Решението на едно гише за проблемите с поддръжката на клиентите ви

За всяка компания осигуряването на удовлетвореност на клиентите чрез тяхната услуга за поддръжка е предизвикателство. Zoho Desk прави поддръжката на клиенти лесна и удобна.

Съдържание

Често срещани предизвикателства при обслужването на клиенти

Управлението на обслужване на клиенти определено е по-трудно, отколкото изглежда. Той трябва да предложи навременно и ефективно решение на запитванията на клиентите за цялостния успех на бизнеса. Други често срещани предизвикателства в този сектор включват

 • Управление на заявки, идващи от различни канали
 • Работа с трудни и емоционални клиенти
 • Предлага точна разделителна способност с бърза скорост
 • Управление на данни и интеграция с други системи
 • Измерване на удовлетвореността на клиента
 • Обучение на служителите да използват приложението за помощ

Как Zoho Desk може да разреши проблемите с поддръжката на клиенти

Ако принадлежите към организация, която търси решение на всички тези гореспоменати проблеми, Zoho Desk е вашият отговор.

Тази платформа за бюро за помощ ви позволява да предлагате превъзходно изживяване при поддръжка на вашите клиенти чрез опростяване на операциите. Той дава на агентите полезни функции, които правят клиентите по-щастливи.

Този софтуер предлага омниканална поддръжка за адресиране на билети, идващи от всички канали на едно място. Той също така използва AI, за да анализира настроенията на клиентите и добавя подходящи етикети към билетите за удобство на агентите.

Автоматизацията на работния процес и интеграцията на трети страни улесняват агентите бързо да предложат решението на клиентите. Този инструмент също може да показва нивата на удовлетвореност на клиентите, така че да знаете в коя област трябва да се съсредоточите повече.

Zoho Desk ви позволява да създадете персонализирано работно пространство, което работи във всеки отдел. Той дори предлага специална програма за обучение с плитка крива на обучение за ръководители на поддръжката. Освен това скоростта на внедряване на софтуера е много по-бърза от останалите и можете да мигрирате към него без никакви проблеми.

  13 най-добри инструмента за премахване на видео фон за безупречни кадри

Предимства от използването на Zoho Desk

 • Предлага ви централизирана платформа за управление на билети за поддръжка, където можете да категоризирате, приоритизирате и присвоявате билети на подходящи ръководители на клиенти.
 • Позволява на вашия обслужващ персонал безпроблемно да обработва заявки за поддръжка, идващи от различни канали.
 • Zoho Desk ви позволява да създадете база от знания с често задавани въпроси, помощни статии и уроци, за да дадете възможност на вашите клиенти и господа.
 • Можете също така да го използвате за автоматизиране на повтарящи се задачи, за да рационализирате работния поток за поддръжка и да подобрите производителността на вашия екип за поддръжка.
 • Zoho Desk е рентабилно решение с прозрачни абонаментни планове. Неговата конкурентна цена го прави достъпен за компании от всякакъв размер.
 • Той ви предоставя отчети и анализи, базирани на данни, така че компаниите да могат лесно да проследяват ключовите показатели за своя бизнес.
 • Това решение за бюро за помощ е напълно адаптивно и може да се увеличава с разрастването на вашия бизнес.

Как Zoho Desk е различен от своите конкуренти

В случай, че се чудите защо трябва да изберете Zoho Desk, а не другите решения за бюро за помощ, налични на пазара, ето уникалните характеристики на Zoho Desk:

#1. Управление на билети за няколко отдела

Ако вашата организация има множество отдели, можете да използвате тази уникална функция, за да създадете отделни отдели в рамките на вашето решение за бюро за помощ.

Всеки отдел може да работи по свой собствен начин и да го персонализира с помощта на SLA, канали, екипи и т.н. Всеки от тях може да има отделни портали за самообслужване като уиджети за чат и общности.

#2. Захранван от изкуствен интелект асистент за отговор

Zoho Desk също идва с контекстуален AI, наречен Zia. Той може да идентифицира настроенията на потребителите и да ги добави към контекста на билета за агентите. Zia може също да предложи подходящи решения от базата знания за бърз отговор.

#3. Режими на работа за по-добър фокус

Zoho Desk предлага функция за работни режими, която ви позволява да организирате билетите по четири различни начина. Използвайки това, можете да организирате билетите въз основа на приоритет, крайно време, статус или CRM статус. В резултат на това агентите могат лесно да разберат към кой билет първо да се обърнат.

#4. Мобилно приложение за прозрения

Zoho Desk също има приложение, наречено Radar, което може да покаже бърз преглед на важни показатели и да ви уведоми за всякакви аномалии или изключения. Независимо дали сте мениджър или агент, можете да персонализирате таблото му според важните за вас показатели.

  Останете фокусирани с тези 9 приложения на Pomodoro

#5. HQ за наблюдение на ефективността на екипа

HQ функцията на тази платформа опростява задълженията на мениджъра за поддръжка на клиенти, като прави жизненоважни параметри удобни. Предлага наличност на агент в реално време и ви позволява да наблюдавате трафика на билети на вашия екип. Освен това поддържа проследяване на отрицателна обратна връзка, което ви помага да коригирате ситуацията и да направите клиента щастлив.

Подчертани характеристики на Zoho Desk

Многоканално управление на билети

Омниканалната система за билети на Zoho Desk ви позволява да организирате билети за поддръжка от имейл, чат на живо, телефония, уеб формуляр и социални медии в един интерфейс. Подобрява производителността на агентите и допринася за бързата реакция.

Интегриране на социални медии

Това решение ви позволява да интегрирате социалните си акаунти във Facebook, Twitter, Instagram и др. в каналите си за поддръжка на клиенти. По този начин можете да следите дейностите на тези социални манипулатори от интерфейса на вашето бюро за помощ.

Автоматично маркиране и анализ на настроението

Неговият контекстуален AI асистент, Zia може да улови усещането на билет и да добави тагове към него за удобство на клиентските агенти.

База знания и общност

Използвайки Zoho Desk, компаниите могат да създадат богата на информация база от знания за своите клиенти, за да намалят броя на билетите. Има и опция за създаване на напълно контролирана платформа на общността.

Сътрудничество

Има също емисия на екип, където можете да маркирате съотборници и екипи, да провеждате разговори в приложението с тях и да споделяте билетите между отделите.

Ефективно продажба на билети

Автоматично присвояване на билети към съответния агент, филтър за билети, изтегляне на клиентски данни и бързи щраквания за извършване на редовни действия са допълнителни функции за билети на тази платформа.

Персонализации

За потребителите на Zoho Desk са налични различни опции за персонализиране. Можете да персонализирате външния му вид и да добавите персонализирани функции към вашите уникални бизнес нужди.

Автоматизация на работния процес

Това позволява на компаниите да автоматизират своите задачи, за да отговорят незабавно на клиентите. Можете да настроите правила с определени условия и да намалите ръчните дейности на вашите агенти.

Проследяване на времето

Zoho desk ви позволява автоматично да проследявате времето, прекарано за всеки билет. Това може да бъде полезно за агентите по фактуриране въз основа на времето. Можете дори да изберете определени действия като отговаряне и коментиране за проследяване на времето.

Табло и анализи

Платформата идва с вградено табло за управление, където можете да получите голямата картина чрез всички общи показатели. Можете дори да генерирате подробни и персонализирани отчети от тук.

  ChooseMyPC ви помага да намерите части за изграждане на вашия бюджетен компютър

Сигурност на данните

Zoho Desk ви помага да спазвате GDPR, HIPAA и CCPA. Освен това следва редица мерки за сигурност като сертифициране за сигурност, криптиране на данни и политики за контролиран достъп до данни, за да запази потребителските данни в безопасност.

Шаблони

Използвайки Zoho Desk, агентите могат да създават шаблони за билети, шаблони за имейли и шаблони за отговори. Те могат да бъдат персонализирани по съответния начин и да ви спестят от въвеждането на общата информация отново и отново. Можете също да създадете уеб формуляри тук и да ги вградите в уебсайта си.

Вътрешно управление на ролите

Има също така опцията да структурирате вашата организация и да зададете разрешения на членовете на вашия екип според техните роли. По този начин можете да приложите сигурност на ниво поле, за да защитите данните си.

API и SDK

REST API и уеб SDK на Zoho Desk също са налични. Можете да ги използвате, за да интегрирате неговите модули с други услуги и да създадете персонализирани мобилни приложения за вашата компания.

Механизъм за интегриране на трета страна на Zoho Desk

Поддръжката на Zoho Desk за интеграции на трети страни ви позволява да разширите функционалностите на вашето бюро за помощ. Можете да използвате други приложения със Zoho Desk за настройка на телефония, управление на контакти, SMS известия и много други.

Компаниите могат лесно да интегрират Zoho Desk с други приложения на Zoho като Zoho CRM, Zoho Assist, Zoho Cliq, Zoho Inventory, Zoho Analytics и др. Неговите партньори за телефонни услуги включват RingCentral, Twillo, Amazon Connect, Exotel, JustCall и MyOperator.

Други поддържани популярни приложения са Google Apps, Microsoft Teams, Slack, Salesforce, Jira, Trello, HubSpot, MailChimp, Pipedrive, Screen Magic и Asana.

Случаи на използване на Zoho Desk

образование

Образователните институции използват Zoho Desk, за да отговорят на запитванията на ученици, родители и заинтересовани потребители.

е-търговия

Функции като многоканална поддръжка, интегриране на социални медии и автоматизация на процеси правят Zoho Desk идеално решение за платформи за електронна търговия.

Финанси

Финансови институции като банки и ипотечни компании могат да се възползват максимално от тази платформа със сигурна обработка на чувствителна информация и самообслужване за стандартни процедури.

Гостоприемство

Организации, принадлежащи към сектора на туризма и хотелиерството, използват Zoho Desk за задачи като потвърждение на резервация, настаняване, обслужване на клиенти по време на престоя, напускане и др.

SaaS

SaaS платформите, използващи Zoho Desk, се възползват от функции като автоматизация на задачи, приоритизиране на потенциални клиенти, незабавна поддръжка и внедряване на AI инструмент.

IT/ITES

Zoho Desk позволява на ИТ компаниите незабавно да се погрижат за своите технически разбираеми клиенти. Той не само ви помага бързо да разрешавате проблеми, но също така улеснява сътрудничеството, когато е необходимо.

Телеком

Телекомуникационните компании могат да намалят работната си сила и натоварването на билетите, като същевременно задържат повече клиенти, използвайки Zoho Desk.

Zoho Desk за пълна поддръжка на клиенти

Обслужването на клиенти може да се счита за говорител на вашата компания. Само чрез осигуряване на безпроблемна поддръжка с помощта на ефективен софтуер за бюро за помощ можете да запазите клиентската си база и да превърнете потенциалните си клиенти в клиенти.

Zoho Desk идва с всички основни функции, необходими за различни индустрии. Особено ако търсите достъпно решение за бюро за помощ, това трябва да е вашият най-добър избор.

Можете също да разгледате нашия преглед на обслужването на клиенти на Freshdesk.