Променете жеста на Google Now, за да стартирате приложения или да извършите други действия


Мобилните операционни системи често запазват определена функционалност за стандартна функция. Пример за това е как iOS позволява само камерата да бъде достъпна от заключения екран и как Android Lollipop по подобен начин позволява достъп само до приложението за камера и набиране. С камерата никой не се смущава, че ОС притежава достъпа до нея. И двете операционни системи отиват много по-далеч, като запазват функциите за плъзгане нагоре и надолу на всички екрани, но с Android можете да го промените много лесно. Now Gesture Tweaks е приложение за Android, което ви позволява да промените функцията за плъзгане нагоре по подразбиране, запазена от стартовия панел на Google Now. Приложението има безплатна версия и премиум версия. Безплатната версия е ограничена само до ви позволява да изберете кое приложение да се стартира, да отворите всички приложения или да отворите центъра за известия, когато плъзнете нагоре от долната част на екрана. Премиум версията ви позволява да правите много повече. Приложението не изисква руутно устройство, но ако устройството ви е руут, ще получите допълнителни функции, които можете да зададете на жеста за плъзгане нагоре.

  Внимавайте: тази измама на Verizon Smishing е лудо реалистична

Стартирайте приложението и докоснете „Избор на действие“. Ще ви бъде даден списък с всички действия, които безплатната версия на приложението поддържа, както и действията, които поддържа пълната версия. Действията, които изискват руутно устройство, са надлежно етикетирани. С безплатното приложение можете да зададете приложение за стартиране, да отворите чекмеджето с приложения, да отворите чекмеджето за известия или просто да го накарате да не прави нищо.

След като изберете действието, плъзнете нагоре отдолу. Ще бъдете подканени да изберете кое приложение искате да използвате, за да отговорите на този жест. Изберете Now Gesture Tweaks, когато бъдете подканени и го задайте така, че приложението винаги да се използва за изпълнение на жеста. Нещото, което най-много харесвам в това приложение, освен действията, които поддържа, е, че ви позволява да деактивирате жеста за плъзгане нагоре, така че нищо да не се случи, когато го направите на екрана си. Тъй като няма начин да изключите Google Now, това е внимателно от страна на разработчика.

  Ще накара ли ЕС да накара Apple да се отърве от мълния на iPhone?

Инсталирайте сега Безплатни Gesture Tweaks от Google Play Store

Инсталирайте сега Gesture Tweaks от Google Play Store

x