Топ 11 на най-добрите приложения за тапети на Дисни за Android

Тъй като илюстрациите на Disney съществуват от почти век (компанията е основана през 1923 г.) и много от нас са израснали с някои от класиките, доста обичайно е да видите как приятелите и семейството използват тапети на Disney. Въпреки че продължава да залага на тях, като се има предвид, че усилията й са фокусирани върху Marvel и Star Wars, компанията наскоро загуби интерес към класиките, които й помогнаха да се превърне в медийната мощ, която е днес. В тази статия ще споделим 11-те най-добри приложения за тапети на Дисни и тапети за принцеси на Дисни за мобилни устройства, тъй като всяко от приложенията предлага най-доброто качество на живо тапет на Дисни.

Топ 11 на най-добрите приложения за тапети на Дисни за Android

Ако искате да персонализирате мобилния си телефон с безплатни приложения за тапети на Disney, по-долу сме споменали списъка с най-добрите приложения, налични в Play Store. Този списък включва и живия тапет на Disney.

1. ЗЕДЖ

Тапетите на Disney също са широко достъпни на ЗЕДЖ за Android устройства. Можете да намерите различни резултати, като напишете думата Disney в лентата за търсене в горната част.

 • Можете да избирате от тапети на герои на Дисни или замъка на Дисни, например. Когато намерите този, който харесвате, докоснете го, за да отворите следващата страница, където можете да изберете да го запазите или да го зададете като тапет.
 • Освен традиционния тапет, можете да използвате и видео тапет.
 • Има също мелодии и звуци за известяване, които можете да използвате от Disney. Просто трябва да докоснете бутона за възпроизвеждане, за да визуализирате звука и ако ви харесва, можете да го изберете и да докоснете иконата за изтегляне. Последната стъпка е, че просто трябва да изберете опцията, която ще бъде зададена като ваш тон на звънене или звук за известяване.
  Как да активирате или деактивирате значките с икона на приложението на Android

2. Принцеса тапет HD

Приложението Принцеса тапет HD има много възможности за избор, когато става въпрос за тапети на принцеси на Дисни. Опциите за тапети включват както индивидуални, така и групови снимки на принцесите на Дисни. Ако попаднете на такъв, който харесвате, можете да го запазите, използвате или да го поставите в списъка си с любими.

 • В горната част на приложението ще видите различни раздели. Можете да изберете своя тапет за принцеса от скорошен, представен, популярен и произволен.
 • Наличен е и споделен бутон, ако искате да споделите с някой, който би харесал тапета в приложението.
 • Приложението също предлага функции като можете да използвате приложението в тъмен режим, да получавате известия за тапети и да преглеждате три колони вместо две.
 • Това приложение е в списъка с най-добрите приложения за тапети на Disney поради своите функции и качество на изображението.

3. Анимационни тапети

Друго приложение в безплатното приложение за тапети на Disney е Карикатурен тапет. И ви предлага да избирате от различни герои. Приложението предлага само Мики като герой на Дисни, но като цяло той е любимият герой на всички. Ако искате да си починете от Disney, можете да разгледате герои от Warner Brothers и други.

4. Сладки тапети с Мики

The Сладък тапет с Мики приложението се фокусира върху тапети на Мики. Той също така ви предлага да изтеглите тапети на телефони, таблети и дори настолни компютри. Хубавото на това приложение е, че ако изтеглите един от тапетите, то ще ви предостави опцията да го изтеглите във валиден формат за вашия телефон, таблет или компютър с оптимална резолюция.

5. Тапети за супергерои 4K

Това е приложението, от което се нуждаете, за да персонализирате заключения екран и тапета на вашия смартфон, ако това, което наистина харесвате в Disney, са филмите на Marvel. Най-известните супергерои на Marvel, включително Iron Man, Spider-Man, Captain America, the Hulk, Ant-Man, Captain Marvel, Hawkeye, Vision, Black Widow, Black Panther, Doctor Strange и Star-Lord, са представени на голям брой фонове в HD и 4K качество Тапет за супергерои 4K.

  MyScript Stylus преобразува ръкописно въведено в цифров текст [Android]

6. Тапет за принцеса

Друго най-добро приложение за тапети на Дисни, където можете да намерите прекрасни илюстрации с реалистични покрития на принцеси на Дисни, е Принцеса тапет.

 • Освен това можете да изтеглите тапети и илюстрации на принцесите на Дисни с най-новото облекло, различни прически, аксесоари и др.
 • Неговият потребителски интерфейс е удобен и лесен за използване, защото всичко, което трябва да направите, е да докоснете дизайна, който харесвате най-много, за да го зададете незабавно като тапет на вашето устройство.

7. 1000+ анимационни тапети

Друго най-добро приложение за тапети на Disney с голям избор от тапети на Disney е 1000+ анимационни тапети. Можете да изтеглите тези тапети за принцеси на Дисни за мобилни устройства от това приложение.

 • Уебсайтът има повече от 300 дизайна: неограничен и уникален.
 • Техният потребителски интерфейс е прост и можете да разглеждате различните категории или просто да използвате интелигентния си браузър, за да намерите герой или филм по-бързо.
 • Освен това можете да избирате от разнообразие от краудсорсинг дизайни за филмови плакати, известни моменти и др.

8. Сладък тапет: Синя коала

Lilo & Stitch има собствено приложение за тапети Сладък тапет: Синя коала и Stitch могат да бъдат намерени във всички налични тапети. Повече от 200 различни тапети се предлагат от това приложение, което е от полза. След като го отворите, той също добавя няколко категории.

9. Анимационни тапети за фен изкуство – K

Основният мотив на Тапети за анимационно фен изкуство – K е да споделя изображения, които са вдъхновени от вселената на Дисни.

 • Всеки от тапетите разполага с ниво на красиви цветове и детайли. Следователно трябва да ги имате всички на мобилното си устройство.
 • Приложението предлага богат избор от опции, вариращи от скорошни епизоди на анимационни сериали и филми на Disney до класически произведения, които са дигитално реставрирани.
 • Освен това има различни модни тенденции, при които някои дизайни се открояват, включително kawaii, минимален, монохромен, многоцветен и др.

Той е посочен сред най-добрите приложения за тапети на Disney в резултат на всички тези функции.

10. Тапет на принцеса HD – 4K

Най-добрите дизайни на принцеси на Дисни са в базата данни на Принцеса тапети HD – 4K.

 • Можете да намерите официални и генерирани от потребителите изображения на платформата, които вярно следват линиите на оригиналното произведение на изкуството.
 • Освен това в илюстрациите има някои кросоувъри, като например принцесите Моана и Елза, които играят заедно в един прекрасен ден.
 • Най-добрата част е, че настройката на тапета няма да изисква много усилия; трябва да изберете дизайна, който искате, и да решите дали да го използвате като тапет или заключен екран.
 • Друга най-добра част от това приложение е, че можете да намерите жив тапет за принцеси на Дисни за мобилни устройства.
  Как да стартирате Android приложения на Linux

11. Филмови тапети Full HD / 4K

Aladdin, Beauty and the Beast, Cinderella, Dumbo, Maleficent, The Jungle Book и The Lion King са само някои от филмите на Disney, които имат жив тапет, наличен в приложението Филмови тапети Full HD / 4K. Можете да изтеглите тези тапети за принцеси на Дисни за мобилни устройства от това приложение.

 • Почти всички супергерои от най-известните филми са представени от Marvel, в допълнение към герои от DC като Батман, Супермен, Жената чудо, Жокера и Аквамен.
 • Това приложение има раздел Любими, където можем лесно да намерим всички предварително маркирани снимки като любими, за да ги имаме винаги наблизо, без да се налага да отваряме галерията.

***

Приложенията, споменати в горния списък, не са официални приложения на Disney, но ще ви осигурят невероятни тапети на Disney. Можете да опитате, като изтеглите всяко приложение, което е споменато. Освен това можете да превключвате от различни герои по всяко време. И така, кои най-добри приложения за тапети на Дисни и тапети за принцеси на Дисни за мобилни устройства ще изберете от този списък? Моля, уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.

x