Сканирайте и редактирайте масово отпечатани снимки на вашия iPhone с помощта на Pic Scanner

Ежедневните скенери с ниска разделителна способност бяха изтласкани от масовия поток от камерите за смартфони през последните години. Тъй като вашите ръчни устройства са по-достъпни, както и по-лесни за боравене, е напълно логично да ги използвате за възможно най-много дейности. Докато превъзходното качество, предлагано от скенерите, е нещо, което не позволява на потребителите да разчитат твърде много на други камери за преобразуване на физически данни в цифрова форма, липсата на подходящ механизъм за сканиране и придружаващ софтуер също играе важна роля в този избор. Точно затова има приложения за Android и iOS, които се стремят да измислят начини да гарантират, че процесът на сканиране остава възможно най-гладък и безпроблемен. Handy Scanner и ShoeBox са само две от многото приложения за смартфони, които имитират възможностите на скенера, но Pic Scanner прави нещата още една крачка напред. Приложението за iOS предлага възможности за насочване и сканиране, но също така може да сканира няколко снимки едновременно и след това да позволи на потребителите да ги редактират с лекота. Pic Scanner може да прави разлика между отделни документи и снимки, като ги изрязва, за да получи множество крайни резултати, които могат да бъдат запазени като отделни снимки.

  Как да автоматизирате вашия Mac със смарт папки

Pic Scanner е просто приложение, но ако все пак искате да научите всичко за неговите функции и използване, натиснете опцията „Помощ“, разположена в горния десен ъгъл на главния екран. За да пристъпите към действие, поставете обектите, които искате да сканирате, върху равна повърхност, която не е текстурирана, и задръжте устройството си над тях. Индикаторът “OK” трябва да светне на визьора, преди да натиснете бутона за снимане. Уверете се, че обектите са най-малко на половин инч един от друг, преди да натиснете бутона на затвора. След като снимката бъде заснета и сте доволни от нейното качество, натиснете бутона „Използване“ и оставете Pic Scanner да изреже заснетите обекти в отделни снимки.

  Как да намерите 32-битови приложения на вашия iPhone

Изрязаните снимки могат да се редактират поотделно и да се добавят към албуми за по-лесно управление. Опциите за редактиране в Pic Scanner включват ефекти на изображението, завъртане, изрязване и надписи. След като сте доволни от снимка, натиснете бутона за споделяне. Снимките могат да бъдат запазени в ролката на камерата или публикувани в социалните медии.

Ако предпочитате да поддържате снимките си организирани в албуми, просто създайте такава в Pic Scanner и започнете да добавяте снимки към нея. Албумите могат да се използват за групово изтриване на снимки и групиране на подобни. На тези албуми могат да се дадат и имена по ваш избор.

  Автоматично превключване от WiFi към мобилни данни, когато сигналът е нисък

Pic Scanner е безплатно приложение, но получавате само 10 безплатни сканирания като пробен период. След като тези снимки бъдат консумирани, трябва да отделите $2,99 като еднократна покупка в приложението, за да продължите да използвате Pic Scanner за неопределено време. Можете да опитате това универсално приложение, като се насочите към следната връзка.

Инсталирайте Pic Scanner от iOS App Store

x