Смесете музика от вашия локален диск или SoundCloud [Web]

Смесването на музика и експериментирането със звуци не е нещо толкова просто, колкото създаването на плейлист (или микс лента?). Това е много експериментиране, изисква добро ухо и доста добра представа за това, което правите. Освен това изисква използването на сложен и скъп софтуер, който си струва да инвестирате, ако знаете, че ще го използвате и го използвате често. За всеки, който просто е любопитен да миксира музика и да се пробва да бъде DJ, има Until AM, просто уеб приложение, което ви позволява да смесвате всякакви две песни или от вашето локално устройство, или от SoundCloud. Можете да увеличавате или намалявате скоростта на възпроизвеждане, независимо да контролирате силата на звука на всяка песен и да управлявате забавянето за всяка една.

  Как да обедините слоеве във Photoshop

За да добавите песен, използвайте разделите в дясната колона. Има един за SoundCloud в комплект с лента за търсене и друг за избор на локални MP3 файлове. Прегледайте файла, който искате да използвате, или потърсете песен в раздела SoundCloud.

Изберете песента и я плъзнете в областта на диска. Щракнете върху бутона за възпроизвеждане до диск, за да възпроизведете песента. Контролите на скоростта за всяка съответна песен са до нея и надлежно етикетирани. Можете да ускорите възпроизвеждането или да го забавите. Прогресията на песента може да бъде проследена от лентите за напредък в горната част. Името на песента, която се възпроизвежда на всеки диск, се показва в горната част на всяка лента за напредък.

  Най-добрият течен охладител на процесора за 2021 г.: Отзиви + Ръководство за закупуване

Превъртете надолу за настройките за забавяне и използвайте мишката, за да изберете точка на забавяне. Закъснението се определя между Reverb и Echo и промените в звука могат да бъдат чути на живо, докато играете с тези или всеки друг тип настройки.

Един контрол в средата ви позволява да „смесвате“ двете песни. По подразбиране миксът е настроен да смесва равномерно и двете песни, но можете да промените според собствения си вкус. Двата плъзгача в средата ви позволяват да управлявате силата на звука за двете песни, отново независимо. Until AM е доста елементарно, но е чудесно за свирене само с вашата местна музика и пробване с DJ-ене, без да се налага да разбирате (или да купувате) сложен софтуер.

  Как да скриете съобщенията за приемане на бисквитки от уебсайтове

Посетете до сутринта

x