Тази търсачка може да намери всеки комикс за Калвин и Хобс въз основа на ключова дума


Calvin & Hobbes са вероятно един от най-известните комикси, които се пускат някога и лесно се нареждат добре срещу други популярни имена като лентата Peanuts. Calvin & Hobbes, разбира се, не се ограничават само до тичане във вестници. Многото ленти и истории са събрани под формата на книга и са чудесно четене, ако имате деца. Въпреки това, ако имате любима лента от това заглавие, но не можете да я намерите никъде, има изящна малка търсачка, която ще ви позволи да търсите всяка лента с просто търсене по ключова дума. Можете не само да прочетете лентата от резултатите, но и да видите дали някога е била включена в заглавие на книга.

  Как да възстановите изтрити файлове от iCloud Drive

Търсачката стартира търсене на съдържание, така че всяка дума, която си спомняте, която е била използвана в комикса, ще даде резултат. Разбира се, най-добре е да използвате думи, които са донякъде уникални за лентата, която търсите, като „Домашна работа“ или „Земя“.

Страницата с резултати от търсенето включва връзка към действителния комикс, откъс от „сценария“ или пълния сценарий, т.е. диалога и кратко описание на самия сценарий. Има линк, където можете да прочетете комикса и всички томове с книги, в които е включена лентата.

  Най-добрите безплатни алтернативи на Microsoft Office

Резултатите са достатъчно точни. Търсачката търси точната ключова дума/фраза, която сте въвели. Описанието на лентата, макар и полезно за читателя в резултатите, не играе абсолютно никаква роля при намирането на лента. Трябва да въведете фраза, която е била използвана в лентата, или дума, която помните от нея. Можете също да въведете дата във формат Месец/Ден/Година и приложението може да намери лентата, публикувана на тази дата.

Сценарият, тъй като целият е текст, ви позволява да проверите дали комиксът е правилният, само като го прочетете. Изображенията не се показват, за да помогнат за по-бързото зареждане на резултатите, но винаги можете да щракнете върху лентата.

  Какво представлява кодът на Konami и как го използвате?

Посетете търсачката Calvin & Hobbes