Прочетете нови съобщения в WhatsApp от плаваща джаджа [Android]

WhatsApp лесно е едно от най-популярните приложения за съобщения, които хората използват, на второ място след Facebook Messenger. През изминалата година WhatsApp получи много актуализации, някои добри, някои не толкова добри, като отчетите „Seen“, които доставя сега. Това прави използването на приложението малко трудно, но можете да изключите отчета „Виждано“. Ако предпочитате да запазите отчета „Виждано“, но все пак да го заобиколите, опитайте Chat Helper за WhatsApp. Това е безплатна джаджа за Android, която добавя елегантен плаващ бутон към вашия екран. Бутонът носи значка, която показва броя на новите/непрочетени съобщения и когато се докосне, се разширява, за да ви позволи да прочетете съобщението. Вашият получател не знае, че сте прочели съобщението и то остава „непрочетено“.

  Как да предавате и поставяте на опашка публикации в Reddit към Chromecast от вашия телефон с Android

Инсталирането на Chat Helper за WhatsApp е лесно, но активирането му е малко досадно. Отворете приложението и активирайте „Услуга за достъпност“. В този набор от опции потърсете опцията „Помощ за чат“ и я активирайте. Ще получите известие на екрана, за да позволите на приложението да създава джаджи и да го настроите винаги да позволява на приложението да създава джаджи. Това известие може да се появи няколко пъти и отнема доста време, за да докоснете „Създаване“ всеки път. След като приложението е активирано, джаджата ще се появи на екрана ви.

  Задайте персонализиран цвят за лентата за навигация на Android [No Root]

Джаджата може да бъде преместена на всяко място на вашия екран. Докоснете, за да го разширите и прочетете съобщение. Можете да фиксирате съобщение, така че да пише отворено. Съобщението и джаджата ще плават върху всички приложения. За да накарате джаджата да отиде в задната част на екрана, когато друго приложение е активно, отидете на раздела „Видимост“ в приложението и изберете кои приложения джаджата трябва да остане отгоре и кои не.

Chat Helper за WhatsApp има реклами, което го прави леко досадно за използване, но рекламите се появяват само когато преминете към WhatsApp, така че не са много натрапчиви.

  Популярният KMPlayer идва в Android и iOS; Ние се занимаваме

Инсталирайте Chat Helper за WhatsApp от Google Play Store

x