Тайна бяла дъска за вашия интелигентен офис

Всички ние сме виждали или използвали бяла дъска в ежедневието си. Несъмнено можем да кажем, че въпреки че белите дъски са полезни, те изглеждат невероятно скучни и непривлекателни на повечето стени.

Освен това, каквото и да напишем на тези бели дъски, може да се види открито от всички наоколо. Това по някакъв начин възпрепятства поверителността на потребителите на бялата дъска.

Сега може би се чудите дали има алтернатива на тези традиционни скучни бели дъски, които разрушават поверителността ви. Е, имате късмет! Sable Flow предлага Secret Whiteboards, висяща рамка за плакат, която се отваря като книга, за да изложи двустранна магнитна бяла дъска.

Secret Whiteboard на Sable Flow има много предимства и уникална структура. Уведомете ни повече за това защо трябва да използваме бели дъски и защо тайните бели дъски са предпочитан вариант, когато става въпрос за закупуването им.

Защо да използвате бяла дъска?

От всички неща, които може да попитате, първият въпрос би бил защо трябва да използвам бяла дъска. Или иначе, защо изобщо трябва да използвам бяла дъска, когато всичко може лесно да се управлява с помощта на устройства?

Отговорът и на двата въпроса е, че използването на бели дъски ви позволява да организирате живота си по най-добрия начин.

Всички имаме различни електронни устройства, за да поддържаме нашите задачи и графици, но много хора започнаха да се сблъскват с умората от технологиите.

Технологичната умора е причинена от непрекъсната употреба на електронни устройства и увеличено време пред екрана. Това води до постепенна неприязън към всички устройства и каквото и да правите на тях, ще ви причини дискомфорт.

Така че, когато записваме своите мисли и задачи, преди да ги изпълним, може да свършим работата по-добре и да ги запомним. Освен това е медицински доказано, че си спомняте по-добре своите цели, бележки, мисли, задачи и спомени, като ги записвате. Запомнянето на това, което искате да направите след това, увеличава шансовете ви да свършите работата навреме.

  Как да експортирате данни от Google Sheets в JSON и XML

Освен това, когато използвате бяла дъска, можете да изразявате идеите си по свой собствен начин. Можете да използвате вълнуващи форми, различни цветове и атрактивен почерк, за да направите вашите бележки на бялата дъска да изглеждат интересни и впечатляващи. Това ви кара да искате да гледате бележките си и не ви кара да се чувствате отегчени.

Защо да използвате Secret Whiteboard на Sable Flow?

Белите дъски могат да бъдат доста полезни за определени хора, които не обичат да забравят неща, тъй като идеите непрекъснато изникват в нашите мисли. Въпреки това, някои хора намират тези бели повърхности, покрити с драсканици, за неудобство, когато става въпрос за релаксация по време на свободното време на работа.

На други може да им е трудно да изложат своите мисли и идеи пред хората около тях. Това е целта, за която е проектирана Secret Whiteboard на Sable Flow.

Тайната бяла дъска ви позволява да затворите двустранната дъска и да я размените със снимка по ваш избор, вместо да се налага да преглеждате или изтривате всичките си бележки на бялата дъска в края на всеки ден. Всичко това се дължи на магнитните свойства на бялата дъска.

Освен това можете да прикрепите всякакви основни материали към Secret Whiteboard с няколко магнита. Въпреки че е проста идея, тя може да ви помогне да намалите стреса и да имате по-организиран офис.

Характеристики на Secret Whiteboard на Sable Flow

Три различни размера

Secret Whiteboard на Sable Flow се предлага в три различни размера. Те са малки, средни и големи. Белите дъски в малкия размер имат затворени размери от 14,5 x 20,75 x 1,5 инча и отворени размери от 26,25 x 20,75 x 0,75 инча.

Белите дъски със среден размер са 20,5 x 26,5 x 1,5 инча затворени и 41,25 x 26,5 x 0,75 инча отворени. И накрая, големите секретни бели дъски имат затворени размери от 22,5 x 32,5 x 1,5 инча и отворени размери от 42,25 x 32,5 x 0,75 инча.

  Как да инсталирате и деинсталирате приложения на Slack

Сменяемо произведение на изкуството

Можете незабавно да плъзнете предоставеното изображение за предпочитания от вас плакат или да отпечатате, за да персонализирате вашата Secret Whiteboard.

Снимката, която компанията ще изпрати, е произведението, което можете да видите на първата снимка на избраната от вас дъска на уебсайта. С механизма за бърза смяна, включен в бялата дъска, можете бързо да освежите вашето пространство.

Съхранение е включено в рамката

Можете да съхранявате вашите маркери, гуми и хартия в тайната магнитна бяла дъска. Така че с магнитно съхранение в тайната бяла дъска можете да поддържате района си организиран. Всяка дъска се доставя с магнитни декорации, които се прибират вътре.

Две различни опции за цвят на рамката

Всички дъски се предлагат в черни или бели рамки, независимо от размера. Тези широки рамки работят добре с практически всякакви фонове и стени. Рамките са достатъчно широки, което им придава по-красив и привличащ вниманието вид.

Лесна настройка

Всичко, което трябва да направите, за да инсталирате Secret Whiteboard на Sable Flow, е да изберете място и да пробиете винтовете. Завинтващите се анкери за гипсокартон трябва първо да се закрепят към стената.

Трябва да регулирате хардуера на ключалката, така че платката да се отваря в желаната посока. За да заключите бялата дъска, поставете закачалките в ключалката в анкерните винтове и натиснете надолу.

Напълно безопасно затваряне

Secret Whiteboard е фантастичен инструмент за разделяне на работата и свободното време. Можете да напишете мислите си на празната бяла дъска сутрин, след това да я затворите, когато денят наближи, и да разкриете спокойната картина, скрита зад нея. Ъглите на тези бели дъски имат силно магнитно затваряне, което предотвратява неразрешено отваряне.

Двупосочно отваряне на вратата

Можете да изберете в коя посока да се отвори Secret Whiteboard благодарение на регулируемия хардуер на ключалката, което ви дава широк избор за това как ще изглежда. Тези бели дъски са просто регулируеми, така че да могат да висят във всяка посока.

Какво е включено в Secret Whiteboard?

Sable Flows предлага много аксесоари заедно със своята тайна бяла дъска. Има художествена щампа, която може просто да се свали за смяна.

  Поправка Неуспешно създаване на прокси устройство за USB устройството

Освен това се предлага с монтажен комплект и магнитна бяла дъска или рамка. Включва също магнитен маркер, магнитна кърпа за изтриване и шест дървени магнита за по-структурирано подреждане.

Каква е цената на тези тайни бели дъски?

Няма съмнение, че Secret Whiteboards на Sable Flow са задължителна покупка за повечето хора. Тези бели дъски се предлагат на много реална цена в сравнение с цената на традиционната бяла дъска. Цените на тези скрити дъски варират според размера на бялата дъска.

Цената на всички аксесоари и произведение на изкуството е включена в общата цена. Цената на малка тайна бяла дъска е $159.

Средната тайна бяла дъска струва $199, а голямата тайна бяла дъска струва $259. Тези бели дъски се предлагат и с допълнителна защита срещу злополука, която струва малко повече пари, но предлага много предимства.

Къде да съхранявате вашата Secret Whiteboard?

Можете да огледате добре дома си за чудесна зона, където да приберете скрита бяла дъска, тъй като те са страхотен акцент във всяко пространство. Може да се фиксира към всяка стена, без значение от цвета или стила на стените.

Домашният офис е най-типичната стая в къщата, където може да се намери скрита бяла дъска. Той е лесен за използване и е фантастично място за запазване на важни напомняния. По-голямата част от работата ви се върши в домашния офис, където можете също да напишете задълженията си и след това да съхраните списъка си.

Използвайте скрита бяла дъска в учебното си пространство за още едно фантастично приложение. Няма значение къде учите вие ​​или вашите деца. Това може да бъде стая или модифицирано пространство, където запазването на скрита бяла дъска би било фантастична идея.

Скритата бяла дъска работи добре и в областта на занаятите. Можете да правите списъци, ако имате нужда от свежи запаси, за да сте сигурни, че няма да забравите. Като алтернатива можете да създадете списък със задачите, които искате да изпълните, на вашата тайна бяла дъска, така че да е точно там до вашите занаятчийски принадлежности.

Заключение

Secret Whiteboards са отлично допълнение към всяка къща. Може да се счита за една от най-добрите иновации в традиционните бели дъски. Тези бели дъски не само пазят вашите бележки скрити, но и придават на стените ви чист и естетичен вид. Несъмнено закупуването на секретна бяла дъска си струва парите и е много полезно в дългосрочен план.

Можете също така да разгледате някои от най-добрите решения за виртуален офис, които да използвате за вашия бизнес.