следващото име в списъка със сайтове, подобни на SolarMovie, е Popcornflix. Popcornflix е платформа за стрийминг при поискване, която може да се използва на множество устройства, включително Android, iOS, плейър за стрийминг Roku и др.

 • Уебсайтът предлага безплатно и легално съдържание на своята аудитория.
 • От филми до телевизионни епизоди, можете да гледате всичко на Popcornflix, без да се притеснявате за месечен абонамент.
 • Този рекламно ориентиран уебсайт е професионалист в предоставянето на широк набор от развлекателно съдържание, което можете да гледате под един покрив.
 • Дори и с безплатни услуги, Popcornflix предлага качествено съдържание, което е смесица от масови предавания и недооценени такива.
 • За да се насладите на любимите си предавания в мрежата на Popcornflix или да използвате неговото приложение в движение на мобилния си телефон, така или иначе, Popcornflix има за цел да направи цифровото изживяване полезно за вас.
  Какво е задна вратичка и как да предотвратим вирусни атаки на задна врата?

4. Телевизия Плутон

Филмови сайтове като SolarMovie включват друго име и това не е нищо друго освен услугата over-the-top (OTT), притежавана и управлявана от Paramount Streaming, Телевизия Плутон. Pluto TV е безплатна за използване платформа за потребители, които обичат да гледат филми, телевизионни предавания, криминални предавания, новини, развлечения, спорт, игри и много други, всичко на едно гише.

 • Pluto TV предава повече от 250 канала и много телевизия и предавания по заявка, предлагайки разнообразие на публиката.
 • Най-добрата част за този сайт е, че той е достъпен в над 20 държави, което го прави лесно достъпен за широка аудитория, което също е една от причините за неговата популярност.
 • Можете да гледате някои невероятни предавания на Pluto TV от мрежи като MTV, Comedy Central, AMC, Nickelodeon и много други.
 • Като цяло, Pluto TV заслужава цялото ви време и внимание, като същевременно ви предоставя всички забавления безплатно!

5. Хулу

За разлика от SolarMovie, Hulu не е безплатна платформа, но със сигурност е изключително страхотна услуга за стрийминг на видео при поискване. Освен това е още един от филмовите сайтове като SolarMovie. Наличен в САЩ, Япония и Пуерто Рико, Hulu е един от популярните сайтове, използвани за поточно предаване на популярни телевизионни предавания. Тази услуга, базирана на абонамент, като Netflix, предоставя пет отделни профила за потребителите без допълнителни разходи.

 • Съдържанието на Hulu е законно за поточно предаване, след като сте платили абонамента.
 • Можете да гледате съдържание от различни мрежи на Hulu като BBC America, Fox, TLC, Animal Planet, Disney, FX и много други.
 • Въпреки че стриймингът на Hulu не е безплатен, той остава темата за разговори благодарение на разнообразието от съдържание за всички възрастови групи.
 • Той е категоризиран по подробен начин за потребители, които установяват Hulu като една от най-добрите услуги за стрийминг на видео в тези съвременни времена.

6. Amazon Prime Video

Друг един от филмовите сайтове като SolarMovie е Amazon Prime Video. Е, кой не е запознат с Amazon Основно видео? Почти всяко домакинство има поне един член на Amazon Prime и затова е в нашия списък с най-добрите алтернативи на SolarMovie.

 • Това е платена абонаментна услуга, която се предлага в множество страни по света и също е една от най-популярните платформи за цифров стрийминг.
 • Платформата има огромно разнообразие от съдържание, което е достъпно в нейните съперничества като Netflix, Hulu и Disney Plus.
 • Можете да предавате поточно вашите любими в пълно 4K качество веднага в Prime Video.
 • За хората с членство в Amazon Prime всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението Prime Video на надеждно интернет устройство, да влезете в акаунта и да започнете, като гледате качествено съдържание.

7. Netflix

Нетфликс и спокойствието е това, което кара публиката да изгледа цялото изключително съдържание на платформата наведнъж. Това е може би най-гледаната стрийминг платформа в света. Въпреки че липсват прилики между Netflix и SolarMovie, това е една от най-добрите алтернативи за SolarMovie.

 • Netflix е безопасен и забавен сайт, който предлага разнообразие от аплодирани предавания, документални филми, филми и др.
 • Ако обичате изживяване без реклами, Netflix е мястото за вас.
 • Освен това оригиналите на Netflix придобиха така необходимата популярност поради уникалното си съдържание.
 • Списъкът с добри предавания, достъпни за гледане в Netflix, е безкраен, така че не забравяйте да го проверите.

8. Hotstar

Hotstar е още едно известно име в стрийминг услугите, които са достъпни по целия свят. Това е един от филмовите сайтове като SolarMovie. Въпреки че не е безплатна услуга като другите опции, налични в уебсайтове като SolarMovie, тя със сигурност предоставя едно от най-добрите дигитални изживявания досега. Въпреки че Hotstar беше забранен в САЩ, наскоро беше направен официално достъпен там, включително в Обединеното кралство и някои други страни.

 • Hotstar ви позволява да предавате поточно повече от 10 000 часа филми със съдържание, налични на множество езици.
 • Наред с най-новите филми и предавания, Hotstar отразява и спортни събития на живо.
 • Някои от популярните предавания са достъпни изключително в Hotstar, което го прави задължителна цифрова платформа за поточно предаване.
 • Можете да гледате Hotstar на устройства като настолни компютри, мобилни телефони и таблети, в мрежата или чрез приложението Hotstar.
  Как да деактивирате предложенията на Siri на заключения екран на вашия iPhone

9. Пращене

пращене е друг в списъка с най-добрите алтернативи на SolarMovie. Основан е през 2004 г. и оттогава е чудесно място за поточно предаване на филми и предавания. Преди това собственост на Sony, Crackle сега принадлежи на Chicken Soup for Soul Entertainment. Това е платформа за стрийминг при поискване като много други и е безплатна за използване.

 • Сайтът се поддържа от реклами и се поддържа на множество устройства, което прави използването му още по-лесно.
 • На crackle можете да гледате няколко холивудски филма, които не са нарязани и нередактирани.
 • Освен оригинални филми и предавания, които можете да гледате тук, Crackle предава и много модерни предавания, включително Шерлок.
 • Както споменахме по-рано, въпреки че сайтът е безплатен за използване, се показват много реклами, когато предавате поточно видео на Crackle.
 • Crackle поддържа и други функции като родителски контрол, опцията за гледане по-късно и надписи, за да направи изживяването ви при гледане на филми по-добро.
 • Освен това има няколко предавания и филми, които можете да намерите само в Crackle, което прави съдържанието му изключително.
 • Разбира се, Crackle не е сам на пазара, но се отличава от останалите по свои собствени начини, така че не забравяйте да се насладите на малко време за стрийминг на Crackle.

10. Фрийви

Фрийви също е една от най-добрите алтернативи на SolarMovie. Това е услуга, поддържана от Amazon, известна преди като IMDb TV, както подсказва името, е безплатна платформа за стрийминг на видео. Досега може би сте разбрали, че свободата идва със своите недостатъци и това са рекламите. Въпреки че Freevee е услуга, поддържана от реклами, съдържанието на сайта е класическо и харесвано.

 • Freevee е чудесен вариант за включване в подобни сайтове на SolarMovie за неговия бизнес модел, който предлага както стари, така и скорошни филми и предавания.
 • Освен това към услугата са добавени няколко ексклузивни предавания, на които зрителите могат да се насладят.
 • Засега услугата е достъпна в САЩ и Обединеното кралство, но има разговори за разширяването й и в други страни.
 • Устройствата, които се поддържат от Freevee, включват мобилни телефони с Android, iOS, Roku и Smart TV.
 • Можете да се насладите на съдържание на Freevee, което е внесено и от други страни.
 • На всичкото отгоре има и колекция от телевизионни канали на живо, които излъчват съдържание 24/7 точно като кабелен телевизионен канал.
 • Като цяло, заедно с предоставянето на съдържание по заявка, Freevee ви предоставя изживяване като у дома със своята подобна на телевизия услуга.

11. Паун

NBCUniversal’s Паун е друго име, което може да се добави към най-добрите алтернативи на SolarMovie. Това е превъзходна американска услуга за стрийминг, която разполага с всички ваши любими под един покрив. Можете да гледате нови филми, хитови предавания, ексклузивни оригинали, спорт на живо, WWE и новини само на едно място.

 • За разлика от платените услуги, Peacock е напълно безплатна и поддържана от реклами услуга, която дава на своите зрители достъп до ограничено количество съдържание.
 • Ако искате да гледате ексклузивна драма на платформата, можете да се докопате до нейните две Premium нива.
 • Докато Premium TV е безплатна, можете да платите за Peacock Premium без реклами, които започват от $5/месец.
 • За да го изпробвате първо, можете също да изберете седемдневен безплатен пробен период.
 • Можете да се наслаждавате на Peacock в списък с устройства, които включват Apple, Google, Xbox, Roku, PlayStation, Xfinity, Chromecast и Smart TV.
 • Да не говорим, че Peacock се предлага в избрани страни, включително САЩ, Обединеното кралство, Ирландия, Германия, Швейцария, Австрия и Италия.
 • Ако искате изживяване като това на SolarMovie, определено можете да се насладите на базовата версия на Peacock, която предлага повече от 7500 часа филми и телевизионни предавания. Така че, насладете се на класиката с Peacock на вашия телевизор сега!
  Как да добавяте приятели в WeChat

12. YouTube

YouTube не е нова концепция за никого, хората я използват за поточно предаване на видеоклипове, музика и съдържание, което е достъпно по целия свят. Знаете ли обаче, че YouTube също предава поточно филми и телевизионни предавания? Да, въпреки че YouTube не е известен със стрийминг на пълнометражни филми, той може да бъде страхотно място за гледане на някои класики, и то безплатно.

 • YouTube, стартиран през 2005 г., е безплатен уебсайт за споделяне на видео, който е доста популярен.
 • Това е най-използваният сайт за гледане на видеоклипове и песни, но заедно с него хората се наслаждават и на филми в платформата.
 • Можете просто да търсите пълни филми в лентата за търсене, дадена в него, или да търсите този, който искате да гледате.
 • Заедно с него можете също да се насладите безплатно на някои класически телевизионни предавания в YouTube.
 • Ако искате изживяване без реклами, тогава YouTube стартира своята първокласна програма за членство, според която можете да гледате филми без прекъсвания.
 • Това е лесен за използване сайт, който е предварително инсталиран на повечето смарт телевизори. Така че, насладете се на 6 милиарда часа забавление всеки месец с един единствен YouTube.

13. CONtv

CONtv е още една от най-добрите алтернативи на SolarMovie. Това е раят за фанатиците на Comic-Con. Това е първата дигитална платформа, посветена на феновете на филмите Comin Con. Той също така предава поточно жанрови филми, телевизионни предавания и панели на живо направо от конвенцията към вашето устройство. Той е в списъка на уебсайтове като SolarMovie поради безплатната си услуга. В света на най-добрите стрийминг услуги, където можете да се докопате до невероятно и ексклузивно съдържание на Netflix, Prime Video и Hulu, CONtv ви предлага специална ниша, включително CONtv предавания, анимационни филми, научнофантастични филми, аниме, хоръри и много повече.

 • Наред с безплатната версия на сайта, можете също да се насладите на ексклузивно съдържание в платената му версия.
 • Неговата VIP версия струва $7/месец, е без реклами и предлага два пъти повече съдържание, отколкото в безплатната версия.
 • Друга функция, която го прави невероятен сайт за преяждане, са панелите му за предаване на живо на Comic-Con, така че да не се налага да чакате да бъдат качени в YouTube.
 • И така, всички изперкали членове, време е да блеснете и да си прекарате приятно с CONtv.

Списък с още няколко други филмови сайта като SolarMovie

Освен всички безплатни и законно безопасни сайтове за сърфиране, които са споменати накратко по-горе, някои известни, но не толкова законни сайтове също са били зад ъгъла. Разгледайте списъка по-долу за тях:

 • Vumoo: Това е безплатен уебсайт за стрийминг, където можете да гледате филми и телевизионни предавания с HD качество. Заедно с него можете да изтегляте безплатни филми без да е необходима регистрация.

 • Lookmovie: Lookmovie е друга платформа за гледане на уеб сериали и филми. Този безплатен уебсайт има съдържание от множество източници и може да бъде чудесна алтернатива за SolarMovie.

 • 123Movies: Можете да се насладите на списък с най-новите филми и предавания. Можете да гледате висококачествено съдържание безплатно тук.

 • Putlocker: Това е известен безплатен сайт за стрийминг, който няма реклами. Ако търсите изживяване без прекъсване и добро съдържание, тогава това е сайтът за вас.

 • YifyMovies: Друг сайт като Solarmovie предлага телевизионни сериали, филми и бързо изтегляне безплатно.

***

С развлекателната индустрия в своя пик, нови телевизионни предавания и филми ще продължат да идват. Освен това няма недостиг на страхотни сайтове за стрийминг в интернет, както се вижда от споменатите по-горе. С толкова много налични опции се надяваме, че можем да ви насочим добре към някои от популярните и най-добрите алтернативи на SolarMovie. Кажете ни кой сайт ви е харесал повече. За повече запитвания или предложения оставете вашите коментари в секцията по-долу.

x