Сортирайте всички публикации в Reddit във връзки, снимки и видеоклипове


Reddit става все по-популярен и разработчиците създават скинове и мобилни приложения, за да помогнат на хората да сърфират в сайта по-удобно. Всяко приложение, независимо дали е разработено за мрежата или за смартфон, предлага уникален начин за преминаване през публикациите. Uforio е уеб приложение, което сортира публикации в Reddit по типа съдържание. Постовете са класифицирани в три типа; връзки, снимки и видеоклипове. Можете да сортирате публикациите на първата страница или можете да отидете на всеки subreddit по ваш избор и да изпратите публикациите до него, сортирани в тези три типа. Сортирането ефективно пропуска текстови публикации, така че няма да виждате много от subreddits като Writing Prompts или Ask Reddit.

  Как да активирате картина в картина в Chrome

Посетете Uforio и той ще зареди съдържанието на първата страница на Reddit. Съдържанието автоматично ще бъде сортирано в три колони и когато щракнете върху публикация, ще преглеждате този конкретен тип съдържание. За да посетите subreddit, щракнете върху иконата на папка в горната част, щракнете върху един от subreddit, изброени в горната част, или използвайте лентата за търсене, за да отидете на любимия си subreddit. Ако харесвате интерфейса на Uforio, но предпочитате да разглеждате публикации, както правите в Reddit, щракнете върху бутона „Класически“ горе вдясно, точно под бутоните за търсене и настройки. Можете да зададете по подразбиране как публикациите се представят в subreddits, като отидете в настройките на Uforio.

  Всяка клавишна комбинация за Zoom и как да ги използвате

Преглеждането на публикации в Uforio е достатъчно просто; когато щракнете върху публикация, заглавието се показва в горната част, а съдържанието ще се появи под него. За публикации, които са връзки, това означава, че ще трябва да щракнете два пъти, за да ги прочетете. С връзките имате специални бутони под заглавието и връзката на публикацията за отваряне на връзката в същия раздел или в нов прозорец.

Можете да влезете в Uforio с вашия акаунт в Reddit и да гласувате за/отрицателни публикации. Uforio също има своя собствена услуга, в която можете да се регистрирате и да използвате за синхронизиране на настройките между устройства.

  15 специални символа, които трябва да знаете за Bash

Посетете Front

x